Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αρχαίοι εξωγήινοι στο Περού και στο Ιράκ

Θα εκπλαγεί κάποιος αν κοιτάξει τα στοιχεία που αποδεικνύουν, πως οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχω πει και στο παρελθόν πως κάθε θρησκεία μιλάει για ανθρώπους από τον ουρανό. Πέρα από το γεγονός πως όλες οι αρχαίες διδασκαλίες αναφέρονται σε αυτούς τους ανθρώπους από τον ουρανό, σχεδόν ο κάθε πολιτισμός που πέρασε από τον πλανήτη μας, έχει αφήσει πίσω του στοιχεία που δείχνουν πως οι άνθρωποι τους, είχαν επηρεαστεί από τέτοια εξωγήινα όντα.

Κάποιοι υποστηρίζουν σχετικά με όλα αυτά, πως οι αρχαίοι πολιτισμοί, απλώς λάτρευαν τον Ήλιο και διάφορα άλλα καιρικά φαινόμενα ως θεούς. Συμφωνώ πως κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί και κουλτούρες λάτρευαν τον ήλιο και άλλους θεούς που δεν μπορούσαν να δουν και να κατανοήσουν και που ήταν προφανώς περισσότερο μέσα στο μυαλό τους και όχι απόρροια από πραγματικές επαφές με όντα από κάποιον άλλο πλανήτη.
Όμως υπάρχουν και αυτές οι εικόνες που μας άφησαν παλιοί πολιτισμοί οι οποίες οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα και αυτό είναι πως εξωγήινα όντα ήταν εδώ παλιά και είχαν επαφή με τους ανθρώπους. Ας δούμε κάποια από τα στοιχεία που υπάρχουν και απεικονίζουν αληθινές επαφές με εξωγήινους στο παρελθόν από την μια άκρη του κόσμου ως την άλλη, δηλαδή από πολιτισμούς που λόγω γεωγραφικής απόστασης υποθέτουμε πως δεν είχαν επαφές.
Πρώτα ας πάμε στην έρημο Nazca του Peru. Εδώ που βρίσκουμε τα μεγαλύτερα γεωγλυφικά που υπάρχουν στον πλανήτη. Το κύριο ερώτημα είναι γιατί αυτά τα σχήματα είναι τόσο μεγάλα. Επίσης είναι αδύνατο να τα φτιάξει κανείς στο έδαφος χωρίς να βλέπει από ψηλά. Οπότε έρχεται και το επόμενο ερώτημα, πως κατάφεραν να κάνουν τις τεράστιες γραμμές τόσο τέλειες χωρίς να έχουν οπτική από ψηλά;
Εδώ βλέπουμε δυο χάρτες της περιοχής της ερήμου Nazca που δείχνουν τις θέσεις των σχεδίων.
1. Δολοφόνος φάλαινα 2. Φτερό 3. Μικρός κόνδορας 4. Πουλί 5. Ζώο 6. Σπείρα 7. Σαύρα 8. Δέντρο 9. Χέρια 10. Σπείρα 11. Αράχνη 12. Λουλούδι 13. Σκύλος 14. Αστροναύτης 15. Τρίγωνο 16. Φάλαινα 17. Τραπεζοειδή 18. Αστέρι 19. Πελεκάνος 20. Πουλί 21. Τραπεζοειδές 22. Πουλί κολιμπρί 23. Τραπεζοειδές 24. Πίθηκος 25. Λάμα 26. Τραπεζοειδή
Τα σχέδια στην έρημο Nazca είναι πολύ εντυπωσιακά, είναι μεγάλου μεγέθους (μήκους εκατοντάδων ποδιών) αλλά αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο από όλα, είναι οι ίσιες γραμμές μήκους πολλών μιλίων. Σε μια πρόσφατη μελέτη αποδείχτηκε πως οι γραμμές αυτές έγιναν μερικές εκατοντάδες χρόνια μετά την κατασκευή των σχεδίων που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη την έρημο Nazca.
Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το πώς και γιατί φτιάχτηκαν όλα αυτά. Αυτό που βρίσκω όμως ως το πλέον συναρπαστικό, είναι πως αυτές οι γραμμές και τα σχέδια στην έρημο Nazca, ακολουθούν αυτό που ονομάζουμε «αρχαιο-κρυπτο-γεωγραφία» (Archaeocryptography ) ή όπως συνηθίζεται να λέγεται, «Κώδικας» ("The Code" ).
Δηλαδή, ακολουθούν τα ευρήματα στην έρημο Nazca, τους ίδιους αριθμητικούς νόμους και κανόνες, που συναντά κανείς και σε άλλες αρχαίες κατασκευές σε όλο τον πλανήτη, όπως στις πυραμίδες της Αιγύπτου, στις πυραμίδες Teotihuacon στο Μεξικό, τους τάφους με σχήμα κλειδαρότρυπας στην Ιαπωνία, στο Στόουνχεντς και αλλού.
Τα όντα που ήταν οι αρχιτέκτονες όλων αυτών των σχεδίων και κατασκευών, γνώριζαν από παγκόσμιο προσανατολισμό.
Το σχέδιο που ονομάστηκε «Manos» θεωρήθηκε αρχικά, πως απεικονίζει έναν άνθρωπο που προσεύχεται, κάτι που δεν ισχύει. Το σχέδιο δείχνει τις συντεταγμένες του. Η μαθηματική εξίσωση που οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα βρίσκετε εδώ
Κάθε φορά που κοιτάζω την περιοχή ανακαλύπτω νέες γραμμές και σχήματα. Κάτι πολύ φυσικό αν σκεφτεί κανείς πως αυτά τα παράξενα σχήματα απλώνονται σε μια περιοχή 800 μιλίων και βάλε. Σχήματα και γραμμές σαν της ερήμου Nazca, βρίσκουμε και σε άλλες παράκτιες περιοχές όπως, Zana, Santa, Sechin Valleys, Pampa, Canto Grande, Sihuas Valleys, και στην βόρια Χιλή. Δείτε και μόνοι σας, ακολουθήστε τις γραμμές να δείτε μέχρι που φτάνουν. Πραγματικά αξιοθαύμαστο! (View Larger Map)
Τώρα ας πάμε στην αρχαία Σουμερία, εκεί που βρίσκεται το σημερινό Ιράκ. Στην Βίβλο οι Σουμέριοι αναφέρονται ως "Shinar". Οι Σουμέριοι έζησαν περίπου το 4000π.Χ., ανακάλυψαν την γραφή περίπου το 3200π.Χ. και η γλώσσα τους χάθηκε περίπου το 2000π.Χ.
Οι Σουμέριοι ήταν οι πρώτοι πολιτισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη. Σύμφωνα με τον Zecharir Sitchin ( ιστορικός, εβραιομαθής, συγγραφέας, ομιλητής και αρχαιολόγος) το αρχαίο κείμενο των Σουμερίων δηλώνει πως αυτοί διδάχτηκαν από τους Ανουνάκι (Anunnaki), οι οποίοι ήταν μια φυλή εξωγήινων που έμοιαζαν με τους ανθρώπους στην όψη και οι οποίοι είχαν έρθει από έναν πλανήτη που ονόμαζαν Νιμπίρου. (Nibiru )
Σύμφωνα με την Σουμεριακή κοσμολογία, ο πλανήτης Νιμπίρου ήταν ο 12ος πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένου και του Ήλιου και της Σελήνης. Η τροχιά του Νιμπίρου γύρω από τον Ήλιο υπολόγιζαν περίπου στα 3600 χρόνια.
Στην Σουμεριακή γραπτή παράδοση επίσης αναφέρεται, πως ένας από τους δορυφόρους του Νιμπίρου είχε μια καταστροφική σύγκρουση με τον Τιαμάτ (Tiamat ), έναν πλανήτη που βρισκόταν μεταξύ των πλανητών Άρη και του Δία, και πως από αυτή την σύγκρουση δημιουργήθηκε η Γη, η Σελήνη και η ζώνη των αστεροειδών. Επίσης από τις μεταφράσεις που έκανε ο Sitchin στα Σουμεριακά γραπτά, διαβάζουμε ότι οι Ανουνάκι ήρθαν στη Γη αναζητώντας χρυσό, που λόγο της αντανακλαστικής του ιδιότητας, ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν για την καταρρέουσα ατμόσφαιρα του Νιμπίρου.
Σκεφτείτε πως οι Ανουνάκι όταν έφτασαν στην Γη, χρειάζονταν μια ανώτερη φυλή ανθρώπων με τους οποίους να μπορέσουν να επικοινωνήσουν και οι οποίοι να μπορούσαν να διδαχτούν από εκείνους. Έτσι οι Ανουνάκι πήραν 80% DNA από τους ανθρώπους της Γης και 20% από το δικό τους DNA και δημιούργησαν τον πρώτο τέλειο αρχάνθρωπο, που ονόμασαν «Αδάμ».
Οι Σουμέροι απεικόνιζαν τους δημιουργούς τους φτιάχνοντας φίδια σε διπλή έλικα, τα οποία κατασκεύαζαν χρησιμοποιώντας λεπτές μπάρες που ενώνονταν μεταξύ τους με ελικοειδή τρόπο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως είναι πρόσφατη η ανακάλυψη των επιστημόνων πως το ανθρώπινο DNA έχει την διπλή έλικα…..
Στις εικόνες που ακολουθούν βλέπουμε αγαλματίδια και τεχνουργήματα που απεικονίζουν τους Ανουνάκι.
Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι πως η ιστορία του Σουμέριων πηγαίνει πολύ βαθύτερα από όσα ανέφερα εδώ, όπως έχω πει και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου.
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια, και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μια βάση εξωγήινων στην Αλάσκα;


Base segretaΚατά τη διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών », η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκπαιδευτεί κρυφά ένα στρατιωτικό οργανισμό που έχει επιλέξει στην πρακτική του« τηλεπαθητική όραμα "(η ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις σκέψεις και τις εμπειρίες των άλλων μέσα από τη δύναμη του ανθρώπινου νου).

Πίσω από όλα αυτά, οι Ηνωμένες Πολιτείες, «ήταν είτε η CIA ή« Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών »και η DIA ή« Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας », η οποία ανατέθηκε σε 1970 να" Stanford Research Institute »στο Menlo Park, Καλιφόρνια μια σειρά από μελέτες και κρατικά μυστικά, υπό τη διεύθυνση του Russell Targ και Harold Puthoff, ο οποίος είχε ήδη εργαστεί για την NSC ή «Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας" να καταστεί λειτουργική το έργο.

Η επιλεγείσα τοποθεσία ήταν Fort Meade στο Μέριλαντ, όπου οργάνωσε ένα σταθμό για την ψυχική όραμα που εργάστηκε εκεί μέντιουμ εκπαιδευτεί από τις υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών ο στρατός των ΗΠΑ.

Κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν και να χρησιμοποιούν την ειδική ικανότητα ορισμένων ανθρώπων να σπάσει σε χώρους και στα μυαλά των εργαζομένων σε άκρως απόρρητα έργα, με αυτά τα πειράματα είναι γνωστό ως «remote viewing" ή του "μακρινή θέα." Μία από αυτές τις ψυχικές κατάσκοποι ήταν Pat Price, ένα από τα θέματα με τα πιο καταπληκτικά ψυχικές ικανότητες, ο οποίος πέθανε σε 1975.
Στο βιβλίο του, γραμμένο σε 1997, Απομακρυσμένη Θεατές: Η Μυστική Ιστορία των Ψυχικών Spies Αμερικής, Ο συγγραφέας Jim Schnabel εξιστορεί λεπτομερώς η συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στο θέμα της διαδικασίας "ψυχική κατασκοπεία» ξεκίνησε το «70.

Στην ενότητα αφιερωμένη στην Τιμή Pat, μαθαίνουμε ότι η έκτακτη "ψυχική κατάσκοπος», σε ένα από τα οράματά του, είπε ότι "... στην Αλάσκα, το εσωτερικό του βουνού Hayes, το στολίδι της βόρειο-ανατολικά του Anchorage, έχει φιλοξένησε μία από τις μεγαλύτερες βάσεις μυστικό των αλλοδαπών. "

Δεύτερος Pat Price, Οι εξωγήινοι ζούσαν μέσα στο βουνό ήταν πολύ παρόμοια με τους ανθρώπους στην εμφάνιση, διαφέροντας μόνο στην ανατομία εσωτερικά, όπως η καρδιά, οι πνεύμονες, το αίμα και τα μάτια. Επιπλέον, Τιμή πούμε ότι οι εξωγήινοι ήταν σε θέση να πάρει τον έλεγχο του μυαλού μας και ότι "η περιοχή στην Αλάσκα ήταν επίσης υπεύθυνος για την αποτυχία κάποιων χωρικών αντικειμένων και οι δύο Αμερικανοί και Σοβιετικοί."

Φυσικά, δεν έχουν απαιτήσεις Pat Price έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Ωστόσο, παρά την αμφιλεγόμενη φύση της ιστορίας, σε κάποια αρχεία του FBI πρόσφατα δημοσιοποιούνταιδιαβάζουμε καταπληκτική UFO συναντήσεις κατά την περίοδο μεταξύ 1947 και 1950 ακριβώς Αλάσκα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά καταγραφεί από το FBI στο Anchorage συνέβησαν τον Αύγουστο και 1947 εμπλέκονται δύο κατεστημένων μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Η έκθεση αρχίζει:
"Δύο αξιωματικοί ανέφεραν στο γραφείο του Διευθυντή του Τμήματος Πληροφοριών βασίζεται στην Αλάσκα έχουν εντοπίσει ένα αντικείμενο που κινείται στην ατμόσφαιρα σε μια απίστευτη ταχύτητα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν έξω από την κλίμακα των μίλια ανά ώρα."
Σύμφωνα με την έκθεση, η UFO εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν από τους δύο αξιωματικούς, ο οποίος προειδοποίησε τότε ο συνάδελφός του επισημαίνοντας το παράξενο αντικείμενο.
"Το αντικείμενο φαινόταν να έχει το σχήμα μίας σφαίρας και δεν μοιάζουν, θα μπορούσε να συγκριθεί, σε ένα ιπτάμενο δίσκο. Ο πρώτος αξιωματικός είπε ότι θα ήταν αδύνατο να δώσει τις λεπτομέρειες του αντικειμένου, αλλά αυτό φάνηκε να είναι περίπου δύο ή τρία μέτρα σε διάμετρο, που ταξιδεύουν χωρίς να αφήνει ίχνος ατμού στον ουρανό. "
base-segreta-alaska-02.jpgΩς έμπειρος αξιωματικός που ήταν, ο στρατός προσπάθησε να εκτιμήσει πόσο υψηλό είναι το αντικείμενο που ταξιδεύουν με τη σύγκριση με τα σύννεφα στον ουρανό, υπό τον όρο ότι, ανεξάρτητα από τη φύση της μπάλας, που ταξίδευε σε υψόμετρο πάνω από τρεις χιλιάδες μέτρα. Όντας ακόμα ορατό σε παρόμοιο ύψος, ίσως το μέγεθος του UFO ξεπέρασε με μεγάλη διαφορά η αρχική εκτίμηση της διαμέτρου του.

Όταν ρωτήθηκε, ο δεύτερος αξιωματικός έδωσε ουσιαστικά παρόμοια έκδοση, με μία διαφορά: κατά την άποψή του, το αντικείμενο ήταν περίπου δέκα μέτρα πλάτος, ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι "το μισό μέγεθος από την πανσέληνο." Σύμφωνα με την έκθεση, η απόκλιση οφείλεται σε διαφορετική εκτίμηση του υψομέτρου δύο αξιωματικούς ιπτάμενο αντικείμενο.

Λίγο μετά, το FBI γραφείο Anchirage σηματοδότησε γραφείο διευθυντή Ι. Edgar Hoover άλλη παρατήρηση από pilotsa κατά το μήνα Ιούλιο 1947, κοντά σε Bethel, επίσης, στην Αλάσκα. Στην έκθεση που υπέβαλε στο Hoover το έχουν διαβάσει:
"[Ο πιλότος] είπε ότι είδε ιπτάμενο αντικείμενο το Bethel κοντά σε μια ημέρα Ιούλιος εντελώς σαφές από τα σύννεφα. Η παρατήρηση έγινε γύρω 22: 00 και ο ήλιος είχε μόλις πέσει κάτω από τον ορίζοντα. Η ορατότητα ήταν μεγάλος ο πιλότος ετοιμαζόταν να προσγειωθεί σε Bethel με του DC-3. "
Ενώ approcciava το αεροδρόμιο, ο πιλότος ήταν έκπληξη για να δείτε στα αριστερά αγνώστων στοιχείων αντικείμενο του "το μέγεθος ενός C-54 χωρίς άτρακτο", η οποία φαινόταν να μοιάζουν φέρουν πτέρυγα. Ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει μια σειρά από 45 βαθμούς για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο σύγκρουσης με το αντικείμενο.

Το FBI αναφέρει ότι ο πιλότος ήταν απολύτως βέβαιο ότι το αεροσκάφος ήταν στερείται οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ενέργειας, όπως μια μηχανή έλικα, και δεν έδειξαν contrails καυσαερίων στον ουρανό πάνω. Το έγγραφο προσθέτει:
"Ο πιλότος επικοινώνησε με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πολιτικής Αεροπορίας Bethel, αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που τα αεροσκάφη και αν είχαν νέα από άλλα αεροσκάφη που πετούν στην περιοχή. Το αντικείμενο εθεάθη περίπου δέκα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Ο πιλότος, βέβαια, δεν ήταν σε θέση να πει εάν το αντικείμενο εκπέμπει θόρυβο και είπε ότι πετούσε σε υψόμετρο περίπου χιλίων ποδών, με εκτιμώμενη ταχύτητα περίπου μίλια/ώρα 300. Το αντικείμενο ταξίδευε σε μια βορειοδυτική κατεύθυνση, αλήθεια Bethel. Ο πιλότος δεν παρατηρήσετε οποιαδήποτε παρεμβολή ραδιόφωνο. "
[Μια μυστική βάση εξωγήινων στο φεγγάρι; Συνέδριο ερευνά]

50 Χρόνια »

Με το τέλος του 40 του έτους και την αρχή της νέας δεκαετίας, το FBI συνεχίζει να λαμβάνετε τακτικά και κατέγραψε πολλές θεάσεις UFO της "ποιότητας". Μεταξύ αυτών, μία από τις πιο απίστευτες αναφέρεται σε μια σειρά συναντήσεων που έλαβαν χώρα στον εναέριο χώρο της Αλάσκας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 1950.

Διαβιβάστηκε στο FBI από επίσημη πηγή στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, οι τρεις-σελίδα έκθεση διαβαθμισμένων ζωγραφίζει ένα εκπληκτικό πολλαπλές επαφές με τα UFO που αφορούν διαφορετικές στρατιωτικές. Η έκθεση intitiolato "άγνωστα φαινόμενα στην περιοχή του Kodiak, Αλάσκα" (αγνώστων φαινόμενα στην περιοχή του Kodiak, Αλάσκα) είναι οι θεάσεις του αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 22 και 23 1950 από πολεμικά προσωπικό διαφόρων βαθμών.
«Αντιστράτηγος Σμιθ, διοικητής της περιπόλου μοίρας περιπόλου One, παρουσίασε αγνώστων στοιχείων επαφής ραντάρ 20 χλμ βόρεια της Naval Air Station Kodiak, Αλάσκα. Η επαφή πραγματοποιήθηκε ενώ ο υπολοχαγός Smith πετούσε με pattiglia του κοντά Kodiak. Οκτώ λεπτά αργότερα, μια νέα επαφή ραντάρ παρατηρήθηκε 10 μίλια νότια-ανατολικά της Naval Air Station Kodiak.

Αντιστράτηγος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου για τον προσδιορισμό της εναέριας κυκλοφορίας στην περιοχή, αλλά πληροφορήθηκε ότι κανένα άλλο αεροσκάφος ήταν στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο χειριστής ραντάρ, Gaskey, ανέφερε διαλείπουσα παρεμβολή στο ραντάρ του τύπου δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν. "
Smith και Gaskey δεν ήταν οι μόνοι που αναφέρουν αγνώστων αεροσκαφών μέσα στον εναέριο χώρο της Αλάσκας. Το πολεμικό πλοίο USS Tilbrook ήταν αγκυροβολημένο κοντά στο "boa 19." Επί του σκάφους ήταν ναύτης που ονομάζεται Morgan (το όνομα δεν είναι δεδομένη), ο οποίος φύλαγε. Morgan ανέφερε ότι μεταξύ 2 και 3 το πρωί, ένα "κόκκινο φως κινείται πολύ γρήγορα, από τη νοτιο-ανατολικά, που μεταφέρουν ένα μεγάλο κύκλο από Kodiak και πρόκειται για μια διαδρομή προς το νότο."

Δεν πιστεύει στα μάτια του, Morgan ενημέρωσε ένας από τους συντρόφους του από το παράξενο θέαμα, ο ναύτης Κάρβερ, με τον οποίο είχε κυκλοφορήσει μια κοινή δήλωση:
"Το αντικείμενο ήταν ορατό για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν μυρωδιά ή ήχος ανιχνεύεται. Το στοιχείο έχει περιγραφεί ως μια μπάλα φωτιάς για ένα πόδι στη διάμετρο. "
Τα έγγραφα δείχνουν μια άλλη επόμενη παρατήρηση του υπολοχαγού Smith:
"Με τη διεξαγωγή μια ρουτίνα με πτήση πάνω από περιπολικά του, Αντιστράτηγος Smith ανέφερε την παρατήρηση ενός αγνώστων στοιχείων ιπτάμενο αντικείμενο σε απόσταση 5 μίλια ευθεία τόξο. Το αντικείμενο ανιχνεύθηκε επιτάχυνση μακριά από το ραντάρ. "
Αντιστράτηγος Smith ενημέρωσε μέσω του υπολοίπου της μοίρας και όλοι μπορούσαν να δουν τη μυστηριώδη γοητεία αεροσκάφη που ταξιδεύουν με ταχύτητα περίπου μίλια/ώρα 1800. Smith προσπάθησε να παρεμποδίσει το αντικείμενο, αλλά η ταχύτητα και η ευελιξία του UFO έκανε άχρηστο προσπάθειες του πιλότου.

Την επόμενη μέρα, στο 4: 35 το πρωί, και η υπολοχαγοί Barco αιτίου διενεργούσαν υπέρπτησης ασφάλεια των Kodiak, ακόμα και όταν τους βλέποντες ένα όχημα αγνώστων στοιχείων. Κατά τη στιγμή της επαφής με τα μάτια, οι δύο στρατιώτες πετούσαν για 62 χιλιόμετρα νότια του Kodiak.

Για δέκα λεπτά, Barco και αίτιο, μαζί με τον πιλότο, ο καπετάνιος Πόλσον, παρακολουθούσε με έκπληξη το μυστηριώδες αντικείμενο που πετούν πάνω από την Αλάσκα. Στην επίσημη έκθεση, που λέει:
1) Για τον Αντιστράτηγο Smith και το πλήρωμά του, το αντικείμενο φαίνεται να είναι δύο πορτοκαλί φώτα που περιστρέφονται γύρω από ένα κοινό κέντρο, ιστιοπλοΐα με μεγάλη ταχύτητα.

Μια βάση εξωγήινων στην Αλάσκα;


Base segretaΚατά τη διάρκεια των τελευταίων τριάντα ετών », η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκπαιδευτεί κρυφά ένα στρατιωτικό οργανισμό που έχει επιλέξει στην πρακτική του« τηλεπαθητική όραμα "(η ικανότητα να αντιλαμβάνονται τις σκέψεις και τις εμπειρίες των άλλων μέσα από τη δύναμη του ανθρώπινου νου).

Πίσω από όλα αυτά, οι Ηνωμένες Πολιτείες, «ήταν είτε η CIA ή« Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών »και η DIA ή« Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας », η οποία ανατέθηκε σε 1970 να" Stanford Research Institute »στο Menlo Park, Καλιφόρνια μια σειρά από μελέτες και κρατικά μυστικά, υπό τη διεύθυνση του Russell Targ και Harold Puthoff, ο οποίος είχε ήδη εργαστεί για την NSC ή «Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας" να καταστεί λειτουργική το έργο.

Η επιλεγείσα τοποθεσία ήταν Fort Meade στο Μέριλαντ, όπου οργάνωσε ένα σταθμό για την ψυχική όραμα που εργάστηκε εκεί μέντιουμ εκπαιδευτεί από τις υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών ο στρατός των ΗΠΑ.

Κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και τις ΗΠΑ, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν και να χρησιμοποιούν την ειδική ικανότητα ορισμένων ανθρώπων να σπάσει σε χώρους και στα μυαλά των εργαζομένων σε άκρως απόρρητα έργα, με αυτά τα πειράματα είναι γνωστό ως «remote viewing" ή του "μακρινή θέα." Μία από αυτές τις ψυχικές κατάσκοποι ήταν Pat Price, ένα από τα θέματα με τα πιο καταπληκτικά ψυχικές ικανότητες, ο οποίος πέθανε σε 1975.
Στο βιβλίο του, γραμμένο σε 1997, Απομακρυσμένη Θεατές: Η Μυστική Ιστορία των Ψυχικών Spies Αμερικής, Ο συγγραφέας Jim Schnabel εξιστορεί λεπτομερώς η συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στο θέμα της διαδικασίας "ψυχική κατασκοπεία» ξεκίνησε το «70.

Στην ενότητα αφιερωμένη στην Τιμή Pat, μαθαίνουμε ότι η έκτακτη "ψυχική κατάσκοπος», σε ένα από τα οράματά του, είπε ότι "... στην Αλάσκα, το εσωτερικό του βουνού Hayes, το στολίδι της βόρειο-ανατολικά του Anchorage, έχει φιλοξένησε μία από τις μεγαλύτερες βάσεις μυστικό των αλλοδαπών. "

Δεύτερος Pat Price, Οι εξωγήινοι ζούσαν μέσα στο βουνό ήταν πολύ παρόμοια με τους ανθρώπους στην εμφάνιση, διαφέροντας μόνο στην ανατομία εσωτερικά, όπως η καρδιά, οι πνεύμονες, το αίμα και τα μάτια. Επιπλέον, Τιμή πούμε ότι οι εξωγήινοι ήταν σε θέση να πάρει τον έλεγχο του μυαλού μας και ότι "η περιοχή στην Αλάσκα ήταν επίσης υπεύθυνος για την αποτυχία κάποιων χωρικών αντικειμένων και οι δύο Αμερικανοί και Σοβιετικοί."

Φυσικά, δεν έχουν απαιτήσεις Pat Price έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Ωστόσο, παρά την αμφιλεγόμενη φύση της ιστορίας, σε κάποια αρχεία του FBI πρόσφατα δημοσιοποιούνταιδιαβάζουμε καταπληκτική UFO συναντήσεις κατά την περίοδο μεταξύ 1947 και 1950 ακριβώς Αλάσκα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά καταγραφεί από το FBI στο Anchorage συνέβησαν τον Αύγουστο και 1947 εμπλέκονται δύο κατεστημένων μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Η έκθεση αρχίζει:
"Δύο αξιωματικοί ανέφεραν στο γραφείο του Διευθυντή του Τμήματος Πληροφοριών βασίζεται στην Αλάσκα έχουν εντοπίσει ένα αντικείμενο που κινείται στην ατμόσφαιρα σε μια απίστευτη ταχύτητα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν έξω από την κλίμακα των μίλια ανά ώρα."
Σύμφωνα με την έκθεση, η UFO εντοπίστηκε για πρώτη φορά από έναν από τους δύο αξιωματικούς, ο οποίος προειδοποίησε τότε ο συνάδελφός του επισημαίνοντας το παράξενο αντικείμενο.
"Το αντικείμενο φαινόταν να έχει το σχήμα μίας σφαίρας και δεν μοιάζουν, θα μπορούσε να συγκριθεί, σε ένα ιπτάμενο δίσκο. Ο πρώτος αξιωματικός είπε ότι θα ήταν αδύνατο να δώσει τις λεπτομέρειες του αντικειμένου, αλλά αυτό φάνηκε να είναι περίπου δύο ή τρία μέτρα σε διάμετρο, που ταξιδεύουν χωρίς να αφήνει ίχνος ατμού στον ουρανό. "
base-segreta-alaska-02.jpgΩς έμπειρος αξιωματικός που ήταν, ο στρατός προσπάθησε να εκτιμήσει πόσο υψηλό είναι το αντικείμενο που ταξιδεύουν με τη σύγκριση με τα σύννεφα στον ουρανό, υπό τον όρο ότι, ανεξάρτητα από τη φύση της μπάλας, που ταξίδευε σε υψόμετρο πάνω από τρεις χιλιάδες μέτρα. Όντας ακόμα ορατό σε παρόμοιο ύψος, ίσως το μέγεθος του UFO ξεπέρασε με μεγάλη διαφορά η αρχική εκτίμηση της διαμέτρου του.

Όταν ρωτήθηκε, ο δεύτερος αξιωματικός έδωσε ουσιαστικά παρόμοια έκδοση, με μία διαφορά: κατά την άποψή του, το αντικείμενο ήταν περίπου δέκα μέτρα πλάτος, ή τουλάχιστον φαίνεται να είναι "το μισό μέγεθος από την πανσέληνο." Σύμφωνα με την έκθεση, η απόκλιση οφείλεται σε διαφορετική εκτίμηση του υψομέτρου δύο αξιωματικούς ιπτάμενο αντικείμενο.

Λίγο μετά, το FBI γραφείο Anchirage σηματοδότησε γραφείο διευθυντή Ι. Edgar Hoover άλλη παρατήρηση από pilotsa κατά το μήνα Ιούλιο 1947, κοντά σε Bethel, επίσης, στην Αλάσκα. Στην έκθεση που υπέβαλε στο Hoover το έχουν διαβάσει:
"[Ο πιλότος] είπε ότι είδε ιπτάμενο αντικείμενο το Bethel κοντά σε μια ημέρα Ιούλιος εντελώς σαφές από τα σύννεφα. Η παρατήρηση έγινε γύρω 22: 00 και ο ήλιος είχε μόλις πέσει κάτω από τον ορίζοντα. Η ορατότητα ήταν μεγάλος ο πιλότος ετοιμαζόταν να προσγειωθεί σε Bethel με του DC-3. "
Ενώ approcciava το αεροδρόμιο, ο πιλότος ήταν έκπληξη για να δείτε στα αριστερά αγνώστων στοιχείων αντικείμενο του "το μέγεθος ενός C-54 χωρίς άτρακτο", η οποία φαινόταν να μοιάζουν φέρουν πτέρυγα. Ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει μια σειρά από 45 βαθμούς για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο σύγκρουσης με το αντικείμενο.

Το FBI αναφέρει ότι ο πιλότος ήταν απολύτως βέβαιο ότι το αεροσκάφος ήταν στερείται οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ενέργειας, όπως μια μηχανή έλικα, και δεν έδειξαν contrails καυσαερίων στον ουρανό πάνω. Το έγγραφο προσθέτει:
"Ο πιλότος επικοινώνησε με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Πολιτικής Αεροπορίας Bethel, αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που τα αεροσκάφη και αν είχαν νέα από άλλα αεροσκάφη που πετούν στην περιοχή. Το αντικείμενο εθεάθη περίπου δέκα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Ο πιλότος, βέβαια, δεν ήταν σε θέση να πει εάν το αντικείμενο εκπέμπει θόρυβο και είπε ότι πετούσε σε υψόμετρο περίπου χιλίων ποδών, με εκτιμώμενη ταχύτητα περίπου μίλια/ώρα 300. Το αντικείμενο ταξίδευε σε μια βορειοδυτική κατεύθυνση, αλήθεια Bethel. Ο πιλότος δεν παρατηρήσετε οποιαδήποτε παρεμβολή ραδιόφωνο. "
[Μια μυστική βάση εξωγήινων στο φεγγάρι; Συνέδριο ερευνά]

50 Χρόνια »

Με το τέλος του 40 του έτους και την αρχή της νέας δεκαετίας, το FBI συνεχίζει να λαμβάνετε τακτικά και κατέγραψε πολλές θεάσεις UFO της "ποιότητας". Μεταξύ αυτών, μία από τις πιο απίστευτες αναφέρεται σε μια σειρά συναντήσεων που έλαβαν χώρα στον εναέριο χώρο της Αλάσκας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 1950.

Διαβιβάστηκε στο FBI από επίσημη πηγή στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, οι τρεις-σελίδα έκθεση διαβαθμισμένων ζωγραφίζει ένα εκπληκτικό πολλαπλές επαφές με τα UFO που αφορούν διαφορετικές στρατιωτικές. Η έκθεση intitiolato "άγνωστα φαινόμενα στην περιοχή του Kodiak, Αλάσκα" (αγνώστων φαινόμενα στην περιοχή του Kodiak, Αλάσκα) είναι οι θεάσεις του αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 22 και 23 1950 από πολεμικά προσωπικό διαφόρων βαθμών.
«Αντιστράτηγος Σμιθ, διοικητής της περιπόλου μοίρας περιπόλου One, παρουσίασε αγνώστων στοιχείων επαφής ραντάρ 20 χλμ βόρεια της Naval Air Station Kodiak, Αλάσκα. Η επαφή πραγματοποιήθηκε ενώ ο υπολοχαγός Smith πετούσε με pattiglia του κοντά Kodiak. Οκτώ λεπτά αργότερα, μια νέα επαφή ραντάρ παρατηρήθηκε 10 μίλια νότια-ανατολικά της Naval Air Station Kodiak.

Αντιστράτηγος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου για τον προσδιορισμό της εναέριας κυκλοφορίας στην περιοχή, αλλά πληροφορήθηκε ότι κανένα άλλο αεροσκάφος ήταν στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο χειριστής ραντάρ, Gaskey, ανέφερε διαλείπουσα παρεμβολή στο ραντάρ του τύπου δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν. "
Smith και Gaskey δεν ήταν οι μόνοι που αναφέρουν αγνώστων αεροσκαφών μέσα στον εναέριο χώρο της Αλάσκας. Το πολεμικό πλοίο USS Tilbrook ήταν αγκυροβολημένο κοντά στο "boa 19." Επί του σκάφους ήταν ναύτης που ονομάζεται Morgan (το όνομα δεν είναι δεδομένη), ο οποίος φύλαγε. Morgan ανέφερε ότι μεταξύ 2 και 3 το πρωί, ένα "κόκκινο φως κινείται πολύ γρήγορα, από τη νοτιο-ανατολικά, που μεταφέρουν ένα μεγάλο κύκλο από Kodiak και πρόκειται για μια διαδρομή προς το νότο."

Δεν πιστεύει στα μάτια του, Morgan ενημέρωσε ένας από τους συντρόφους του από το παράξενο θέαμα, ο ναύτης Κάρβερ, με τον οποίο είχε κυκλοφορήσει μια κοινή δήλωση:
"Το αντικείμενο ήταν ορατό για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Δεν μυρωδιά ή ήχος ανιχνεύεται. Το στοιχείο έχει περιγραφεί ως μια μπάλα φωτιάς για ένα πόδι στη διάμετρο. "
Τα έγγραφα δείχνουν μια άλλη επόμενη παρατήρηση του υπολοχαγού Smith:
"Με τη διεξαγωγή μια ρουτίνα με πτήση πάνω από περιπολικά του, Αντιστράτηγος Smith ανέφερε την παρατήρηση ενός αγνώστων στοιχείων ιπτάμενο αντικείμενο σε απόσταση 5 μίλια ευθεία τόξο. Το αντικείμενο ανιχνεύθηκε επιτάχυνση μακριά από το ραντάρ. "
Αντιστράτηγος Smith ενημέρωσε μέσω του υπολοίπου της μοίρας και όλοι μπορούσαν να δουν τη μυστηριώδη γοητεία αεροσκάφη που ταξιδεύουν με ταχύτητα περίπου μίλια/ώρα 1800. Smith προσπάθησε να παρεμποδίσει το αντικείμενο, αλλά η ταχύτητα και η ευελιξία του UFO έκανε άχρηστο προσπάθειες του πιλότου.

Την επόμενη μέρα, στο 4: 35 το πρωί, και η υπολοχαγοί Barco αιτίου διενεργούσαν υπέρπτησης ασφάλεια των Kodiak, ακόμα και όταν τους βλέποντες ένα όχημα αγνώστων στοιχείων. Κατά τη στιγμή της επαφής με τα μάτια, οι δύο στρατιώτες πετούσαν για 62 χιλιόμετρα νότια του Kodiak.

Για δέκα λεπτά, Barco και αίτιο, μαζί με τον πιλότο, ο καπετάνιος Πόλσον, παρακολουθούσε με έκπληξη το μυστηριώδες αντικείμενο που πετούν πάνω από την Αλάσκα. Στην επίσημη έκθεση, που λέει:
1) Για τον Αντιστράτηγο Smith και το πλήρωμά του, το αντικείμενο φαίνεται να είναι δύο πορτοκαλί φώτα που περιστρέφονται γύρω από ένα κοινό κέντρο, ιστιοπλοΐα με μεγάλη ταχύτητα.προσεκτικά τις δηλώσεις Τιμή: ποτέ δεν ξέρεις
http://ilnavigatorecurioso.myblog.it/archive/2013/03/26/una-base-aliena-in-alaska.html
- See more at: http://el.apocalisselaica.net/varie/miti-misteri-e-poteri-occulti/una-base-aliena-in-alaska#sthash.E9EyedVF.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου