Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ...

Απάντηση στις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδής και των επικριτών του έδωσε το βράδι του Σαββάτου ο Νότης Σφακιανάκης οι οποίοι σχεδόν όλοι προέρχονται από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, συνοψίζοντας στο "θράσος που έχουν, να μιλάνε και αυτοί από το καθεστώς ΠΑΣΟΚ".

Η Δέσποινα Βανδή και ο άντρας της Ντέμης Νικολαϊδης είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ, όπως ήταν και η συντριπτική πλειοψηφία της εγχώριας showbiz. Σε αυτό το σύστημα όποιος είχε διαφορετική άποψη από την πασοκική, απλώς "τελείωνε". Ελάχιστοι είχαν και έχουν το θάρρος να συγκρουστούν με το πασοκικό καθεστώς.

Ο Ν.Σφακιανάκης έχει το θάρρος της γνώμης του,και λέει ανοιχτά αυτό που πιστέυει ακόμα και αν όλοι είναι εναντιον του.

Στην απάντησή του χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις: «Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να ... απ' όπου και αν προέρχονται».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νότης Σφακιανάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν είναι οι δηλώσεις του αυτές στις οποίες θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν:

«Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η δικτακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου… κατάλαβες;», τόνισε και συμπλήρωσε, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του που συνεχίζονται αμείωτες, ιδίως στα social media:

“Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι τακτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου…».

Πόσο δίκιο έχει, αφού με το ρατσιστικό για τους Έλληνες - "αντιρατσιστικό"- ν/σ, θα μας επιβάλουν φίμωση και ποινικοποιηση στα λόγια και στις σκέψεις.Άλλωστε παντού έχει ξεκινήσει επιλεκτικό κυνηγητό σε όσους έχουν απόψεις που δεν αρέσουν στο νεοταξίτικο σύστημα που κυβερνά τις κοινωνίες της Δύσης.

Ερωτηθείς για την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα πριν καν αρχίσουν οι εμφανίσεις, είπε ότι και ο ίδιος ήταν μετανάστης και όχι παιδί μεταναστών.

«Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου. Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη. Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου, όπως επιθυμώ και απαιτώ να σέβονται και τη δική μου».

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε και για τα σχόλια που έκανε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα λέγοντας: «Από πού και ως πού σηκώνουν ανάστημα αυτοί που είναι μέσα στο καθεστώς; Βουλευτής δεν ήταν με το ΠΑΣΟΚ η μητέρα της; Τι να μας πει τώρα;».

Η κ. Ακρίτα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του τραγουδιστή, του επιτέθηκε μέσα από γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα. Δικό σας.».

Το εντυπωσιακό με αυτά τα άτομα είναι ότι μιλούν στηριζόμενα στην άγνοια του κόσμου, αλλά και στην αδύνατη μνήμη του.

Η Δέσποινα Βανδή είχε ανακοιμώσει ως γνωστόν με βαρύγδουπες δηλώσεις την λήξη της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη. Άνθρωπο που η ίδια παραδέχεται ότι τον ήξερε 16 χρόνια, άρα γνώριζε εκ των προτέρων τις απόψεις του και τα πιστεύω του. Σίγουρα ήξερε ότι σιχαίνεται...τον πασοκικό χώρο.

Συνεπώς εκ των υστέρων να αποχωρεί από το σχήμα, δεν έχει να κάνει επειδή έπεσε από τα "σύννεφα", αλλά γιατί έπρεπε να πιστοποιηθεί η αφοσίωση στο καταρρέον καθεστώς του ΠΑΣΟΚ.

Μπήκε στο τζιπ των 100.000 ευρώ που χρησιμοποιεί τον χειμώνα (το καλοκαίρι έχει την "Πόρσε") και κατευθύνθηκε στο σπίτι της των 5.000.000 ευρώ...χωρίς να αλλάξει επί του πρακτέου την "γκρίζα" πραγματικότητα των Ελλήνων πολιτών που οφείλεται στις πολιτικές και στα "εγκλήματα" του κόμματός της.

Αυτά για να μην "παραμυθιάζεται" ο απλός πολίτης του προοδευτικού χώρου, πιστέυοντας ότι έχει ιδεολογική ταύτιση με την συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Γιατί οι δικές του ιδεολογίες δεν του απέφεραν κανένα κερδος.

poikilotropos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου