Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση ADL ζητεί από τον Κ.Παπούλια να "διαγράψει" πολιτικά την Χρυσή Αυγή

Μία από τις ισχυρότερες αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, η Anti-Defamation League (ADL) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο στο ελληνικό Κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να διορίσει οποιοδήποτε μέλος του νεο-ναζιστικού κόμματος σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.

«Η αδιαλλαξία της Χρυσής Αυγής δεν έχει αλλάξει, μόνο η δημοτικότητά της άλλαξε και το αποτέλεσμα αυτό είναι μία πολιτική νίκη του μίσους» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ADL δια στόματος του διευθυντή της οργάνωσης Αβραάμ Φόξμαν«Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μία κακοήθη απειλή για την Ελληνική Δημοκρατία και η νεο-ναζιστική της ιδεολογία πρέπει να απορριφθεί από εκείνους που αγαπούν τη φιλελεύθερη δημοκρατία. Καλούμε τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια να καταστήσει σαφές στην ελληνική πολιτική ηγεσία ότι θα αρνηθεί να διορίσει ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής ως υπουργό ή υφυπουργό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Η αμερικανοεβραϊκή οργάνωση έστειλε και προσωπική επιστολή στον κ. Καρ. Παπούλια, καλώντας τον να στείλει ισχυρό και καθαρό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ότι "η νεοναζιστική ιδεολογία του κόμματος της Χρυσής Αυγής" δεν θα γίνει ανεκτή στην Ελληνική Δημοκρατία.
 
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ  ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ . ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου