Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

goyetherefore 1366x768
Μια μικρή αναδρομή στον 2ο αιώνα π.Χ στην περιοχή της Παλαιστίνης δέχθηκε χώρα εκτεταμένος εξελληνισμός, το 103 π.Χ έπειτα απο την εξέργεση των ιουδαίων ο Συμεών, κατέλαβε την Γαλιλαία(γα = γη και λιλαίομαι = επιθυμώ. Γαλιλαία = επιθυμητή γη) και έπειτα απο εξαναγκασμό οι κάτοικοι ασπάστηκαν τον ιούδαϊσμό. Το 16 π.Χ η Παναγία γεννήθηκε στην Σπεφωρίδα της Γαλιλαίας, οι γονείς της ήταν ο Ιωακείμ και η Άννα. Το όνομα της είναι Μαρία που σημαίνει « θαλασσινή» εκ του Μάρα, που σημαίνει θάλασσα και οχι Μαριάμ οπως θελουν να πιστεύουμε καλύπτωντας την Ελληνική καταγωγη της Παναγίας.

(Προφητεία της Σίβυλλα Τιμπουρτίνα.
« Ἐγερθήσεται γὰρ γυνὴ Ἑλληνίς ἐκτῆς Ἑβραΐδος χώρας ὀνόματι Μαρία καὶ τέξεται υἱόν, και καλέσουσι τὸ ὂνομα αὐτοῦ Ἰησοῦν. Καὶ λύσει τὸν νόμον τῶν Ἑβραίων καὶ ἲδιον νόμον στήσει, καὶ βασιλεύσει ο νόμος αὐτοῦ.» )
Στα δεκαέξι της χρόνια η Παναγίας γεννησε τον υιό του Θεού οπού έμμελε να πάρει σώμα σύμφωνα με την δικαιοσύνη του σύμπαντος κόσμου όπου όρισε ο ίδιος ο Θεός, για να έρθει εδώ. να διδάξει του ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν για να φύγουν απο αυτό που ονομάζουμε ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ (MATRIX Η ΌΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ) και να σταυρωθεί και την τρίτη μέρα να αναστηθεί.
( Προφητεία Σίβυλλας η Κυμαία
« Δη τότε και μεγάλοιο Θεού παίς ανθρώποισι, ήξη σαρκοφόρος, θνητοίς ομοιούμενος εν γη. Τέσσερα φωνήεντα φέρει, τα δ'άφωνα δυ αυτώ. Δισσών αγγέλων, αριθμού δι'όλου εξοικονομήσω. Οκτώ, γαρ μονάδας, τόσας δεκάδας επί τούτοις, ηδ' εκατοντάδες οκτώ απιστοτέροις ανθρώποις, ούνομα δηλώσει, ουδέ ενί φρεσί φρήσει νοήσον»
Που σημαίνει: « Θα έλθη ο υιός του Θεού στην γη και θα φορέσει σάρκα και θα εξομοιωθεί με τους θνητούς της. Θα φέρει το όνομά του τέσσερα φωνήεντα και δύο σύμφωνα, οκτώ μονάδες, οκτώ δεκάδες και οκτώ εκατοντάδες, δηλαδή τον αριθμό 888» .)
Ι - 10
Η - 8
Σ - 200
Ο - 70
Υ - 400
Σ - 200
=888
Ο Χριστός είχε καταγωγή από την Γαλιλαία, έζησε και μεγάλωσε σε ένα ελληνικό περιβάλλον, καθώς κατείχε την Ελληνική παιδεία και φιλοσοφία και φέρει ελληνικά ήθη και έθιμα. Η διδασκαλία του ήταν στην Ελληνική γλώσσα καθώς ήταν ότι είναι σήμερα η αγγλική γλώσσα, αφού όλη η Μεσόγειος ελληνικά μιλούσε. Έλληνες οι μαθητές του Χριστού(πλην του Ιούδα του Ισκαριώτη) σύμφωνα με το απόκρυφο Ευαγγέλιο του Νικόδιμου, λέγοντας ο Άννας και ο Καϊάφας στον Πιλάτο ότι οι μαθητές του Χριστού είναι « προσήλυτοι» ρωτώντας ο Πιλάτος τι σημαίνει η λέξη « προσήλυτοι» του απάντησαν κατά λέξην ''αυτοί που γεννήθηκαν Έλληνες και ασπάστηκαν την ιουδαϊκή θρησκεία. Ο Χριστός θεωρήθηκε απειλή σύμφωνα με τα ιουδαϊκά δεδομένα ζητώντας τον θάνατο του, ήρθε σε σύγκρουση με το κατεστημένο, και αντίθετος με τον μωσαϊκό νόμο δίδαξε απλά με πολύ σοφία ώστε να καταλαβαίνουν όλοι όσοι άκουσαν και διαβάζουν τον λόγο του, ύψωσε του ταπεινούς και ταπείνωσε τους υπερυψωμένους και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι « οὐδέποτε οὕτως ἐλάλησεν ἄνθρωπος, ὡς οὗτος ὁ ἄνθρωπος» . Καταδικάστηκε απο το συμβούλιο των κριτών και σύμφωνα με τον μωσαϊκο νόμο στο όνομα του Θεού της παλαιάς διαθήκης σταυρώθηκε και τον λόγχισαν με το καταραμένο μέταλλο. Ήλπιζε ο Σαμαελ (Σατανας, Διάβολος) ότι δεν θα αναστηθεί μα όπως είχε πει πολύ σωστά ο Άγιος Παΐσιος: « Όλοι οι μεγάλοι και τρανοί έχουν τα δικά τους σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού».
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ.
ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛ-ΕΦΘΕΡΙΑΝ
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.
Θ'ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ.
ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΓΧΙΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΝ ΚΑΙ Η ΛΟΓΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 4 ΛΟΓΧΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ 4 ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΑΝΔΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΡΙΑΔΙΚΑ.
Ο ΦΕΡΩΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗΝ ΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΧΗ ΣΤΟΝ ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΛΟΧΙΜ ΜΟΡΦΗΝ ΚΥΡΤΗΣ ΚΟΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΚΥΡΤΗ ΚΟΠΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ, ΖΕΥΞΗΝ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗΝ ΦΕΡΟΥΣΑ.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ Ο ΦΕΡΩΝ ΤΑ ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ:
Η ΕΜΗ ΚΟΠΙΣ, ΚΟΠΙΣ ΘΕΟΥ ΕΣΤΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΟΞΗΣ ΦΕΡΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΜΕΛΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΥΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ Η ΕΜΗ ΝΙΚΗ, ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΣΤΙ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου