Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΨΕΥΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ!


ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ -ΚΟΝΑΚΙ -ΜΟΛΟΤΟΦ -ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν σας απασχόλησε, το πως είναι δυνατόν, να υπάρχει μόνο μία φωτογραφία (η ίδια σε μακρυνό και σε δήθεν κοντινό πλάνο) και να μην έχει φωτογραφηθεί το αποτέλεσμα της βολής που φαντάσθηκε η προβοκατόρικη σκατοκεφαλή σας????  
Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν χρειάστηκε να σκεφτείτε, να ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΤΕ το γεγονός της στείρας φαντασίας σας???
  — ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ!!! Τι βλέπουμε στη θρυλική ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ των πολιτικοοικονομικών συμμοριών Δένδια και Βαρθολομαίου???
  — Χωρίς φόβο και πάθος, κατ΄ ανάγκην, μπαίνω κι΄ εγώ στον κόπο να σημειώσω τα παρακάτω:
  1.– Η πραότητα του βλέμματος και η στάση σώματος του μοναχού, δεν συνάδει με συμπεριφορά ατόμου, έτοιμου να συγκρουστεί, με εκτόξευση βόμβας μολότοφ και μάλιστα προς κατεύθυνση άσχετη με τη πορεία του βλέμματός του ρε πανηλίθιοι!!!
2.– Η θέση του χεριού δείχνει ότι ο μοναχός δεν κρατά αντικείμενο. Απλά είναι μια συνηθισμένη θέση που υποδηλώνει απορία, προς κάποιον, ο οποίος βρίσκεται, ΟΧΙ προς το βάθος εις μήκος, αλλά η συνδυάζεται με αυτόν που βρίσκεται ευθεία κάτω και τον βλέπει με ψυχική ηρεμία, σαν κάτι να του λέει, χωρίς να τον έχει στόχο τον μη…. ευλογημένο, ρε πανηλίθιοι.
3.– Όπως σημείωσαν πολλοί πριν από εμένα bloggers, υπάρχει βλάκωδέστατη αναντιστοιχεία, της στάθμης του ιδιαίτερα διαφανούς υγρού, με την γωνία θέσεως της φιάλης, ρε πανηλίθιοι.
4.– Η φλόγα (σημεία 4 και 7) δεν περιορίζεται στο «φυτίλι» αλλά προεκτείνεται «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» στον λαιμό της φιάλης, που υποδηλώνει ….διαρροή εύλεκτου υγρού!!! Αν όμως υπήρχε διαρροή εύλεκτου υγρού, η φλόγα θα αγκάλιαζε τον λαιμό, αντί να φυτρώνει κατά μήκος, πάνω από τον λαιμό, ρε πανηλίθιοι!!! Επίσης, το φυτίλι, θα έπρεπε να συνεχίζει εντός της φιάλης (σημείο 6) και να φαίνεται η συνέχειά του μέσα σε αυτήν λόγω διαφάνειας. Το να είναι απλά κολλημένο το φυτίλι (σημείο 7), στο έξω μέρος του φελού (ή πώματος), το καθιστά άχρηστο και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ, αφού δεν θα μπορούσε να αντλεί εύλεκτο υγρό, έστω και διαφανές, ρε πανηλίθιοι!!!
5.– Αν το υγρό ήταν οινοπνευματώδες, με τόση φλόγα και διαρροή, θα είχε εκραγεί άμεσα στα χέρια του μοναχού, ρε πανηλίθιοι!!!… Αν πάλι το εύλεκτο διαφανές (τρομάρα σας) υγρό, είναι ελαιούχο ή πετρελαιούχο, η άτιμη η φλόγα σας, θα έπρεπε έστω στοιχειωδώς να καπνίζει μπόμπα σας, ρε πανηλίθιοι προβοκάτορες!!!
6.– ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ: Ο τόπος γύρο από το κονάκι, υπάρχουν κάμερες «δημοσιογραφικές» στην υπηρεσία των νεοναζί υπηρετών των σιωνιστών μπάτσων, αλλά και καμερών στη κατοχή της σκατοφυλακής σας. 
Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν σας απασχόλησε, το πως είναι δυνατόν, να υπάρχει μόνο μία φωτογραφία (η ίδια σε μακρυνό και σε δήθεν κοντινό πλάνο) και να μην έχει φωτογραφηθεί το αποτέλεσμα της βολής που φαντάσθηκε η προβοκατόρικη σκατοκεφαλή σας????  
Τόσο κενό κρανίο κουβαλάτε στους ώμους σας, που καθόλου δεν χρειάστηκε να σκεφτείτε, να ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΤΕ το γεγονός της στείρας φαντασίας σας???
Παρ΄ όλα αυτά, εγώ προσωπικά, εύχομαι να γίνει μπουρλότο, όποιος αλήτης του Δένδια, τολμήσει να πειράξει έστω και μία τρίχα κεφαλής, από τους αγωνιστές Εσφιγμενίτες μοναχούς, είτε στο κονάκι, είτε στο μοναστήρι!!! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ…..
  — ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ και στην ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ:
  — Αυθεντική ή φωτομοντάζ η φωτογραφία ρε μπαγλαμά Δημήτρη Σωτηρόπουλε (του προβοκάτορα του hellas-orthodoxy);;; Μάς πήρες όλους στον λαιμό σου;;; Ποιοι σού έδωσαν τη φωτογραφία;;; Πήρες και κάτι άλλο μήπως;;; Τι είδους υπηρεσίες προσφέρεις και σε ποιους τελικά;;;
  — Η παραπάνω φωτογραφία υποτίθεται ότι είναι από την χθε σινή επιχείρηση να εκτελεστεί απόφαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της παλαιάς αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου και υπέρ της νέας.
  — Είναι πραγματική η πρόκειται για φωτομοντάζ???…
Εμείς να σημειώσουμε τις αντιφάσεις και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας…
Φαίνεται ότι το μπουκάλι είναι….. Η συνέχεια εδώ
Κρίμα ρε μπαγλαμά, σε είχαμε για αγνό αγωνιστή…
Μην ακούτε τον Σωτηρόπουλο. Κάποιοι, τον παραπλανούν και τον καθοδηγούν λάθος. Για υπεύθυνη ενημέρωση στα θέματα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, εδώ:http://esfigmenou.blogspot.gr καιhttp://neolaia-esfigmenou.blogspot.gr
Αναρτήθηκε από Διηνέκης – ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ
ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου