Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Τον Τσίπρα στηρίζουν οι σύμβουλοι του Τσοχατζόπουλου και ο Σόρος»


Π. Ψωμιάδης: «Τον Τσίπρα στηρίζουν οι σύμβουλοι του Τσοχατζόπουλου και ο Σόρος»


Στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης, δηλώνοντας ότι το «βολεμένο κι επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου». Επίσης, χαρακτήρισε «συμμορία της δραχμής» αυτούς που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και διατύπωσε ερωτηματικά για την προέλευση των χρημάτων που ξοδεύει προεκλογικά.

«Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Και προσέθεσε: «Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι τι εκφράζουν αυτά τα μπουμπούκια; Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα. Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Ψωμιάδης παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα μικρό λεωφορείο της ΝΔ, με το οποίο ο ίδιος θα ταξιδέψει σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα για να συντονίσει τον προεκλογικό αγώνα.

Για τον εαυτό του, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε: «Είμαι αντιμνημονιακός, διότι δεν μπορεί να αντέξει ο λαός άλλες θυσίες». Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο σχολίασε ότι είναι άδικο αυτό που του συμβαίνει, κάθεται σε μια «ηλεκτρική καρέκλα», αλλά έχει κάνει και αυτός λάθη.
 (στο λίνκ μπορείτε να δείτε και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ)
το βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου