Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΩΠΗ...



Γάζα - InfoPal. Αυξήθηκε σε 14 ο αριθμός των θυμάτων των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που συνεχίζεται αδιάλειπτα από χθες στη Λωρίδα της Γάζας.

Αργά χθες το βράδυ - όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής των ασθενοφόρων και έκτακτης ανάγκης Adham  Salmiyeh - ο Shadi Siqli Ριάντ (20 ετών) έχασε τη ζωή του ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυματισμών σε όλο του το σώμα μετά από ισραηλινή επίθεση στη συνοικία του -Tuffah (ανατολικά της Γάζας), ενώ άλλοι τραυματίστηκαν (ο ένας σοβαρά).

Την ίδια ώρα, δύο διερχόμενοι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών γύρω από το Νομοθετικό Συμβούλιο στη Λωρίδα της Γάζας.

Δύο σπίτια ήταν ο στόχος ακόμα μίας βομβιστικής επίθεσης που έλαβε χώρα μετά τα μεσάνυχτα στο Μπέιτ Λαχία, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν.

Σήμερα τα ξημερώματα , δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, : ο ένας είναι ο Αχμάντ Hajjaj, που δέχτηκε χτύπημα κοντά στο Νομοθετικό Συμβούλιο. Και άλλη είναι η Muhammad al-Ghumri, έχασαν και οι δύο τη ζωή τους όταν βλήματα ισραηλινού στρατού έπεσαν σε ένα αυτοκίνητο στην αστική πόλη του Ντέιρ ελ-Balah.

Σήμερα το μεσημέρι, στην ανατολική πόλη της Χαν Γιούνις, ένα αεροσκάφος αναγνώριστικο έθεσε ως στόχο μια μοτοσικλέτα που επέβεναν δύο άτομα ο Buraym Barham ετών (51) και ο Αμπού Μανσούρ Nusayrah ετών (20), και οι δύο ήταν τα μέλη της οργάνωσης  του Νάσερ Σάλεχ , που ανήκει στην στρατιωτική πτέρυγα των Λαϊκών Επιτροπών Αντίστασης. Όπως αναφέρθηκε από τον Αμπού Salmiyeh, ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έχει επίσης εντείνει την επίθεσή της εναντίον στρατιωτικών στόχων: μέχρι σήμερα έχουν ξεκινήσει δύο επιθέσεις η μία στο μέρος που κρύβεται ο Αλ-Κασάμ(μέλος της λαικής επιτροπής)και η άλλη στην ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς - στα νότιο-δυτικά της Γάζας, και άλλες τρεις στην τοποθεσία  που βρίσκεται τμήμα της οργάνωσης Νάσερ Σάλεχ, στο δυτικό τμήμα της πόλης της Ράφα.
info pal .it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου