Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

EΠΕΣΕ ΤΟ ΙNDYMEDIA ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ!Ακολουθεί η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το “πεσμένο” indymedia με τίτλο: Το indymedia “έπεσε” ταυτόχρονα με τις σφαίρες των τρομοκρατών
“Το indymedia, ως γνωστόν, είναι ένας παρακρατικός ιστότοπος, στον οποίο συστηματικά καλλιεργείται το μίσος εναντίον οτιδήποτε και οποιουδήποτε δεν κρίνεται αρκούντως αριστερό, για τα γούστα των διαχειριστών και των θαμώνων της εν λόγω βοθροσελίδας. Σε αυτό τον ιστότοπο, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενείται και συντηρείται από δομές του κράτους, έχει πολλάκις στοχοποιηθεί τόσο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όσο και απλοί άνθρωποι που έκαναν το «λάθος» να εκφράσουν Εθνικά Ιδεώδη και έπεσαν στην αντίληψη των θαμώνων της εν λόγω σελίδας.

Στην ιστοσελίδα αυτή πέραν της πρωτότυπης δημοσιεύσεως των προκηρύξεων από τρομοκρατικές οργανώσεις, έχουμε την συστηματική καλλιέργεια της βίας ως πολιτικής πρακτικής. Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε τους πανηγυρισμούς που δημοσίευε η εν λόγω ιστοσελίδα για την δολοφονία των αθώων συμπολιτών μας στον εμπρησμό της τράπεζας Marfin από παρακρατικούς ή «αντεξουσιαστές», όπως τους ονομάζουν τα ΜΜΕ. Βέβαια, μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί αυτός ο χαρακτηρισμός για ανθρώπους που φτάνουν στο σημείο να δολοφονούν με τόση ψύχρα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των επικυρίαρχων που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας και τον Λαό μας.
Προς επίρρωση των λεγομένων μας να θυμίσουμε την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ένας 60χρονος Έλληνας από 50 θρασύδειλους αναρχικούς, οι οποίοι τον κατέβασαν από το αυτοκίνητό του, το οποίο κατέστρεψαν ολοσχερώς, και του κατάφεραν δεκάδες πλήγματα στο σώμα και κυρίως το κεφάλι, με ξεκάθαρα δολοφονική πρόθεση.
Η συγκεκριμένη παρακρατική σελίδα είχε υπάρξει η οργανώτρια «αρχή» της αντισυγκέντρωσης των αναρχικών, απέναντι στην νόμιμη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Αχαιών Πεσόντων Κύπρου (γήπεδο Αγυιάς) για τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Αυτή είναι μία μόνο από τις πολλές δολοφονικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί τα γραφεία, αλλά και μέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής, για το οποία δεν μίλησε κανείς.
Χθες είχαμε μία διπλή δολοφονία από τρομοκράτες, σαν κι αυτούς που στέλνουν «αποκλειστικά» τις προκηρύξεις τους στον συγκεκριμένο βόθρο του διαδικτύου. Η στιγμή της διπλής αυτής πολιτικής δολοφονίας αποτελεί ταυτοχρόνως και την στιγμή που το indymedia ανέστειλε προσωρινά την λειτουργία του, αφού οι διαχειριστές «κατέβασαν τους διακόπτες», προφανώς για να κρύψουν κάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σελίδα «δεν ήταν διαθέσιμη» λίγα λεπτά μετά το φόνικο.
Και εδώ έρχεται το βασανιστικό ερώτημα που απευθύνεται στους υπευθύνους: Ολόκληρη η Ελλάδα γνωρίζει που βρίσκεται o server της εν λόγω ιστοσελίδας. Έχουν πραγματοποιηθεί ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι έρευνες που αρμόζουν στην περίσταση;
Έχει γίνει ή θα γίνει κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να βρεθούν όσοι έχουν ποινικές ευθύνες για το διπλό φονικό ή μήπως ισχύει η παλαιότερη δήλωση του κ. Σφακιανάκη ότι «στηρίζει το indymedia»;
Βεβαίως, θα πρέπει να κάνουμε λόγο και για μία διοικητική εξέταση που πρέπει να διενεργηθεί στην εν λόγω υπηρεσία για το γεγονός ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί οι αρμόζουσες έρευνες για το γεγονός ότι, καιρό τώρα, καταζητούμενοι τρομοκράτες αναρτούσαν ελευθέρως προκηρύξεις στον εν λόγω ιστότοπο.
Εκτός και αν έχουν πραγματοποιηθεί οι έρευνες, οπότε κρίνουμε ότι ζούμε την κατάλληλη περίσταση για την αποκάλυψη των αποτελεσμάτων της και την μαζική απόδοση ευθυνών στους υπευθύνους.”
Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, ότι στην αριστερή διαδικτυακή πιάτσα, το indymedia ήταν διαθέσιμο από το εναλλακτικό domain από την πρώτη στιγμή των δολοφονιών χωρίς καμία αναφορά: https://gutneffntqonah7l.onion.to/?lang=el και όχι από το κλασσικό: https://athens.indymedia.org/ (τώρα είναι και από τα δύο).
Σε κάθε περίπτωση δεν έχουν αναφέρει τίποτα μέχρι στιγμής για τη διπλή δολοφονία των δύο νέων εθνικιστών από τρομοκράτες-πράκτορες

defence net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου