Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ...

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ερχόμαστε από μακριά και πηγαίνουμε ακόμη μακρύτερα!


Αυτό είναι το πεπρωμένο μας, η μοίρα μας.

Αυτό είναι η «θεϊκή» αποστολή μας:

¨ Να εξανθρωπίσουμε και να επανελληνίσουμε την Οικουμένη με τα νάματα των ανθρώπων, οι οποίοι συνέθεσαν το ¨Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα¨ και τον ¨Πανανθρώπινο εκείνο Πολιτισμό¨.

Αυτή είναι η πορεία μας . . .Στην διάρκεια αυτής δεν πρέπει να ξεχνούμε εκείνο που είπε στον Σόλωνα, ο Ιερέας Σόγχις της Αιγύπτου:

«Στην χώρα σας γεννήθηκε το πιο όμορφο και ευγενικό (τέλειο) γένος» !

(ΠΛΑΤΩΝ: «Τίμαιος», 236).


Τα «Άρρητα», πλέον, μας αποκαλύπτονται και η γνώση γίνεται το ΥΠΕΡΟΠΛΟ μας.

Το Πνεύμα των Υιών των Ουρανών συνοψίζονται στις Επτά Ιερές Εντολές του Ορφέως, ήτοι:


1) ΟΥ ΦΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ (Μην σκοτώσεις τον συνάνθρωπο σου).2) ΕΣΟ ΟΙΚΤΙΡΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ( Να έχεις οίκτο για όλα τα δημιουργήματα).
3) ΕΣΟ ΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΣ. (Να είσαι αγνός και σεμνός).
4) ΕΣΟ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ . ( Να αγαπάς την αλήθεια).
5) ΕΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ (Να είσαι δίκαιος με όλους τους ανθρώπους).
6) ΕΣΟ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΕΝ ΠΑΝΤΙ (Να είσαι πάντα εγκρατής).
7) ΕΣΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ (Να είσαι φιλόξενος).Αδέρφια μου , τα μηνύματα των καιρών θέλουν κατανόηση και δράση σε όλα τα επίπεδα. Όλοι μας έχουμε προβλήματα αλλά δεν πρέπει να μας καθηλώνουν αφού αυτό θέλουν οι ελεεινοί και σκοτεινοί σαβουρό-μορφοι της Γής μας. Ας σηκωθούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να νικήσουμε! Αυτό φοβούνται όλοι, την ΙΕΡΑ και ΘΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Κρατείστε μακριά σας τις κομματικές σας εμπάθειες, τους αθλητικούς, θρησκευτικούς ή οτιδήποτε άλλους διαχωρισμούς , εάν η ΕΛΛΑΣ πηγαίνει καλά,ΟΛΟΙ θα πάμε καλά! Μακριά μας ο ¨φιλο-τομαρισμός¨ και η μη επικοινωνία μεταξύ μας, η ένωση μας είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ξέρει να προσφέρει και ας μην του περισσεύει, ξέρει να φιλοξένει και ας μην έχει χώρο, ξέρει να δείχνει την αγάπη του και ας έχει ¨σκοτούρες¨….. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ….γιατί ακολουθεί τις ΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ των χιλιάδων ετών που είναι περασμένες μέσα στο ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ….ακολουθεί των ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΙΧΩΡΑ (Ιχώρ).ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου