Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ ΤΟ 2002...Η ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΩΡΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΑΛΗ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ- ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ!

ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ(ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΘΑ ΜΗΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ Η Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ(ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΦΡΑΧΤΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ  ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΟΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΟΝ ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ; ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ...;ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗΣ...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου