Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ....ΝΟ 2

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS

Ο MAYER AMSCHEL BAUER ανοίξε μια επιχείρηση δανεισμού χρημάτων στην (Εβραίκη οδό) της Φρανκφούρτης στη  Γερμανία το 1750 και άλλαξε το όνομά του απο Βauer σε  Rothschild είχε πέντε γιους.

 Ο πιο έξυπνος από τους γιους του,  ο Nathan, στάλθηκε στο Λονδίνο για να ιδρύσει  μια τράπεζα το 1806. Μεγάλο μέρος της αρχικής χρηματοδότησης της νέας τράπεζας δώθηκε  από τη βρετανική επιχείρηση της ανατολικής Ινδίας όπου  ο Mayer Rothschild   είχε σημαντικό έλεγχο .Ο  Mayer Rothschild τοποθέτησε τους  άλλους τέσσερις γιους του στη Φραγκφούρτη, Παρίσι, Νάπολη και τη Βιέννη.

 Το 1814, ο Ναθαναήλ Rothschild είδε την μεγάλη  ευκαιρία  του στη μάχη του Βατερλώ. Νωρίς στη μάχη, ο Ναπολέων φάνηκε να κερδίζει και η πρώτη στρατιωτική έκθεση στο Λονδίνο ανακοίνωσε αυτό  το γεγονός. Αλλά το ρεύμα στρέφεται υπέρ του Ουέλινγκτον.

 Ένας μεταφορέας του Νάθαν Ρότσιλντ έφερε την είδηση ​​ στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου. Αυτό ήταν 24 ώρες πριν ο  Ουέλινγκτον φτάσει  στο Λονδίνο με την είδηση ​​της νίκης του . Βλέποντας αυτό το τυχαίο γεγονόςο Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε να εξαπλώνει  την φήμη ότι η Βρετανία είχε ηττηθεί.


 Όλοι πίστευαν ότι  ο Ουέλινγκτον είχε ηττηθεί, ο  Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε να πουλάει  το σύνολο των μετοχών του για το Αγγλικό Χρηματιστήριο. Όλοι πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να πωλούν τις μετοχές τους που κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν άξιζαν σχεδόν τίποτα. Και  την τελευταία στιγμή,αφού ο Ουέλινγκτον είχε καρδίσει,ο  Νάθαν Ρότσιλντ άρχισε να αγοράζει μέχρι και τα τελευταία αποθέματα σε χαμηλές τιμές.

 Αυτό έδωσε στην οικογένεια Ρότσιλντ τον πλήρη έλεγχο της βρετανικής οικονομίας - τώρα το οικονομικό κέντρο του κόσμου η  Αγγλία  αναγκάστηκε να δημιουργήσει μια ανανεωμένη  Τράπεζα υπό τον έλεγχο  του Νάθαν Ρότσιλντ .
  

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Το Σίτυ του Λονδίνου είναι  ένας ιδιωτικός χρηματοοικονομικός οργανισμός που  εδρεύει στην Αγγλία είναι γνωστή ως "Η Πόλη". Και χαρακτηρίζεται  ως το  εβραϊκό  Βατικανό  μέσα  στην καρδιά της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου.

 Μια επιτροπή από 12 άνδρες διοικούν το εβραϊκό Βατικανό. Είναι γνωστό και  ως " Crown." Η πόλη και οι κυβερνήτες της , το The Crown δηλαδή , δεν υπόκεινται σε κανένα  Κοινοβούλιο. Είναι ένα κυρίαρχο κράτος στο εσωτερικό ενός κράτους.

 Η πόλη είναι το οικονομικό κέντρο του κόσμου. Σ αυτό το σημείο οι Ρότσιλντ έχουν το ορμητήριό τους και τον κεντρικό ελέγχο :

* Της  Κεντρικής Τράπεζας της Αγγλίας (που ελέγχεται από τον Ρότσιλντ) και  βρίσκεται στο Σίτυ.
* Όλών  των  μεγάλων  βρετανικών τραπεζών που έχουν τα γραφεία τους στο Σίτυ.
*Σε  385 ξένες τράπεζες που βρίσκονται στο Σίτυ.
*Σε 70 τράπεζες από τις Ηνωμένες Πολιτείες που βρίσκονται στο Σίτυ.
* Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου που βρίσκεται στο Σίτυ.
*Το  LLOYD'S του Λονδίνου  που βρίσκεται στο Σίτυ
 Το Baltic Exchange (ναυτιλιακές συμβάσεις) που βρίσκεται στο Σίτυ.
*  Το Fleet Street (εφημερίδες και εκδόσεις) που βρίσκεται στο Σίτυ.
* Το Χρηματιστήριο Μετάλλων του Λονδίνου που βρίσκεται στο Σίτυ.
* Το Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Λονδίνου (εμπορικό καουτσούκ,  μαλλί, ζάχαρη, καφέ) που βρίσκεται στο Σίτυ.

Κάθε χρόνο ένας Δήμαρχος εκλέγεται ως μονάρχης στο Σίτυ. Το βρετανικό Κοινοβούλιο δεν κάνει καμιά κίνηση χωρίς να συμβουλευτεί τον Λόρδο Δήμαρχο της πόλης. Γιατι  εδώ, στην καρδιά του Λονδίνου ομαδοποιούνται όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της Βρετανίας που ελέγχονται  από τους  Rothschild  αλλά και την ελεγχόμενη  απ αυτούς Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας.

 Οι  Ρότσιλντ επιλέγουν  παραδοσιακά τον  "Λόρδο" Δήμαρχο από το 1820.

 Σημείωση  απορρήτου  Οπότε δέν θέλει και πολύ σκέψη  στο ερώτημα" σε ποίους χρωστάει η Ελλάδα"...Το θέμα είναι οτί οι δημοσιογράφοι
ο πολιτικός κόσμος,  τα μεγάλα κανάλια, τα ραδιόφωνα, και η Ελλήνικη διανόηση(έκτος από ελάχιστες εξαιρέσεις) ενώ τα γνωρίζουν αυτά δεν λένε κουβέντα...σιωπή...Σιωπή και απο κάτι καινούργιους ψετοεπαναστάτες,  και" καλά" πατριώτες, που ξεφιτρώνουν σαν τα μανιτάρια δήθεν να σώσουνε την Ελλάδα. Αλλά αυτο που κάνουν
για ακόμη μία φορά,  είναι να αποπροσανατολίζουν τον ελληνικό λαό λεγοντας του την μισή αλήθεια κάτι που είναι χειρότερο και απο το  μεγαλύτερο ψέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου