Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΥΛΕΣ /ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/ ΤΣΙΧΑΝΙΣΤΕΣ...ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ

Είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ και είναι αντέρεισμα
του ορεινού όγκου Μαχαμπάν κοντά στον Ινδό ποταμό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:
- "Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος διαστατικός δίαυλος, που αρχίζει από τα όρη Ινδοκούχ του Αφγανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και το Ιράκ και καταλήγει στην Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλο αυτόν χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για να κατέρχονται στη Γη, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό."ΟΥΡΑΝΙΣ


Η δραστηριότητα των ΗΠΑ και του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια στην Μ. Ανατολή, αποσκοπούσε στην διάνοιξη του διαύλου, όμως απέτυχαν, αφού δεν μπόρεσαν να καταβάλουν και το Ιράν. Ο δίαυλος δεν μπορεί να λειτουργήσει, ένεκα των εκπομπών προς τα άνω υψηλής ψυχικής ενέργειας των θρησκευόμενων Μουσουλμάνων.
Σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του και εξέρχονται άψυχες ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες ενισχύουν τις δυνάμεις των "Τζιχαντιστών" του ISIL ή ISIS οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες τους τελευταίους μήνες στην Συρία, Ιράκ, Λιβύη κλπ. Δυνάμεις από το μητρικό σκάφος "Πήγασος" επεμβαίνουν συνεχώς, αλλά οι εξερχόμενοι είναι πολλές χιλιάδες.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου