Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η ανεξαρτησία της Σκωτίας και τα μονοπώλια Αναμέτρηση των Εθνικιστών στην Κάλπη με την πραγματική εξουσία                      Ο Jim Sillars , η Nicola Sturgeon και Alex Salmond στο Εδιμβούργο

Ο πρώην αναπληρωτής αρχηγός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας (SNP) Jim Sillars, δήλωσε σήμερα ότι η British Petroleum (BP), σε μια ανεξάρτητη Σκωτία θα πρέπει να μάθει την έννοια της εθνικοποίησης, εν μέρει ή στο σύνολό της, όπως το έμαθε και σε άλλες χώρες που δεν είναι τόσο μαλακές όσο μας έχουν αναγκάσει να είμαστε», είπε.

"Οι επικεφαλής αυτών των εταιρειών είναι πλούσιοι άνδρες που συνεργάζονται με τον πλούσιο άγγλο Πρωθυπουργό, για να κρατήσουν τη Σκωτία και τους Σκωτσέζους φτωχούς χρησιμοποιώντας το ψέμα και την παραπληροφόρηση . Η δύναμη που έχουν τώρα να ελέγχουν τη δημοκρατία μας θα τελειώσει με το «Ναι» στο δημοψήφισμα στις 18 Σεπτεμβρίου", τόνισε.
Ο Σίλαρς είπε ότι το δημοψήφισμα αφορά την εξουσία και ότι η ανεξάρτητη Σκωτία θα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του λαού για να αντιμετωπίσει την BP και τις Τράπεζες. "Οι τραπεζίτες πρέπει να ξέρουν ότι οι μέρες του Καζίνο που διασώθηκε με την κοινωνικοποίηση των υποχρεώσεων τους ενώ εκείνοι χόρευαν βάλς με τα κέρδη τους τελείωσαν", τόνισε.
 deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου