Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σοκ: Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών...!Σκούπα αστυνομικών σε Έλληνες σαν να ήταν λαθρομετανάστες!

Γράφει ο …(( Λ ))..

Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου,  αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να τους δώσουν καμία εξήγηση, σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 αστυνομικοί τους οδήγησαν σε βαν και στη συνέχεια τους μετέφεραν…στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας για μια «τυπική» εξακρίβωση στοιχείων!! Ναι καλά διαβάσατε, τους  Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είχαν ταυτότητες επάνω τους, τους οδήγησαν στην Αμυγδαλέζα για εξακρίβωση στοιχείων.

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Αφού οι Έλληνες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, εκεί τους περίμενε άλλη μια έκπληξη. Αγγαρείες!! Ναι, ναι αγγαρείες. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έσυραν τους Έλληνες στο κέντρο κράτησης των λαθρομεταναστών, τους έβαλαν να καθαρίσουν τον χώρο στον οποίο διαβιούν οι λαθραίοι!! Τους ανάγκασαν να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες που δημιουργούν οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, με το πρόσχημα ότι όποιος καθαρίσει θα φύγει πιο γρήγορα…!

Τα γεγονότα αυτά επιβεβαίωσε, κατά την διάρκεια της εκπομπής, με γραπτό μήνυμα προς τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, Αξιωματικός ο οποίος υπηρετεί στην Αμυγδαλέζα…!

Και ερωτούμε, προσπαθώντας να συγκρατήσουμε την οργή μας…! Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα «κύριοι» να μετατρέπετε τους Έλληνες σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα, ανδρείκελα, να κάνετε «Σκούπα» σε Έλληνες πολίτες χωρίς κανέναν λόγω και να τους οδηγείτε σαν ζώα στο στρατόπεδο κράτησης των λαθρομεταναστών για να καθαρίσουν τον χώρο;

Αίσχος! Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη ο Υπουργός και ο Αξιωματικός ο οποίος έδωσε τέτοια εντολή, ή γνώριζε και δεν εμπόδισε το γεγονός. Ότι και να κάνετε δεν θα τρομοκρατήσετε τους Έλληνες! Οι προδότες αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν…!   

ellinikh afypnish

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου