Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ!!...ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 8


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου <ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ> με το υπ'αριθμ.8,που καλύπτει

διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το τέλος Αυγούστου 2014.
Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα γεωφυσικά γεγονότα του πλανήτη,για να μην κουράσω τον αναγνώστη, καθόσον υπάρχουν στο άρθρο πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας και.. εκτός αυτού,τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ.

ΗΛΙΟΣ

Ο Ηλιος βρίσκεται σε...χειμερία νάρκη το 2014 και οι επιστήμονες παρατηρούν ελάχιστα ίχνη
δραστηριότητας στην επιφάνεια του Ηλίου και αρκετοί εκφράζουν φόβους ότι το φαινόμενο ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά το κλίμα της Γης.

Είναι μία μίνι εποχή παγετώνων προ των πυλών; Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως ο ήλιος "έχει πάει για ύπνο" και τονίζουν πως αυτό το γεγονός θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη γη.Το 2013 αναμενόταν ότι θα είναι η χρονιά με τη μέγιστη ηλιακή ενέργεια, ωστόσο οι οι ερευνητές λένε ότι η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και εκφράζουν φόβους ότι θα ζήσουμε μία εποχή μίνι παγετών.

Η δραστηριότητα του Ηλίου βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδό της εδώ και 100 χρόνια, τονίζουν οι επιστήμονες, οι οποίοι πιστεύουν ότι αυτή η ηλιακή ανάπαυλα θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές στη γη. Υπάρχει, λένε μια πιθανότητα όπου κατά 20 % θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε "σημαντικές αλλαγές" όσον αφορά στη θερμοκρασία του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ρίτσαρντ Χάρισον σε πρόσφατη συνένευξη του στο BBC,ανέφερε:"Ό, τι μέτρο και αν χρησιμοποιήσει κανείς, οι ηλιακές μετρήσεις μειώνονται.
Είμαι ηλιακός φυσικός εδώ και 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο"σημειώνοντας πως αυτό το φαινόμενο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιο κρύους χειμώνες παρόμοιους με αυτούς που καταγράφηκαν το 1645 και διήρκεσαν έως το 1715, όταν οι ηλιακές κηλίδες έγιναν εξαιρετικά σπάνιες.

Αλλος καθηγητής ο Μάικ Λόκγουντ του Πανεπιστημίου του Ρέντινγκ, επίσης, τόνισε ότι οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν τα κλιματολογικά συστήματα."Εκτιμούμε ότι μέσα σε 40 χρόνια υπάρχει μια πιθανότητα των 10 με 20 % να είμαστε πίσω στο 1645", είπε χαρακτηριστικά.

Πέρυσι, μάλιστα, και η NASA προειδοποίησε ότι "κάτι αναπάντεχο συμβαίνει στον Ήλιο".


ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΗΣ

Η πρώτη σειρά αποτελεσμάτων υψηλής ανάλυσης από τον σχηματισμό των τριών δορυφόρων Swarm (Σμήνος) του ESA (ΕυρωπαΊκός Οργανισμός Διαστήματος) αποκαλύπτει τις πιο πρόσφατες αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο που προστατεύει τον πλανήτη μας.

Ο Swarm εκτοξεύθηκε το Νοέμβριο του 2013 και παρέχει νέα γνώση σχετικά με τις πολύπλοκες λειτουργίες του μαγνητικού πεδίου της Γης, το οποίο μας προστατεύει από τον βομβαρδισμό της

κοσμικής ακτινοβολίας και των φορτισμένων σωματιδίων.

Οι μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών επιβεβαιώνουν τη γενική τάση εξασθένησης του πεδίου, με τις πιο δραματικές μειώσεις να συμβαίνουν πάνω από το δυτικό ημισφαίριο.Αντίθετα, σε άλλες περιοχές, όπως ο νότιος Ινδικός Ωκεανός, το μαγνητικό πεδίο έχει ενισχυθεί από τον Ιανουάριο.
 Οι τελευταίες μετρήσεις επιβεβαιώνουν επίσης την κίνηση του μαγνητικού Βορρά προς τη Σιβηρία.

Οι αλλαγές αυτές βασίζονται στα μαγνητικά σήματα που προέρχονται από τον πυρήνα της Γης. Κατά τους προσεχείς μήνες, οι επιστήμονες θα αναλύσουν τα δεδομένα για να διαλευκάνουν τις μαγνητικές συνεισφορές από άλλες πηγές, δηλαδή από το μανδύα, το φλοιό, τους ωκεανούς, την ιονόσφαιρα και τη μαγνητόσφαιρα.


ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ

Συνεχίστηκε και το 2014 η έντονη σεισμική δραστηριότητα σε όλον τον πλανήτη με ισχυρότατους σεισμούς ιδίως στο "δαχτυλίδι της φωτιάς "του Ειρηνικού ωκεανού.Συνολικά το από 1/ μέχρι 31/8 του 2014 είχαμε 57 σεισμούς σε όλο τον κόσμο. Ο μεγαλύτερος σεισμός έγινε στις 12 Απριλίου,8,3
Ρίχτερ στα Νησιά του Σολομώντα,όπως επίσης στις 2 και 4 Απριλίου στην Χιλή 8,2 και 7,8 αντίστοιχα.Επίσης στις 23 Ιουνίου  7,2 ρίχτερ Βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας και 7.9 στην Αλάσκα.

Στην Ελλάδα σεισμοί άνω των 5R:

-26/1 και 3/2  6 ριχτερ ΒΔ στο Ληξπυρι της Κεφαλονιάς
-24/5  6,9 ρίχτερ στην Λήμνο και Σαμοθράκη,ευτυχώς χωρίς θύματα.
-29/8  5,7 ρίχτερ μεταξύ Μήλου και Πελοποννήσου και ταρακούνησε την μισή Ελλάδα


Η Ηφαιστιακή δραστηριότητα συνεχίσθηκε και αυτή στο "δαχτυλίδι της φωτιάς",ιδίως στην Σουμάτρα της Ινδονησίας,στο Εκουαδόρ,στην Γουατεμάλα και στα νησία 17/1 Reunion του Ινδικού Ωκεανού,ενώ το ηφαίστειο Popocatepelt του Μεξικού είναι πάλι έτοιμο να εκραγεί.Συνολικά μέχρι 31/8 είχαμε 40 ενεργά ηφαίστεια.

-Στο πλέον επικίνδυνο ηφαίστειο του πλανήτη,το Yellowstone των ΗΠΑ,συνεχίσθηκε η έντονη
YELLOWSTONE-ΦΥΓΗ ΒΟΥΒΑΛΙΩΝ
σεισμική δραστηριότητα  η οποία ανησυχεί τους σεισμολόγους και ηφαιστειολόγους. Το εθνικό πάρκο Yellowstone έχει έκταση 1500 τετραγωνικών χλμ και το μάγμα που υπάρχει κάτω απ'αυτό υψώνεται κατα 7,62 εκατοστά τον χρόνο.Αυτό φαίνεται από τον μεγαλύτερο αριθμό από πηγές geiser που δημιουργούνται στο εσωτερικό του.Υπενθυμίζω οτι τυχόν έκρηξη του θα καταστρέψει τις Κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ και πιθανώς να ενεργοποιήσει και το μεγάλο σεισμικό ρήγμα της "Νέας Μαδρίτης"που βρίσκεται στις ΝΑ πολιτείες των ΗΠΑ.

Στα μέσα Μαρτίου παρατηρήθησαν μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών βουβάλων προς άλλες περιοχές,ενώ τους τελευταίους μήνες η άσφαλτος των δρόμων σε πολλά σημεία αρχίζει και λυώνει.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Την 1/1  πολικό ψύχος κάλυψε την βόρεια Αμερική και σε πολλές περιοχές,ιδίως στις βόρειες περιοχές του Καναδά η θερμοκρασία έφθασε στους -50β,μάλιστα πάγωσε και ο καταράκτης του
ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΝΙΑΓΑΡΑΣ
Νιαγάρα ! Ενώ στις 17/1, εν μέσω ξηρότερου έτους της Καλιφόρνιας,ο κυβερνήτης  Τζέρι Μπράουν κήρυξε σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης την πολιτεία. Ποτάμια και ταμιευτήρες νερού στην Καλιφόρνια έφθασαν σε  επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα, μετά από τις μεγαλύτερες ξηρασίες  που έχουν καταγραφεί.

Στις 5/1 γιγάντια κύματα ύψους ως και 23 μέτρων να σαρώνουν την περιοχή Πρέα ντο Νόρτε στην πόλη Ναζαρέ, στην κεντρική Πορτογαλία.

Χιονοπτώσεις τον Μάϊο σε πολιτείες των ΗΠΑ,ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη,με εναλλαγές κρύου,κυμάτων καύσωνος,περισσότερες ξηρασίες και πολλές μεγάλες πλημμύρες.Τα ακραία αυτά μετεωρολογικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιό συχνά στον κόσμο.Σύμφωνα με τελευταία αναφορά του ΟΗΕ η κλιματική αλλαγή θα έχει καταστροφικές συνέπειες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,με μετακινήσεις
ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
πληθυσμών,πολέμους,ασθένειες,φτώχεια.

Σύμφωνα με επιστήμονες τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα δεν είναι καθόλου άσχετα με την επίδραση που έχουν οι συχνότατες πλέον πτώσεις μετεωριτών μέσω της ατμόσφαιρας της γης.τα σώματα αυτά που πέφτουν στην επιφάνεια κουβαλάνε και… συνοδεία (κοσμική σκόνη, θραύσματα κ.ά.)

Η απειλή μιας νέας εποχής παγετώνων προέρχεται, λοιπόν, από το πρόβλημα στην τροχιά του πλανήτη ή συνδέεται με την πτώση μετεωριτών;Ας μην ξεχνάμε, πάντως, κι αυτό: ότι οι Αρχαίοι Έλληνες συνέδεαν απόλυτα τα μετέωρα και το κλίμα, γι’ αυτό και οι επιστήμονες που ασχολούνται και σήμερα με το κλίμα λέγονται "μετεωρολόγοι". Και οι Αρχαίοι Έλληνες δεν έλεγαν τίποτε χωρίς να το μελετήσουν πρώτα. Ίσως γνώριζαν, λοιπόν, ότι τα μετέωρα και οι διελεύσεις ή οι πτώσεις τους επηρεάζουν δραματικά το κλίμα.

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Πέραν αυτών,η τροχιά της γης παρουσιάζει πάλι μια αστάθεια και αυτό μπορεί να το κρύβουν, αλλά δεν παύει να είναι γεγονός, αφού και η κλίση του άξονα είναι μεγαλύτερη και βρισκόμαστε εν μέσω του φαινομένου της μετάπτωσης των ισημεριών εξαιτίας του περάσματός μας από την εποχή των Ιχθύων στην εποχή του Υδροχόου.


ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ

-Από τα πυρηνικά εργοστάσια της Φουκοσίμα της Ιαπωνίας συνεχίζεται η διαρροή Πλουτωνίου και  Ουρανίου στον Ειρηνικό ωκεανό .Υπολογίζεται ότι 400 τόνοι μολυσμένου νερού με ραδιοϊσότοπα διαρρέουν καθημερινά και φθάνουν μέχρι τις ακτές της βορείου Αμερικής.Σύμφωνα με τους επιστήμονες η ακτινοβολία που προέρχεται από την Φουκοσίμα επηρεάζει την υγεία ολόκληρου του παγκόσμιου οικοσυστήματος.

-Τον Μάρτιο 600 τόνοι καυσίμων διέρρευσαν στον κόλπο του Μεξικού

-Υπολογίζεται ότι επτά εκατομ.άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο εξ αιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.


ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ-ΡΗΓΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ

Συνεχίστηκε και το 2014 το φαινόμενο της δημιουργίας "καταβοθρών-ρηγμάτων και παράξενων ήχων"σε όλο τον πλανήτη και κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί το τι συμβαίνει.Οι καταβόθρες
έχουν καταπιεί σπίτια, αυτοκίνητα και ανθρώπους,δέντρα,κλπ.

ΚΑΝΑΔΑΣ
-Στις αρχές Ιανουαρίου πολλοί κάτοικοι περιοχών σε ολόκληρη την επικράτεια του Καναδά μένουν ξάγρυπνοι, ανήσυχοι από ισχυρούς θορύβους προερχόμενους από τα έγκατα της γης, αναφέρει ρεπορτάζ του CBC News Toronto.Αναρτήσεις στο Twitter και πολυάριθμες καταγγελίες στις τοπικές αρχές κάνουν λόγο για κοσμογονικά "γουργουρητά", ενώ σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν και μεγάλης κλίμακας ρήγματα σε δρόμους και χωράφια.Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για το γεωλογικό φαινόμενο των "κρυοσεισμών", απόρροια των ακραίων καιρικών συνθηκών που πλήττουν εδώ και μέρες τη Βόρειο Αμερική.Οι κρυοσεισμοί ή σεισμοί παγετού είναι ένα φυσικό φαινόμενο που παράγει κίνηση του εδάφους και θορύβους παρόμοιους με ένα σεισμό, αλλά προκαλείται από ξαφνική ψύξη του εδάφους.Συνήθως εμφανίζεται κατά τα πρώτες κρύες περιόδους του έτους, όταν η θερμοκρασία μειωθεί κάτω από το μηδέν, ειδικά αν δεν υπάρχει χιόνι να καλύψει και να μονώσει το έδαφος.

-3/1 Άνοιξε η γη και κατάπιε ολόκληρη γειτονιά στη Βραζιλία.

-12/2 Οχτώ από τα πανάκριβα και συλλεκτικά εκθέματα του Μουσείου της Κορβέτ στο Κεντάκι των Η.Π.Α. βρίσκονται πια σε μια τεράστια τρύπα που άνοιξε στο κέντρο του Μουσείου.

-1/5 Καθίζηση εδάφους εξαφανίζει δεκάδες αυτοκίνητα στην Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ
-1/6 Άνοιξε η γη στην πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ,ανεξήγητα, και μία από τις τέσσερις γωνίες γηπέδου ράγκμπι εξαφανίστηκε!

-Τον Αύγουστο εντοπίζονται στη χερσόνησο Yamal της Σιβηρίας στην περιοχή Taz  και στη χερσόνησο Taymyr στην περιοχή Kransoyark τεράστιοι κρατήρες διαμέτρου από 15 μέχρι 70μ μέτρα και αγνώστου βάθους.

-Από τις αρχές του 2014 συνεχίζεται το άνοιγμα καταβοθρών στην περιοχή Νικομπάρ της Ινδίας καθώσ και σε διάφορες περιοχές της Κίνας.

 Οι "ειδικοί" ισχυρίζονται ότι η "επιδημία των καταβόθρων" οφείλεται σε πράγματα όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων, αλλά είναι ενήμεροι πραγματικά για το τι συμβαίνει;


ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

-Στις 8 Ιανουαρίου του 2014, οι κάτοικοι που ζουν κοντά στη λίμνη Suoliyarvi της Νορβηγίας,είδαν και ανέφεραν ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο.

ΛΙΜΝΗ SUOLYARVI
Ξαφνικά τα νερά της λίμνης έχουν δημιουργήσει παράξενα νήματα, που έμοιαζαν σαν ζυμαρικά ή σαν ίνες από βαμβάκι, αλλά όταν αναλύθηκαν βρέθηκαν να είναι νήματα από πάγο νερού.Ο τρόπος ο οποίος σχηματίστηκαν παραμένει ένα μυστήριο, και υπολογίζουν ότι ίσως ο λόγος να είναι ρεύματα κρύου αέρα.Κάτοικοι της περιοχής κοντά στη λίμνη, λένε ότι ένα τέτοιο φαινόμενο δεν το είχαν δει ποτέ πριν.


ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΨΑΡΙΩΝ,ΠΤΗΝΩΝ,ΖΩΩΝ.

Συνεχίσθηκε και το 2014 το φαινόμενο των περίεργων θανάτων πτηνών και ψαριών.

-5/1 Μια ομάδα 39 φαλαινών-πιλότων πέθαναν σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας όπου εξόκειλαν οικειοθελώς, όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχους.

Οι φάλαινες-πιλότοι,συνηθίζουν να εξοκείλουν οικειοθελώς ,μια πρακτική που οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν

9/1 Μία ασυνήθιστη "βροχή" έπεσε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας τις τελευταίες ημέρες, τρομοκρατώντας τους κατοίκους. Από τον ουρανό έπεφταν αμέτρητες νεκρές νυχτερίδες που υπολογίσθηκαν σε 100.000.Οι αρχές μπορεί να λένε ότι ο μαζικός θάνατος των νυχτερίδων οφείλεται σε ένα κύμα καύσωνα που έπληξε τη χώρα. Δεν είναι σίγουρο όμως αυτό.

-14/1 Χιλιάδες ρέγγες πάγωσαν μέσα σε δευτερόλεπτα την επιφάνεια της θάλασσας  στον κόλπο του νησιού Lovund της Νορβηγίας .

-Περισσότεροι από 53 τόνων του γλυκού νερού  άρχισαν να επιπλέουν πάνω στη λιμνοθάλασσα Cajititlan του δυτικού Μεξικού την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2014,  προκαλώντας εκτεταμένες έρευνες για τα αίτια των θανάτων. Αυτή είναι η τέταρτη φορά του τρέχοντος έτους,του ανεξηγήτου θανάτου των ψαριών στην ίδια λιμνοθάλασσα.Οι επιστήμονες δεν έχουν βρεί ακόμη την αιτία του φαινομένου.


ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

Αρκτική
---------

Σημαντικά μεγάλη μείωση στη λευκαύγεια της Γης, η οποία σχετίζεται με το λιώσιμο των πάγων, τα τελευταία 30 χρόνια, αναφέρουν ερευνητές με νέα μελέτη.
Τα στοιχεία της δουλειάς τους επιβεβαιώνουν παλαιότερη θεωρία και φανερώνουν την ύπαρξη ενός τραγικού φαύλου κύκλου: όσο θερμαίνεται η Γη, οι πάγοι λιώνουν, και όσο οι πάγοι λιώνουν, η Γη θερμαίνεται.

Ένα από αυτά είναι οι τεράστιες εκτάσεις πάγου που καλύπτουν την Αρκτική. Δεν είναι μυστικό ότι, τις τελευταίες δεκαετίες, παρατηρείται μία σημαντική υποχώρησή τους.
Οι επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι, αν οι αιτίες που προκαλούν το λιώσιμο των πάγων δεν αντιμετωπιστούν, η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα κατακλυσμικό γεγονός. Αλλά δεν είναι μόνο για αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί το αργό, αλλά σταθερό ταξίδι των πάγων προς τη λήθη της ιστορίας.
Αλλά, σχεδόν, μισό αιώνα πριν, προβλέφθηκε ότι ακόμα μία συνέπεια της υπερθέρμανσης θα ήταν και η συσκότιση της Αρκτικής, ακριβώς επειδή η υποχώρηση των πάγων θα μείωνε τη λευκαύγεια (δηλαδή, την ανακλαστικότητα) της Γης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχουμε να κάνουμε με έναν τραγικό φαύλο κύκλο: Οι αυξανόμενες θερμοκρασίες προκαλούν το λιώσιμο των πάγων, το λιώσιμο των πάγων μειώνει τη λευκαύγεια του πλανήτη και η λευκαύγεια του πλανήτη συντελεί στην επιδείνωση του φαινομένου της υπερθέρμανσης. Και πάλι από την αρχή.


Ανταρκτική
-----------

-Στον  ερευνητικό σταθμό Neumayer των ΗΠΑ στην Ανταρκτική συνέβει στις 18 Ιουνίου μια
ΣΤΑΘΜΟΣ NEUMAYER
έκλαμψη φωτός που κάλυψε το σταθμό για μερικές ώρες και ξεκάθαρα παρουσιάστηκε ένας δεύτερος πλανήτης δίπλα στον ήλιο.Εκεί έχουν συμβεί και στο παρελθόν ασυνήθιστα φαινόμενα.

-Ενας γεωλόγος που είχε αποσταλεί στο  σταθμό αυτό, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου,έκανε πρόσφατα τις παρακάτω δηλώσεις,οι οποίες μπορεί να έχουν  μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.

"Πριν από περίπου δύο εβδομάδες(31/12/2013) αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί.Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλει σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο, ενώ ο πάγος έλιωνε.

Μέσα σε λίγες ημέρες μια ομάδα απεστάλει από τις ΗΠΑ, με βαρύ χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ταξινομούνται και μόνο μερικά μέλη του σταθμού είναι μυημένοι. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους, απεστάλει στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά, η
ΘΕΣΗ  ΣΤΑΘΜΟΥ

ομάδα και ο εξοπλισμός της ,που πήγαν στο χώρο, γύρισαν πίσω. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.Το πιο ανησυχητικό ήταν το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας.Λίγοι από το σταθμό είναι εν γνώσει τους τι έγινε όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι  ενεργούν ακανόνιστα.

Τώρα αυτό είναι εντελώς εκτός ορίων για εμάς, ενώ φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ.Υπάρχει φήμη ότι άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ,του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού,έρχεται να επαναλάβει την έρευνα".

Πέραν των παραπάνω καμία άλλη πληροφορία δεν έχουμε μέχρι σήμερα.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δορυφόρος Κρόνου,Τιτάνας
-----------------------------------------
Τον Ιούνιο 2014 έκπληξη προκάλεσε στους αστρονόμους ένα μεγάλο μυστηριώδες "αντικείμενο", το οποίο ονόμασαν "μαγικό νησί" και το οποίο εμφανίστηκε από το πουθενά και εξίσου ξαφνικά εξαφανίστηκε.Αυτό εντοπίστηκε στη δεύτερη μεγαλύτερα θάλασσα υδρογονανθράκων του Τιτάνα, του μεγαλύτερου δορυφόρου του Κρόνου και δεύτερου μεγαλύτερου στο ηλιακό μας σύστημα.

ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ

Η εν λόγω θάλασσα (Ligeia Mare) του Τιτάνα, που έχει έκταση εκτοντάδων χιλιομέτρων και βάθος περίπου 150 μέτρων, φαινόταν απολύτως ήρεμη, ώσπου αιφνιδίως το διαστημικό σκάφος "Κασίνι" της NASA,τον Ιούλιο του 2013, φωτογράφισε ένα φωτεινό χαρακτηριστικό, το οποίο όμως δεν φαινόταν πια στις εικόνες ραντάρ που "τράβηξε" μετά μερικές μέρες το "Κασίνι", το οποία εξερευνά το σύστημα του Κρόνου και των φεγγαριών του από το 2004.Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει.

Ο Τιτάνας είναι το μόνο σώμα εκτός της Γης, όπου έχουν βρεθεί υγρά (αλλά όχι νερό) στην επιφάνειά του. Οι λίμνες και οι θάλασσές του αποτελούνται από κρύους υγρούς υδρογονάνθρακες (με θερμοκρασία έως μείον 180 βαθμούς Κελσίου), όπως αιθάνιο, μεθάνιο και προπάνιο. Εκτιμάται ότι ο δορυφόρος διαθετει εκατοντάδες φορές περισσότερα αποθέματα φυσικού αερίου και άλλων υδρογονανθράκων σε σχέση με τη Γη.

ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΑΣ
Είναι, δε, ο μόνος δορυφόρος στο ηλιακό σύστημα με σύννεφα και με μια ατμόσφαιρα πυκνή και ομιχλώδη, ενώ η βαρύτητά του είναι τόσο μικρή, που ένας άνθρωπος θα μπορούσε εύκολα να πετάξει στον αέρα, αν είχε φτερά. Η επιφάνεια είναι γεμάτη από "αμμόλοφους" όπως της Γης, μόνο που η "άμμος" είναι στην πραγματικότητα υδρογονάνθρακες. Επιπλέον, ο Τιτάνας έχει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα, με δυνατούς ανέμους και βροχές υδρογονανθράκων.

Όσον αφορά τις πιθανές εξηγήσεις για το "μαγικό νησί", που είχε μήκος περίπου 20 χιλομέτρων και πλάτος δέκα, μπορεί να οφείλεται σε κύματα που προκλήθηκαν από δυνατούς περιοδικούς ανέμους, οι οποίοι μετά σταμάτησαν, ή σε μεγάλες φουσκάλες αερίων που αναδύθηκαν στην επιφάνεια από κάποιο ηφαίστειο στο βυθό ή σε στερεά υλικά που αρχικά επέπλεαν και μετά βυθίστηκαν ή σε παγόβουνο από μεθάνιο και αιθάνιο, που αποκόπηκε από την ακτή.Πλανήτης Αρης
----------------------
Τι μας κρύβουν στον Άρη;
Δείτε την φωτογραφία.Είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε η NASA στη δημοσιότητα από την επιφάνια του Άρη και διακρίνεται και ξεχωρίζει το μπλε χρώμα του ουρανού από το πορτοκαλί έδαφος του Άρη. Δύο ώρες αργότερα, εντούτοις, η επίσημη εικόνα άλλαξε στο χρώμα του πορτοκαλί όπως φαίνεται στην αριστερή φωτογραφία.
Ο χρωματισμός του ουρανού και των τοπίων του Άρη, έχει αποτελέσει το αντικείμενο πολυάριθμων επιστημονικών εγγράφων αλλά και βάσιμες υπόνοιες ότι η πραγματική ταυτότητα της επιφάνειας του Άρη δεν είναι αυτό που βλέπουμε.Το αληθινό χρώμα είναι σημαντικό για την ερμηνεία των φυσικών, χημικών, γεωλογικών και, ενδεχομένως, βιολογικών πληροφοριών για τον Άρη. Η ΝΑΣΑ όμως κάπου μας μπερδεύει και δεν μας δίνει την πραγματική εικόνα .Το γιατί είναι ένα ερωτηματικό που κάνει το μυαλό να πάει σε πολλές υποθεσεις. Μήπως θέλουν να μας κρύψουν κάτι;


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ - ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Από 1 Ιαν.μέχρι 31 Αυγ.2014 2014 συνέβησαν πολλά περίεργα στον ουρανό του πλανήτη μας και στο ηλιακό μας σύστημα  που άλλοι τα αντελήφθησαν και άλλοι όχι !!!
Όπως αναφέρω πάντα δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει !!!

-Στην χώρα ,αλλά και σε όλο τον πλανήτη,συνεχίσθει η εμφάνιση διαφόρων ΑΤΙΑ (UFO) ημέρα και νύχτα.

-Γύρο από τον Ήλιο συνεχίζουν να υπάρχουν γιγαντιαία ΑΤΙΑ τα οποία προστατεύουν την Γη από τις πολύ μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις.Επίσης εμφανίσθηκαν και νέοι αστροστόλοι στην περιοχή του Ήλιου με σκάφη διαφόρων μεγεθών,σχημάτων και χρωματισμών.Η κατασκευή αυτών των τεράστιων σκαφών, που πολλά είναι πολλές φορές μεγαλύτερα της Γης,είναι εκτός των δυνατοτήτων της γήινης τεχνολογίαςΟι φωτογραφίες των σκαφών αυτών ,καθώς και τα βίντεο,προέρχονται από τα ηλιακά παρατηρητήρια της ΝΑSA,από γήινα τηλεσκόπια και ακόμη και από ερασιτέχνες αστρονόμους.Η NASA τα χαρακτηρίζει σαν φυσικά φαινόμενα ή διαστρεβλώσεις των φακών ή ως σκουπίδια στους φακούς των παρατηρητηρίων της.

ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Η παρουσία αυτών των σκαφών δημιουργεί σκεπτικισμούς στους επιστήμονες της Γης,τόσο για τις προθέσεις αυτών που τα έστειλαν,όσο και για τι πρόκειται να επακολουθήσει.H ΝΑSA τα παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως και δίνει στην δημοσιότητα μέσω διαδικτύου, τις φωτό και τα βίντεο,αφού πρώτα  έλέγχθούν.Πολλες φωτό και βίντεο που δείχνουν συμπλοκές των σκαφών,χαρακτηρίζονται σαν απόρρητα και δεν τα δημοσιεύει,ένας όμως αριθμός αυτών των φωτό της διαφεύγουν ή τις αφήνει σκόπιμα να δημοσιευθούν.Όταν υπάρχει έντονη δραστηριότητα σκαφών,σταματά την ροή τους,από τα Ηλιακά Παρατηρητήρια,προς το κοινό για πολλές ημέρες.

Σύμφωνα με νεώτερα μηνύματα που έχουν ληφθεί ο Ηλιος κυβερνάται από το εσωτερικό του από υψηλές οντότητες οι οποίες ανήκουν στην ακολουθία του θεού Απόλλωνα.Το εσωτερικό του ήλιου έχει υποστεί από τις Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις τεχνολογικές επεμβάσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει  ένα τεράστιο κενό μήκους ακτίνας 500.000 χλμ,με κατάλληλη ατμόσφαιρα για την διαβίωση και στάθμευση των δυνάμεων της "8ης αποστολής του Διος",μεταβάλλοντας τη διαστατική δομή των μέσων και του προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση.Επίσης οι υπάρχουσες κηλίδες που εμφανίζονται στην επιφάνεια του,είναι μαύρες οπές που δημιουργούνται τεχνιτά αφ'ενός για την συντήρηση της φωτεινής διαπύρου επιφάνειας του ηλίου και αφ'ετέρου για την δημιουργία παραθύρων ώστε με κενά χωροχρόνου να μετακινούνται τα σκάφη από και προς το κέντρο του ηλίου.Επίσης μέσω των κηλίδων γίνεται η παρατήρηση όχι μόνο του ηλιακού μας συστήματος αλλά και ολόκληρου του γαλαξία.(Όλα αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα,αναφέρονται στο πάρα πολύ καλό τελευταίο βιβλίο του στρατηγού Γερ.Καλογεράκη "Ο Κρυστάλλινος Ήλιος και η Σιωπηλή Σελήνη" που κυκλοφόρησε πρόσφατα.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα).

-Στο άρθρο μου "τα Σημεία των Καιρών Νο6" είχα αναφερθεί στην ύπαρξη ενός νέου πλανήτη πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα στν περιοχή του "νέφους Oort",στον οποίο είχε δοθεί το όνομα "Τύχη" από τους επιστήμονες της NASA.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων είναι η αστροπολιτεία "Νέμεσις" η οποία είχε έρθει στο ηλιακό μας σύστημα από το 1947 ,μαζί με τις αστροπολιτείες "Φοίνιξ" και
"Τελειότης".Μέχρι το 2010 στάθμευε στο εσωτερικό του Ήλιου.Η αστροπολιτεία "Νέμεσις" ,διαμέτρου διπλασίου της Σελήνης,μετακινήθηκε το 2010 στην περιοχή του "νέφους Όορτ"για την υποδοχή της αστροπολιτείας "Φοίνιξ" η οποία είχε αποχωρήσει από το ηλιακό μας σύστημα και ξαναερχόταν ως ναυαρχίδα της 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Διός.

Η NASA σκόπιμα απέκρυψε την αλήθεια αν και γνώριζε από χρόνια τι είναι αυτό το ουράνιο σώμα.Οι πλανήτες που χαρακτηρίστηκαν από την NASA σαν δορυφόροι της .."Τύχης" είναι θυγατρικά σκάφη της "Νέμεσις".

Επίσης όσοι νέοι δορυφόροι αποκαλύπτονται πρόσφατα σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,ιδίως σε Κρονο,Ουρανό,Ποσειδώνα και Πλούτωνα,είναι θυγατρικά σκάφη.

-H ΝΑSA με ανακοίνωση της στις 7 Ιουλίου 2013 είχε επίσης γνωστοποιήσει στα ΜΜΕ ότι εντόπισε έναν πλανήτη πίσω από τον 'Ηλιο και τον ονόμασε "Αθηνά" ο οποίος απέχει από το Ήλιο 150 εκατ.χλμ,δηλαδή όσο και η Γη και έχει μάλιστα την ίδια τροχιά με αυτή.Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων είναι η αστροπολιτεία "Τελειότης"που όπως ανέφερα παραπάνω αφίχθει το 1947 με τις άλλες δύο ,Φοίνιξ και Νέμεσις.Τώρα η "Τελειότης" βρίσκεται πίσω από τον πλανήτη Αφροδίτη και είναι αόρατη από την Γη,λόγω του ότι με την τεχνολογία που διαθέτει,τυφλώνει τα μέσα παρατήρησης.

-Στο άρθρο "Τα Σημεία των Καιρών Νο7"είχα αναφερθεί στον "περίφημο" κομήτη ISON o οποίος το 2013 είχε προβληματίσει τους αστρονόμους με την παράξενη συμπεριφορά του.Στις φωτογραφίες και βίντεο που έστελναν τα διαστημικά τηλεσκόπια και τα διαστημικά και γήινα
ISON ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
παρατηρητήρια,συνολικά 16,έδειχναν ότι γύρω από τον πυρήνα της κεφαλής του περιστρέφοντο δύο γεωμετρικά σώματα σε σχήμα κυλίνδρου,καθώς επίσης εκατέρωθεν τις ουράς του τον ακολουθούσαν άλλα τέσσερα μικρότερα γεωμετρικά σώματα.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας,της ROSCOSMOS,o ISON είχε κάνει μια σειρά από ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές γύρω από τον πλανήτη Άρη με αποτέλεσμα να ευθυγραμμισθεί με τον δορυφόρο του Άρη,τον Φόβο,όπου και παρέμεινε εκεί για 132 γήινες ημέρες.Εχετε ξανακούσει κομήτη να κάνει στάσεις;

Εκτός αυτού,η NASA στο τέλος Αυγούστου,είχε ανακοινώσει ότι έπαθαν βλάβη δύο διαστημικά της τηλεσκόπια ,το Hubble και το Deep Impact.Επίσης η ΝΑSA από την 1η Οκτωβρίου απενεργοποίησε
μεγάλο μέρος του ¨Διαστημικού Φράκτη",ένα πρόγραμμα που μπορεί να βλέπει τι γίνεται στο διάστημα ανά πάσαν στιγμή.Σύμπτώσεις όλα αυτά; Τι ήθελε να κρύψει από τα μάτια των ..πολλών;

Τελικά ο κομήτης στις 28 Νοεμβρίου στις 20:30 ώρα Ελλάδος βρέθηκε στην ελαχίστη απόσταση από τον Ήλιο και εκτέθηκε σε θερμοκρασίες 4.900 βαθμών Κελσίου.Οι αστρονόμοι περίμεναν να διαλυθεί,να εξαχνωθεί τελείως από τις υψηλές θερμοκρασιες,από τις ισχυρές παλιρροϊκές δυνάμεις της επιφανείας και από τα βαρυτικά πεδία του Ήλιου.

Ο ISON αφού πέρασε πίσω από τον Ήλιο μετά τρείς ώρες ξαναεμφανίστηκε ακέραιος,έκανε στροφή και στις 29 Νοεμβρίου συνέχισε την μυστηριώδη πορεία του,ενώ τα δύο κυλινδρικά και λοιπά σώματα που τον ακολουθούσαν τον εγκατέλειψαν στις 14:24 ώρα Ελλάδος.Η επιβεβαίωση της φυγής του από το ηλιακό μας σύστημα,επιβεβαιώθηκε από τέσσερα διαστημικά τηλεσκόπεια,δύο ηλιακά παρατηρητήρια (SOHO και STEREO) και τον τεχνητό δορυφόρο του Άρη MRO.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων τα δύο κυλινδρικά σώματα που περιφέροντο γύρω από την κεφαλή του κομήτη,ήταν τα σκαφη "Αετός" και "Κύκνος" της 8ης αποστολής και όπως και τα άλλα τέσσερα μικρότερα σκάφη,προκειμένου να προσελκύσουν την ανθρώπινη περιέργεια και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους,ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος για την άφιξη των Ολυμπίων.Αυτοί δημιούργησαν όλες τις ιδιομορφίες του κομήτη με την τεχνολογία τους,για να εστιαστεί επάνω του η προσοχή ,όχι μόνον των επιστημόνων της Γης,αλλά και άλλων κοινωνιών του ηλιακού μας συστήματος και των πλησιέστερων αστρικών συστημάτων που τους παρακολουθούν.

-Οπως είχα αναφέρει επίσης στο άρθρο μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο7>,η τελευταία μάχη των Ολύμπιων δυνάμεων με τις αποστατικές Δρακονιανές δυνάμεις έγινε από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2013
και οι δεύτερες υπέστησαν οδυνηρή ήττα-πανωλεθρία.Από τότε λοιπόν άρχισε μία αντίστροφη μέτρηση μέχρι σήμερα.Οι αποστάτες βλέποντας εργασία 13500 ετών να πηγαίνει χαμένη προσπαθούν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο γένος.Ότι είδαμε από την ημερομηνία αυτή μέχρι σήμερα,σε στρατιωτικό,πολιτικό,θρησκευτικό επίπεδο είναι οι τελευταίες προσπάθειες των αντιπάλων ή να εξαφανίσουν τον πλανήτη και το ανθρώπινο γένος ή να επιβάλουν το δικό τους. Έχουν χάσει όμως την άνωθεν υποστήριξη και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

-Στις αρχές του 2014 ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στον πλανήτη,από την κυβέρνηση των ΗΠΑ,Εdward Snowden,πρώην πράκτορας της CIA,συνεργαζόμενος και με NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) και ειδικός σε θέματα πληροφορικής,ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία,μεταφέροντας προς αυτή περίπου δύο εκατομμύρια άκρως απόρρητα έγγραφα του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας,της NSA,της CIA και της Κεντικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (CSS)!

Aνάμεσα στα έγγραφα αυτά,φημολογείται,ότι υπάρχουν κι'εκείνα που επιβεβαιώνουν την συνάντηση του Προέδρου Eisenhower με περισσότερες από μία φυλές εξωγήϊνων και την υπογραφή
μ'αυτούς,συμφωνία! Οι πληροφορίες των εγγράφων του Snowden για το θέαμα των εξωγήϊνων δημιούργησαν αίσθηση τόσο στην Ρωσία όσο και στον υπόλοιπο κοσμο,ενώ  στην Ελλάδα το θέμα δεν προβλήθηκε καθόλου από τα ΜΜΕ.

Σε αναφορά της Ομοσπονδιακής Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB,αντίστoιχη της CIA) τον Ιανουάριο  2014,σε κάποιο σημείο αναφέρεται ότι οι πληροφορίες αυτές περιέχουν "..αδιάσειστες αποδείξεις για το ότι η Αμερικάνική εσωτερική και εξωτερική πολιτική καθορίζεται ήδη από το 1954 από μία "ατζέντα" που συμφωνήθηκε με νοήμονα όντα από άλλους κόσμους"!

-Την ίδια περίοδο (Ιαν.2014),ο πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά,Paul Hellyer,σε καθημερινή εκπομπή του αγγλόφωνου Ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού "Russia Today",χαρακτήρισε τα έγγραφα του Snowden ως απολύτως ακριβή.Ο ίδιος σε ρεπορτάζ της Βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" της 8ης Ιανουαρίου 2014,παραδέχθηκε ότι "εδώ και πολλά χρόνια,εξωγήϊνα όντα συνεργάζονται σε κοινά προγράμματα με την Αμερικανική Αεροπορία,σε μυστικές βάσεις στην Νεβάδα! Ούτε αυτό αναφέρθηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ!Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι από το 1963 μέχρι και το 1967 ο
PAUL HELLYER
Paul Hellyer, ως υπουργός Άμυνας του Καναδά, συμμετείχε σε πολλές,κεκλεισμένων των θυρών (δηλαδή άκρως απόρρητες),συναντήσεις του ΝΑΤΟ, όπου είχε λεπτομερή ενημέρωση από την υπηρεσία "Βορειοαμερικανικού Εναέριου Ελέγχου" (NORAD), η οποία βέβαια ασκεί εποπτεία στους αιθέρες και πολλών άλλων σημείων του πλανήτη…

-Αρχές Ιουνίου 2014 οι Ολύμπιοι μας πληροφορούν ότι άρχισαν τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας και ότι οι βροχοπτώσεις του Μαίου 2014 και άλλα περίεργα για την εποχή καιρικά φαινόμενα οφείλοντο σ'αυτό.

Σε άλλο μήνυμα τους την ίδια περίοδο μας πληροφορούν:"Η τιμωρία των πολιτικών και των συνεργατών τους,που θα επιβληθεί θα είναι τόσο αμείλικτα σκληρή,που εσείς δεν θα μπορούσατε να την επιβάλλετε ".

-Στις 24 Ιουνίου 2014 η οργάνωση Pilgrims έκανε ένα δείπνο που το αποκαλούν Dinner Club.Η οργάνωση αυτή  αποτελείται από τις 13 οικογένειες που κυβερνούν τον πλανήτη εδώ και 13500 χρόνια και ελέγχει το 100 % του πλούτου της Γης. Εκτός των 13 οικογενειών,εκεί έχει πρωτεύοντα ρόλο η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, έχει πρωτεύοντα ρόλο ο Henry Kissinger,όπως και πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υπάρχουν στον πλανήτη όπως το Carlety Society, το Rockefeller club,κλπ.

Σε αυτό λοιπόν το δείπνο εμφανίστηκε  αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών και μετέφερε την τελική και τελειωτική απειλή από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους : "Εάν δεν καθαρίσετε τον πλανήτη ο πλανήτης θα έχει την τύχη ενός άλλου πλανήτη που ονομαζόταν Tiamat". Στις μασωνικές στοές απέναντι ακριβώς από την κυρία είσοδο υπάρχει η λέξη "Tiamat" και δεν καταλαβαίνει κανένας τι είναι αυτό.Ας θυμηθούμε από την μυθολογία  τον μύθο του Φαέθωνος.Ο  Φαέθων ήταν  ο υιός του Απόλλωνος και ανέβηκε πολύ ψηλά στον ήλιο, νόμιζε ότι θα γινόταν ο ίδιος θεός οπότε κάηκε από τον ήλιο και οι στάχτες του έπεσαν στον Ηριδανό ποταμό. Αυτό μας λέει ο Ησίοδος. Ο συμβολισμός αυτού του μύθου είναι ότι ο πλανήτης Tiamat που διαιρέθηκε και έγινε χίλια κομμάτια τα οποία σήμερα τα βλέπουμε σαν ζώνη αστεροειδών η οποία κινείται, μεταξύ του πλανήτη Άρη και του πλανήτη Δία, ακριβώς όπως θα εκινείτο ένας πλανήτης εάν ήταν στην θέση του.

Από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ δόθηκε στους Pilgrims συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να επανέλθει ο πλανήτης στην σωστή τροχιά. Στην τροχιά της δικαιοσύνης και της αρετής, στην τροχιά της ισότητος και της ελευθερίας, δόθηκε συγκεκριμένη χρονική περίοδος που έληξε στις 5 Ιουλίου 2014,χωρίς να δοθεί απάντηση.

Την ίδια ημερομηνία πού έγινε το προαναφερθέν εληφθει από τους Ολύμπιους η  πληροφορία ότι χρειάζεται η κινητοποίησης του 12% των ανθρωπίνων ψυχών για να μπορέσουν να επέμβουν στον πλανήτη μας.Με αυτήν την κρίσιμη μάζα του 12% μπορούμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε καταστροφή του πλανήτη Γαία

Έχουμε υποχρέωση όλοι οι συν-Έλληνες να λάβουμε αυτήν την προειδοποίηση πολύ σοβαρά υπόψιν,γιατί αφορά το δικό μας το DNA, είναι η δική μας ψυχή, η δική μας ενεργειακή συνολική οντότητα η οποία έχει την παντοδυναμία να επιβάλει όρους στο αντίπαλον δέος. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό έχουν δοθεί ομηρικές μάχες εκεί έξω όχι μακριά από τον πλανήτη μας, και πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουν επικρατήσει οι Ελλάνιοι 100%. Δεν υπάρχει πλέον κάτι το οποίο να απειλεί την Γη από πλευράς εκτός της Γης που να έχει σχέση με τους δρακονιανούς,με τους σατανιστές, με τους καζάρους, με όλους αυτούς. Επομένως το τι συμβαίνει στον πλανήτη αυτή την στιγμή είναι η αντίδραση με όσα μέσα έχουν κατακτήσει όλοι αυτοί τα 13.500 χρόνια. Να θυμόμαστε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας οι θείες δυνάμεις. Δεν πρόκειται να επιτρέψουν να χαθεί το έθνος των Ελλανίων, δεν πρόκειται ποτέ με κανένα τρόπο να επικρατήσει το σκότος έναντι του φωτός. Επειδή ουδείς δύναται να παραβιάσει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, κανένας. Γι’ αυτό το λόγο ενώ μας αφήνουν να τα βρούμε η ανθρωπότητα μόνοι μας,έχουν δώσει και την προειδοποίηση σε αυτούς οι οποίοι παραβιάζουν τους κανόνες τους συμπαντικούς.

-Από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου 2014 λάμβάνονται μηνύματα από τους Ολυμπίους που αφορούν  συγκεκριμένα άτομα τα οποία πρέπει να εκτελέσουν ορισμένες αποστολές την ώρα που πρέπει !!! Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα θα δούμε την επέμβαση τους,αν και οι καταστάσεις είναι ρευστες ακόμη και γι'αυτούς και συνεχώς αλλάζουν τα σχέδια  !!

-Στις 31 Ιουλίου έγινε το φαινόμενο της "Επιτολής".Δηλαδή ο Ήλιος και ο αδελφός του ήλιος,ο "Σείριος"(το ιερό άστρο των Ελλάνιων) ανέτειλαν ταυτοχρόνως.Την ώρα της ανατολής των δύο
άστρων το νερό της θάλασσας για ορισμένα λεπτά γίνεται "γλυκό" και δίνει και ενέργεια στους λουομένους.Αυτό το φαινόμενο γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική ημερομηνία (Ιούλιος-Αυγουστος).Η ώρα (λεπτά) διαφέρει από τόπο σε τόπο.Για να αντιληφθούμε όμως την αλλαγή του νερού πρέπει να είμαστε σε ανατολική ακτή και ο Ήλιος και ο Σείριος να βγαίνουν από την θάλασσα και όχι πανω από στεριά.Γι'αυτό τον λόγο πολλοί συνέλληνες που πήγαν την συγκεκριμένη ημερομηνία και κολύμπησαν την ώρα της ανατολής,δεν κατάλαβαν καμιά διαφορά στο νερό.Πάντως πήραν ενέργεια !!

-Από τις 30 Ιουλίου με κορύφωση στις 2 Αυγούστου και στις 24 και 25 Αυγ.,παρουσιάσθηκε σε πολλά σημεία της χώρας μας,τις νυχτερινές ώρες,ένα πολύ επιβλητικό-φαντασμαγορικό φαινόμενο.Μέσα από μεγάλες μάζες νεφών έβγαιναν συνεχώς αστραπές και υπέροχες παράξενες λάμψεις,χωρίς όμως ν'ακούγεται ο παραμικρός θόρυβος.Το φαινόμενο αυτό το είδαν πολλοί άνθρωποι και μάλιστα σε ορισμένες περιοχές εθεάθησαν να βγαίνουν μέσα από τα σύννεφα ΑΤΙΑ.

Στις 4 Αυγούστου λαμβάνεται το παρακάτω μηνυμα από τους Ολύμπιους:

<ΔΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ 1/8/14.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΘΩΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ <ΕΛ-ΛΑΣ>.ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΕΙ ΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ,ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΜΑΤΑΙΕΣ.ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ.

ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.

Η ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΕΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 2/8 ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΛΟΥΩΜΕΝΟΥΣ Ή ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ.

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΔΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΕΝΤΟΠΙΖΑΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΝΑΝ.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΔΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΣΥΛΗΠΤΟΙ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΕΓΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ .

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΣ.


               ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ >

-Πράγματι μετά από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει πιθανότης τρομοκρατικού χτυπήματος στην Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα και λοιπές εγκαταστάσεις Γερμανικών συμφερόντων και τοποθετήθηκαν σ'αυτές νέες κάμερες ασφαλείας.

-Υπ'όψη ότι υπάρχουν χιλιάδες αποστατικά σκάφη σε υπόγειες βάσεις της Γης.Όπως έχω αναφέρει πιό πάνω καμία ενίσχυση δεν μπορούν πλέον να λάβουν οι αποστάτες από έξωθεν,μετά την πανωλεθρία που υπέστησαν στις 28 Νοεμβρίου 2013.

-Αρχές Αυγούστου επισημαίνεται από αστρονόμους και μάλιστα είναι και ορατό στο διαδικτυακό πλανητάριο STELLARIUM (στην έκδοση 0.11),ύποπτο σμήνος χιλιάδων αστέρων να κατευθύνεται προς το ηλιακό μας σύστημα.Φαινομενικά φαίνεται μεταξύ των πλανητών Δία και Ερμή.Του εδώθει
ASELLUS AUSTRALIS
η ονομασία  ASELLUS AUSTRALIS.Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα πρόκειται για Ολύμπιο αστροστόλο ο οποίος θα εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα για να προβεί σε εκκένωση του πληθυσμού του πλανήτη μας,"ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ" !!
Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου το σμήνος ευρίσκετο στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και πιθανώς,οπως έγινε γνωστό,να σταθμευση εκεί λόγω συσωρευσεως χιλιάδων σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα τα οποία λαμβάνουν την σχετική ενέργεια από τον Ήλιο.

-Στις 5 Αυγούστου σκάφος τεραστίων διαστάσεων με ενεργοποιημένες ασπίδες,όπως φαίνεται σε βίντεο,εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα.
Το βίντεο και οι εικόνες προέρχονται από SECCHI, το Εργαστήριο Ναυτικών Ερευνών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που συνεργάζεται με τη NASA για την παρατήρηση του κομήτη ISON.Αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να είναι ένα τεράστιο
αντικείμενο,μεγαλύτερο της Σελήνης, με προστατευτική ασπίδα στο εμπρόσθιο μέρος του.Πιθανώς αστροπολιτεία.https://www.youtube.com/watch?v=LbZphxednzs#t=15

-Στις 8 Αυγούστου στις 23:20 γίνεται σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην πεδιάδα "Μεσαράς" της Κρήτης με επίκεντρο τους "Καλούς Λιμένες".Ο σεισμός ήταν πολύ διαφορετικός, καθώς ακούστηκε ένας δυνατός κρότος Και ένα εντονότατο τράνταγμα. Δεν κούνησαν ούτε οι λάμπες στις οροφές των σπιτιών. Επρόκειτο για σεισμό κατακρημνίσεως…Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα επρόκειτο για καταστροφή υπογείου βάσεως των αποστατών από Ολύμπιο σκάφος.

-Στις 23,24,25,26 Αυγούστου,αποστατικά σκάφη προερχόμενα από υπογειες γήϊνες βάσεις,επετέθηκαν στον Ολύμπιο αστροστόλο,αλλά υπέστησαν βαρύτατη ήττα,από δυνάμεις του μητρικού σκάφους ΠΗΓΑΣΟΣ.

-Τις πρωινές ώρες της 25 Αυγούστου οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ προέβησαν σε εκτόξευση  και δοκιμαστική πτήση του υπερόπλου Advanced Hypersonic Weapon με  πειραματικό πύραυλο από την Αλάσκα.Το όπλο αυτό με συμβατική ή πυρηνική κεφαλή μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε σημείο της Γης μέσα σε 40 λεπτά.Τον Νοέμβριο του 2011 είχε λάβει χώρα επιτυχής εκτόξευσης ενός τέτοιου όπλου.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΜΧΤ 100.1 FM στην Αλάσκα, ο πύραυλος απογειώθηκε αλλά γύρισε την κεφαλή του προς τα κάτω και στη συνέχεια εξερράγη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων,ο πύραυλος κατεστράφει από αυτούς και δεν πρόκειται να επιτρέψουν την εκτόξευση τέτοιων όπλων.

-Πρόσφατα ο πρώην γερουσιαστής Mike Gravel της πολιτείας της Αλάσκα και υποψήφιος για πρόεδρος το 2008,ανέφερε ότι υπάρχει "μια εξωγήινη επιρροή που ερευνά τον πλανήτη μας. Κάτι παρακολουθεί τον πλανήτη και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά." Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια σειρά από αστροναύτες, καθηγητές, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικό προσωπικό έχουν κάνει το ίδιο εδώ και χρόνια.ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Οικονομία
------------------

-H Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών BIS η μεγαλύτερη καταθετική τράπεζα στον πλανήτη(οχτάκις έως και δεκάκις εκατομμύρια κατατεθημένα),στις αρχές Ιουνίου 2014  εδήλωσε πτώχευση.Η αιτία της πτώχευσης ήταν ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ,η Federal Reserve (FED) λόγω τελισιδίκου αποφάσεως δικαστηρίου,αναγκάσθηκε να επιστρέψει στην Κίνα το χρυσάφι που είχε μεταφερθεί από την Κίνα (με 9 πολεμικά πλοία  και τις Φιλιππίνες με 11 πολεμικά πλοία) τις παραμονές του Β'ΠΠ,με την δικαιολογία να μην πέσει στα χέρια των Ιαπώνων !!

-Οπως είναι γνωστό η λειτουργία της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ,της Federal Reserve(FED)
βάση του νόμου του 1913,έληγε στις 23 /12/13.Υπενθυμίζω ότι η FED είναι ιδιωτική τράπεζα των  μεγαλοτραπεζιτών,σιωνιστών-καζάρων,Rothschild.Παρά το γεγονός ότι οι Rothschild κάνανε τρεις αιτήσεις στην Αμερικανική γερουσία και το κογκρέσο να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας της FED,δεν έγινε δεκτή. Ανακοίνωσε λοιπόν η FED ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίζει την Αμερικανική οικονομία.

Έτσι μοίρασαν την FED σε δύο κομμάτια. Το ένα κομμάτι διαφεντεύει και έχει στην κατοχή του όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είναι εκτός των συνόρων των ΗΠΑ.Το ίδιο συνέβει και με το δολάριο. Ότι δολάρια κυκλοφορούν εκτός των ΗΠΑ είναι χρεωστικά,δηλαδή της κοπής απάτης, διότι στα δολάρια ΗΠΑ μέχρι σήμερα έχει κατηργήθει η ισοτιμία χρυσού,δηλαδή είναι χρεόγραφα και δεν είναι χρήμα. Άλλο χρήμα άλλο χρεόγραφο. Το χρήμα σημαίνει ότι έχω πέντε κιλά χρυσό και μπορώ και κόβω 100 δολάρια. Όταν δεν έχω το χρυσό,τι λέω; "Θα τα τυπώσω τα 100 δολάρια, αλλά θα μου τα χρωστάτε εσείς που τα έχετε επάνω σας". Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Καζάροι φτιάχνουν τα χρήματα.

Οι ΗΠΑ σήμερα,με τις υγειείς πολιτικές δυνάμεις που υπάρχουν στην κυβέρνηση, προσπαθούν να αναλάβουν τα ινία της τύχης τους στα χέρια τους και να απαλαχθούν από τους σιωνιστες-καζάρους της FED οι οποίοι έχουν καταληστέψει τα πάντα εδώ και εκατό χρόνια.Αυτό που συμβαίνει στην
FED
Αμερική αυτή την στιγμή είναι μία μεγάλη τραγωδία η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα  θα καταλήξει στην μεγαλύτερη  χρεοκοπία που έχει δει ο πλανήτης ποτέ.Το Αμερικανικό δολάριο μπορεί να υποτιμηθεί και 70% για τον απλό λόγο ότι από την στιγμή που οι Αμερικανοί πατριώτες αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους πρέπει να επανέλθουν στην σωστή έκδοση του χρήματος που σημαίνει ότι αυτή την στιγμή,αν πχ κυκλοφορούν στην Αμερική 100 δολάρια αλλά χρυσάφι μέσα στην τράπεζα υπάρχει μόνο για 20 ή 30 δολ.,άρα τα 100 δολάρια πρέπει τώρα να διαμοιραστούν μόνο στο κομμάτι του χρυσού που υπάρχει.Έτσι έχουμε υποτίμηση του δολαρίου.

Επειδή όμως η Federal Reserve δεν είναι κρατική τράπεζα και επειδή οι κεντρικοί της ιδιοκτήτες κατοικοεδρεύουν στην Ελβετία και το Λονδίνο,το χρέος της Αμερικής σήμερα καταγράφεται σαν εξωτερικό χρέος,λόγω του ότι το εγγυήθηκε ο Αμερικανικός Λαός εν αγνοία του.Το πραγματικό εξωτερικό χρέος της Αμερικής είναι 3,7 τρις δηλαδή είναι περίπου το 30% του ακαθαρίστου εθνικού εισοδήματος, είναι η υγιέστερη οικονομικώς χώρα αν βγάλει κάποιος από την εξίσωση την FED.

Μετά απ'όλα αυτά η FED ανέλαβε την ευθύνη το δολάριο που κυκλοφορεί εκτός Αμερικής να παραμείνει κάτω από την δική της εποπτεία,ενώ η νέα Αμερικανική τράπεζα, που δημιουργείται τώρα,θα αναλάβει να συνεχίσει το δολάριο σαν νόμισμα έστω και αν ακόμα έχει ελάχιστα αποθέματα χρυσού.Υπ'όψη ..κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τον χρυσό της Αμερικής,ο οποίος όπως λέγεται έχει μεταφερθεί στις ζούγκλες της κεντρικής Αμερικής.

Λόγω της παραπάνω καταστάσεως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2014 κατά την συνάντηση των Ομπάμα και Πούτιν στην Γαλλία,επ'ευκαιρεία της 70ης επετείου της αποβάσεως των συμμαχικών στρατευμάτων στην Νορμανδία (6/6/1944), ο Ομπάμα παρακαλούσε σχεδόν.. γονατιστός τον Πούτιν να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση ότι το δολάριο δεν θα είναι πλέον το νόμισμα αναφοράς αλλά ο Πούτιν τον αγνόησε εντελώς.

Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου 2014 η Ρωσία και η Κίνα άρχισαν  να απαξιώνουν όλες τις αγοραπωλησίες που γίνονται με βάση το δολάριο και από δω και πέρα να λένε ότι θα κάνουν όλες τις αγοραπωλησίες τους με ρούβλια και γουάν. Αυτό σημαίνει ότι μόνο με αυτήν την απλή κίνηση,το δολάριο πρέπει να υποτιμηθεί στο 40% της αξίας του.  Οι Κινέζοι από το 2006 και μετά δεν αγόρασαν ούτε ένα Αμερικανικό δολάριο σε χρέος χρυσού και  κανένα χρεόγραφο των ΗΠΑ. Αυτό βέβαια ανησύχησε τους Αμερικανούς και η κρίση του 2008 ήτανε ένα φοβέρισμα,μία απειλή προς τους Κινέζους ότι οι Καζάροι έχουν την δύναμη και μπορούν να διαλύσουν την οικονομία του κόσμου όποτε θέλουν.Η απειλή όμως αυτή δεν έπιασε,"δεν ίδρωσε το αυτί των Κινέζων και των Ρώσων". Ο Πούτιν μάλιστα φέρθηκε με πολύ μεγάλη μαεστρία παίρνοντας στην κρίσιμη στιγμή από τα παγκόσμια καταπιστεύματα τα χρήματα που χρειαζόταν για να αναβιώσει την Ρωσική αυτοκρατορία. Επίσης οι Ρώσοι και οι Κινέζοι απαγόρεψαν την εισαγωγή Αμερικανικών γεωργικών προϊόντων.

-Η πρώην δικηγόρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hudes και ο δικηγόρος Winston Shrout προσπάθησαν να μηνύσουν την Παγκόσμια Τράπεζα για την επιστροφή 1.000 τόνων χρυσού που είχαν κατατεθεί από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας.Ωστόσο, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ο
KAREN HUDES
εκ των πραγμάτων ελεγκτής της Παγκόσμιας Τράπεζας, αρνήθηκε, λέγοντας ότι ο χρυσός που η Ιαπωνία είχε καταθέσει στην Παγκόσμια Τράπεζα είχε κλαπεί από την οικογένεια των Δράκων,δηλαδή τους Κινέζους.

Σε κάθε περίπτωση,η Κίνα δεν έχει πάρει το χρυσό της πίσω και έτσι το γεγονός παραμένει πως η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κλέψει όλο το χρυσό που κρατούσε σε καταπίστευμα για τον πλανήτη και είναι σε πτώχευση. Η μόνη λογική επιλογή για τις ΗΠΑ είναι πλέον να θέσει σε χρεοκοπία την εταιρική κυβέρνηση, να εθνικοποιήσει την FED και να αρχίσει να εκδίδει χαρτονομίσματα σε αντίκρυσμα χρυσού. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων(ΝΤΠ)των καζαροεβραίων-σιωνιστών,φυσικά θα χρησιμοποιήσει όλες της τις δυνάμεις για να το αποτρέψει αυτό να συμβεί.Ετσι η συνεχιζόμενη χρηματοπιστωτική αναταραχή είναι αναπόφευκτη έως ότου ολόκληρη η δομή καταρρεύσει.

-Στο τέλος Μαίου 2014 ο Λόρδος Peter Mandelson,που σύμφωνα με την Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών MI5 είναι εκπρόσωπος της οικογένειας Rothschild,απείλησε πως τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια αξίας εξωτερικού χρέους των Ρωσικών επιχειρήσεων "δεν θα πρέπει να ανανεωθούν." Αυτό είναι καθαρή μπλόφα. Σύμφωνα με την πηγή της MI5, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επίσης υπερβάλει πολύ για τα αποθέματα φυσικού αερίου.Είναι επίσης σαφές ότι είναι οι Rothschilds, κι όχι η Ρωσία, που έχουν παγώσει εκτός.

Επίσης η συμφωνία 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων φυσικού αερίου της Ρωσίας με την Κίνα που ανακοινώθηκε τέλος Μαίου, σημαίνει ότι ακόμα και αν η Ευρώπη αποφασίσει να "αυτοπυροβοληθεί"και να σταματήσει να αγοράζει το Ρωσικό φυσικό αέριο, η Ρωσία έχει βρει άλλους πελάτες.Αυτό που πραγματικά διακυβεύεται εδώ είναι ο έλεγχος των Rothschild και της ΝΤΠ επί του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.Οι Γερμανοί έχουν ήδη αρνηθεί να ακολουθήσουν τις προσπάθειες της ΝΤΠ να χρησιμοποιήσουν την κρίση που κατασκευάζεται στην Ουκρανία για να απομονώσουν τη Ρωσία.

-Η Ρωσία ζήτησε από την Ουκρανία να αρχίσει να πληρώνει για το Ρωσικό φυσικό αέριο με μετρητά ξεκινώντας τον Ιούνιο. Η Ουκρανία δεν έχει τα χρήματα. Υπάρχει συζήτηση σχετικά με την παροχή χρημάτων του ΔΝΤ (IMF) στην Ουκρανία, αλλά το ΔΝΤ, ένα κατασκεύασμα της ΝΤΠ, δεν έχει τα χρήματα ή το χρυσό.

-Τον Μάϊο επίσης επίσης απετράπηκαν άλλες αρπαγές χρημάτων από την ΝΤΠ.Έτσι στην Ταϊλάνδη έγινε "μοναρχικό στρατιωτικό πραξικόπημα" για να αποτρέψει την  προσπάθεια της ΝΤΠ να κλέψει το χρυσό που ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης, καθώς και τον Περσικό χρυσό που
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ
αποθηκεύεται στην Ταϊλάνδη μέσω απατεώνων χειραγωγούμενων από τη CIA. Πλοία των ΗΠΑ είχαν μπλοκάρει τον κόλπο της Ταϊλάνδης και απειλούσαν τον χρυσό του βασιλείου,αλλά τελικά δεν ...τους βγήκε!

-Πληροφορίες από από πηγές της Βρετανικής MI6 στην Ασία ανέφεραν ότι ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Biden έχει κρυφά προσφέρει προς πώληση τη Χαβάη στους Κινέζους, σε μια προσπάθεια να κρατήσει φερέγγυα την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ.

-Τον Μάϊο ο επικεφαλής της Ιταλικής Τεκτονικής Στοάς P2 που βρισκόταν στις Φιλιππίνες,προσπάθησε να εξαργυρώσει έξι ομόλογα αξίας 15 τετράκις εκατομμυρίων δολαρίων που υποτίθεται ότι υποστηρίζονται από το "τούνελ με χρυσό του Βασιλιά Σολομώντα", σύμφωνα με την P2.

-Στις 2 του Ιουνίου ο David de Rothschild, ο πατριάρχης της τραπεζικής δυναστείας Ρότσιλντ, παραιτήθηκε από πρόεδρος της NM Rothschild, της επενδυτικής τραπεζας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έμφαση στη διαχείριση σε επίπεδο ομίλου.

-Τη δημιουργία νέας αναπτυξιακής τράπεζας και ενός κοινού αποθεματικού ταμείου ανακοίνωσαν στις 16 Ιουλίου οι ηγέτες των BRICS, δηλαδή των κρατών των μεγαλύτερων αναπτυσσόμενων οικονομιών (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιος Αφρική), μετά το τέλος της συνάντησής τους
BRICS
στη Φορταλέζα της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η συμφωνία, η έδρα της αναπτυξιακής τράπεζας θα είναι στη Σαγκάη, την προεδρία θα αναλάβει για μια περίοδο πέντε ετών αρχικά η Ινδία, ενώ το κεφάλαιό της θα είναι 50-100 δισ. δολάρια. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένα κοινό αποθεματικό ταμείο με διαθέσιμα 100 δισ. δολάρια.

Η "Νέα Τράπεζα Ανάπτυξης", σύμφωνα με την ανακοίνωση της 6ης συνόδου κορυφής των BRICS, θα επενδύει σε αναπτυξιακά έργα στα κράτη-μέλη της ομάδας.

Το Ταμείο, χάρη στα κεφάλαιά του, θα επιτρέψει να αποφεύγονται "οι βραχυπρόθεσμες πιέσεις ρευστότητας" αλλά και να υπάρξει "η προώθηση μεγαλύτερης συνεργασίας" των κρατών-μελών της BRICS και να "ενισχυθεί η παγκόσμια χρηματοοικονομική ασφάλεια", σημειώνεται στην ανακοίνωση της συνόδου.Την ενέργεια αυτή η οποία είναι το αντίπαλο δέος του ΔΝΤ, υποστηρίζουν μέχρις στιγμής 188 χώρες του πλανήτη.


Περίεργοι θάνατοι
-----------------

Το έτος 2014 έχει δείξει μέχρι στιγμής ένα παράξενο μείγμα θανάτων στον οικονομικό κόσμο. Κυρίως οι τραπεζικοί είναι τα θύματα και απ' οτι φαίνεται η λίστα ονομάτων μεγαλώνει συνέχεια.Όλοι οι θάνατοι έχουν ένα κοινό, κανένας δεν πέθανε απο φυσικό θάνατο. Η επίσημη είδηση στα ΜΜΕ μιλάει για αυτοκτονία, αλλά η πραγματικότητα είναι η βίαια δολοφονία των τραπεζικών υπαλληλων,που βαφτίζει το 2014 σαν το έτος του νεκρού τραπεζικού υπαλλήλου.Υπήρχαν άλλωστε πληροφορίες ότι οι οικογένειες Bush και Rockefeller σχεδιάζαν να δολοφονήσουν 1200 τραπεζίτες μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, με σκοπό την απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων εναντίον τους. Οι τραπεζίτες θα ήταν νέοι και ως επί το πλείστον συμμετέχοντες σε αλγοριθμικές συναλλαγές και  χειραγωγήσεις διαφόρων χρηματοπιστωτικών αγορών, όπως πιστεύεται.

-Μια οικογένεια που είναι πολύ σημαντική  στον χρηματοπιστωτικό κόσμο είναι η οικογένεια Rockefeller στην Αμερική. Ανήκουν στην απόλυτη ελίτ του κόσμου και είναι προφανώς μεγάλοι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Την Παρασκευή 13 Ιουνίου,ο 66 χρονος Richard Rockefeller έπεσε απροσδόκητα με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του,Cessna Meridian, κοντά στη
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ Α/Φ ΤΣΕΣΝΑ
Νέα Υόρκη. Ο Richard ήταν εγγονός του "νονού" της οικογένειας John D. Rockefeller. Το αεροπλανο συνετρίβη μετά από μια επίσκεψη στον πατέρα του Δαβίδ, ο οποίος γιόρτασε τα 99 γενέθλιά του. Η αιτία δεν είναι.. γνωστή.Προφανώς, πολλά ερωτηματικά μένουν αναπάντητα. Του είπε ο πατέρας του κάποια μυστικά που ίσως ήθελε να βγάλει έξω και για αυτό έπρεπε να εξαφανιστεί; Ή καλύτερα δεν θα έπρεπε να πετάξει την Παρασκευή στις 13; Τα πάντα είναι πιθανά, αλλά είναι και σύμπτωση;

-Επίσης,δεν ήταν τοσο καλή εβδομάδα και για την οικογένεια Rothschild, επειδή ένας από τους πιστούς υπηρέτες της, προφανώς και ανεπίσημα απαγχονίστηκε στο Ιράν.
Ο δισεκατομμυριούχος Mahafarid Amir Khosravi, επίσης γνωστός ως Αμίρ Μανσούρ Αρια, κρίθηκε ένοχος για μια απάτη συνολικά 2,6 δισ. Η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Khosravi αποτελούνταν από περισσότερες από 35 εταιρείες, που κυμαίνονται από μια εταιρεία εμφιαλωμένου νερού μέχρι και την ιδιοκτησία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απάτη ήταν η παράνομη απόκτηση μεγάλων πιστωτικών κεφαλαίων απο ιρανικές τράπεζες. Λες και ο Khosravi τα πήρε απο μόνος του! Οι τραπεζίτες δηλαδή τι έκαναν;

Λέγεται ότι ο Khosravi ήταν μια μεγάλη μαριονέτα της οικογένειας Rothschild, ο οποίος προσπαθούσε να διαταράξει την ιρανική κοινωνία, όπως κάνουν και οι τραπεζίτες στη δύση με παρόμοιο τρόπο, τον τρόπο Χορήγησης κεφαλαίου, με ουσιαστικά άνευ αξίας ασφαλειών.Πράγμα που δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι χώρες όπως το Ιράν κάνουν την σωστή δουλειά και δεν αφήνουν τους τραπεζίτες ατιμώρητους. Ακόμα και ο δικηγόρος του δεν είχε ενημερωθεί για την εκτέλεση του πελάτη του.

-Στις 31 του Μαΐου 2014, ένα άλλο αξιοσημείωτο αεροπορικό δυστύχημα συνέβει στις ΗΠΑ, στην περιοχή Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης. Ένα τζετ Gulfstream IV συντρίβεται κατά την απογείωση, και πιάνει φωτιά. Και οι επτά επιβάτες ήταν νεκροί.Ένας από τους επιβάτες που πέθαναν ήταν ο 72χρονος, Lewis Katz. Επιχειρηματίας και δικηγόρος που ειχε στην κατοχή του μια σειρά από εφημερίδες, όπως η Φιλαδέλφεια Enquirer και The Daily News. Ήταν γνωστός ως φιλάνθρωπος και
LEWIS KATZ
ως ένας άνθρωπος που είχε κερδίσει πολλά χρήματα και σε άλλους τομείς, εκτός του τραπεζικού κλάδου. Ο Lewis Katz θεωρείται ένας άνθρωπος κλειδί ( insider) μέσα στον οικονομικό κόσμο.
Το ατύχημα είναι αξιοσημείωτο, επειδή το αεροπλάνο δεν είχε πραγματικά πετάξει! Σύμφωνα με τις συσκευές καταγραφής συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης το αεροπλάνο είχε φθάσει σε ένα σημείο με ταχύτητα την οποία θα μπορούσε να σταματήσει με ασφάλεια.Ο λόγος που οι πιλότοι έχασαν τον έλεγχο, δεν είναι γνωστός αυτή τη στιγμή.

-Και οι τρεις παραπάνω  θάνατοι συνδέονται στενά με τις εξελίξεις του 2014 και τον πανικό μέσα στον οικονομικό κόσμο. Φαίνεται σαν οι θάνατοι να είναι η απάντηση στους προηγούμενους 21 θανάτους τραπεζιτών και επιχειρηματιών των περασμένων ετών.

ΒUSH  11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
-Αρχές Ιουλίου πέθαναν αιφνιδιαστικά πέντε τραπεζίτες που σχετίζοντο με τον Bush τον πρεσβύτερο,μεταξύ των οποίων και του Richard Mellon Scaife δισεκατομμυριούχου,ενός εκ των ιδιοκτητών της FED.Στην πραγματικότητα είναι δολοφονίες για να φιμώσουν τους τραπεζίτες και να
τους αποτρέψουν να αποκαλύψουν τις παράνομες ενέργειες του Bush.

-Προκειμένου ο Bush να αποφύγει την σύλληψη του,κυκλοφόρησε ένα e-mail ότι ο Bush πέθανε από τροφική δηλητηρίαση στις 11 Ιουλίου .Aυτό επιβεβαιώθηκε από την προσωπική του ασφάλεια.Τα ΜΜΕ ουδέν ανέφεραν περί αυτού μέχρι στιγμής.Στη συνέχεια όμως μία τοπική εφημερίδα του Μein δημοσίευσε πρόσφατη φωτογραφία του της 15 Ιουλίου,στο κτήμα του στο κτήμα στο Mein με μία υπερονόβια κάτοικο της περιοχής.Ο Bush είναι ένας από τoυς χειρότερους μαζικούς δολοφόνους της ιστορίας και θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.


Αλλα γεγονότα
--------------

-Σύμφωνα με πληροφορίες της Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ (DIA) καθώς και της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Μ.Βρετανίας ΜΙ5 -MI6 τον Ιανουάριο του 2014,υπάρχει μια βάση Ναζιστικών υποβρυχίων στη Νέα Γουινέα που μεταμφιέζεται ως ορυχείο χρυσού.Αυτή είναι μια από τις μυστικές επιχειρησιακές βάσεις  της Ασίας που χρησιμοποιήθηκαν για να οργανώσουν την τρομοκρατική υποθαλάσσια πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας που έγινε στις 11/3/2011 στην Φουκοσίμα,με αποτέλεσμα τον σεισμό των 9R και το φονικό τσουνάμι που
ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
επακολούθησε.Μπορεί κάλλιστα να είναι η βάση από όπου προήρθε η επίθεση στην πτήση της Μαλαισιανής αεροπορικής εταιρείας (το αεροπλάνο που χάθηκε).

-Στις αρχές Μαρτίου 2014 ένας εκπρόσωπος του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος,ήρθε σε επαφή με την οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών"(ή Λευκών Δράκων για την Κίνα) θέτοντας διάφορες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της απειλής να μισθώσουν ένα γενικό πόλεμο αν το πετρέλαιο γίνει ξεπερασμένο από την τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας και με ένα αίτημα από τους ιθύνοντες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας(NSA) των ΗΠΑ, να τους επιτραπεί να συνεχίσουν με το πρόγραμμά τους,της ολικής παρακολούθησης.
Υπενθυμίζω ότι οι οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών ή Δράκων" αποτελείται από "υγειείς" δυνάμεις σχεδόν όλων των κρατών της Γης.

Η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών" είπε ότι η ελεύθερη ενεργειακή τεχνολογία θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο αρχικά για έργα που το τρέχον επιχειρηματικό μοντέλο του πετρελαίου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει, όπως η μετατροπή των ερήμων σε πράσινο με αφαλατωμένο θαλασσινό νερό και η θέρμανση της Αρκτικής και της Ανταρκτικής. Το πετρέλαιο στη συνέχεια θα καταργηθεί σταδιακά, καθώς η βιομηχανία του πετρελαίου μετατοπιστεί στην επιχείρηση της δημιουργίας νέων οικοσυστημάτων. Οι άνθρωποι της βιομηχανίας πετρελαίου ζήτησαν να τους επιτραπεί να συνεχίσουν την επέκταση των επιχειρήσεων τους σε υδρογονάνθρακες με φυσικό αέριο και αυτό θεωρήθηκε μια βιώσιμη επιλογή.Στους ιθύνοντες της NSA,απέρριψαν το αίτημα τους και τους είπαν,ότι κάποια πράγματα θα παραμένουν πάντα μυστικά ασχέτως πόσο σκληρά προσπαθούν να τα ανακαλύψουν.

-Το μεγαλύτερο μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών ήδη έχουν αρχίσει να ευθυγραμμίζονται με τους "Λευκούς Ιππότες" και τους συμμάχους τους.
Λόγω αυτού του γεγονότος,'εχει αρχίσει η εκκαθάριση των συμμάχων της οικογένειας Bush  από την Αμερικανική δομή της πυρηνικής διοικήσεως. Σύμφωνα με πληροφορίες:

"Η οικογένεια Bush είναι συνδεδεμένη με τη Dominionism, μια αιρετική Ιουδαιοχριστιανική λατρεία θανάτου που έχει διεισδύσει βαθιά στις στρατιωτικές Ακαδημίες και άλλες υπηρεσίες και τελικά ανέλαβε τη δομή της πυρηνικής διοικήσεως της Αμερικής.Έτσι όταν αναφέρονται συμβάντα απειθαρχίας ανάμεσα στο προσωπικό των πυρηνικών δυνάμεων της Αμερικής,σημαίνει ότι αυτό το προσωπικό δεν πειθαρχεί στις διαταγές των Dominionists"

Χαρακτηριστικό παράδειγμα έχουμε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποστράτευσε τον Οκτώβριο του 2013 σχεδόν ταυτόχρονα δύο κορυφαία στρατιωτικά στελέχη της τα οποία ήταν επιφορτισμένα με το
πυρηνικό της οπλοστάσιο καθώς και άλλους 80 ανώτερους αξιωματικούς,επειδή αρνήθηκαν να προβούν σε εκρήξεις πυρηνικών όπλων στο Ματχάτμαν της Ν.Υόρκης και στο Τσάρλεστον της Ν.Καρολίνας,οι οποίες θα αποδίδοντο σε τρομοκράτες από Συρία και Ιράν,προκειμένου να αρχίσει ο Γ'ΠΠ.Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μου"Τα σημεία των Καιρών Νο 7" στο κεφάλαιο "Γεγονότα στις ΗΠΑ".

- Ωστόσο, η απειλή του πυρηνικού πολέμου εξακολούθησε να κρέμεται πάνω από τις διαπραγματεύσεις. Οι Νεοταξίτες εξακολούθησαν να κατέχουν πυρηνικά μέσω "απατεώνων" με σκοπό να εξολοθρεύσουν το Λονδίνο και την Ιερουσαλήμ. Έτσι,μέχρι τέλος Απριλίου γίνονταν προσπάθειες για  να φέρουν όλες τις διάφορες φατρίες στην επίτευξη συναίνεσης.Οι προσπάθειες μάλλον πέτυχαν και έτσι απομακρύνθει επί του παρόντος ο Γ'ΠΠ.

-Τον Απρίλιο 2014,187 κράτη-μέλη του ΔΝΤ προσπάθησαν να πείσουν τα μέλη της ΝΤΠ  να παραιτηθούν από τον έλεγχο του "Βέτο" του εν λόγω "Ταμείου".Το μόνο κράτος που αντέδρασε ήταν οι ΗΠΑ.

-Επίσης τον Απρίλιο η Αμερικανική Εταιρική κυβέρνηση του προέδρου Barack Obama, που εργάζεται κάτω από την εποπτεία  των μελών της ΝΤΠ,όπως ο George Soros, προσπάθησε να πείσει τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες της Μέσης Ανατολής να μειώσουν την τιμή του πετρελαίου και να δημιουργήσουν την πτώχευση της Ρωσίας,λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία,αλλά απορρίφθηκε.

Μετά απ'αυτό και σύμφωνα με  Κινεζικές κυβερνητικές πηγές,ο Obama προσφέρθηκε να παραδώσει στην Κίνα τον έλεγχο όλων των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας και την Ιαπωνία,αν η Κίνα συμφώνησει να χρησιμοποιήσει τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό για να ασκήσει πίεση στη Ρωσία.Οι Κινέζοι όμως, επιμένουν τα Ηνωμένα Έθνη να μεταφέρουν την έδρα τους στην Ασία και την μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας τους,έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον πληθυσμό του πλανήτη Γη. Έχουν επίσης, καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ΝΤΠ  δεν έχει καμία πρόθεση παράδοσης του ελέγχου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ (IMF). Ετσι βρίσκονται μαζί με τα υπόλοιπα κράτη τησ BRISC (Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Ν.Αφρική,Κίνα) δημιούργησαν ,όπως έγραψα πιό πάνω,την "νέα αναπτυξιακή τράπεζα"που θα έχει πολύ περισσότερα κεφάλαια σε σύγκριση με πόσα κατέχουν σε συνδιασμό η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ μαζί.

-Αφού οι απειλές του απέτυχαν, ο Obama ζήτησε από το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία να βοηθήσουν με το να οδηγήσουν την τιμή του πετρελαίου προς τα κάτω ώστε η Ρωσία να πτωχεύσει.Οι Σαουδάραβες, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την επανάσταση στη διάρκεια μιας νύχτας αν ξεμείνουν από χρήματα για να δωροδοκήσουν τον πληθυσμό τους, δεν είναι σε θέση να οδηγήσουν την τιμή του πετρελαίου προς τα κάτω. Επιπλέον, αισθάνονται προδομένοι από τον Obama σε μέρη όπως τη Συρία και έχουν ήδη ανακοινώσει δημοσίως ότι δεν είναι πλέον σε μια κατάσταση πελατείας με ττην FED.

Οι Ιρανοί, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η FED έχει προσπαθήσει να τους χτυπήσει με πυρηνικά ή να τους οδηγήσει σε πτώχευση για χρόνια, αρνήθηκαν επίσης να "παίξουν το παιχνίδι" του Obama.

-Ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξαφανισμένη πτήση Μ370 των της αερογραμμών Μαλαισίας,με αεροπειτατεία και μέσω της νήσου Diego Garcia του Ινδικού ωκεανού και Ισραήλ προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Φλόριντας των ΗΠΑ,όπου φορτώθηκε ένα πυρηνικό όπλο.Το
ΠΤΗΣΗ Μ370
αεροπλάνο πέταξε έπειτα προς την Ολλανδία, όπου χρησιμοποιήθηκε ως απειλή κατά των ηγετών του κόσμου που συγκεντρώθηκαν εκεί για την "σύνοδο κορυφής G-7". Το αεροπλάνο σταματήθηκε από την Ολλανδική πολεμική αεροπορία, και το μόνο πράγμα που  επιτεύχθει, ήταν να αποξενώσει περαιτέρω τους Ευρωπαίους από την Εταιρική κυβέρνηση των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Εσωτερικής Ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Michael Μackol,σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News τον Ιούλιο 2014, δήλωσε ότι:

"Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο οι αμερικανικές αρχές ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής.Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του.Η μία εκδοχή είναι προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρ.
Η άλλη υπόθεση είναι ότι είτε προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου.Όλες οι έρευνες οδηγούν στο πιλοτήριο, στον ίδιο τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη" χωρίς όμως να δώσει διευκρινίσεις.

-Τον Μάιο  πρωθυπουργός της Ινδίας ανέλαβε ο Narendra Modi,στον οποίο έχει απαγορευτεί να ταξιδεύει στις ΗΠΑ καθόσον είναι αντίθετος της ΝΤΠ όπως ήταν ο προηγούμενος.Ο νέος πρωθυπουργός πρόκειται να δώσει μια τεράστια ώθηση στον οργανισμό των κρατών  BRICS
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΝΔΙΑΣ
(Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Κίνα,Ν.Αφρική),τα οποία προτίθεται να τερματίσουν τις ενέγειες των "νεοταξιτών".Κατόπιν αυτού ναυάγησε το σχέδιο της ΝΤΠ που σκόπευε να χρησιμοποιήσει την Ινδία εναντίον της Κίνας.

-Μετά από το παραπάνω  ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Jack Lew επισκέφθηκε την Κίνα, ενώ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Netanyahu  επισκέφθηκε την Ιαπωνία ως μέρος μιας προσπάθειας από την ΝΤΠ.Η επίσκεψη Netanyahu στην Ιαπωνία ήταν μια προσπάθεια να πείσει την "νεοταξική" κυβέρνηση Abe να πάει μαζί με τα εν εξελίξει σκληροπυρηνικά σχέδια της ΝΤΠ σύμφωνα με τα οποία επιθυμεί  να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ. Ο Abe υποχρεούται με μια προσπάθεια να περάσει ένα νόμο που θα επιτρέψει στον Ιαπωνικό στρατό να συμμετάσχει στη "συλλογική αυτοάμυνα", ή για να το πούμε πιο σωστά, να συμμετέχει σε επιθετικούς πολέμους της ΝΤΠ. Στο τέλος όμως, ο Netanyahu αναγκάστηκε να συντομεύσει την επίσκεψή του κατά μία ημέρα και να αφήσει την Ιαπωνία "με την ουρά στα σκέλια". Ένα ανώτερο Ιαπωνικό στέλεχος της δεξιάς πτέρυγας προέβλεψε  ότι ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Abe θα "σκοτωθεί σύντομα", λόγω των προδοτικών δραστηριοτήτων του,που μεταξύ των άλλων θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να αποφευχθεί η πτώχευση της αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης.

-Η επίσκεψη Netanyahu στην Ιαπωνία συνέπεσε επίσης με σημαντικές αντικινεζικές διαδηλώσεις στο Βιετνάμ. Δεδομένου ότι οι "νεοταξίτες" έχουν πιαστεί επ 'αυτοφώρω να πληρώνουν κακοποιούς για ταραχές κατά των Ιαπωνικών συμφερόντων στην Κίνα, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν Ιάπωνες ακτιβιστές για να διαμαρτυρηθούν κατά της Κίνας.Μάλλον το ίδιο συνέβει και με τους Βιετναμέζους.

-Τον Μάιο η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών" έστειλε μήνυμα προς τον Netanyahu και τους σκληροπυρηνικούς συναδέλφους του:"Εγκαταλείψτε, τελείωσε, παραδοθείτε ενώ μπορείτε ακόμα".Επίσης έστειλε μήνυμα προς τον εβραϊκό λαό :"Θα είναι μια αιώνια πηγή ντροπής για τους ανθρώπους σας που επέτρεψαν ένας τέτοιος δολοφονικός-ναζιστής ψυχοπαθής για να γίνει αρχηγός σας. Απαλλαγείτε από αυτόν.

-Κάποιοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατευθύνουν το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας σε ολική σύγκρουση με την Ρωσία, ενώ τα ναζιστικά ουκρανικά στρατεύματα απόγονοι των ουκρανικών SS και του Στέπαν Μπαντέρα (του φονιά ναζί του Β'ΠΠ, που αποτελεί ίνδαλμα για τους Ουκρανούς του Κιέβου) προχωρούν σε εθνοκάθαρση εναντίον του ρωσόφωνου πληθυσμού στην πρώην Α.Ουκρανία και νυν Νέα Ρωσία, με τις ευλογίες της Δύσης βασιζομενοι στο δογμα "δεν μας θέλει ο πληθυσμός, αλλάζουμε τον πληθυσμό".Μέχρι σήμερα όμως το μόνο που επιτυγχάνουν είναι οι συνεχείς ήττες από τους ρωσόφωνους!

- Κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή (Μάϊος 2014), ο Πάπας Φραγκίσκος προσπάθησε να πάρει έγκριση από τις Μουσουλμανικές και Εβραϊκές αρχές για ένα ενοποιημένο μονοθεϊσμό,
ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
αλλά δεν ήταν σε θέση να πείσει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, σύμφωνα με πηγές της Τεκτονικής Στοάς P2.Η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών ή Δράκων"
πρότεινε ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για ενότητα, όταν η μαζική δολοφονία σταματήσει σε μέρη όπως τη Συρία, την Ουκρανία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

- Η ώθηση για μια παγκόσμια θρησκεία έρχεται ως μια σειρά δημόσιων και ιδιωτικών ανακοινώσεων από τις δυτικές ελίτ καθιστώντας σαφές ότι υπάρχει πανικός στις τάξεις της Σιωνιστικής  ηγεσίας της ΝΤΠ.Δεδομένου ότι αυτή η έκθεση επρόκειτο να πιέσει, ο Βασιλιάς Juan Carlos της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί του θρόνου του, ακολουθώντας έτσι τον Βασιλιά του Βελγίου, τη Βασίλισσα της Ολλανδίας, και τον Παπά Βενέδικτο όπου εγκατέλειψαν πρόσφατα.

Κατόπιν αυτών στο τέλος Μαίου ο Πρίγκιπας της Βρετανίας, που "θέλει να μετενσαρκωθεί ως θανατηφόρος ιός" Charles δήλωσε : "Μπορούμε να επιλέξουμε να δράσουμε τώρα, πριν να είναι τελικά πολύ αργά" και ότι "η ελίτ έχει ένα παράθυρο ευκαιρίας 18 μηνών για να δράσει", προφανώς εννοώντας μέχρι το τέλος της θητείας του προέδρου των ΗΠΑ, Obama.

-Τον Ιούνιο  βάσει της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου του Κοινού Δικαίου των Βρυξελλών ο Πάπας Φραγκίσκος κρίθηκε ένοχος για βιασμό,βασανισμό,δολοφονία και εμπόριο λευκής σαρκός ανηλίκων παιδιών.Επίσης το δικαστήριο έκρινε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος ως ιερέας στην Αργεντινή,συμμετείχε σε σατανιστική τελετή-θυσία ενός παιδιού.Για τον ίδιο λόγο επίσης καταδικάσθηκαν,οι βασίλισσα Ελισάβετ ,ο Τζορτζ Σόρος, ο Πρίγκηπας Φρίσο αδελφός του Ολλανδού βασιλιά  και ο Ολλανδός Πρωθυπουργός. Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα αναστολής ή χάρης,την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων και την εξουσία τους.Το διακαστήριο όμως αυτό δεν έχει δικαίωμα της εκτελέσεως της αποφάσεως του.Αυτό το έχουν μόνον οι χώρες τους.

-Πηγές στο Πεντάγωνο και τη CIA, πιστεύουν ότι ο Obama θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη πολύ καιρό πριν λήξει η θητεία του. Η CIA λέει ότι η στρατιωτική οργάνωση " Λευκά Πηλήκια" τέλος Μαίου 2014 σταμάτησε ένα σχέδιο του Obama να κάνει χρήση μαζικών τρομοκρατικών επιθέσεων με απώλειες στο Λας Βέγκας, το Τέξας και την Ουάσινγκτον ως δικαιολογία για να ανακηρύξει στρατιωτικό νόμο ."Δεκατέσσερις από τους εμπλεκόμενους στο πλευρό του Ομπάμα (τρομοκράτες) σκοτώθηκαν πολύ ήσυχα"δήλωσε προϊστάμενος της CIA. Η διαδικασία μομφής κατά του Obama έχει αρχίσει τώρα.

-Τον Ιούνιο η Κίνα έδοσε εντολή σε όλες τις Τράπεζες της να αποσύρουν όλους τους υπολογιστές που είναι κατασκευασμένοι στην Κίνα,επειδή έχουν "παραθυράκια'που επιτρέπουν σε υπηρεσίες των ΗΠΑ,όπως η NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) να κλέψουν χρήματα από Κινέζικους λογαριασμούς.

-Τον Μάιο μουσουλμάνοι τζιχαντιστές με την ονομασία ISIS ή ISIL,πλήρως εξοπλισμένοι επιτίθενται και καταλαμβάνουν περιοχές στην βόρειο Συρία και στο βόρειο Ιράκ
και ιδρύουν το κράτος του Ϊράκ και του Λεβάντε" εν μέσω σφαγών και λοιπών φτικαλεοτήτων εις βάρος του πληθυσμού των περιοχών αυτών και ιδίως των Χριστανών.Σύμφωνα με πληροφορίες της
ISIS
Βρετανικής ΜΙ5,το ISIS ελέγχεται από την CIA και την RAND Corporation ( μια μη κερδοσκοπική παγκόσμια πολιτική δεξαμενή σκέψης δημιουργήθηκε για να προσφέρει την έρευνα και την ανάλυση για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ από την Douglas Aircraft Company. Χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ  και από ιδιωτικό κληροδότημα).O έλεγχος αυτός γίνεται από την έδρα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ISIS έχει πυρηνικές δυνατότητες,εκτός του επισήμου κυβερνητικού ελέγχου των ΗΠΑ,η δε δορυφορικές του επικοινωνίες ελέγχονται από την Ιερουσαλήμ.Επίσης τα μη-επανδρωμένα βομβαρδιστικά (drones) του ISIS χειρίζονται από την στρατιωτική βάση του Fort Huachuca στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Αυθεντικοί μουσουλμάνοι στο Ιρακ λένε πως οι μαχητές του ISIS "δεν μοιάζουν με τους μουσουλμάνους και δεν ενεργούν σαν μουσουλμάνοι και διαθέτουν αμερικάνικο εξοπλισμό".Λέγεται ότι το ISIS αποτελείται από μέλη της "Μουσουλμανικής Αδελφότητας" που ελέγχονται από τους Νεοταξίτες των ΗΠΑ και αποστολή τους είναι να καταλάβουν τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής,που η "Αραβική άνοιξη" απέτυχε να καταλάβει.

Οπως αποκάλυψε ιρακινός αξιωματούχος ασφάλειας,στον εφιαλτικό αριθμό των 100.000 ανδρών (και γυναικών) ανέρχεται η δύναμη της εγκληματικής ισλαμικής οργάνωσης ISIS,η οποία τον Αύγουστο μετονομάσθει σε IS.

Τον Αύγουστο  η Αεροπορία των ΗΠΑ άρχισε βομβαρδισμό των θέσεων της ISIS στο βόρειο Ιρακ.Μάλλον οι ΗΠΑ διεπίστωσαν ότι η όλη κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και μπορεί να γίνει "μπούμεραγκ"γι'αυτές.

-Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου  κυβερνητικές πηγές της Ουάσισγκον απεκάλυψαν ότι έγιναν μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν,οι οποίες διεξήχθησαν στο Ομάν,μετά την κατάρρευση του ιρακινού στρατού από την επίθεση του ISIS και κατέληξαν στην επισφράγιση συμφωνίας για την από κoινού αντιμετώπιση του ISIS και στην στήριξη της κυβέρνησης Ασαντ στην Συρία.

Συμφωνήθηκε:
1.Δυνάμεις της ιρανικής Quads,να αναπτυχθούν άμεσα στο ιρακινό Κουρδιστάν και να αναχαιτίσουν το ISIS που είχε προελάσει μεχρι το Ιρμπιλ, κάτι που οι Ιρανοί το κατάφεραν.

2.Χορήγηση από το Ιράν χωρίς χρονοτριβή μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών στους Κούρδους. Κατ'αυτό τον τρόπο εμποδίστηκε το ISIS να καταλάβει την πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν.

3.Οι Ιρανοί θα συνεργαστουν στενά με τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν εσπευσμένα στο Ιράκ, ενώ συμφωνήθηκε ακόμα να ενισχυθεί άμεσα η Αεροπορία του Ιράκ από ιρανικά μαχητικά ή να επιχειρούν ιρανικά μαχητικά μέσα στο έδαφος του Ιράκ με ιρακινά διακριτικά.

4.Να αμβλυνθούν οι διαφορές μεταξύ σουνιτών και σιιτών στο Ιράκ, αλλά και οι διαφορές των Ιρακινών με τους Κούρδους.

Η συμφωνία αυτή ετέθει υπ'όψιν της Ρωσίας,συμμάχου του Ιράν,της Συρίας και του Ιράκ, η οποία συμφώνησε απόλυτα με το περιεχόμενό της και είχε καθοριστικό ρόλο στο να δεχθεί η Συρία να μην παρενοχλεί τα αμερικανικά μαχητικά όσο θα βομβαρδίζουν το ISIS.

-Σύμφωνα με έκθεση των αυστριακών υπηρεσιών ασφαλείας και αντιτρομοκρατίας,"ο πόλεμος στη Συρία προσελκύει χιλιάδες εθελοντές της ISIS από όλη την Ευρώπη  στην Αυστρία".Στην ίδια έκθεση αναφέρεται πως πολλοί εξ αυτών είναι Τσετσένοι οι οποίοι έρχονται από τον Καύκασο στην Αυστρία και από εκεί στα Βαλκάνια για να εισέλθουν στην Συρία μέσω Τουρκίας, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για πλέον σκληρούς και φανατικούς ισλαμιστές που πολεμούν εκεί.Επίσης τονίζεται πως η Αυστρία έχει γίνει κύριο κέντρο συγκέντρωσης και οργάνωσης της ISIS με τους εθελοντές να ταξιδεύουν μέσω των δυτικών Βαλκανίων προς την Τουρκία. Η ίδια διαδρομή ισχύει και για όσους επιστρέφουν από την Συρία για να αναλάβουν ηγετικές και οργανωτικές θέσεις σε διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Η θέση της Ελλάδας στη διακίνηση, οργάνωση και ισχυροποίηση της ISIS είναι πλέον κρίσιμη καθώς προσφέρει άσυλο σε σημαντικό τζιχαντιστών οι οποίοι δρουν στη συνέχεια ανεξέλεγκτα.Φυσικά κανένα μέτρο ούτε και καν σύνταξη κάποιας έκθεσης ανάλογης των αυστριακών μυστικών υπηρεσιών δεν έχει γίνει στη χώρα μας και κάνεις γνωρίζει πόσο η κατάσταση θα επιδεινωθεί στο μέλλον.

-Νεότερες πληροφορίες(τέλος Αυγούστου)από πηγές του Πενταγώνου των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν ότι το ISIS διοικείται από έναν πράκτορα της Ισραηλινής υπηρεσίας Πληροφοριών (Μοσάντ) ονόματι Simon Eliot.

-Στις 8 Ιουλίου 2014 το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα μεγάλη επιχείρηση εναντίον της παλαιστινιακής Λωρίδας της Γάζας. Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι ο λόγος για την επιχείρηση ήταν οι επιθέσεις ρουκετών στο έδαφος του Ισραήλ από ενόπλους της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς.Υπόψη όμως ότι,η Χαμάς είναι θυγατρική της υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ "Mossad".Στην συνέχεια ο Ισραηλινές ΕΔ επιτέθησαν και συνεχίζουν,στην "Λωρίδα της Γάζας" με τον ίδιο τρόπο που οι Γερμανοί Ναζί είχαν επιτεθεί στην διάρκεια του Β'ΠΠ στο "γκέτο της Βαρσοβίας"!! Εκατοντάδες άμαχοι οι νεκροί και τραυματίες μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

-Πηγές της Βρετανικής Μ15-ΜΙ6 και CIA  αναφέρουν στο τέλος  Αυγούστου ότι αφού η ΝΤΠ χρεοκόπησε την Ελλάδα προκειμένου να αγοράσει τα περιουσιακά της στοιχεία σε τιμές ευκαιρίας,τωρα υπολογίζει να κάνει το ίδιο και με άλλες χώρες ,αρχής γενομένης από την Ουκρανία και την Γαλλία.Για να αποτραπεί μια τλετοια εξέλιξη,οι Γερμανοί,οι Γάλλοι και οι Βρετανοί έχουν ήδη κάνει τις προετοιμασίες για να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και να προσχωρήσουν στην BRICS.

-Η εμφάνιση του χαλιφάτου ISIS,τα προβλήματα στην Ουκρανία και η τραγωδία της Γάζας,προέρχονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ).Επίσης η ΝΤΠ μηχανεύεται τον τελευταίο καιρό γεγονότα(αεροπορικά ατυχήματα,ιος Εbola) και τα υποδαυλίζει μέσω των ΜΜΕ για να κρατήσει τις μάζες στην κατάσταση φόβου.

H NTΠ προσπάθησε όλο το 2014 να δημιουργήσει έναν "ψεύτικο φόβο"με σκοπό να χειραγωγήσουν τις μάζες.Για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν τον ψεύτικο αποκεφαλισμό ενός δημοσιογράφου στην Μέση Ανατολή,ενορχηστρωμένες φυλετικές ταραχές στις ΗΠΑ,προσπάθεια αναθέρμανσης του ψυχρού πολέμου με τη Ρωσία,την πανδημία με τον ιό "Εμπολα".Επίσης απείλησαν να ανατινάξουν το Σικάγο,το Λος Άντζελες,την Ν.Υόρκη και άλλες πόλεις.

Ομως τα ψέματα και τα ψεύτικα περιστατικά δεν είναι πλέον πιστευτά από τους περισσότερους ενημερωμένους ανθρώπους,ειδικά στις στρατιωτικές και μυστικές οργανώσεις στον κόσμο.Αντί λοιπόν να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα οδηγώντας τους "προβατανθρώπους"σε προκαθορισμένες κατευθύνσεις,τα πρόσφατα σκηνοθετημένα γεγονότα έχουν προκαλέσει βαθιά αποστροφή σε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο,τις ένοπλες δυνάμεις και άλλους φορείς που έχουν την ικανότητα να πολεμούν πραγματικά εάν είναι απαραίτητο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ανώτερα μέλη της ΝΤΠ ψάχνουν μανιωδώς για κάποιο μέρος να ξεφύγουν απ'αυτό που βλέπουν ως μία αναπόφευκτη εκκαθάριση.Ένας τόπος που προσπαθούν να
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
διαφύγουν είναι η Νότια Αργεντινή.Οι τελευταίες αγωγές των αμοιβαίων κεφαλαίων και οι προσπάθεις της ΝΤΠ οικονομικού εκβιασμού κατά της κυβέρνησης της Αργεντινής,είχαν ως στόχο να πιέσουν να επιτραπεί σε ένα εκατομμύριο νεοταξίτες των ΗΠΑ,να κρυφθούν εκεί και να δημιουργήσουν μια νέα κυβέρνηση στις ακτές της Παταγωνίας,σύμφωνα με ένα ανώτεο μέλος της ΝΤΠ.

Η Αργεντινή όμως,έχει συμφωνήσει με την Ιαπωνία,το Ισραήλ,την Β.Κορέα,την Κίνα,την Ν.Ζηλανδία και άλλες χώρες,όπου με σύνεση αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα από λάτρεις του "Σατανά" να κινηθεί προς τη χώρα τους.

-Μερικοί κορυφαίοι νεοταξίτες αλαζονικά πιστεύουν ότι δεν θα απομακρυνθούν από την εξουσία.Αυτό μπορεί να συνδεθεί με την πρόσφατη επίσκεψη στην Ινδονησία του Bill Clinton,μέλους της Ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας και του νεοταξίτη εμπόρου ναρκωτικών Richard Armitage,οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούν να κλέψουν τον χρυσό που είναι αποθηκευμένος εκεί και ανήκει σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη.Άλλοι πράκτορες της ΝΤΠ προσπαθούν να κλέψουν τον "ιστορικό χρυσό"της Ν.Κορέας.Στην Ινδονησία όμως ,η νέα κυβέρνηση του Joko Widodo που θα ορκισθεί στις 20 οκτωβρίου,δεν ελέγχεται από την ΝΤΠ και γι'αυτο οι παραπάνω νεοταξίτες βιάζονται να κλέψουν τον χρυσό πριν πραγματοποιηθεί η ορκομωσία της νέας Ινδονησιακής κυβέρνησης.Μέχρις στιγμής όμως έχουν αποτύχει(31 Αυγ.)

-Το ΝΑΤΟ έχει δημιουργήσει ένα φράχτη από χάλυβα μήκους 12 μιλίων για να προφυλάξει 150 VIPS που εκπροσωπούν 67 χώρες (το ΝΑΤΟ έχει μόνο 28 χώρες μέλη) για μια μεγάλη στρατιωτική έκθεση στην Ουαλία την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Καθώς η εκδήλωση αυτή ετοιμάζεται, το καθεστώς των απατεώνων που κυβερνούν τις ΗΠΑ, "πολιτικοί" και στρατιωτικοί λομπίστες, χρησιμοποιούν την Ουκρανική κρίση ως δικαιολογία για να καλέσουν τις Ευρωπαϊκές χώρες να αυξήσουν τους "αμυντικούς" τους προϋπολογισμούς. Με άλλα λόγια, ενεργούν ακριβώς σύμφωνα με το σενάριο Bush του πρεσβύτερου (όπως αποκαλύφθηκε από την MI5), καλώντας τους Ευρωπαίους για ένα ψεύτικο νέο ψυχρό πόλεμο, ως δικαιολογία για την στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον πόλεμο κατά της Κίνας.

-Σύμφωνα με πηγές της MI5, το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να οργανώσει μια καμπάνια, για να υποστηριχθούν οι προσπάθειες του για αύξηση των αμυντικών δαπανών.Για τον σκοπόν αυτόν, σχεδιάζουν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ, ή μέρη αυτού του δικτύου, για να διακόψουν οικονομικά την λειτουργία των ΗΠΑ, καθώς και τα δίχτυα υπολογιστών των Google / NSA(Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ).

-Το καλοκαίρι του 2014 τελειώνει και οι νεοταξίτες τρέμουν από τον φόβο τι θα έρθει στον δρόμο τους απ'αυτό το φθινόπωρο,σύμφωνα με πηγές της CIA,της Κινεζικής κυβέρνησις και άλλων πηγών.Αντί για κάτι δραματικό να συμβαίνει η ΝΤΠ θα αφεθεί να συνεχίσει την αργή κατάρρευση της,καθώς νέες διεθνείς δομές συνεχίζουν να τίθενται σε εφαρμογή για να παρακάμψουν τα συστήματα οικονομικού ελέγχου της.Τα μαθηματικά της χρηματοδότησης και της πραγματικής οικονομίας εργάζονται αμετάκλητα ενάντια στους νεοταξίτες των κυβερνήσεων ΗΠΑ και Ισραήλ.Έτσι ο χρόνος είναι με το μέρος των 188 κρατών που πρόσκεινται συμπαθώς προς την BRICS.

-Το πιο σημαντικό όμως από όλα, είναι ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν επιτρέπει πλέον να χειραγωγείται σε πολέμους από τους Nεοταξίτες ολιγάρχες. Θυμηθείτε,το Πεντάγωνο αρνήθηκε να βομβαρδίσει τη Συρία και αρνείται να επιτεθεί στην Ρωσσία για την Ουκρανία. Το μήνυμα προς τους Ομοσπονδιακούς είναι: "Δεν πρόκειται να βγούμε από το πρόβλημα αυτή τη φορά, ξεκινώντας έναν νέο πόλεμο"!

-Ας μην ξεχνάμε και την προειδοποίηση των "φωτεινών δυνάμεων"που προστατεύουν τον πλανήτη προς τις 13 οικογένειες της ΝΤΠ της 24ης Ιουνίου,όπως ανέφερα παραπάνω στην παράγραφο "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι".Η καταληκτική ημερομηνία της 5ης Ιουλίου έληξε χωρίς να δοθεί απάντηση και τώρα γνωρίζουν τι τους περιμένει.

-Σύμφωνα με μη διαταυρωμένες πληροφορίες  της τελευταίας στιγμής(3/9/14),ο νόμος NESARA θα αρχίσει να εφαρμόζεται στις ΗΠΑ από τις 9 Σεμπτεμβρίου 2014 !Ιδωμεν !!!


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Στο προηγούμενο άρθρο μου "Τα σημεία των καιρών Νο 7",είχα αναφέρει ότι "ευελπιστώ το επόμενο άθρο μου ,της σειράς αυτής,να έχει γραφεί σε μία ελεύθερη Ελλάδα".Δυστυχώς διαψεύθηκα και η κατοχή της χώρας μας από τις σιωνιστκές δυνάμεις και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους,συνεχίζεται.

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό!

Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών.

Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.
Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον  των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές.

Εκείνο που με λυπεί πάρα πολύ είναι ότι η αφύπνιση και η συνένωση των Ελλήνων δεν προχωρεί όπως θα έπρεπε και η πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας μας "ζει στον κόσμο της", δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και περιμένει από άλλους να "βγάλουν το φίδι από την τρύπα".Δεν θέλουν να καταλάβουν τις απειλές που υφίσταται η χώρα μας για το εγγύς της μέλλον και οι πλειονότης ακόμη πιστεύει ότι οι πολιτικοί του "άλφα' ή "βήτα " κόμματος θα λύσουν το πρόβλημα.

Οταν τους αναφέρεις τα οικονομικά εγαλεία του οργανισμού EI-END (600 δις,κλπ) και τα τεράστια ποσά που έχει η χώρα μας στο "παγκόσμιο καταπίστευμα",πάρα πολλόι σου απαντούν με ..ελαφρά την καρδία,"απάτη είναι",χωρίς να ξέρουν την όλη υπόθεση.Οταν τους λες ότι κινδυνεύει η χώρα να διαλυθεί σε κρατίδια υπό τον έλεγχο ομόρων κρατών και να εξαλειφθει ο Ελληνισμος,σου απαντόύν:"Τι με νοιάζει εμένα,αρκεί να περνάω καλά".

Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας !!!

Πολύ καλά λοιπόν λέγεται,και έτσι είναι,ότι στην Ελλάδα οι πραγμάτικοί Ελληνες είναι 2,5 με 3 εκατομμύρια.

Τώρα οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν και κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!

Η Ελληνική φυλή δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποδουλώνεται ποτέ! Η Ελλάδα είναι μάνα Ηρώων και αυτό δεν αλλάζει εις τους αιώνες των αιώνων !!!

Οι πραγματικοί Έλληνες έχουν βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!!

Αν χρειαστεί να θυσιαστούν για την Ελευθερία της Ελλάδος!!

Εκτός αυτού,πιστεύω ότι τα ουράνια αδέλφια μας δεν θα επιτρέψουν να χαθεί η Ελλάδα.Δεν επεμβαίνουν ακόμα λόγω της υπάρξεως των συμπαντικών νόμων,"ελεύθερης βούλησης","συμπληρώσεως κρίσιμης μάζας για την κλήση τους","συμπαντικών συμφωνιών που δεν παραβιάζονται",κλπ.Είναι όμως όλοι τους εδώ, συνεχώς έρχονται ενισχύσεις και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί το σύνθημα του ιερού άρχοντος του φωτός Δία.

Δείτε τι λένε :

"Μέχρι χθες σηκώνατε τα μάτια σας στον ουρανό με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δείτε τον θεό σας για νασς βοηθήσει και να λύσει τα προβλήματρα σας.Ποτέ δεν σκεφθήκατε να βοηθήσετε μόνοι τους εαυτούς σας.Έτσι βυθιστήκατε στην απραξία και μοιρολατρία και στις αδυναμίες σας.Αδρανήσατε περιμένοντας την εμφάνιση του Θεού για να σας σώσει από τον κακό σας εαυτό,και αντί του Θεού,θα εμφανισθούμε εμείς με μαζική προσγείωση των σκαφών μας,που δεν είμαστε θεοί αλλά μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα σας".

"Η συνεχιζόμενη κοινωνική αποσύνθεση, η κατάλυση κάθε ηθικού νόμου, η καθολική διαφθορά, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιών και η πρωτοφανής κατάπτωση της Ελλάνιας κοινωνίας, επιβάλλει την άμεσην απομάκρυνση των αποστατών για την απελευθέρωση της Γαίας.

Αν εσείς επιχειρούσατε να αλλάξετε την κατάσταση που βιώνετε, δεν θα πετυχαίνατε τίποτα γιατί είναι εκτός των δυνατοτήτων σας. Για τον λόγον αυτόν, η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, θα επέμβει για λογαριασμό της ανθρωπότητας.

Είμαστε εν γνώσει των τρομερών σχεδίων των αποστατών για τον αποσυντονισμό των κοινωνιών και
την κήρυξη ενός παγκόσμιου πολέμου.Γνωρίζουμε τα πάντα και όλα τα μυστικά λειτουργίας των όπλων τους καθώς και που αυτά βρίσκονται και θα τα θέσουμε αμέσως εκτός λειτουργίας όταν αρχίσει η κάθοδος μας στην Γαία. Ήδη έχουμε αχρηστέψει όλους τους κώδικες λειτουργίας των πυρηνικών όπλων και τα έχουμε θέσει υπό τον έλεγχο μας".(από το βιλίο του στρατηγού.Καλογεράκη, Κρυστάλινος Ηλιος και Σιωπηλή Σελήνη).

Συνελληνίδες,συνέλληνες,μην ξεχνάτε ότι η Ελλάς "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ",είναι η χώρα του φωτός και το φως ουδέποτε νικιέται από το σκότος !!!!!

Οταν όλα τελειώσουν,θα επανεμφανιστεί η πιο,"ΟΜΟΡΦΗ,ΠΑΝΩΡΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΓΑΛΑΖΙΑ,ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΛΑΣ" !!!


6/9/2014                                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εαΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
http://www.shiftfrequency.com

-http://wallstreetonparade.com/

-http://universalblessing.blogspot.gr/2014/03/benjamin-fulford-1032014.html

-http://www.staparaskinia.com/

-http://www.e-mesara.gr/

-http://aorata-gegonota.blogspot.gr/

-http://www.efinancialnews.com/

-http://attikanea.blogspot.gr/

-http://www.katohika.gr/2014/

-http://www.lifo.gr/now/world/42260

-https://gr.news.yahoo.com

-http://nesaranews.blogspot.gr/

-http://www.apocalypsejohn.com/

-ΒΙΒΛΙΟ:"Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ" του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ εα ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (Εκδόσεις ΔΙΟΝ,2014)

-ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΚΟ  EI-END  Δρ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FB της ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

EΣΣΕΤ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου