Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΤΗΝ ΜΟSSAD ΚΑΙ ΤΗΝ AL QAIDA

Ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές, στη Γαλλία πέζεται, ένα γουέστερν με  ύφος καουμπόικο και τίτλο «Το μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία της," δείχνει το  τραγικά χλωμό πρόσωπο του Νικολά Σαρκοζί με σφιχτά χείλη κλειστά, και ζαρωμένο μέτωπονα ανησυχεί για το μέλλον της Γαλλίας.

Οι δημοσκοπήσεις του ήταν πάρα πολύ χαμηλές , τον τελευταίο καιρό οι  Γάλλους ψηφοφόροι  κρίνουν τις  πολιτικές  του επιδόσεις πάρα πολύ κακές. Έτσι, ο Σαρκοζί  κρεμάστηκε  στο φιλμ του καουμπόη με το «μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό στην ιστορία" . Η φουσκωμένη ιστορία, ήταν η τελευταία ελπίδα του να κερδίσει τους ψηφοφόρους και να  αυξήσει  την πιθανότητά του  για νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

 Η Γαλλία είναι η πατρίδα της  μεγαλύτερης  εβραϊκής κοινότητας στην Ευρώπη. Περίπου 700.000 Εβραίοι κατοικούν στη χώρα. Η ιστορία του πυροβολισμού σε ένα εβραϊκό σχολείο ήρθε  βολικά για τον Σαρκοζί, αλλά και πολλοί Γάλλοι έχουν τις αμφιβολίες τους.

 Υπήρξε πάρα πολύς θόρυβος  γύρω από το κτίριο, με μια ολόκληρη μοίρα της αστυνομίας RAID έτρεχε γύρω από το τέτράγωνο  ημέρα και νύχτα, τα περιπολίκα με σειρήνες ηχούσαν, πολύχρωμα πυροτεχνήματα, κανονικό καρναβάλι,

 Αλλά αυτά τα τρία παιδιά του εβραϊκού σχολείου ήταν πράγματι νεκρά; Αν ναι, τότε γιατί  τα σώματά τους  δέν υφίστανται νεκροψία, όπως απαιτείται από το ποινικό δίκαιο στη Γαλλία; Η επίσημες παρεχόμενες πληροφορίες ήταν ότι μετά το εβραϊκό τελετουργικό, οι ταφές έπρεπε να λάβουν χώρα εντός 48 ωρών.

 Κάποιοι αναγνώστες στο Alterinfo σχολίασαν την απουσία των νεκρών σωμάτων. . Οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι Εβραίοι δεν σκοτώνουν άλλους Εβραίους. Πιστεύουν ότι αυτά τα "γυρίσματα" ήταν μια φάρσα  της MOSSAD  για να ενισχύσουν τις πιθανότητές τους φίλου του Σαρκοζί στις εκλογές. Φαίνεται να είναι κάποιο είδος  λειτουργίας  με ψευδή σημαία, και  σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθούν να ενσταλάξουν φόβο των Γάλλων  πολιτών  

 Εάν ο φερόμενος ως δολοφόνος των παιδιών στην Τουλούζη πραγματικά ανήκε στο δίκτυο της Αλ Κάιντα, στη συνέχεια, οι γάλλοι ψηφοφόροι έχουν κάθε δικαίωμα να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Σαρκοζί γιατί υποστηρίζει την Αλ Κάιντα και τους τρομοκράτες  της στη Λιβύη και στη Συρία, όπου οι γάλλικες μυστικές υπηρεσίες  επί του παρόντος εξοπλίζουν και εκπαίδευουν  τρομοκράτες σαν αυτούς που  ανέτρεψαν την  κυβέρνηση του Μπασάρ αλ-Ασαντ.

Η προστασία του Σαρκοζί και η υποστήριξη  της Αλ Κάιντα στη Λιβύη και τη Συρία είναι σαν μια πρόσκληση της Αλ Κάιντα στη Γαλλία. Τα κοτόπουλα έρχονται πάντα στο σπίτι για να κουρνιάσουν.


 Οι Γάλλοι ρώτησαν  ως πρός τι το "μαζικό ανθρωποκυνηγητό» τόσο καιρό, με τις ατέλειωτες εκθέσεις, χαρακτηριστικά, συνεντεύξεις και τηλεοπτικές συζητήσεις , πριν από την εκτέλεση του δολοφόνου από αστυνομικούς της RAID στο μικρό διαμέρισμά του των 38 τετραγωνικών μέτρων.

 Είναι άραγε η γαλλική αστυνομία, τόσο ανίκανη ώστε να είναι σε θέση να συλλάβει έναν δολοφόνο σε τόσο χρονικό διάστημα;

 Στο Αφγανιστάν, στηΛιβύη και τη Συρία, οι Γάλλοι στρατιώτες  των μυστικών υπηρεσιών  εργάζονται πολύ πιο γρήγορα, σκοτώνοντας εκατοντάδες, ακόμα και χιλιάδες αθώων ανθρώπων σε λίγα λεπτά.

 Ήταν αξιολύπητο το ζαρωμένο πρόσωπο του Σαρκοζί  που φάνηκε ξανά και ξανά, κρατώντας «ενός λεπτού σιγή" για τα θύματα στη Γαλλία, επειδή είναι αυτός που παράγει ασταμάτητα τα θύματα στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη και τη Συρία από την αποστολή γαλλικών δολοφόνων σε αυτές τις μουσουλμανικές χώρες.

 Σύμφωνα με τον Gavin Hewitt του BBC, ο Μοχάμεντ Merah  εκπαιδεύτηκε  από τη γαλλική μυστική υπηρεσία DCRI. Είχε ένα διαβατήριο με σφραγίδα εισόδου στο Ισραήλ. Τι έκανε αυτός ο νέος μουσουλμάνος στο Ισραήλ;

 Είχε επίσης τον αριθμό τηλεφώνου  με απευθείας γραμμή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών  του πράκτορα της DCRI, ο οποίος  ήταν πιθανώς ήταν προσωπικός εκπαιδευτής του. Τι λέγανε στο τηλέφωνο;


 Ο Mohammed Merah πήρε προφανώς τα καλύτερα οφέλοι από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες πρίν αποφασίσουν να τον εκτελέσουν.

 Παλαιότερα, είχε λάβει  εκπαίδευση στη βάση της CIA  στο Μπαγκράμ, και στο Αφγανιστάν από τη μυστική οργάνωση των υπηρεσιών DCHC.

 Το Πεντάγωνο και η CIA είναι γνωστό ότι ειδικεύονται στη δημιουργία της Αλ Κάιντα  και δημιουργούν τρομοκράτες για παγκόσμια χρήση.



Από την εποχή της εισόδου της Γαλλίας  στο ΝΑΤΟ,η χώρα έχει εκφυλιστεί , με αυξανόμενο κρατικό χρέος, και  ανεργία με έναν  πρόεδρος ο οποίος εμπλέκεται σε σκιερές επιχειρήσεις, να το θέσω πιο ήπια.
  
Οι χρόνοι που ευγενείς πατριώτες  'οπως ο στρατηγός Charles de Gaulle,  έχουν περάσει προ πολλού, . Ας ελπίσουμε ότι η Γαλλία θα βρεί έναν  νέο πρόεδρο σύντομα, που  θα έχει πραγματικά γαλλικό αίμα και τιμή στις φλέβες του, εκείνος που δεν  θα καταφεύγει  σε κάθε είδους ανοησίες ώστε να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών του », προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.
 Οι Γάλλοι δεν θα ξεχάσουν το τελευταίο πραξικόπημα  με το οποίο ο Σαρκοζί, μαζί με τους καλύτερους φίλους του από τη CIA, τη  Μοσάντ και την Αλ Κάιντα, προσπάθησαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων.
Σημείωση απορρήτου...Όταν ο στρατηγός Ντε Γκώλ απαίτησε για κάθε δολάριο που τυπώνεται να υπάρχει το αντίστοιχο σε χρυσάφι, οι εβραίοι έκαναν εναντίον του πάνω απο είκοσι απόπειρες δολοφoνίας!
 PRAVDA

1 σχόλιο:

  1. ας ήταν πρόεδρος κανένας σοσιαλιστής (σαν αυτόν που την έπεσε στην καμαριέρα) και θα βλέπαμε τι θα έγραφε το άρθρο σας. λαμόγια πασοκόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή