Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΞΟ Ε; ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ



Μετά την πρόσκληση Νετανιάχου προς τους εβραίους της Ευρώπης, να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ για να ζουν με ασφάλεια, ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος έκανε ένα… πείραμα, στο Παρίσι. Πρόκειται για τον Ζβίκα Κλάϊν, ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού πρακτορείου NRG, που περπάτησε επί δέκα ώρες στις γειτονιές του Παρισιού, φορώντας το γνωστό εβραϊκό κιπά επί της κεφαλής του, για να καταγράψει τις αντιδράσεις των περαστικών. Ο Κλάϊν, με τη συνοδεία σωματοφύλακα, περιπλανήθηκε στα τουριστικά αξιοθέατα και στις γειτονιές.


Ο φωτογράφος Ντοβ Μπελχασέν, ο οποίος συνόδευε τον Κλάϊν, κατέγραφε τις αντιδράσεις των περαστικών με την κάμερα που είχε κρυμμένη στο σακίδιο του. Έτσι, ενώ στις τουριστικές περιοχές της πόλης δε συνάντησε κανένα πρόβλημα, η κατάσταση άλλαξε άρδην όταν περιπλανήθηκε στις γειτονιές που υπάρχει έντονο μουσουλμανικό στοιχείο. «Όσο αλλάζαμε περιβάλλον, τόσο πιο πολύ ανησυχούσα εξαιτίας των μοχθηρών βλεμμάτων, των εχθρικών παρατηρήσεων και της επιθετικής στάσης του σώματος των κατοίκων», περιγράφει ο ίδιος.

Οι αντιδράσεις ποίκιλαν. Κάποιοι έφτυναν στο πέρασμά του, άλλοι φώναζαν «Ζήτω η Παλαιστίνη» ενώ υπήρξαν και κάποιοι που τον έβριζαν και τον απειλούσαν ανοιχτά. Το πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο, ήταν όταν ένα μικρό αγόρι τον έδειξε στην μητέρα του, λέγοντας: «Τι κάνει εδώ αυτός, μαμά; Δεν ξέρει ότι κινδυνεύει να τον σκοτώσουν;». Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε, ήταν ότι είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρχουν οι διάφορες μειονότητες σε μια μεγάλη πόλη. Και να σκεφτεί κανείς, ότι οι διεθνείς σιωνιστές είναι εκείνοι που προωθούν μανιωδώς τον λεγόμενο… πολυπολιτισμό, για να υπονομεύσουν τις δυτικές χριστιανικές κοινωνίες, αλλά τελικά τους γύρισε μπούμερανγκ, με τους εβραίους να είναι τα πρώτα του θύματα! http://ethnikismos.net

1 σχόλιο: