Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Κρύβει το Βατικανό στις βιβλιοθήκες του Ερπετοειδή Ανουνάκι ;;


Πολλοί λένε ότι η εξωγήινη φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει. Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρου είναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με του Σουμέριους και τον πολιτισμό τους.

Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή. Όμως, ένα ανάγλυφο, φαίνεται να ανατρέπει αυτούς τους ισχυρισμούς και να υποστηρίζει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση…





Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, επτά φιγούρες με μάλλον ανθρώπινο σώμα αλλά με κεφάλι ερπετού έχουν στηθεί στην σειρά, μπροστά από μία άλλη περίεργη μορφή που έντονα θυμίζει πουλί.

Επάνω από τα κεφάλια τους υπάρχουν μερικά σύμβολα. Το τρίτο στα δεξιά είναι ο πασίγνωστος φτερωτός Ήλιος, ή σύμβολο του Νιμπίρου.

Αυτομάτως… όλα συνδέονται: Ανουνάκι, Σουμέριοι, Νιμπίρου, Ερπετοειδή.


Σουμεριακή πινακίδα με το σύμβολο του «φτερωτού ήλιου»

Σύμφωνα με τις 14 πινακίδες του Ένκι, οι Ανουνάκι κατέβηκαν στην Γη όταν ο πλανήτης τους Νιμπίρου ήταν κοντά. Μερικά χρόνια αργότερα έφτιαξαν τον πρώτο άνθρωπο…

Τώρα, όμως, υποστηρίζεται η πληροφορία ότι η συγκεκριμένη αυθεντική ανάγλυφη πινακίδα, βρίσκεται μαζί με άλλες παρόμοιες «θαμμένη» στις βιβλιοθήκες του Βατικανού.

Και πίσω από αυτό υπάρχει ο ισχυρισμός ότι οι Ανουνάκι είναι οι πραγματικοί δημιουργοί των θρησκειών, αφού, σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πινακίδες, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία ως προς την δημιουργία του ανθρώπου, ανάλογες με αυτές στην Βίβλο αλλά και άλλων θρησκειών και παραδόσεων.

Η θεωρία αυτή πάει ακόμα πιο πέρα. Ότι είναι οι Ανουνάκι που, όχι μόνο, κρύβονται πίσω από το Βατικανό αλλά είναι και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του και, φυσικά, ότι οι Ανουνάκι «κινούν» τα νήματα του εκάστοτε Πάπα…

Αν όλα αυτά σας ακούγονται εξωφρενικά, τότε, ας παραμείνουμε στο γεγονός ότι υπάρχει μία ανάγλυφη σουμεριακή πινακίδα που απεικονίζει ερπετοειδή τα οποία παρουσιάζονται ενώπιον κάποιας άλλης άγνωστης μορφής, προφανώς ανώτερης….



Τέλος, ας μην ξεχνάμε, ότι στο παρελθόν έχουμε δείξει γλυπτό με ερπετοειδές ως πιλότο σε κάποιο είδους οχήματος…




zachariasandfriends

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου