Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Τα πρωτόκολλα της Σιών περιγράφουν με ακρίβεια τις οικονομικές κρίσεις που θα προκαλέσουν οι ίδιοι οι Σιωνιστές και στις σελίδες του ανατριχιάζει κανείς βρίσκοντας  τα τοξικά funds τις μοχλεύσεις του χρηματιστηρίου, το πατρονάρισμα των κυβερνήσεων μέσω του lobbing, αλλά και τον έλεγχο της έκδοσης χαρτονομίσματος, είτε μιλάμε για ΕΚΤ είτε για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.



Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί εβραίοι...
ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ, ΟΤΙ ΜΙΑΡΟΤΕΡΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

Καλλιόπη Σουφλή 

1


«Θα έχουμε προκαλέσει γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσουμε μεγάλα πλήθη εργατών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Μια σαφής δήλωση καταγεγραμμένη ξεκάθαρα στο βιβλίο όπου περιγράφεται με ακρίβεια η πρόθεση , αλλά και ο σχεδιασμός των Σιωνιστών για την διάλυση της Ευρώπης.

Όποιος διαβάσει το βιβλίο «τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», θα εκπλαγεί από την ακρίβεια και τη μεθοδικότητα με την οποία περιγράφεται ο δρόμος για τον τελικό στόχο των Σιωνιστών, τον έλεγχο του ανθρώπινου είδους...


Το βιβλίο γράφτηκε στα τέλη του 19ου με αρχές του 20ου αιώνα, εμφανίστηκε περί το 1903. Δεν έχει σαφή χρονικό προσδιορισμό, αλλά καταγράφει σχέδια που θα εξελίσσονται  για  δεκαετίες μέχρι να ολοκληρωθούν.

Το επίσημο Ισραήλ, διάφορα Σιωνιστικά Ινστιτούτα, αλλά και εφημερίδες που ελέγχονται από τους Σιωνιστές έχουν κατά καιρούς αρνηθεί την συγγραφική πατρότητα του βιβλίου. Προσπαθούν να πείσουν ότι είναι μια απάτη με σκοπό την δυσφήμηση του καλού Σιωνιστή.

Ο αφελής  αναγνώστης που πραγματικά θέλει ο γείτονάς του κοσμηματοπώλης με τον όποιο ανταλλάσσει  κάθε μέρα καλημέρα να είναι απλά Εβραίος και όχι Σιωνιστής, θα μπορούσε ίσως να πειστεί. 

Οι υπόλοιποι όσο καλοπροαίρετοι και να είμαστε δυσκολευόμαστε να βγάλουμε από το οπτικό μας πεδίο τα αυτονόητο, ότι δηλαδή δήθεν, κάποια αόρατη δύναμη στα τέλη του 19ου αιώνα αποφάσισε να διαβάλλει τον καλό Σιωνιστή καταγράφοντας δεκάδες οικονομικούς  και κοινωνικούς υπόγειους στραγγαλισμούς που θα κάνουν οι σιωνιστές για να βλάψουν τον υπόλοιπο κόσμο. 

Οι δε Σιωνιστές απεχθάνονται το βιβλίο, αλλά για δεκαετίες κάνουν ακριβώς ότι περιγράφει!!

Συγκεντρώνουν τον χρυσό, ελέγχουν τα πετρέλαια, φιμώνουν την αντίθετη γνώμη, προωθούν την πορνεία και τον εκφυλισμό στην κοινωνία και στην τέχνη, εκδιώκουν τους παλαιστίνιους από την Παλαιστίνη και σπονσονάρουν τις μετακινήσεις τεράστιων αριθμών εξαθλιωμένων κι αλλόθρησκων στην Ευρώπη.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.

Ξεφυλλίστε την ειδησεογραφική καθημερινότητα των τελευταίων δύο τριών ετών. Εύκολα θα βρείτε, εκατοντάδες δηλώσεις από Εβραϊκές Οργανώσεις της Ευρώπης, που καλωσορίζουν τους λαθρομετανάστες και πιέζουν για την αναγκαστική ενσωμάτωσή τους.

Ο Ροζέ Γκαρωντύ, αυτός ο αμφιλεγόμενος Εβραίος-Προτεστάντης, Ισλαμιστής, Κομμουνιστής Πολιτικός – Φιλόσοφος, παραδέχεται ανοιχτά στο «αιρετικό» βιβλίο του «οι θεμελιώδεις μύθοι της Ισραηλινής πολιτικής» τον οργανωτικό σχεδιασμό των Σιωνιστών με στόχο την κατάκτηση του κόσμου. 

Γράφει δε σε ένα σημείο: «μαζί με τον φίλο μου Μπερνάρ Λεκάς ιδρυτή της LICRA, εξόριστο στο ίδιο στρατόπεδο συγκέντρωσης με εμένα, διδάσκαμε στους συντρόφους μας κατά τη διάρκεια βραδινών συγκεντρώσεων, το μεγαλείο, την παγκοσμιότητα και την απελευθερωτική δύναμη αυτών των Εβραίων προφητών».

Οργανώσεις όπως η LICRA στην Γαλλία, δημιουργούν και διαφημιστικά σποτάκια για να πείσουν τον Γάλλο ότι είναι ρατσιστής , αν δεν θέλει τους λαθρομετανάστες.

Το επίσημο Ισραήλ, σε όλα τα διεθνή φόρα ψηφίζει υπέρ της λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη , την ίδια στιγμή που στο Ισραήλ αρνείται την είσοδο σε οποιοδήποτε αριθμό λαθρομεταναστών. 

Αρνείται την παραμονή στη χώρα σε κάθε είδους ξένο και μάλιστα στο παρελθόν αρνήθηκε την παραμονή και σε αιγύπτιους Εβραίους .

Τα πρωτόκολλα της Σιών περιγράφουν με ακρίβεια το σημερινό Ισραήλ σαν ένα ελιτίστικο ρατσιστικό κράτος.

Τα πρωτόκολλα της Σιών περιγράφουν με ακρίβεια τις οικονομικές κρίσεις που θα προκαλέσουν οι ίδιοι οι Σιωνιστές και στις σελίδες του ανατριχιάζει κανείς βρίσκοντας  τα τοξικά funds τις μοχλεύσεις του χρηματιστηρίου , το πατρονάρισμα των κυβερνήσεων μέσω του lobbing, αλλά και τον έλεγχο της έκδοσης χαρτονομίσματος, είτε μιλάμε για ΕΚΤ είτε για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Τα πρωτόκολλα της Σιών περιγράφουν με ακρίβεια τις στηριγμένες στον  έλεγχο των πετρελαίων πολεμικές συρράξεις που θα δημιουργήσουν τα κύματα λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη.

ΣΕ ένα άλλο βιβλίο, στο ΕΓΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ του Ντοστογιέφσκι, υπάρχει και εκεί ο κακός δολοφόνος Ρασκόλνικωφ που σαν τον Σιωνισμό δολοπλοκεί και ο δαιμόνιος Πορφύρης Πέτροβιτς  που σαν τον Εθνικισμό τον καταδιώκει και τον φέρνει στην τιμωρία. 

Μόνο που ο Ρασκόλνικωφ, όντας ένας κοινός  δολοφόνος κατάφερε να φτάσει στην εξιλέωση μέσω της τιμωρίας του. 

Τα εγκλήματα του Σιωνισμού είναι τόσο επαχθή που αμφιβάλλω αν υπάρχει δυνατότητα εξιλέωσης.

Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών περιγράφουν με ακρίβεια τα δεινά του σημερινού κόσμου, αλλά δεν έχει σημασία γιατί τα πρωτόκολλα της Σιών είναι μια «απάτη»…….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου