Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ!! Παγκόσμια τράπεζα...Εβραίοι...Tα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.


Γράφει ο Α. Γρυπαίος.
Όλοι έχουμε ακούσει για τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», αφού κυκλοφορούν σε πολλές και διάφορες εκδόσεις βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, αλλά και στο τύπο, στο διαδίκτυο, στη T.V., στις εγκυκλοπαίδειες, και αναφέρονται γενικά σε όλα τα ΜΜΕ.

Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, συλλέξαμε όσες πληροφορίες μπορούσαμε για τα «Πρωτόκολλα» αυτά, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με βάση αυτά τα «Πρωτόκολλα», η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ρυθμίζει τις Γεωπολιτικές, Γεωστρατηγικές, και Γεωοικονομικές πολιτικές της, προς εμπέδωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στον
πλανήτη Γη. 
Οι πηγές μας είναι το διαδίκτυο, η Βικιπαίδεια στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τόμοι 1&2 με τίτλο τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και προσωπικές πηγές.

Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού ο διεθνής Σιωνισμός επέτυχε να ιδρύσει το κράτος του Ισραήλ στη γεωγραφική περιοχή της Παλαιστίνης, (εκεί που ήταν το αρχαίο Ισραήλ), δεν αρκέστηκε σε αυτό το επίτευγμα, αλλά με τη δύναμη που εν τω μεταξύ απέκτησε κατακτώντας με έξυπνο τρόπο πολιτικά & οικονομικά τις ΗΠΑ, και καθιστώντας αυτές Σιωνιστικές ΗΠΑ, εστράφη στη κατάκτηση όλου του πλανήτη, με καταστατικό χάρτη τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Βλέπετε ο ενισχυμένος και διευρυμένος διεθνής Σιωνισμός θέλει τη παγκόσμια κυριαρχία. Σήμερα τα πρωτόκολλα αυτά με τη διευρυμένη αυτών έννοια, τα ονομάζουμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», επειδή προστέθηκαν και άλλα άρθρα, ανάλογα με τις ανάγκες κατακτήσεως του πλανήτη υπό των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Με αυτό το δεδομένο αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα «Πρωτόκολλα», αφού αυτά κατέστησαν ο καταστατικός χάρτης και το πολιτικό ιερό βιβλίο, η Βίβλος, το «Τορά» , και το «Ταλμούδ», στη πολιτική των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Οι φανατικοί οπαδοί του Σιωνισμού είναι οι Ορθόδοξοι της Εβραϊκής θρησκείας, Ραββίνοι με τα μαύρα κοστούμια, και τα μαύρα καπέλα, με ειδικό χτένισμα τα «μπουκλάκια». Οι Σιωνιστές της διασποράς, αλλά και οι φανατικοί μέσα στο Ισραήλ, φοράνε το καπελάκι του λέγεται «Κιπά», για αναγνώριση της πίστεως. Με το «Κιπά» καπελώνουν όλους τους ξένους επισήμους-Αρχηγούς κρατών- που επισκέπτονται τους χώρους προσκυνήματος στο Ισραήλ, και τις παγκόσμιες Συναγωγές. 
Επαναλαμβάνουμε άλλο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός λαός του Ισραήλ.
Κύριο Άρθρο: 
Τα πρωτόκολλα αυτά αρχικά έγιναν γνωστά στο ευρύ διεθνές κοινό σαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Είναι επίσης γνωστά και σαν «Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων». 
Εγράφησαν προ 100 ετών. Έλαβαν το όνομά τους από τους Σοφούς της Σιών. Σιών ονομάζεται ένας ιερός -κατά την Εβραϊκή θρησκεία και παράδοση-, λόφος στα προάστια της Ιερουσαλήμ.
Η λέξη Σιών σημαίνει «κατοικία Θεού», κατά την ιερή Εβραϊκή παράδοση.  Οι «Σοφοί» είναι οι συντάκτες αυτών των άρθρων των πρωτοκόλλων, σοφοί καθηγητές πολιτικών επιστημών, και φανατικοί εθνικιστές πρεσβύτεροι Αρχιραββίνοι του διεθνούς Σιωνισμού. Σιωνισμός είναι ένα εθνικιστικό, φανατικό, πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα, με αρχές και θεμέλια στη βαθιά Εβραϊκή θρησκεία, που ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Χέρτσλ, κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα. Με τη πάροδο των χρόνων, ο διεθνής Σιωνισμός απέκτησε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις, και σήμερα τείνει να καταστεί παγκόσμια κυριαρχική δύναμη. 
Τα ονομάσαμε «Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών», αφού με βάση αυτά, -σαν καταστατικό χάρτη- προχωρούν βήμα-βήμα στη κατάκτηση της οικουμένης με τη παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Τους ονομάζουμε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Εξουσιαστές & Πλανητάρχες. Πλανητάρχης δεν είναι ο εκάστοτε νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αφελώς λέγουν και γράφουν τα ΜΜΕ, αλλά οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. 


Όλοι οι Αρχηγοί κρατών, είναι μαριονέτες των διεθνών Σιωνιστών. 
 Τα «Πρωτόκολλα» είναι το πολιτικό τους Μανιφέστο, και το Σύνταγμά τους. Είναι το πολιτικό «Ταλμούδ» της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Όλα όσα περιγράφει αυτό το προφητικό κείμενο, έχουν σχεδόν πραγματοποιηθεί, ή ευρίσκονται στο στάδιο της υλοποιήσεως. Τα άρθρα των Πρωτοκόλλων ήσαν αρχικά 24, όμως με τη πάροδο των χρόνων, και την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στη Δύση, επεκτάθηκαν και έγιναν περισσότερα, ανάλογα με τις ανάγκες των Πλανηταρχών.

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», είναι συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την επικείμενη παγκόσμια Σιωνιστική Κυριαρχία & Δικτατορία. Τα «Πρωτόκολλα» δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά το 1902 στη Ρωσία, από το Ρώσο καθηγητή-καλόγερο Σεργκέϊ Νείλο. 
Έκτοτε επανατυπώθηκαν σε πολλές γλώσσες, και κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, και προκάλεσαν τεράστιο σάλο διεθνώς.Έγιναν προσπάθειες απόκρυψης αυτών των Πρωτοκόλλων, από το διεθνή Σιωνισμό, τη παγκόσμια διακυβέρνηση, και τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς μέλη των τοπικών κυβερνήσεων, και προσπάθειες να τα υποβαθμίσουν, χαρακτηρίζοντας αυτά ως «πλαστά», και απειλώντας όσους τα εξέδιδαν και τα δημοσίευαν. Σήμερα έγιναν Βιβλίο «Best seller».
Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι εκθέτουν τους Πλανητάρχες στη διεθνή κοινή γνώμη, αφού τα περισσότερα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευτεί με ακρίβεια, ιδιαίτερα όσον αφορά τη παγκόσμια οικονομία, και τους τοπικούς πολέμους, προς κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Όσοι δημοσιεύουν τα Πρωτόκολλα, χαρακτηρίζονται ως «αντισημίτες», & «Ρατσιστές», ενώ «Εκείνοι» είναι οι μεγαλύτεροι Ρατσιστές, με το πόλεμο που έχουν εξαπολύσει στην ανθρωπότητα, με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, και με τις τρομοκρατικές πράξεις.
Οι πλανητάρχες Σιωνιστές ανήκουν στη σημιτική φυλή, και μισούν τη λευκή φυλή, όμως βρίσκουν λευκούς αχυρανθρώπους, που βοηθούν τα σχέδιά τους, σύμφωνα με το άρθρο 22 των Πρωτοκόλλων. Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, αφού τα γεγονότα με την οικονομική κρίση το επιβεβαιώνουν. 
Σύμφωνα με Σιωνιστικές πηγές, τα Πρωτόκολλα είναι έργο σκοτεινών παρασκηνίων που τροφοδοτούν το μίσος εναντίον των Εβραίων.
Εδώ κάνουν λάθος διότι δεν υπάρχει τέτοιο μίσος εναντίον του απλού Εβραϊκού λαού, οι Σιωνιστές επιμένουν ότι υπάρχει, για να βοηθηθούν οι σκοποί τους. Οι Σιωνιστές κρύβονται πίσω από τον απλό Εβραϊκό Λαό, ενώ άλλο είναι ο Σιωνισμός, και άλλο ο απλός Λαός του Ισραήλ.
Ο απλός Λαός του Ισραήλ είναι ο πρώτος που δέχεται την επίθεση του διεθνούς Σιωνισμού. Βλέπε τι έγινε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, οδήγησε το λαό του Ισραήλ της διασποράς, στα κρεματόρια του Ναζισμού σαν ολοκαύτωμα. Ο Ναζισμός ήταν δημιούργημα του Σιωνισμού,- όπως γράφουν πολλά βιβλία,- όπως ο Κομμουνισμός, Σοσιαλισμός, Καπιταλισμός, κ.λ.π. κοινωνικά συστήματα.
Ο Λαός του Ισραήλ πρώτος πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι με τους σκληροπυρηνικούς ηγέτες του Σιωνισμού, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αν θα είναι εναντίον τους, και μαζί με την υπόλοιπο ανθρωπότητα, η οποία κινδυνεύει από αυτούς τους τρελούς Σιωνιστές, τους πάσχοντες για παγκόσμια εξουσία. Οι διεθνείς Σιωνιστές μας οδηγούν σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, γιαυτό τους αποκαλούμε τρελούς.
Στον απλό λαό του Ισραήλ, σε εκείνους που αντιστέκονται στη παγκόσμια Σιωνιστική λαίλαπα, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας.


Σύμφωνα με τους Σιωνιστές, τα πρωτόκολλα είναι ένα πλαστογράφημα που κατασκευάστηκε στη Τσαρική Ρωσία, από τις μυστικές υπηρεσίες, και δημοσιεύθηκε πριν 100 χρόνια από το Ρώσο καλόγερο Νείλο. Όμως τα όσα γράφουν, τα βλέπουμε σήμερα να επαληθεύονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και τα παγκόσμια πιόνια της. 

Όλα τα άρθρα των Πρωτοκόλλων, έχουν επαληθευθεί, ή επαληθεύονται στις ημέρες μας. Σε ένα άρθρο των Πρωτοκόλλων ομολογούν ότι έχουν στα χέρια τους τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό! Η ηγεσία σήμερα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι οικογένειες Rothschild & Rockefelleres. Ο μεν πρώτος ελέγχει όλες τις παγκόσμιες τράπεζες και το χρυσό της οικουμένης, ο δε δεύτερος την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια και φυσικό αέριο, κ.λ.π. 
 Τα Πρωτόκολλα: 
Στο βιβλίο «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» τόμος 1ος του Δημοσθένη Λιακόπουλου, δημοσιεύονται, και είναι τα εξής:
1.-Να αποπλανήσουν τη νεολαία, και να προωθήσουν την ανηθικότητα. 
2.-Να καταστρέψουν την οικογενειακή ζωή, ώστε ο καθένας να υπάρχει μόνος, χωρίς στήριξη από πουθενά. 
3.-Να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα απευθυνόμενοι στα πιο απάνθρωπα ένστικτα και ήθη, προωθώντας τη διαφθορά. 
4.- Να γελοιοποιήσουν την έννοια της τέχνης, και να εισάγουν αίσχη στην λογοτεχνία. 
5.- Να εξαλείψουν το σεβασμό προς τη θρησκεία, και να υποσκάψουν την υπόληψη και τη φήμη των εκπροσώπων του Θεού, διαδίδοντας ανύπαρκτα, φτιαχτά ή πραγματικά σκάνδαλα. (Ταινία Corpus Christi). 
6.- Να εισάγουν τον εθισμό στην πολυτέλεια, τις ψεύτικες διασκεδάσεις και τον καταναλωτισμό, ώστε η πραγματική διασκέδαση και το γέλιο να χαθούν για πάντα. 
7.- Να απασχολούν τους λαούς με δημόσια θεάματα, αθλήματα, παιχνίδια, κ.λ.π. ώστε να μην μένει καιρός για σκέψεις. 
8.- Να θολώσουν και να «αγριέψουν» το νου του ανθρώπου, με ψεύτικες θεωρίες και να διαταράξουν το νευρικό του σύστημα, με διαρκώς νέα δηλητήρια. (Αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά, Sex, κ.λ.π.) 
9.- Να επιβάλλουν ταξικούς πολέμους ανάμεσα στους ανθρώπους. 
10.- Να ρίξουν τις μοναρχίες, και τη παλιά αριστοκρατία σε όλο τον κόσμο. 
11.-Να δηλητηριάσουν τις σχέσεις ανάμεσα σε εργαζόμενους και εργοδότες με απεργίες, απολύσεις κτλ. 
12.- Να κάνουν τις τάξεις των πλουσίων και των διανοουμένων να φαντάζουν και να είναι ανήθικες στα μάτια των λαών, ώστε να είναι μισητές, και ποτέ να μη μπορέσουν να βοηθήσουν το κοιμώμενο πλήθος. 
