Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Στην οδό Ήρωνος στην Τούμπα, στο σημείο, που πλημμύρισε στο αίμα, έφτασαν αστυνομικοί αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει στους τρεις Νιγηριανούς τραυματίες τις πρώτες βοήθειες. Ο ένας απεβίωσε. Έντρομοι παρακολουθούσαν περαστικοί αλλά και γείτονες.
Ήταν ακόμα ένα περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις συμπλοκές αλλοδαπών. Συμπλοκές που γίνονται όλες τις ώρες της ημέρας, δίπλα σε ανυποψίαστους περαστικούς, ακόμα και παιδιά.



Στην Πάτρα, νεαρή που συνοδευόταν από τον φίλο της, δέχτηκαν επίθεση από αλλοδαπούς. Πρόφτασαν να μπουν σπρώχνοντας στο αυτοκίνητό τους, αλλά δύο από τους δράστες στάθηκαν μπροστά, ενώ ο τρίτος -σύμφωνα με το dete.gr- είχε σκαρφαλώσει στο καπό από την πλευρά του συνοδηγού και έκανε άσεμνες χειρονομίες προς την νεαρή. Τελικά, ο οδηγός μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα και να φύγει προτού συμβούν τα χειρότερα.
Σε άλλο περιστατικό, το παρ’ ολίγο θύμα βιασμού ήταν μία 16χρονη μαθήτρια και το συμβάν έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και σε ώρα που ακόμα υπήρχε κίνηση! Δύο αλλοδαποί -πιθανότατα Αφγανοί- ην έσπρωξαν σε μια γωνία, ενώ το ανήλικο κορίτσι φώναξε για βοήθεια. Ευτυχώς, την ίδια στιγμή περνούσε τυχαία μοτοσικλετιστής της αστυνομίας, ο οποίος άρχισε να καταδιώκει τους αλλοδαπούς που τράπηκαν σε φυγή.

Και σε κεντρική οδό της πόλης -σύμφωνα με το thebest.gr-, άγνωστος επιτέθηκε σε νεαρή φοιτήτρια, για να τη ληστέψει. Τις φωνές της, άκουσαν άνθρωποι άκουσαν πολίτες που τον καταδίωξαν, αλλά τελικά κατάφερε να ξεφύγει.
LIAKO GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου