Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Σεισμός στην επιστημονική κοινότητα : Στάνλεϊ Κιούμπρικ – Εγώ έφτιαξα το πλαστό βίντεο της δήθεν πρώτης προσελήνωσης




Σεισμός στην επιστημονική κοινότητα : Στάνλεϊ Κιούμπρικ – Εγώ έφτιαξα το πλαστό βίντεο της δήθεν πρώτης προσελήνωσης

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τα Ελληνικά και Διεθνή μέσα που έστω και τώρα αποφάσισαν να πουν στον κόσμο την ΑΛΗΘΕΙΑ, έστω και αν εμείς για καταλαβαίνουμε το timing.



Μια αλήθεια που ιστολόγια όπως τα Κατοχικά Νέα έχουν υπερασπισθεί μέχρι τελικής πτώσεως!

Το θέμα και το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι γιατί αποφάσισαν σήμερα να το δείξουν στον κόσμο; Γιατί παίζουν σήμερα οι τηλεοράσεις και τα συστημικά μέσα ένα βίντεο αρκετών ετών, γνωστό ευρέως στα δίκτυα εναλλακτικής ενημέρωσης;

Εμείς σας το υπενθυμίζουμε έτσι για να υπάρχει κάπου στο μυαλό σας:

Δηλώσεις Κιούμπρικ :

«Διέπραξα μία τεράστια απάτη εναντίον του αμερικανικού λαού, την οποία τώρα θα εξηγήσω και η οποία εμπλέκει την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τη NASA. Η απάτη ήταν ότι οι προσεληνώσεις ήταν πλαστές, ήταν όλες πλαστές κι εγώ ήμουν ο άνθρωπος που τις κινηματογράφησα».

«Είναι ολοκληρωτικά προϊόν μυθοπλασίας. Είναι μία χωρίς προηγούμενο απάτη εναντίον τους (σ.σ. του λαού). πρέπει να γνωρίζουν. Η κυβέρνηση, εν γνώσει της, το εκμεταλλεύεται κάνοντας την μία απάτη μετά την άλλη» συμπληρώνει ο ίδιος κι όταν ο παραγωγός τον ρωτά πως πείστηκε να δεχτεί και να γίνει συνένοχος στην απάτη, εκείνος απαντά: «Δεν ήθελα. Δεν είναι μυστικό πως η NASA πάντα ήθελε να εκπληρώσει αυτό το όνειρο του Κέννεντι».

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους να ειποθεί η αλήθεια εστω και αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 7 Μαρτίου του 1999 πεθαίνει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Στάνλεϊ Κιούμπρικ

    http://popaganda.gr/pop-news/stis-7-martiou-thanatos-stanlei-kubick/

    ΑπάντησηΔιαγραφή