13.- Να χρησιμοποιήσουν τη βιομηχανία για να καταστρέψουν τη γεωργία, και ακολούθως να καταστρέψουν και τη βιομηχανία. 
14.- Να διαδώσουν κάθε μορφή ουτοπιστικής θεωρίας, ώστε να οδηγήσουν τους λαούς σε ένα λαβύρινθο μη πρακτικών ιδεών. 
15.- Να ανεβάσουν τους μισθούς ώστε να γονατίσουν οικονομικά οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις, και ταυτόχρονα να ανεβάσουν το κόστος διαβίωσης ώστε οι μισθωτοί να μην σηκώνουν κεφάλι. 
16.- Να δημιουργήσουν διπλωματικές τριβές ώστε όλες σχεδόν οι γειτνιάζουσες χώρες να έχουν προβλήματα μεταξύ τους και οι εξοπλισμοί να αυξάνονται διαρκώς. (Βλέπε Ελλάδα-Τουρκία). 
17.- Να εισάγουν παντού το δικαίωμα της καθολικής ψηφοφορίας (να ψηφίζουν όλοι) ώστε το μέλλον των εθνών να εξαρτάται από όλους εκείνους που ψηφίζουν έχοντας άγνοια των πραγματικών γεγονότων αλλά και των δυνατοτήτων και των προθέσεων των υποψήφιων κυβερνητών. 
18.- Να εγκαταστήσουν παντού κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, και να προωθήσουν πρόσωπα ανίκανα σε σημαντικές θέσεις με ένα τουλάχιστον μελανό σημείο στο παρελθόν τους, που να το ξέρουν μόνο αυτοί, ώστε οι «κυβερνώντες» εκβιαζόμενοι να παραμένουν κυβερνώμενοι από τους Σιωνιστές. 
19.- Σταδιακά να αποδυναμώσουν όλα τα συντάγματα για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία. 
20.- Να δημιουργήσουν παγκόσμια μονοπώλια για να έχουν καθολικό έλεγχο του χρήματος και της Γης. 
21.- Να δημιουργήσουν παγκόσμια οικονομική αστάθεια, προωθώντας χαρτιά (χαρτονομίσματα & μετοχές), στους «άπιστους», ενώ αυτοί θα συγκεντρώσουν μόνο χρυσό και Γη. 
22.- Να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, αφενός μεν νοθεύοντας πληθυσμιακά όλα τα κράτη με λαθρομετανάστες, αφετέρου δε παραποιώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία. 
23.- Να αυξήσουν την ανεργία, τη πείνα, τη φτώχεια, και την απελπισία των λαών, αφού τους καταχρεώσουν όλους με δάνεια. 
24.- Να δημιουργήσουν ένα κράτος παγκόσμιο με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. (τύπου Jeffrey & Σαμαροβουβουζέλους). 
25.- Να φέρουν με οικονομικά κραχ τα πάνω – κάτω, και να ρίξουν όλο το φταίξιμο στους πολιτικούς. 
26.- Να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να επέλθει ακυβερνησία και χάος. 
27.- Να έρθουν αυτοί σαν σωτήρες προωθώντας το Βασιλιά τους που θα είναι ο παγκόσμιος απόλυτος μονάρχης, κυρίαρχος όλου του πλανήτη, που θα είναι πλέον ο πλανήτης των δούλων.
ΑΝΑΛΥΣΗ :
Οι συγγραφείς των πρωτοκόλλων, (Σιωνιστές πολιτικοί επιστήμονες & φανατισμένοι καλόγεροι του Σιωνισμού), εμπνεύστηκαν το έργο τους από τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα του μεσαίωνα Νικολό Μακιαβέλι, και ιδίως από το έργο του ο «Ηγεμών», και τα προσομοίωσαν προς τη σημερινή πραγματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Η σημερινή ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. καλυπτόμενη, λέει ότι τα πρωτόκολλα ανάγονται σε σφαίρες επιστημονικής φαντασίας, και σε θεωρίες συνωμοσίας, και αυτοί που τα κυκλοφορούν είναι συνωμοσιολόγοι. Στο μεσαίωνα μερικοί Εβραίοι προφήτες της διασποράς, είχαν προφητέψει την έλευση της σημερινής Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Ήδη από το 1775 ο Jacob Frank μιλούσε για μια επανάσταση και μια πολιτική κατάσταση που θα ανατρέψει πολλά βασίλεια, και θα χτυπούσε και την εκκλησία. Εννοούσε την Οκτωβριανή επανάσταση (έργο του διεθνούς Σιωνισμού) στη Ρωσία, αλλά και την εν συνεχεία διάδοχο κατάσταση τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Για να μπορέσουν οι Σιωνιστές διεθνείς συνωμότες να εμπεδώσουν τη δική τους κυριαρχία στο πλανήτη, και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων, χρησιμοποιούν μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, τη δράση των οποίων λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε. 
Αυτές οι μυστικές οργανώσεις είναι:
-Η λέσχη Bilterberg του Rothschild με έδρα την Ευρώπη,
-η τριμερής επιτροπή (Trilateral commission) του Rockefeller, με έδρα τις ΗΠΑ.
-Η οργάνωση Skull & Bones του Bush με έδρα τις ΗΠΑ.
-Οι πεφωτισμένοι (Illuminati), σε Ευρώπη και Αμερική.
-Οι τέκτονες-Μασόνοι με τις στοές τους, και τις στολές τους με ποδίτσες και τα σύμβολά τους, που γίνονται γραφικοί και φαιδροί, και που έχουν επεκταθεί σε όλα τα κράτη της Γης από το μεσαίωνα, και εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό, και τη παγκόσμιο αυτού επικράτηση.
-Η οργάνωση OPUS DEI της Καθολικής Εκκλησίας στο Βατικανό.
-Οι Ναϊτες, Τοξότες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, ROTARY (Ροταριανοί), Μορμόνοι, Σαϊεντολόγοι, και άλλες μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις, που εργάζονται για τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, τα μέλη αυτών χαίρουν κυβερνητικών αξιωμάτων διεθνώς. Όλοι τους είναι Ανθέλληνες, και εργάζονται για το διεθνή Σιωνισμό.


Μισούν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, και την Ελληνική ιστορία. 
Οι μυστικές αυτές οργανώσεις έχουν μυήσει όλους τους Αρχηγούς Κρατών, Βασιλείς & Ηγεμόνες, Εμίρηδες & Σεϊχιδες, Προέδρους, Πρωθυπουργούς, υπουργούς, & Κοινοβούλια παγκοσμίως, και τους έχουν κάνει πιόνια & μαριονέτες, έτσι προωθούν τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση με βάση τα πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.

Δεν υπάρχει πολιτικός που να μην είναι μασόνος-Σιωνιστής, από εκεί έλκει την ισχύ του & εξουσία του. Για τη κατάκτηση της παγκόσμιας Κυριαρχίας, η ηγεσία του διεθνούς διευρυμένου Σιωνισμού, στηρίζεται επάνω στα πρωτόκολλα, τα οποία συνετάχθησαν επάνω στις εξής θεωρίες πολιτικών επιστημών, και ανθρώπινες αδυναμίες για τη διαφθορά. 
Δημιουργία επαναστάσεων και αναρχίας, ποτά, ναρκωτικά, SEX, ελεύθερες σχέσεις και συμβιώσεις. Τα συνθήματα Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης, που εκπέμπονται από την ηγεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν είναι αγνά, αλλά απατηλά.
Τα πρωτόκολλα στηρίζονται στη διασπορά αθέων θεωριών καταγωγής του ανθρώπου, κλονισμό της πίστης στο Θεό, χλευασμό της ηθικής, της αρετής, και της αγνότητος. Οι Μασώνοι και οι Σιωνιστές είναι υπεύθυνοι για τους δύο παγκοσμίους πολέμους και το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητος, και τώρα ετοιμάζουν το Τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Επιθυμούν να σκοτωθούν 6 δις εκ. άνθρωποι, και να παραμείνουν ζωντανοί μόνο 500 εκατομμύρια, με τη δικαιολογία ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να θρέψει τόσα δις. ανθρώπων. Το προσπαθούν με τα τρόφιμα και το νερό, και τοπικούς πολέμους προς το παρόν. Οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει την επιβίωση. 


Πάνε κόντρα στην εντολή του Θεού «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε».
Δια των πρωτοκόλλων οι Σιωνιστές επιθυμούν και εκφράζουν την εμφάνιση ενός νέου τύπου ανθρώπου χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς ιδανικά, πρόθυμου για υποδούλωση στον ερχόμενο μελλοντικό Βασιλέα των Σιωνιστών, τον λεγόμενο Αντίχριστο, για να κυβερνήσει χωρίς αντίδραση τον διαλυμένο κόσμο. 

Επιθυμούν ασύδοτες αγορές, δάνεια με το παραμικρό, συνεχή υπερχρέωση κρατών και ατόμων, (βλέπε σκάνδαλα για χρεοκοπία της Ελλάδος, που αποκαλύπτονται καθημερινώς), με αγωνιώδεις προσπάθειες εξόφλησης των δανείων, και τελική χρεοκοπία και υποδούλωση στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. 
Τα γεγονότα αυτά διαδραματίζονται τώρα.
Η επιχειρούμενη σήμερα Παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π. έχει σαν τελικό στόχο μία υπέρτατη κυβέρνηση που με τον Σιωνιστή Βασιλέα επικεφαλής, θα γίνει το μεγάλο φόβητρο λαών , κρατών & Εθνών. Όπως λένε τα βιβλία, ο Βασιλεύς της Ν.Τ.Π. θα εγκατασταθεί στην Ιερουσαλήμ, η οποία θα γίνει η πρωτεύουσα του Κόσμου. Για το λόγο αυτόν ετοιμάζουν τον νέο μεγαλοπρεπή ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ.!
Τα πρωτόκολλα προβλέπουν ίδρυση πολυεθνικών εταιρειών, μεγάλων εμπορικών κέντρων, (βλέπε Mall, Golden Hall, κ.λ.π.), εις βάρος των μικρών επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα ο έλεγχος της αγοράς να περάσει στους λίγους, και στα δικά τους χέρια. Η εμφάνιση των ηλεκτρονικών συστημάτων, υπολογιστών, η αριθμοποίηση της κοινωνίας με ΑΦΜ, με ΑΜΚΑ, με νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, με CD & DVD, με τσιπάκια, με στικάκια, με σιντάκια, με USB, και με Bar code ήταν στα σχέδια της Ν.Τ.Π. και ήδη υλοποιήθηκαν. 
Θέτουν χέρι στη δικαιοσύνη, στη δημόσια διοίκηση, στη κυβέρνηση, στις εκλογές όπου νοθεύουν τα εκλογικά αποτελέσματα κατά το δοκούν, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην εκπαίδευση, και στα ΜΜΕ. Ο τύπος, η δικαιοσύνη, η εκπαίδευση και ανατροφή της νεολαίας με ψευδείς θεωρίες που θα οδηγήσουν σε μια σταδιακή αποκτήνωση, είναι μέσα στα σχέδιά τους, ώστε να μη υπάρχει αντίδραση.
Η ελευθερία του τύπου θα μπεί στο στόχαστρο, και τις μη αρεστές φωνές θα τις καταπνίξουν. Η καταστροφή κάθε θρησκεύματος θα επιχειρηθεί διά παντοίων τρόπων δυσφήμησης. Ομολογούν ότι θα δημιουργούν και θα πολλαπλασιάζουν τις Μασωνικές στοές σε κάθε χώρα της οικουμένης. Μέσω των Μασονικών Στοών, και άλλων συνεργαζομένων αδελφών οργανώσεων, στις οποίες θα μετέχουν πολιτικά πρόσωπα, θα δίδονται οδηγίες σύμφωνα με τα σκοτεινά τους συμφέροντα, και εν αγνοία πάντα του λαού. (Βλέπε μυστικές συνεδριάσεις λέσχης Bilterberg και άλλων, όπου μετέχουν προδότες πολιτικοί).
Η μεταλλαγή των Πανεπιστημίων από την τότε σωστή λειτουργία τους, στη σημερινή διάλυσή τους, είναι στο πρόγραμμα.
Η κατάργηση και παραχάραξη της αρχαίας ιστορίας, και του κλασικού πολιτισμού, με τη κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία, είναι στο στάδιο υλοποίησης. (Βλέπε πολιτικές Διαμαντοπούλου, Μαριέτα Γιανάκου, Ρεπούση, Δραγώνα, Βερέμη, κ.λ.π.) 
Γίνεται προσπάθεια καταστροφής της Ορθοδόξου Χριστιανικής πίστεως με διαφόρους τρόπους και μεθόδους κατασυκοφάντησης της ηθικής και των θαυμάτων του Χριστού, με θεατρικά έργα, (όπως πρόσφατα το Corpus Christi στο Γκάζι), με κινηματογραφικά έργα όπως οι ταινίες Da Vinci, χαμένα δισκοπότηρα, Μαρία Μαγδαληνή, και άλλα παραμύθια, και η διοικούσα εκκλησία της εκκλησίας της Ελλάδος κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ο Αρχιεπίσκοπος, και οι Μητροπολίτες αναπαύονται στο θρόνο τους, αντί να κατεβάσουν το λαό στις πλατείες των πόλεων, όπως έκανε ο ηρωϊκός Χριστόδουλος, και τον «φάγανε» με καρκίνο. 


Οι Μητροπολίτες αναλώνονται με τα συσσίτια, και «πέρα βρέχει….» -
Τους Μητροπολίτες τους χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές-Μασόνοι πολιτικοί, για να τους παρασημοφορούν, και να τους ευλογούν, «Ίνα φανώσι τοις ανθρώποις νηστεύοντες…..» λέει το Ευαγγέλιο. Σχεδιάζουν να εγκαθιδρύσουν την Πανθρησκεία, η οποία θα είναι η Ιουδαϊκή θρησκεία του Μωϋσή. Λέγουν, η αύξηση των εξοπλισμών, και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαία για τα σχέδιά μας.

Πρέπει να μην υπάρχουν πια Κράτη, εκτός από εμάς, παρά μόνο μάζες απόρων, μερικοί πλούσιοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.
 Ότι πράττει σήμερα η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, εδράζεται στα Πρωτόκολλα των Πλανηταρχών.
 Ο διεθνής Σιωνισμός άλωσε καίρια τη πολιτική ζωή της Ελλάδας, εγκαθιδρύοντας το κοινοβουλευτικό σύστημα, πολλά μέλη του οποίου έλκουν τη καταγωγή από τους Σιωνιστές.
 Οι Ευρωπαίοι & Αμερικανοί ηγέτες είναι όλοι τους πιόνια & μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. 
Σήμερα Σιωνιστές Αμερικανοί & Γερμανοί, έχουν πέσει επάνω στην Ελλάδα και την κατασπαράζουν. Οι φόροι που πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, πάνε όλοι στις τσέπες του Ρότσιλντ. Ο δημόσιος πλούτος από αποκρατικοποιήσεις και ορυκτά, πάνε όλα στις τσέπες του Ρότσιλντ, του προέδρου της Σιωνιστικής Δικτατορίας!
Ο χρυσός της Ελλάδος πήγε όλος στις τράπεζες του Ρότσιλντ!
Με αυτούς τους πολιτικούς αχυρανθρώπους του Ρότσιλντ, δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα μας. Δεν δέχομαι η πατρίδα μας να κυβερνάται από τα ανθρωποειδή του State Dept. των Σιωνιστικών ΗΠΑ, αποφοίτους των διαφόρων Think Tanks, στους οποίους προσφεύγουν τα δικά μας πολιτικά ανθρωπάκια, για να εξασφαλίσουν εύνοια εξουσίας.
Ελπίζουμε να δώσαμε φως στη σκέψη των Ελλήνων, ώστε με τη βοήθεια του Θεού να ψηφίζουν Έλληνες πατριώτες, και όχι δυνάστες πράκτορες των Σιωνιστών, μαριονέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας!
Τελειώνοντας υπενθυμίζω στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS) ένα ποίημα, του Ιωάννη Πολέμη. 
Ο χρυσός και το Μάρμαρο: 
Λέει ο χρυσός στο μάρμαρο:
Στα πέρατα του κόσμου ποιος ήλιος λάμπει σαν κι εμέ;
Ποιο φώς έχει το φώς μου;
Εγώ τον κόσμο κυβερνώ, την ευτυχία υφαίνω,
Ποδοπατώ την ομορφιά, την ασχημιά ομορφαίνω.
Εγώ ακονίζω του φονιά το δίκοπο μαχαίρι,
Εγώ οδηγώ στα σκοτεινά του κλέφτη μου το χέρι,
Εγώ αγοράζω την τιμή και την πουλώ στο δρόμο,
Ποδοπατώ την αρετή, καταπατώ το Νόμο.
Περίσσιες είναι οι χάρες μου κι η δύναμή μου μόνη, Γκρεμίζει θρόνους απ’ εδώ , θρόνους εκεί στυλώνει.
Εσύ τι κάνεις μάρμαρο;
Και τ’ απεκρίθη εκείνο
«Εγώ σε τάφου σκοτεινιά, τη δύναμή σου κλείνω».
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος 
E-mail: ant.grypaios@gmail.com 
  Πηγές:
1.- Τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου
2.- Το διαδίκτυο
3.- Η Βικιπαίδεια
4.- Blog: Defencenet & Katohika.gr
5.- Blogs: kivotoshelp.gr & aporrito.blogspot
6.- εφημερίς «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»

2 σχόλια:

  1. Προτείνω να διαβάσετε και τα βιβλία του Στρατηγού Αυφαντή.
    Έχει πληροφορίες που δεν θα βρειτε πουθενά.
    Πχ για το εν λόγω θέμα, τα Πρωτόκολλα, λέει τρομερά πράγματα, όλα ψαγμένα και όλα ΕΓΓΥΗΣΗ.

    Τι γράφει;
    Τα Πρωτόκολλα βγήκαν πολύ πριν τη Ρωσία. Από τους ίδιους τους Σιωνιστές για να τεστάρουν αντιδράσεις, όπως πολλές φορές κάνουν.
    Αποσύρθηκαν σχεδόν αστραπιαία. Όμως υπήρξε μία γαλλίδα συγγραφέας που όχι μόνο τα κράτησε αλλά τα έβγαλε σε βιβλίο. Μιλάμε όλα αυτά περί το 1850. Το βιβλίο αποσύρθηκε στο άψε σβήσε.

    Δεν θέλω να πω άλλα, διαβάστε Αυφαντή. Για μένα είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή, όλοι οι άλλοι λίγο πολύ τους βάζει το σύστημα.

    ΨΑΞΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΦΑΝΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ

    ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή