Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Αντί να παραιτηθεί όταν κάηκε η Αθήνα ο Χ. Παπουτσής παραιτήθηκε την Καθαρά Δευτέρα, μόνο και μόνο για να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Χ. Παπουτσής δεν επέδειξε την ίδια ευθιξία κατά τη διαρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας και παραιτήθηκε για άλλο λόγο από τον αναμενόμενο.
Με μία λιτή ανακοίνωση, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έκανε γνωστό ότι με επιστολή του στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο,
υπέβαλε  την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, αλλάζουν οι συσχετισμοί και πλέον ο Ε. Βενιζέλος δεν έιναι ο μόναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωναμε πληροφορίες, οι συνεργάτες έχουν κινητοποιηθεί για να συγκεντρώσουν τις υπογραφές που απαιτούνται για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας, η οποία θα γίνει μετά το Εθνικό Συμβούλιο.
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως στις αρχές Μαρτίου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου