Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!


Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό" Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει οτι οι νεκροι ηταν 271 χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
Ένα έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού επιβεβαιώνει ότι 271.000 άνθρωποι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου 2. Δεν είναι 6.000.000 Εβραίοι. Και δεν ήταν όλοι Εβραίοι.


... ξέραμε οτι υπήρχαν Σταθμοί Ερυθρού Σταυρού σε κάθε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και αναρωτιόνταν πώς να εντοπίσουμε τα αρχεία.
Αυτό δεν θα είναι εύκολο, γιατί ξέραμε ότι ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός ιδρύθηκε από τον Rothschild και είχαν πάντα Σιωνιστική Εβραϊκή ηγεσία. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες απάτες που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, οπου ένα μεγάλο μέρος των χρηματων των αποζημιόσεων πηγαίνουν απευθείας στα χέρια των Τραπεζιτών.


Αλλά αυτό το έγγραφο είναι μάννα εξ ουρανού. ο Jim Stone εισέρχεται πάλι!
Αποδεικνύει το μαζικο ψέμα που διαδίδεται από τους σιωνιστές Εβραίους και τα εβραϊκά ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και δείχνει πώς έχουν καταστρέψει την ιστορία, ακόμη και στα σχολεία μας και τα βιβλία της ιστορίας.
Αν ήμουν στη Γερμανία, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο, και να μηνύσω το Ισραήλ για τα χρήματα που απέσπασε από αυτούς, ως αποζημίωση για του υποτιθεμενους εβραϊκούς θανάτους 6.000.000. Και την Γαλλία επίσης!
Πρόκειται για σκέτη απάτη και εκβιασμό. Και το έγγραφο αυτό το αποδεικνύει. Μαζί και τα ψέματα !

http://truedemocracyparty.net/2012/06/red-cross-expose-jewish-holocaust-hoax/

2 σχόλια:

  1. Αυτό το έγγραφο είναι παλιά ιστορία. Για να διαβάσετε όλα τα σχετικά έγγραφα ψάξτε για Shoah - H Αναθεωρητική Εκδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό εδώ είναι:

    http://www.ebooks.gr/gr/shoah-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%B7-412803.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή