Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΒΡΑΙΟΙ VS ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε ο εβραίος αριστεριστής Κον Μπεντίτ, στην οποία άθελά του ίσως, αποκάλυψε αυτό το οποίο αποτελεί κοινό μυστικό στην ελληνική κοινωνία: το γεγονός οτι τα  πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής βρίσκονται πάνω από 18%.

«
Η διενέργεια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα θα ήταν μια καταστροφή, διότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση δεξιάς- ακροδεξιάς», δήλωσε ο εβραίος προσκεκλημένος των μαρξιστικών φατριών του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Ο από τον Απρίλιο του 1982 δημόσιος υπερασπιστής της παιδοφιλίας, ο γνωστός και ως «κόκκινος Ντάνι», έκρινε σκόπιμο να εκφράσει την σαφή και ξεκάθαρη υποστήριξή του στην εγχώρια Αριστερά, εκ της οποίας και εκπορεύονται οι προβοκατόρικες θέσεις περί συνεργασίας δεξιάς και ακροδεξιάς.


Επιστρέφουμε στον κόκκινο Ντάνι τις συκοφαντίες περί συμπόρευσης με την πατριδοκάπηλο, προδοτική και ψοφοδεή Νέα Δημοκρατία, των οποίων συκοφαντιών στόχος είναι να.....

τρομοκρατηθούν τα τμήματα του Λαού τα οποία στρέφονται πλέον μαζικά στη Χρυσή Αυγή. Βεβαίως ο εβραίος Κον Μπεντίτ, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να παραστήσει τον χειροκροτητή του Σύριζα και του Mr Alexis. Άλλωστε ο κύριος Τσίπρας ήταν εκείνος ο οποίος πρώτος μίλησε για συμπόρευση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, επιχειρώντας με τους γελοίους αυτούς ισχυρισμούς, να περιορίσει τις διαρροές των ψηφοφόρων του προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Προφανώς ο κύριος Τσίπρας και τα στελέχη του αντεθνικού μορφώματος της Κουμουνδούρου, θεωρούν τους Έλληνες χαχόλους.
Ο Σύριζα και το σύνολο της Αριστεράς είναι εκείνοι οι οποίοι συνεργάζονται με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και αύριο, θα είναι πάλι εκείνοι που θα συμπράξουν με τα ίδια αυτά κόμματα, ούτως ώστε να ανακόψουν την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος προς την οικοδόμηση ενός Εθνικού Κράτους.
Παρά ταύτα, ο αριστεριστής δεν απέφυγε να προβεί σε γκάφα ολκής, παραδεχόμενος εμμέσως πλην σαφώς, πως τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πολύ υψηλότερα από εκείνα τα οποία παρουσιάζουν οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απορρίπτει μετά βδελυγμίας τις αθλιότητες περί συνεργασίας με το κόμμα του Σαμαρά, το οποίο όχι μόνο συνεργάζεται παρασκηνιακώς, αλλά επί της ουσίας σύρεται από τους ανθέλληνες της Κουμουνδούρου! Δυστυχώς για τους «φωστήρες» του Σύριζα, το χαρτί του «κόκκινου Ντάνι» απέτυχε. Αναμένουμε το επόμενο νούμερο του διεθνούς αριστερίστικου τσίρκου, το οποίο θα έρθει να επιτεθεί κατά της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής ελληνικής φωνής εθνικής αντίστασης κατά των προδοτών και των διεθνών τοκογλύφων.

paspartou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου