Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ!!


Bερολίνο 30 Απριλίου 1945.....Η πόλη καταρρέει κάτω από τα πυρά του κόκκινου στρατού, μια πρωτοφανής δύναμη πυρός από χιλιάδες πυροβόλα και χιλιάδες άρματα μάχης έχει ισοπεδώσει και την τελευταία γωνιά του άλλοτε κραταιού Βερολίνου.

 Οι Ρώσοι είναι πολύ κοντά στην καγκελαρία, πλέον το Μπούνκερ απειλείται.  Κάπου σε μια γωνιά της πόλης σε έναν αυτοσχέδιο αεροδιάδρομο ένα μικρό δικινητήριο αεροπλάνο περιμένει... Μέσα στην νύχτα τρεις άνδρες και μια γυναικεία φιγούρα πλησιάζουν τον πιλότο....
Ο πιλότος χαιρετάει ναζιστικά.... Τα πρόσωπα αυτά είναι σίγουρα κάποιοι υψηλά ιστάμενοι του καθεστώτος ...Το μικρό αεροπλάνο παίρνει μπρος και σηκώνεται προς τον ουρανό της Γερμανίας με κατεύθυνση Βόρεια και δυτικά....Τον Ιούλιο  του 1945 δύο U BOATS (υποβρύχια) φτάνουν στο Ρίο ντε λα πλάτα της Αργεντινής ...... Ο μύθος έχει μόλις αρχίσει......

Η ιστορία έχει πάντα δύο αναγνώσεις. Την μια, την επίσημη αυτή που διδασκόμαστε στα σχολεία ή στα πανεπιστήμια και που συνήθως είναι η πολιτικά ορθή και την άλλη, την ανεπίσημη αυτή που εμβαθύνει πίσω από τα γεγονότα και συνήθως την ανακαλύπτουμε μόνοι μας από μεράκι για την έρευνα και την ιστορική αλήθεια.
Η ιστορία του Γ’ ΡΑΙΧ εξακολουθεί και συγκινεί και ενδιαφέρει πολύ κόσμο ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης ακριβώς επειδή ήταν συναρπαστική. Ένας φτωχός και άσημος δεκανέας του πρώτου παγκοσμίου πολέμου κατάφερε να αλλάξει τον χάρτη της Ευρώπης και ίσως και την μοίρα του κόσμου. Η  Ιστορία του Γ’ Ράιχ είναι γεμάτη θρύλους. Θούλη υπερβόρεια , κοίλη γη , μυστικισμός, Θιβέτ ....Για όλα αυτά έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα και εκατοντάδες βιβλία.
Αν όμως ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε εκείνο το βράδυ στο μπούνκερ της καγκελαρίας αλλά διέφυγε με κάποιον τρόπο στην Αργεντινή; Τι αποδείξεις έχουμε ότι όντως ο Χίτλερ πέθανε; Και αν δεν πέθανε αλλά από κάπου αλλού οι τελευταίοι επιζώντες πιστοί του Γ’ ΡΑΙΧ παραμένουν κρυμμένοι μέχρι να τους  δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία;;
 
Στην διάσκεψη του Πότσνταμ 'ένα χρόνο μετά την επίσημη λήξη του πολέμου ο Ρούζβελτ ρώτησε τον Στάλιν σχετικά με το τι πιστεύει ότι απέγινε ο Χίτλερ; Ο Στάλιν απάντησε: ''Είναι ζωντανός. Διέφυγε στην Ισπανία ή στην Αργεντινή''. Ο Στάλιν ποτέ δεν πίστεψε ότι ο μεγάλος του αντίπαλος πέθανε.
Η υποψία ότι ο Χίτλερ ζει τον καταδίωκε σ’ όλη την μετέπειτα ζωή του. Ο Στάλιν πάντα υποψιαζόταν ότι οι Αμερικάνοι κάτι ήξεραν παραπάνω και το έκρυβαν. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με τίτλο '' grey woolf THE ESCAPE OF ADOLF ". Το βιβλίο των Gerrard williams και Simon Dunstan συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις όποιες αποδείξεις υπάρχουν ότι ο Χίτλερ επέζησε και διέφυγε στην Αργεντινή.
 
Η επίσημη εκδοχή θέλει τους Ρώσους να βρίσκουν τις σορούς του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν και να έχουν στην κατοχή τους μέχρι σήμερα ένα κρανίο που ισχυρίζονται ότι ανήκει στον Αδόλφο Χίτλερ. Τι απέγινε όμως η σορός του Χίτλερ; Και τι αποδείξεις έχουμε ότι το κρανίο ανήκει όντως στον ηγέτη του Γ’ ΡΑΙΧ;. Η απάντηση είναι καμία. Η σορός του Χίτλερ δεν βρέθηκε ποτέ.
Δεν την είδε ποτέ κανείς εκτός από τους Ρώσους. Οι Ρώσοι υποτίθεται ξέθαψαν τα μισοκαμμένα σώματα του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν και τα έθαψαν μυστικά σε ένα δάσος έξω από το Ρατενάου... Ύστερα η εκδοχή των Ρώσων λέει ότι  ξέθαψαν και μετέφεραν ό,τι είχε απομείνει στην Ρωσική βάση  του Μαγδεμβούργου όπου και παρέμειναν μέχρι το 1970.
Κάποια στιγμή όταν και αποφάσισαν να παραδώσουν την βάση στις Δυτικογερμανικές αρχές ξέθαψαν με διαταγή του τότε αρχηγού της ΚGB Γιούρι Αντρόποφ εκ νέου τα οστά του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν καθώς και του Γκέμπελς και της γυναίκας του και των έξι παιδιών τους και τα έκαψαν και σκόρπισαν της στάχτες σε ένα ποτάμι ώστε να μην γίνει ποτέ το συγκεκριμένο μέρος τόπος προσκυνήματος από νοσταλγούς του ναζισμού.
Αυτή είναι η εκδοχή των Ρώσων σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που οι Ρώσοι επιτρέψανε να έρθουν στο φως μετά την πτώση του Κομμουνιστικού καθεστώτος. Το κρανίο όμως που οι Ρώσοι διέδιδαν ότι ανήκει στον νεκρό Χίτλερ δεν επιτρεπόταν σε κανέναν να το προσεγγίσει μέχρι πρόσφατα.

     Αμερικάνος επιστήμονας γενετιστής κατάφερε και εξασφάλισε άδεια από την Ρωσική κυβέρνηση ώστε να ερευνήσει την υπόθεση του κρανίου του Χίτλερ. Πήρε δείγμα από το κρανίο του Χίτλερ και έκανε μετρήσεις. Το αποτέλεσμα; Το κρανίο δεν ανήκει στον Αδόλφο Χίτλερ αλλά σε μια γυναίκα μεταξύ 30-40. Τα οστά γύρω από το σαγόνι είναι πολύ λεπτά ώστε να ανήκουν σε άντρα λέει ο…
      
Ο μύθος συνεχίζεται. Το βιβλίο Grey Woolf  ''THE ESCAPE OF ADOLF'' ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ μαζί με την Ευα Μπράουν και κάποιους τελευταίους σημαίνοντες επιζώντες του Γ ΡΑΙΧ μεταξύ αυτών και τον Μάρτιν Μπόρμαν κατέφυγαν με δυο U BOATS στην Αργεντινή.
Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε τον θάνατό του και μαζί με την Εύα Μπράουν και άλλους Ναζί διέφυγαν μέσα από υπόγειες στοές κάτω από την μύτη των Ρώσων και έφτασαν σε ένα αυτοσχέδιο αεροδιάδρομο κάπου σε μια γωνιά του Βερολίνου. Από κει πέταξαν αεροπορικώς μέχρι την Δανία όπου άλλαξαν αεροπλάνο.
Ύστερα με το νέο αεροπλάνο κατευθύνθηκαν προς Ισπανία. Εκεί τους παρέλαβαν τα U BOATS και τους οδήγησαν στην φασιστοκρατούμενη Αργεντινή. Το καθεστώς Περό προστάτευσε τους φυγάδες. Οι Αμερικάνοι γνώριζαν αλλά δεν μίλησαν με αντάλλαγμα πρόσβαση στην μυστική τεχνολογία του Γ’ ΡΑΙΧ.

H Αργεντινή είναι μια χώρα του νοτίου ημισφαιρίου. Οι τελευταίες κατοικημένες πόλεις που ανήκουν στην επικράτεια της είναι μια ''ανάσα'' από την Ανταρκτική. Το 1942 ο ναύαρχος Donitz  είπε '' είμαστε περήφανοι που κτίσαμε ένα φρούριο για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου....''
Εννοούσε την Ανταρκτική; Αναφορές και έρευνες δείχνουν ότι οι Ναζί είχαν καταφέρει να φτιάξουν μια βάση στην Ανταρκτική όπου και φύλαξαν αρχεία και μυστικά του Γ’ Ράιχ. Γεγονός είναι ότι οι Αμερικάνοι έστειλαν στην Ανταρκτική τον ναύαρχο Ρίντ με ισχυρή δύναμη πλοίων και αεροπλάνων. Συγκεκριμένα 48 πλοία και υποβρύχια, ένα αεροπλανοφόρο, 200 αεροσκάφη και 4.080 άντρες. Η αποστολή γύρισε πίσω μετά από οχτώ εβδομάδες και με μειωμένη δύναμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν μέσα από άντρες που συμμετείχαν στην αποστολή τα αεροσκάφη του Ρίντ δέχτηκαν επίθεση από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα υπερύψηλων ταχυτήτων. Ο Ρίντ γύρισε στις Η.Π.Α.. Το ημερολόγιο και όλα τα έγγραφα που αφορούσαν την αποστολή εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς. Ο ίδιος πέρασε αρκετές εβδομάδες ανακρίσεων από την CIA και κατέληξε στο ψυχιατρείο. Μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει για την αποστολή του ναυάρχου Ρίντ αλλά και οι Αμερικάνοι δεν την αρνούνται.
 
Τι υπάρχει στην Ανταρκτική; Μπορεί, όντως οι Ναζί, κάποιο τελευταίο τάγμα πιστών του Γ’ Ράιχ να ζει σε υπόγειες μυστικές βάσεις στην Ανταρκτική και τι σχέση μπορεί να έχει η υπόθεση αυτή με τα ευρήματα των ρώσων στην λίμνη Βοστόκ;
Πριν λίγο καιρό μια περίεργη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας. Η είδηση έλεγε ότι Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να τρυπήσουν ένα στρώμα πάγου πάχους 3.800 μέτρων για να εξερευνήσουν τα παρθένα νερά της λίμνης ΒΟΣΤΟΚ που κρύβεται από κάτω. Η κάμερα όμως που ήταν πάνω στο τρυπάνι φωτογράφησε ένα πολύ περίεργο αντικείμενο που μοιάζει με σβάστικα...
Γιώργος Σταφυλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου