Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ

15
Με μία φλύαρη, προκήρυξη που στάζει από μίσος και από παραχάραξη ιστορικών και σύγχρονων γεγονότων μια πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση με τον τίτλο «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» (η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι είναι "αντίγραφο της Σέχτας των Επαναστατών"), ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον βαρύ τραυματισμό του Α. Γέροντα, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου.
Η 18σελιδη προκήρυξη δόθηκε στον ιστότοπο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ήταν αποθηκευμένη σε στικάκι USB και ο συντάκτης αναλύει τους λόγους της επίθεσης, ενώ αναφέρει ότι το χτύπημα «έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».
Στις 16.50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του ιστότοπου λέγοντας ότι στο μνημείο των πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη της προκήρυξη η οποία πέρα από αφορισμούς και ιδεολογικές κενότητες δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου