Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Σε μία χώρα όπου «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» θεωρούνται ακόμη εν έτει 2008 γνήσια και όπου η φήμη για τους Εβραίους που είχαν ειδοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 να… απουσιάσουν από τα γραφεία τους στο WTC ώστε να γλιτώσουν από την επίθεση για κάποιους επέχει θέση βεβαιότητας (και ενώ ακόμη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ανάλογες μυθοπλασίες) είναι απορίας άξιον πώς ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως -παρά μόνο στους γνωστούς και μη εξαιρετέους κύκλους- και στην Ελλάδα το «αποκαλυπτικό» σενάριο πως πίσω από την παγκόσμια οικονομική κρίση βρίσκονται, ποιοι άλλοι; Οι Εβραίοι!

Προφανώς, οι παρεπιδημούντες εβραιοφάγοι είτε είναι ντεφορμέ και με πεσμένα αντανακλαστικά είτε περιμένουν να διανθίσουν με περισσότερα στοιχεία το σενάριο για να το παρουσιάσουν όταν η κρίση προσλάβει μεγαλύτερες διαστάσεις ώστε να έχει μεγαλύτερη διείσδυση το σενάριο είτε πάλι καταλαβαίνουν πως θα ξεφτιλιστούν αγρίως αν κυκλοφορήσουν ένα τέτοιο παραμύθι, καθώς είπαμε πως οι Έλληνες μπορεί να είναι επιρρεπείς σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά υπάρχουν και όρια στην ανθρώπινη βλακεία.
Προς το παρόν, το all time classic παραμύθι για τους Rothschilds, τον Rockefeller και τους λιγότερο γνωστούς στο ευρύ κοινό Loeb, Sachs, Sidney, Goldman, κ.λπ. εμπλουτίζεται σήμερα (για να επικαιροποιηθεί με καινούργιους «δράκους») και με νέα εβραϊκά ονόματα, όπως Ben Bernanke, Robert Zoellik, Paul Krugman, Alan Greenspan και άλλους τραπεζίτες, οικονομολόγους, τεχνοκράτες και χρηματιστές εβραϊκής καταγωγής, υπεύθυνους όλους για την κρίση που έχει ξεσπάσει στις διεθνείς αγορές και οικονομίες, σύμφωνα με ένα πλήθος «δημοσιευμάτων μίσους» που εμφανίζονται στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της ενσκήψασας κρίσης.
Ποιος καπιταλισμός; Ποια συμφέροντα; Ποια εκμετάλλευση; Ποιοι νόμοι της ελεύθερης παγκοσμιοποιημένης αγοράς; Αυτά τα διαδίδουν οι σιωνιστές, τα αναπαράγουν μαρξιστές και τα «καταπίνει» ο «κοσμάκης» και πάντως δεν είναι παρά η επιφάνεια. Οι Σιωνιστές και τα όργανά τους (από τους… Λάϊονς μέχρι τους… Χιλιαστές όπως μπορεί κανείς να πληροφορηθεί διαβάζοντας τα σχετικά σχόλια) δουλεύουν για τον… προσφιλή στους Εβραίους αποθησαυρισμό του πλούτου των εθνών.
Όσο και αν ακούγονται κωμικά αυτά τα επιχειρήματα, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τα πιστεύουν και δεν πρέπει να είναι και λίγοι αν περιδιαβεί κάποιος το διαδίκτυο σχεδόν σε όλον τον πλανήτη.
Κάνοντας πράγματι μια βόλτα στην blogoσφαιρα, διαπιστώνει εύκολα κάποιος πως (παρα)χριστιανικές ενώσεις στις ΗΠΑ, διάφοροι νεοναζί στην Γερμανία, κάμποσοι φίλοι της Hamas στη Μέση Ανατολή, από κοντά και οι Έλληνες «πατριώτες», αλλά και τούρκικα εθνικιστικά έντυπα και άλλοι πολλοί, αναπαράγουν τα ίδια σενάρια.
Το πλέον δημοφιλές από αυτά, είναι για τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια που σύμφωνα με νεοναζιστικών τάσεων γερμανοαμερικάνικο website μετέφερε πριν την πτώχευσή της η Lehman Brothers σε ισραηλινές τράπεζες.
Με βάση αυτό το σενάριο, ο («σιωνιστής» όπως σημειώνει το site, για να μην ξεχνούν οι εύπιστοι αναγνώστες «ποιος» είναι ο πολυπλόκαμος εχθρός…) ο Ben Bernanke είναι ο ιθύνων νους για πολλά σχέδια των σιωνιστών και την χρηματοδότησή τους, περιλαμβανομένης και της επίθεσης στο WTC το 2001, εμπλέκοντας στο σενάριο αυτό μέχρι και την κρατικοποίηση της AIG.
Πού πάνε αυτά τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια; Μα, πού αλλού; Στους γνωστούς και μην εξαιρετέους προορισμούς: Στην κατάκτηση του κόσμου, στον ερχομό του Αντίχριστου, στην ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος και όλα τα… «γνωστά» που εξάπτουν την φαντασία κάθε πρόθυμου για χειραγώγηση εγκεφάλου!
Σε ένα άλλο site, ο αυτοπαρουσιαζόμενος ως εβραίος που είδε «το φως το αληθινό» και βαπτίσθηκε χριστιανός, ο Nathanael Kapner, αναφέρει πως ο Ben Bernanke είναι όργανο του Greenspan και ο τελευταίος υπάλληλος του «Εβραϊκού Οίκου των Rothschilds» και πίσω από την κρίση βρίσκεται το σχέδιο για επικράτηση των σιωνιστών.
Ενδεικτικό σχετικά είναι και το άρθρο «Jewish banks masterminded crisis» της Yonit Mozes της 21.10.2008:
Κάποιοι πάλι το εξειδικεύουν το σενάριο και μιλάνε για επικείμενο «στρατιωτικό νόμο» λόγω της κρίσης:
Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Σιών είναι υπεύθυνη για το σχέδιο της κρίσης και την επερχόμενη σιωνιστική παντοκρατορία.
Υ.Γ.: Κι αυτός ο Αλογοσκούφης, πια… Πάει και διορίζει τραπεζίτες με επίθετα σε –ογλου και σε
-όπουλος. Χάθηκε ένας τραπεζίτης με επίθετο που να λήγει σε –stein για να μπορέσει ο Έλληνας «πατριώτης» μα δώσει στον κόσμο να καταλάβει πού πάνε αυτά τα 28 δισεκατομμύρια ευρώ που χάρισε η κυβέρνηση στους τραπεζίτες; 

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ;ΠΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΦΟ;ΑΛΛΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;....ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή