Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΦΕΛΙΜ - Ο ΝΩΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ !Στη Γένεση της Βίβλου, η εποχή του Νώε περιγράφεται ως η εποχή εκείνη, κατά την οποία αυτοί οι << θεοί άστρα>>- στην πραγματικότητα ο Σατανάς και οι έκπτωτοι άγγελοι – διέπραξαν την αποτρόπαια πράξη να κατέβουν στη γη, να συνευρεθούν με τις κόρες των ανθρώπων και να γεννήσουν τα΄ αποκρουστικά πλάσματα, τους υπερφυσικούς απογόνους, τους οποίους η Βίβλος ονομάζει <<γίγαντες>>.  Ο Θεός τότε, για να απαλλάξει τη γη   απ΄ αυτά  τα πλάσματα, αποφάσισε να φέρει τον κατακλυσμό, απ’ τον οποίο διασώθηκαν μόνον ο Νώε και η οικογένεια του, επειδή ήταν αμόλυντοι.
Για αγνώστους λογούς, όμως, ο Θεός επέτρεψε σε κάποιους απ’ αυτούς τους Νεφελιμ να επιστρέψουν στη γη πολλά χρόνια ύστερα απ’τον κατακλυσμό του Νώε.
Στο  Δευτερονόμιον, αυτά τα τερατώδη πλάσματα, που είναι μισά άνθρωποι, ονομάζονται Ανακιμ η Ρεφεμ ( δηλαδη, σύναξη των νεκρών).
Οι ιερές Γραφές, λοιπόν, προφητεύουν την επιστροφή αυτών των πλασμάτων στη Γη            σ’ εκείνες  τις έσχατες ημέρες.
Θα επιστρέψουν όχι σαν θεοί, αλλά σαν διάβολοι. Στον Ευαγγελιστή Ματθαίο, 24:37-39, ο Ιησούς προειδοποιεί ότι η επιστροφή τους θα μοιάζει με τις ημέρες του Νώε. Στη Γη, σύμφωνα με τον προφήτη Ησαΐα, βουνά θα σείονται και θα πέφτουν και ο πλανήτης << θα παραπατά σαν μεθυσμένος>>.
Σύμφωνα με τη Βίβλο, αυτά τα υπερφυσικά πλάσματα θα βγουν απ΄το πηγάδι για να βασανίσουν άνδρες και γυναίκες. Στην Αποκάλυψη περιγράφεται η τρομακτική  τους μορφή και ο αρχηγός τους, που τους οδηγεί και είναι ένας άγγελος του σκότους, δηλαδή ο ίδιος ο Σατανάς.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΙΜΠΙΡΟΥ Η ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ
Καθώς πλησιάζουμε σ ‘αυτές τις Έσχατες   Ημέρες της προφητείας, που σηματοδοτούν τον ερχομό του Κυρίου, όλες οι ψευδό-θρησκείες, όπως οι Μορμόνοι, οι ΣαΪεντολογοι και όλες οι <<πεφωτισμένες>> κοινότητες, όπως ο Ελευθεροτεκτονισμος, το Ηγουμενείο της Σιών και η Τάξη του Ναού του Ήλιου, διατυμπανίζουν την επιστροφή των θεών τους, που θα συνοδευσουν τον πλανήτη Νιμπιρου, τον άγνωστο πλανήτη Χ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου