Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 5...ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πλησιάζουμε στην περίφημη ημερομηνία της 21ης Δεκεμβρίου 2012,που τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί ,γραφεί,προβληθεί με ταινίες,βίντεο, κλπ.Λίγες μέρες απομένουν για να μας λυθούν οι απορίες άν θα καταστραφεί ο κόσμος,άν έρθουν οι εξωγήινοι,αν θα μας πάρουν στα σκάφη τους, κλπ,κλπ.Η παραφυλολογία δίνει και παίρνει και κάποιοι πλούτισαν από αυτή.

Οι Μάγιας που μίλησαν γι'αυτήν την ημερομηνία,δεν είπαν ότι θα είναι το "τέλος του κόσμου μας",αλλά το "τέλος της εποχής"σύμφωνα με τα ημερολόγια τους.Τελειώνει λοιπόν ο κατά του Μάγιας χρόνος των 13 "Μπακτούν" δηλαδή 25920 ετών που χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία περιστροφή γύρω από το άστρο-ήλιο της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων.Συγχρόνως το ηλιακό μας σύστημα έχει περάσει και από τους δώδεκα αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.Ο μέγας Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων είχε ονομάσει αυτό το διάστημα των 25920 ετών,"Μεγάλο Ενιαυτό".


Επειδή την ημερομηνία αυτή το ηλιακό μας σύστημα θα βρίσκεται πλησιέστερα προς το κέντρο του Γαλαξία μας(αστερισμός Τοξότη) με το οποίο,η Γη μαζί με τον Ήλιο μας, θα ευθυγραμισθούν στις 21/12/12, υπάρχει περίπτωση λόγω βαρυτικών φαινομένων να υπάρξει κάποια αναταραχή στον γήϊνο φλοιό.Την αναταραχή αυτή ήδη την  βλέπουμε λόγω της εντόνου σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας των τελευταίων δύο ετών και των μεταβολών του μαγνητικού πεδίου της Γης.Κανείς όμως δεν μπορεί να αναφέρει κάτι με σιγουριά.

Εκείνο όμως για το οποίο ανησυχώ είναι,μήπως οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη μας,οι Ιλουμινάτι ή Κρόνιοι αποστάτες ή όπως αλλιώς πείτε τους,εκμεταλευόμενοι το γεγονός αυτό δημιουργήσουν καταστροφές ,με τα διαβολοσυστήματα τύπου HAARP που διαθέτουν και να τις αποδώσουν στο φαινόμενο,ώστε να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη δυστυχία και φόβο στην ανθρωπότητα για την πλήρη υποδούλωση της !!! Μακάρι τίποτα να μην γίνει !!

Πριν λοιπόν... καταστραφεί ο πλανήτης, ας προλάβω να συνεχίσω την σειρά άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών" με το Νο 5,που περιλαμβάνει γεωφυσικά και άλλα παράξενα γεγονότα από 15 Μαίου 2012 μέχρι σήμερα.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
Όλοι παρατηρούμε ότι το τελευταίο διάστημα ο καιρός έχει τρελαθεί. Τι κι αν έχουμε Νοέμβρη ο καιρός θυμίζει τέλη Αυγούστου και η ατμόσφαιρα έχει καταντήσει πια αποπνικτική. Τα κάνει αυτά ο καιρός θα βιαστούν να πουν κάποιοι, αλλά ίσως αυτή τη φορά η αιτία όλης αυτής της καιρικής αλλαγής να μην είναι τόσο τυχαία.

Σίγουρα σε όποιο μέρος της Ελλάδος και να βρίσκεστε  θα έχετε παρατηρήσει αυτές τις λευκές γραμμές που σκίζουν τον ουρανό και κάποιες φορές είναι τόσο μεγάλες που θυμίζουν σύννεφα.Οι γνωστοί μας αεροψεκασμοί,οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί και ο ουρανός πολλές φορές γεμίζει τετράγωνα εν είδη "μπακλαβά".Πολλές φορές συνεχίζονται και κατά την διάρκεια της νύχτας.Το φαινόμενο αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην χώρα μας,αλλά σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.

Για το θέμα αυτό έχω αναφερθεί αρκετά αναλυτικά στο προηγούμενο άρθρο μου το Νο 4 της σειράς "Τα σημεία των καιρών".Βέβαια η εξουσιαστές του πλανήτη μας οι"Νεοταξίτες"ή "Ιλουμινάτοι"συνεχίζουν να μην το παραδέχονται και το αποδίδουν στο γνωστό:"καυσαέρια αεροσκαφών".Το ίδιο συμβαίνει και με τα ΜΜΕ,πειθήνια όργανα των προαναφερθέντων,που όχι μόνον δεν αναφέρουν τίποτα,αλλά αποδίδουν το θέμα σε "συνομωσιολογικό" γεγονός.Πρόσφατα είχαμε τέτοιο παράδειγμα από γνωστή δημοσιογράφο σε πρωϊνή εκπομπή ιδιωτικού καναλιού της Ελληνικής τηλεόρασης !!

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι,όπως έχουν πεί ημιεπίσημα,προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να μειώσουν το (ανύπαρκτο) φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Οι αεροψεκασμοί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και σαν ένα τεράστιο φαρμακευτικό πείραμα. Ποιος ξέρει τι ρίχνουν αυτά τα,συνήθως χωρίς διακριτικά, αεροσκάφη? Ποιος μπορεί να ελέγξει? Είναι τυχαίο ότι ξαφνικά αισθανόμαστε όλοι κουρασμένοι? Ότι όλοι ξαφνικά είμαστε αδρανείς και οι αρρώστιες έχουν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο σε νέους και σε ηλικιωμένους? Μήπως και η κατάθλιψη,που έχει πια γίνει επιδημία,είναι και αυτή τυχαία? Πολλές συμπτώσεις βέβαια σημαίνουν ένα και μόνο πράγμα είναι σίγουρο:μια καλοσχηματισμένη πλεκτάνη !!!

Μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τους αεροψεκασμούς ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες:τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα,προφανώς και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα !!Ήδη σε πρόσφατες εξετάσεις αίματος ανθρώπων,ακόμη και στην χώρα μας,βρέθηκε ηυξημένη ποσότητα αλουμινίου !!

Επίσης οι αεροψεκασμοί είναι ...λίαν ευεργετικοί για την λειτουργεία ...του διαβολικού HAARP,καθώς και για την ..μείωση του πληθυσμού της Γης !!!

Γιατί όμως αυτή η αύξηση της έντασης τους τελευταίους μήνες ? Ο ένας λόγος είναι να "αποχαυνώνεται"ο κόσμος και να μην ξεσηκώνεται εναντίον των οικονομικών μέτρων που επιβάλονται σε πολλά κράτη της Ευρώπης,πρωτοστατούσης βέβαια της χώρας μας.Κατά δεύτερον λόγο πλησιάζει η "μυθική"πλέον ημερομηνία της 21 Δεκεμβρίου 2012.Αλλά τι θέλουν όμως να αποτρέψουν ? Την ευεργετική ακτινοβολία του Ήλιου η οποία ήδη από τον Οκτώβριο και με μεγαλύτερη ένταση όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος στέλνει στην Γη εκπομπές φωτονίων και σωματιδίων "νετρίνο" τα οποία αναβαθμίζουν τον άνθρωπο μετατρέποντας τον Άθρακα 12 που υπάρχει στο σώμα μας,σε Άνθρακα 7 που καθιστά εφικτή για την ανθρώπινη διάνοια,την πρόσβαση σε ανώτερα γνωστικά και συνειδησιακά επίπεδα και νέες πιo πνευματικές διαστάσεις και σφαίρες ύπαρξης.Επίσης την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργείας ενός αδένα ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου μας,την "Επίφυση"ή "Κωνάρειο" και τέλος την αναβάθμιση του DNA μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες γι'αυτά μπορείτε να διαβάσετε στο πρόσφατο άρθρο μου "ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ".

ΗΛΙΟΣ

Για το Ήλιο αναφέρθηκα πρόσφατα στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "Το Ξύπνημα του Ήλιου",οπότε δεν θα αναφερθώ εδώ σε λεπτομέρειες.Όπως λέω στο άρθρο μου,βρισκόμαστε ενώπιον μιας αλλαγής μεγάλου βεληνεκούς και ότι ο Ήλιος,ως ζωντανό πλάσμα, όπως και η Γη και οι πλανήτες, σύντομα θα εξελιχθεί.Από την μιά μεριά μπορείνα μας δημιουργήσει τεράστιες καταστροφές,άλλωστε αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές στο απώτατοπαρελθόν,από την άλλη είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας για την πνευματική μας εξέλιξη.

Εκείνο που θέλω να επαναλάβω,χωρίς να θέλω να τρομάξω κανέναν,είναι ότι πρόσφατα η NASA προειδοποιεί για μία άνευ προηγουμένου "διαστημική καταιγίδα", καθώς ο Ήλιος θα ξυπνήσει από έναν «βαθύ ύπνο» γύρω στο...2013, προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα.

Ανώτατα στελέχη της NASA πιστεύουν πως η μεγάλη αυτή καταιγίδα θα χτυπήσει σαν αστραπή και θα προκαλέσει καταστροφές παντού, από το νοσοκομειακό εξοπλισμό, τα τραπεζικά συστήματα και τα μηχανήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας μέχρι τις οικιακές μας συσκευές, τους υπολογιστές, τα iPods και τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης.

Αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα, η NASA εκτιμά πως ενδεχομένως να υπάρχουν καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια υγεία και την εθνική ασφάλεια.
"Γνωρίζουμε ότι έρχεται αλλά δεν ξέρουμε πόσο άσχημα θα είναι τα πράγματα" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Dr. Richard Fisher, διευθυντής του τμήματος Ηλιοφυσικής της NASA.
Μακάρι να κάνει λάθος !!!

Είμαι της γνώμης ότι είναι καλύτερα να γνωρίζουμε,παρά να αιφνιδιαστούμε !!!

ΣΕΙΣΜΟΙ

Εδώ και πολλά χρονια η σεισμική δραστηριότητα του πλανήτη μας ήταν εντελώς φυσιολογική και κάθε εβδομάδα συνέβαιναν από 150-220 σεισμοί μικρής κυρίως εντάσεως και σπανίως μεγάλης.Φυσιολογικό φαινόμενο που δεν ενέπνεε ανησυχία.Από το 2010 άρχισε αύξηση αυτής της δραστηριότητας και ήταν και πολύ συχνό το φαινόμενο σεισμών άν των 5 ρίχτερ σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Σήμερα,το 2012 η δραστηριότητα αυτή έχει αυξηθεί με περισσότερους από 640 ανά εβδομάδα καί έχουμε το τελευταίο διάστημα αύξηση κάθε ημέρα.Σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν μεγάλοι σεισμοί.Φαίνεται λοπόν ότι υπάρχει ένα τεράστιο ποσό μετατόπισης ενέργειας  σε όλη την Γη τώρα  και ίσως κάτι μεγαλύτερο διαφαίνεται το οποίο μας επηρεάζει τελικά με κάποιο τρόπο.

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί άνω των 5 Ρίχτερ που συνέβησαν από τον Αύγουστο μέχρι τώρα έγιναν στην Νορβηγία(6,8),στις Φιλιππίνες(7,6),στην Ινδονησία(6,6),στο Ελ Σαλβαδόρ(7,4),στην Ισλανδία(6,2),μεταξύ Ιαπωνίας-Ρωσίας,(6,8),δυτικά του Καναδά σην θάλασσα εγγύς των ακτών του(7,7),μάλιστα ο Καναδάς φημίζεται ως το πλέον αντισεισμική περιοχή του κόσμου.Επίσης στην Ιαπωνία(5,1),Νησιά Σολομώντα(5,1),Αργεντινή(5,6),Χιλή(5,9),Πακιστάν(5,7),Ρωσία(5,6),Ταϊβάν(5,2),Μεξικό(5,4).

Περισσότεροι από 300 σεισμοί μέχρι 5,5 R ταρακούνησαν το νότιο άκρο της Καλιφόρνιας τον Αύγουστο, καταστρέφοντας προηγούμενες εκτιμήσεις ότι το πιο πρόσφατο "σμήνος σεισμών" ήταν μόλις 100.Οι σεισμοί έγιναν αισθητοί στην Αριζόνα στο Σαν Ντιέγκο.

Όπως βλέπουμε στον χάρτη η μεγαλύτερη σεισμική δραστηριότητα παρατηρείτε σε παράλιες χώρες του Ειρηνικού και του Ινδικού ωκεανού.

Στην Ελλάδα κατά το β'εξάμηνο του 2012 είχαμε πληθώρα σεισμών μέχρι 4 R σε διάφορες περιοχές,αλλά κυρίως στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης και μεταξύ Σάμου,Ρόδου και Μικρασιατικών παραλίων.

Ο μεγαλύτερος σεισμός στο Αιγαίο εντάσεως 6R έγινε στις 10 Ιουνίου ανατολικά της Ρόδου κοντά στα Μικρασιατικά παράλια. Στις 12 Σεπτεμβρίου έγινε σεισμός 5,3R νότια της Κρήτης κοντά στην νήσο Γαύδο.

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις σημειώθησαν στη Δωδεκάνησο στις 18 και στις 25 Νοεμβριου. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δέκα ώρες στις 25/11 καταγράφεισαν 109 σεισμικές δονήσεις εντάσεως από 1,8 μέχρι 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012,είχαμε  εντατικοποίηση της ηφαιστειακής δραστηριότητος σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.Μάλιστα ορισμένα ηφαίστεια εξεράγησαν μετά από πολλά χρόνια.Ας τα δούμε:

-1/7 το Nevado del Ruiz στην Κολομβία (Νότια Αμερική).
-26/7 το Sakurajima στην Ιαπωνία ,για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες.
-4/9 διεπιστώθει ότι μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Βεζούβιο,ένα ηφαίστειο τεραστίων διαστάσεων απλώνεται κάτω από τη Νάπολη, στην Ιταλία.
-13/9 το Alejandro Maldonado στην Γουατεμάλα (Κεντρική Αμερική).
-14/9 το Fuego στην Γουατεμάλα.
-17/9 το Galamana της Ινδονησίας.
-21/11 το Tongariro στην Νέα Ζηλανδία,για πρώτη φορά μετά το 1897
-29/11 ανακοινώνεται ότι είναι έτοιμα να εκραγούν τρεία ηφαιστεια στην Γουατεμάλα,Ινδονησία,Νήσοι Μαριάνες.
-29/11 Το ηφαίστειο Sakurajima εισήλθε και πάλι σε μια έντονη εκρηκτική φάση. Στην πραγματικότητα, από τα μέσα Νοεμβρίου, το ηφαίστειο απελευθερώνει σύννεφα τέφρας σε μεγάλο υψόμετρο μέχρι το ύψος των 11.000 ποδιών.Είναι επίσης και το τέτΑρτο ηφαίστειο που εισήλθε σε εκρηκτική φάση την τελευταία εβδομάδα.

Η ένταση της ηφαιστειακής και της σεισμικής δραστηριότητας των τελευταίων χρόνων,οφείλεται σύμφωνα με τους επιστήμονες,όπως έχω αναφέρει και στο άρθρο μου "Τα Σημεία των Καιρών Νο4",στο ότι το ηλιακό μας σύστημα έχει ήδη μπεί σε περιοχή νέφους αερίων,κατάλοιπα απο έκρηξη υπερκαινοφανούς αστέρος,μερικά εκατομμύρια χρόνια πρίν,τα οποία σωματίδια του νέφους περιέχουν μεταλλικά ιχνοστοιχεία και επηρεάζουν τον Ηλιο και τους πλανήτες.Ενδείξεις επ'αυτού είναι η υπερβολική ηλιακή δραστηριότητα,σε σχέση με προηγούμενους 11ετείς κύκλους,η σεισμική και ηφαιστειακή  δραστηριότητα,η περέκληση του μαγνητικού βορρά,τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η αύξηση της σκόνης μετεωριτών που δέχεται καθημερινά ο πλανήτης,σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.Και δεν είναι μόνο στη Γη.Ανάλογα φαινόμενα παρατηρούνται απο τα τηλεσκόπια και τους φασματογράφους στον Δία,στον Κρόνο και τους δορυφόρους τους.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πλησιάζουμε στις 21/12/2012 όπου ο πλανήτης μας θα βρεθεί σε ευθεία γραμμή με τον Ήλιο και το κέντρο του Γαλαξία μας,οπου εκεί υπάρχει "Μαύρη Τρύπα" η οποία προκαλεί βαρυτικά φαινόμενα στην Γη.Μία λοιπόν αιτία της εντόνου ηφαιστειακής και σεισμικής δραστηριότητας είναι αυτή.

Ηφαίστειο Σαντορίνης
----------------------------
Από τους πρώτους μήνες του 2012 είχαμε έντονη,αλλά μικρή σε ένταση,σεισμική δραστηριότητα,στην Σαντορίνη και μεταξύ αυτής και της Κρήτης.Το γεγονός αυτό,συνοδευόμενο από εντονη μυρωδιά "θειαφιού"σε όλο το νησί και κοκκίνισμα της θάλασσας σε ορισμένα σημεία,είχει ανησυχήσει Έλληνες και ξένους σεισμολόγους.

Σύμφωνα με την έρευνα Βρετανών επιστημόνων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με Έλληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Ανώτερης Γεωδαισίας), ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012.

Αυτό σημαίνει ότι το "φούσκωμα" του μάγματος έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Η προσθήκη αυτού του μάγματος, από άποψη όγκου, θεωρείται η σημαντικότερη που έχει λάβει χώρα από το 1955, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Επίσης, η διόγκωση του μάγματος οδήγησε σε ανύψωση της επιφάνειας του νησιού κατά 8 έως 14 εκατοστά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι το ηφαίστειο της Σαντορίνης εμφανίζει δύο διαφορετικών ειδών εκρήξεις στο πέρασμα του χρόνου: αφενός μικρές εκρήξεις που συμβαίνουν σχετικά συχνά και εκλύουν λάβα και αφετέρου, μεγάλες εκρήξεις που συμβαίνουν σπάνια, ανά περίπου 10.000 έως 30.000 χρόνια. Και οι δύο τύποι εκρήξεων θεωρείται ότι "εκκολάπτονται" σε ένα ρηχό θάλαμο μάγματος, ο οποίος τροφοδοτείται σε συνεχή βάση από μικρές ποσότητες λιωμένων πετρωμάτων,τα οποία ανεβαίνουν από κάτω προς τα πάνω.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είτε το ηφαίστειο της Σαντορίνης βρίσκεται στην πιο συνηθισμένη (αργή) φάση συσσώρευσης λάβας είτε στην πιο σπάνια (και γρήγορη) εκρηκτική φάση του, ο ρηχός θάλαμος του μάγματος τροφοδοτείται περιστασιακά με ταχείας ροής ποσότητες μάγματος. Η χρονική διάρκεια αυτών των περιόδων τροφοδότησης του μάγματος είναι σύντομη σε σχέση με τις ενδιάμεσες περιόδους ηρεμίας, ενώ το πότε θα συμβούν αυτές οι περιστασιακές ανατροφοδοτήσεις, δηλαδή ο χρονισμός τους, εξαρτάται από την υπόγεια δυναμική που αναπτύσσεται στο ακόμα βαθύτερο τμήμα του μάγματος κάτω από τη Σαντορίνη.

Αυτό που μένει αναπάντητο, όμως, είναι το μείζον ερώτημα: πότε το ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά?
Πάντως τους τελευταίους δύο μήνες οι επιστήμονες είναι πολύ ανήσυχοι !!!!

ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ

Όπως είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο μου η Γη μας έχει αποσταθεροποιηθεί και οι τεκτονικές πλάκες βρίσκονται σε μια περίοδο μεταβολών.Τεράστιες γεωλογικές  διεργασίες πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα  στον πλανήτη μας. Σχεδόν καθημερινό έχει γίνει το φαινόμενο της διολίσθησις του εδάφους,με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.Τεράστιες τρύπες που οδηγούν στην… άβυσσο ανοίγουν μαζικά  σε διάφορα μέρη της Γης καταπίνοντας δέντρα, σπίτια και ασφάλτινους δρόμους.

Τα φαινόμενα αυτά συνεχίσθηκαν και το β' εξάμηνο του 2012.Πιό συγκεκριμένα άνοιξαν μεγάλες τρύπες-καταβόθρες όπως παρακάτω:

-Στις 3 Αυγούστου στην περιοχή La Bayou Corne στη Λουιζιάνα του Τέξας καταβόθρα μεγέθους τεσσάρων στρεμμάτων  η οποία συνεχίζει να διευρύνεται μέχρι σήμερα ρουφώντας ό,τι υπάρχει στην επιφάνεια. Οι επιστήμονες προσπαθούν ακόμα να εξηγήσουν γιατί εμφανίστηκε. Η τρύπα είναι εντυπωσιακή και βρίσκεται σε βαλτώδη και δασώδη περιοχή κατάφυτη από κυπαρίσσια. Το σημείο τώρα είναι γεμάτο λάσπη, αφού εκεί καταποντίστηκαν εκατοντάδες κυβικά μέτρα βάλτου. Οι ειδικοί γνωρίζουν ότι ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένα υπόγειο αλατοσπήλαιο που επιστεγάζεται από έναν αλάτινο θόλο, ενώ το δάπεδό του είναι καλυμμένο από μια άγνωστη ουσία. Ο σχηματισμός της τρύπας συνοδεύτηκε αρχικά από φυσαλίδες φυσικού αερίου και έντονη μυρωδιά πετρελαίου που έκανε τα μάτια και τη μύτη των ντόπιων να καίνε.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mxoEK2odpvM

ΡΩΣΙΑ
-Στις 4/11  στο κέντρο της ρωσικής πόλης Berezniki, μιας παλιάς πόλης με ορυχεία κοντά στα Ουράλια .Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα, ενώ η πόλη συνεχίζει να…διακοσμείται με απειλητικές καταβόθρες και χάσματα. Το Berezniki παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως για τυχόν απρόσμενες εξελίξεις, αφού κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να ρουφηχτούν κτίρια και δρόμοι.

-Στις 31 Μαίου 2010 στην πόλη της Γουατεμάλα άνοιξε τρύπα ανάμεσα σε σπίτια, μετά την τροπική καταιγίδα Agatha, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων.Μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει κατά πολύ.


ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ
-Τον Ιούνιο 2012 στην παραλία του Queensland της Αυστραλίας,με μήκος 100 και βάθος 50 μέτρα. Στην αρχή έμοιαζε σαν μια βαθιά ρωγμή που μεγάλωνε συνεχώς εξαφανίζοντας την παραλία και όσα δέντρα συναντούσε.

-Στις 9 Ιουλίου2012 κοντά στο Leadville του Κολοράντο,μέσα στον δρόμο και επάνω από ένα αιωνόβιο εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό τούνελ, έχοντας βάθος 30 μέτρων.

-Στις 17 Μαίου 2012 στο Newburn, κοντά στο Newcastle της Αγγλίας, όπου ένας βαθύς κρατήρας εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο ανάμεσα στα σπίτια παρασύροντας μαζί του έναν τούβλινο τοίχο.
ΚΙΝΑ

-Τον Ιούνιο σε μια πόλη της νότιας Κίνας, όπου μια τεράστια τρύπα δημιουργήθηκε στην αυλή ενός σχολείου προκαλώντας επίσης ρωγμές και ζημιές στα γύρω κτίρια. Η διάμετρός της έφτασε τα 80 μέτρα.

-Στις 6 Νοεμβρίου 2012 Ένα τεράστιο ρήγμα μήκους 1,5 χιλιομέτρου δημιουργήθηκε ξαφνικά στη γη, στη νότια Ισπανία, στις περιοχές του El Esparragal και του Puerto Lumbreras που είχαν Η γιγάντια ρωγμή έχει βάθος που αυξάνει από τα 3 έως τα 5 μέτρα και στην περιοχή για το πρωτοφανές φαινόμενο, έχουν καταφθάσει τεχνικοί της προστασίας του πολίτη καθώς και της Εθνικής Γεωλογικής υπηρεσίας που ακόμα δεν είναι σε θέση να δώσουν εξηγήσεις για το τι το προκάλεσε και αν αυτό θα σταματήσει.


ΙΣΠΑΝΙΑ
-Στις 29 Νοεμβρίου 2012, μια νέα τρύπα (καταβόθρα) "αναδύθηκε λίγο έξω από την πόλη" του Dover στο Οχάιο και έχει μέγεθος τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου και βάθος δέκα μέτρα. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ.

- Και η πιο παράξενη περίπτωση: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εκατοντάδες τρύπες (693 μέχρι τώρα) ανοίγουν στην πόλη Yuejia της κεντρικής Κίνας από καθιζήσεις του εδάφους από τον Φεβρουάριο 2012 δημιουργώντας, όπως ήταν φυσικό, μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή των κατοίκων.

Ας μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει ο Δεκέμβριος 2012 και δημιουργούνται βαρυτικά φαινόμενα από το κέντρο του Γαλαξία μας που επηρεάζουν τον φλοιό της Γης !!!

ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Οι φυσικές καταστροφές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον πλανήτη γίνονται όλο και πιο συχνές.Αυτές αυξήθηκαν κατά 410% από το 1963.Οι καταστροφές από τυφώνες έχουν αυξηθεί κατά 300% από το 1950 και από ανεμοστρόβιλους κατά 200% από το 1970.

Οι καιρικές συνθήκες είναι πλέον πέραν από ανθρωπογενείς παράγοντες,όπως η (δήθεν)υπερθαίρμανση του πλανήτη που λένε ..κάποιοι.Αυτό οφείλεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης που κατευθύνει  τον τρόπο που ο Ήλιος χτυπάει την Γη,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διακυμάνσεις της θερμοκρασίας που μπορεί να κατευθύνουν  τις καιρικές συνθήκες.Σύμφωνα με επιστήμονες της ΝΑΣΑ το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης έχει άμεση επιρροή στις καιρικές συνθήκες.

Οι κυριώτερες φυσικές καταστροφές στο β'εξάμηνο του 2012 είναι :

-Φονικές πλημμύρες στην νότιο Ισπανία την τελευταία εβδομαδα του Νοεμβρίου 2012.Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 5000 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξ'αιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων που έπληξαν τις νότιες περιοχές της Ισπανίας, ιδιαίτερα την Ανδαλουσία και τη Μούρθια.


ΤΥΦΩΝΑΣ SANDY
-Στις 29-30 οκτωβρίου  η ανατολική ακτή των ΗΠΑ δέχεται το σκληρό χτύπημα του τυφώνα  SANDY.Οι άνεμοι έφτασαν ακόμα και τα 140 χιλ./ώρα στο "μάτι" του τυφώνα,ο οποίος προκάλεσε των θάνατο 63 ατόμων και προκάλεσε βιβλικές καταστροφές και πλυμμύρες ιδίως στην Νέα Υόρκη και το New Jersey.Κτύπήθηκαν επίσης οι πολιτείες Connecticut, New Jersey, Pennsylvania και Massachusetts καθώς επίσης και η Κούβα.Η ζημίες ανήλθαν σε 50 δις δολλάρια περίπου.

Ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens ισχυρίζεται ότι ο τυφώνας Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων.O Stevens ισχυρίζεται ότι η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες και ότι με αυτές τις τεχνικές δημιουργήθηκαν εκείνες οι συνθήκες ώστε ο τυφώνας να οδηγηθεί στο  New Jersey.

Ο Stevens  ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν για να ανοίξει η οικονομία του κατασκευαστικού τομέα σε μια περίοδο  οικονομικής δυσπραγίας. "Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση. Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή".

-Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι πλήττουν την κεντρική και νοτιοδυτική Αγγλία,ιδίως την περιοχή της Κορνουάλης η οποία και εδέχθει τον κύριο όγκο της κακοκαιρίας.

-Στις 29 Νοεμβρίου έγινε η χειρότερη χιονοθύελλα των τελευταίων 50 ετών στη Μόσχα.Η μετεωρολογική υπηρεσία ανέφερε ότι το χιόνι που έπεσε στη Μόσχα σε 24 ώρες ισοδυναμεί με το ένα τρίτο που χιονιού που πέφτει συνήθως ολόκληρο τον Νοέμβριο στην πόλη. Το ύψος του χιονιού έφτασε τα 55 εκατοστά.

ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε δύο χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες.Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον δύο αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας.Ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ, διευθυντής του τμήματος διαστημικών ερευνών του αστεροσκοπείου Πούλκοβσκαγια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, δηλώνει πως ο πλανήτης άρχισε να παγώνει.

Μελετώντας την συχνότητα αλλαγών της ηλιακής δραστηριότητας, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα για τις ερχόμενες παγκόσμιες ανόδους θερμοκρασίας και ψύξης. "Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταθερά να πέφτει από το 2014. Το μέγιστο ψύχος θα σημειωθεί το 2055, συν-πλην 11 έτη",υποστηρίζει ο επιστήμονας."Η ψύξη θα προκαλέσει μείωση των περιοχών καλλιέργειας".

Εκτός των προβλημάτων με τα τρόφιμα θα είναι πιο δύσκολη η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στις βόρειες περιοχές. Τα προβλήματα με την παροχή θέρμανσης θα κλιμακωθούν. Το ψύχος θα επηρεάσει πολλούς, σχεδόν όλους, αλλά κυρίως τις βόρειες χώρες,προειδοποιεί ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ. Η προβλεπόμενη παρατεταμένη ψύξη μπορεί να είναι η πέμπτη μικρή περίοδος παγετώνων τους τελευταίους εννέα αιώνες.

Παρόμοιες κλιματικές αλλαγές είχαν εντοπιστεί τον 13ο,15ο,17ο και 19ο αιώνα. Όπως συχνά συμβαίνει, στην αρχή όλοι λένε, πως όλα αυτά είναι ανοησίες, δεν είναι επιστήμη, δεν μπορούν να συμβούν, ύστερα λένε πως κάποια λογική υπάρχει σε αυτό, ότι και εμείς έτσι πάντα σκεφτόμασταν.

Για το ίδιο θέμα είχε προειδοποιήσει η NASA από τον Δεκέμβριο του 2009,όταν το Ηλιακό μας σύστημα εισήλθε σε ένα τεράστο ηλεκτομαγνητικό νέφος.Όπως είπε,"αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πέφτει η θερμοκρασία του Ήλιου με συνέπεια να ψύχονται τα άνω των 100χλμ στρώματα της Γης και στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει,ιδίως στις βόρειες περιοχές, μίνι εποχή παγετώνων ".Μην ξεχνάμε ότι οι δύο πρώτοι μήνες του 2012 ήταν από τους πλέον κρύους στην Ευρώπη.Αρκτική (Βόρειος Πόλος)
---------------------------------
Για περισσότερα από 800.000 χρόνια, ο πάγος αποτελούσε ένα από τα μόνιμα χαρακτηριστικά του Αρκτικού Ωκεανού. Εξαιτίας της εμμονής μας στα βρώμικα ορυκτά καύσιμα, ο πάγος λιώνει και στο κοντινό μέλλον η Αρκτική κινδυνεύει να μείνει χωρίς πάγο για πρώτη φορά από τότε που οι άνθρωποι εμφανίστηκαν στη Γη.


ΑΡΚΤΙΚΗ
Αυτό θα ήταν καταστροφικό, όχι μόνο για τους κάτοικους, τις πολικές αρκούδες, τις φάλαινες, τους θαλάσσιους ίππους και τα άλλα είδη που ζουν εκεί, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Ο πάγος της Αρκτικής αντανακλά μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας στο διάστημα και διατηρεί ολόκληρο τον πλανήτη μας δροσερό, σταθεροποιώντας το κλίμα, στο οποίο βασιζόμαστε για να καλλιεργήσουμε την τροφή μας.Η προστασία των πάγων σημαίνει προστασία όλων μας.

Εφέτος το καλοκαίρι(2012) είχαμε ένα παράξενο φαινόμενο στην Αρκτική .Στις 26 Αυγούστου σύμφωνα με τις μετρήσεις πολλών διαφορετικών αρμόδιων υπηρεσιών,οι θαλάσσιοι πάγοι της Αρκτικής είχαν συρρικνωθεί στον μεγαλύτερο βαθμό που έχει παρατηρηθεί ποτέ και μάλιστα χωρίς να έχει τελειώσει η περίοδος κατά την οποία οι πάγοι λιώνουν,δηλαδή τα μέσα Σεπτεμβρίου.Και όχι μόνον αυτό,αλλά  ο ρυθμός του λιωσίματος έγινε  ακόμη πιο γρήγορος.

Το γεγονός θεωρείται ακόμη πιο ανησυχητικό όταν συγκρίνει κανείς τα δεδομένα του προηγούμενου ιστορικού χαμηλού με το εφετινό. Το 2007 ήταν μια ασυνήθιστα θερμή χρονιά, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την εφετινή,και αυτό σημαίνει για τους ειδικούς ότι η συρρίκνωση των πάγων που παρατηρούμε τώρα οφείλεται στην υποχώρηση των μόνιμων πάγων.

Οι θαλάσσιοι πάγοι της Αρκτικής δεν έχουν σταθερή έκταση, αυξάνονται σε έναν βαθμό περιμετρικά με το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και υποχωρούν λιώνοντας με τη ζέστη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ένα μέρος της παγοκάλυψης όμως – οι μόνιμοι πάγοι – διατηρείται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι η έκταση των θαλάσσιων πάγων κατά τους θερινούς μήνες συρρικνώνεται όλο και περισσότερο, με ρυθμό μείωσης περίπου 13% ανά δεκαετία, ενώ παράλληλα μειώνεται και το πάχος τους.Όπως είπε χαρακτηριστικά η NASA "Χάνουμε τους μόνιμους πάγους, το πυκνό συστατικό της παγοκάλυψης. Και όταν χάνεται αυτό το πυκνό συστατικό οι πάγοι γίνονται πολύ ευάλωτοι".

Ήδη η πάντα καλυμένη με πάγους Γροιλανδία,έχει χάσει σχεδόν το ήμιση των πάγων της.

Ο καθηγητής Peter Wadhams του Πανεπιστημίου του Cambridge σημειώνει ότι σύμφωνα με την πρόσφατη, μη αναμενομένη πορεία τους, είναι πολύ πιθανό οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο να εξαφανιστούν τελείως, μέχρι το 2016.Βέβαια ο εν λόγω καθηγητής αποδίδει το φαινόμενο στο "φαινόμενο του θρμοκηπίου",αλλά όπως γνωρίζουμε αυτό είναι ανύπαρκτο και εξυπηρετεί τα σχέδια των παλαιών οικονομικών δυνάμεων του πλανήτη,έναντι των ταχέως αναπτυσομένων κράτων BRICS (Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Κίνα,Νότιος Αφρική)με σκοπό να περιορίσουν τις βιομηχανίες τους.

Όπως ανακοίνωσε στις 28 Νοεμβρίου 2012 ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός, οι πάγοι που έλιωσαν στην Αρκτική έφτασαν φέτος σε επίπεδο ρεκόρ για την εποχή και είναι
μειωμένοι κατά 18% σε σχέση με το 2007, οπότε είχε παρατηρηθεί το προηγούμενο χαμηλότερο ποσοστό.

Ανταρκτική (Νότιος Πόλος)
---------------------------------
Σε αντίθεση με την Αρκτική,στην Ανταρκτική (Νότιος Πόλος) οι πάγοι όχι μόνον δεν λιώνουν,αλλά αντιθέτως αυξάνονται !!!Τα τελευταία 20 χρόνια τα θαλάσσια στρώματα πάγου που περιβάλλουν την Ανταρκτική επεκτάθηκαν χάρη στους ενισχυμένους άνεμους που πνέουν στην περιοχή, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature Geoscience.BRINICLE

Τελευταία ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο κατάφεραν να καταγράψουν για πρώτη φορά επιστήμονες στην Ανταρκτική για την μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, Frozen Planet. Ο λόγος για τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσιου τυφώνα, γνωστού ως "Brinicle", ο οποίος μόλις αγγίξει τον βυθό αρχίζει και επεκτείνεται σκοτώνοντας ότι έρχεται σε επαφή μαζί του.

Οι Hugh Miller και Doug Anderson βιντεοσκόπησαν τον παγοκρύσταλλο του θανάτου, ο οποίος δημιουργείται κάτω από πολύ ήρεμες συνθήκες στους ωκεανούς, όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας του νερού (περίπου -1.9 βαθμούς Κελσίου), και της θερμοκρασίας του αέρα (κάτω από μείον 20 βαθμούς Κελσίου).


Πρόσφατο δημοσίευμα
----------------------------
Ολόκληρη η Ευρώπη, επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή που είναι εμφανής στον πλανήτη μας, με τον αντίκτυπο να αποτυπώνεται σε μια σειρά περιβαλλοντικών και κοινωνικών μεταβολών, αφού στο μέλλον αναμένονται επιπλέον φαινόμενα κλιματικής αλλαγής, με το κόστος αποκατάστασης καταστροφών να αυξάνεται ραγδαία...

Αυτή είναι η αποτίμηση που περιλαμβάνεται στην έκθεση «Climate change, impacts and vulnerability in Europe 2012» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (EEA).
Ο ΕΕΑ, όπως αναφέρει, καταγράφει αυξημένες βροχοπτώσεις στον ευρωπαϊκό βορρά σε αντίθεση με το νότο όπου παρατηρούνται φαινόμενα ανομβρίας αν όχι ξηρασίας.

Η κλιματική αλλαγή, όπως αυτή καταγράφεται στη μείωση των μόνιμα παγωμένων εδαφών (permafrost) και του παγοκαλύμματος σε Γροιλανδία και Αρκτική, αναμένεται να επιτείνει ακραία καιρικά φαινόμενα (καύσωνες, πλημμύρες, ξηρασίες) στη Γηραιά Ήπειρο.

Περισσότερο ευάλωτες σε αυτά θα είναι οι οικονομικά ασθενέστερες χώρες που δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο κόστος αποκατάστασης.Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΕΑ, Ζακλίν ΜακΓκλέηντ (Jacqueline McGlade) καλεί τα νοικοκυριά να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες περιορίζοντας το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Η τελευταία δεκαετία καταγράφηκε ως η θερμότερη στην Ευρώπη με μέση θερμοκρασία υψηλότερη κατά 1,3 βαθμούς Κελσίου σε σύγκριση με την προβιομηχανική εποχή. Οι προβολές για το μέλλον κάνουν λόγο για αύξηση 2,5-4 βαθμούς Κελσίου στα τέλη του αιώνα σε σύγκριση με τη μέση θερμοκρασία της τριακονταετίας 1961–1990.

Όσον αφορά στη γειτονιά μας, δηλαδή τη Νότια Ευρώπη, η έκθεση επισημαίνει ότι θα καταγραφούν:
-Συχνότερα και μεγαλύτερης διάρκειας κύματα καύσωνα, με αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους.
-Ξηρασίες, μείωση ροής και στέρεμα ποταμών και ρεμάτων.
-Εξάπλωση ασθενειών, αλλά και ξενικών ειδών εντόμων (πχ κουνούπι τίγρης).
-Μεταβολή των κύκλων της φύσης (άνθηση φυτών, εμφάνιση πλαγκτόν κ.ά).
-Εξαφάνιση ειδών χλωρίδας και πανίδας που δεν θα καταφέρουν να προσαρμοστούν.
-Μείωση αγροτικής παραγωγής.
-Μείωση κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση, αλλά αύξηση για ψύξη.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ-PROJECT MANNEQUIN

Δημοσιεύω αυτούσιο ένα συγκλονιστικό-τρομακτικό δημοσιέυμα του ιστολογίου ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΣ,γιατί πρέπει να γνωρίζουμε τις ενέργειες των κρονίων-αποστατών:

Λέγομαι James Michael Casbolt. Παρακάτω καταγράφεται η ζωή μου και η μαρτυρία μου. Γεννήθηκα στο Λονδίνο το 1976. Επιλέχθηκα πριν γεννηθώ, για ένα πρόγραμμα (μιας υπηρεσίας αντικατασκοπείας) ελέγχου του νου και γενετικής ενίσχυσης, το οποίο είναι γνωστό ως Project Mannequin. Αυτό το πρόγραμμα διενεργείται σε άκρα μυστικότητα και κατηγοριοποιείται στα άκρως απόρρητα αυτής της χώρας, και αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που γράφεται γι'αυτό.

Μπήκα στο πρόγραμμα με τη γέννησή μου, λόγω των σπάνιων γενετικών ιδιοτήτων που διαθέτω, τις οποίες αναζητούν οι χειριστές του προγράμματος, και λόγω της εμπλοκής της οικογένειάς μου στην κοινότητα της αντικατασκοπείας και των ιλουμινάτι. Η οικογένειά μου είναι απόγονοι της γαλλικής βασιλικής οικογένειας (κατά τη γαλλική επανάσταση) από την πλευρά του πατέρα μου. Ο παππούς μου ήταν στην ναυτική αντικατασκοπεία κατά τον Β'ΠΠ. Το όνομά του ήταν James Casbolt. 'Ηταν επίσης υψηλόβαθμο μέλος της μεγάλης μασονικής στοάς Sindlesham στο Berkshire. Το Berkshire είναι μεγάλο κέντρο δραστηριοτήτων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" στην Αγγλία. 'Ηταν σιωνιστής εβραίος και είχε στενή διασυνδεση με τον Rupert Murdoch και διηύθυνε εναν δικό του οικο εκτυπώσεων, μετά τον πόλεμο.

 Ο θείος μου ήταν πράκτορας της MI 5 στον τομέα logistics - ονομάζεται Brain Casbolt - και ο πατέρας μου ήταν πράκτορας της MI 6 και λεγόταν Peter Casbolt. Ο πατέρας μου ήταν γνωστός και με άλλα ψευδώνυμα στην κοινότητα της αντικατασκοπείας. Ο πατριός μου, ο Neil Pettet, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια εταιρία αλουμινίου ονόματι Hi-Mets (που σήμερα λέγεται Service Metals). Αυτή η εταιρία είχε τη βάση της στο Newbury, και ουσιαστικά βρισκόταν ακριβώς από πάνω από τις εγκαταστάσεις AL/499. Ο Neil είχε συμβόλαιο για την στρατιωτική άμυνα, υπογεγραμμένο από το υπουργείο Αμύνης και δούλευε μυστικά στην R.A.F. Το Welford συνδέεται υπόγεια με το AL/499. Επίσης, δούλεψε στα εργαστήρια γενετικής Harwell στην περιοχή και στη στρατιωτική μονάδα Boscombe Down στο Wiltshire. Και τα δύο αυτά σημεία έχουν άμεση και βαθύτατη συνδεση με το Project Mannequin, όπως θα δούμε αργότερα σ'αυτό το βιβλίο...

"Η παραπάνω συνέντευξη δίνει λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμα της ΝΤΠ να έχει τον έλεγχο της Αγγλίας πριν το 2012. Αυτο το πρόγραμμα λέγεται Project Mannequin, στο οποίο ενεπλάκην άμεσα και διευθύνεται από τη NSA από διάφορες υπόγειες βάσεις που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και το Μπέρκσαϊρ, όπως η βάση AL/499 που βρίσκεται 200 πόδια κάτω απο την πόλη Peasemore στο Berkshire, η βάση CLC-1 κάτω από το Westminster στο λονδίνο που συνδέεται με τη μεγάλη βάση κάτω από τη Βουλή, τις εγκαταστάσεις MONSOON-1 κάτω από το Lakenheath της RAF, 90 μίλια βόρεια του Λονδίνου και τις υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από τη βάση βιολογικού πολέμου Porton Down στο Wiltshire, καθώς και σε άλλες βάσεις στην Αγγλία.

Οι λεπτομέρειες για το Project Mannequin και τα συσχετιζόμενα υπο-προγράμματα, αναφέρονται στη συνέντευξη, αλλά μόλις μου δόθηκε νέα πληροφόρηση σχετικά με αυτή την ατζέντα, από πολύ αξιόπιστη πηγή, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα. Η πληροφόρηση είναι πολύ ανησυχητική και δε θα απολογηθώ ούτε θα μασήσω τα λόγια μου, καθώς πρέπει να το γνωρίζετε αυτό, για το μέλλον σας."

Απαχθέντα παιδιά και υπόγειες βάσεις
---------------------------------------------------
"Η τεράστια διακίνηση παιδιών και τα δίκτυα σατανιστικών τελετουργικών δολοφονιών στην Αγγλία, συνδέονται άμεσα με το Project Mannequin και με πολύ σατανικές φατρίες μέσα στην κοινότητα αντικατασκοπείας, που επικεντρώνονται στο NSA, την CIA και την βρετανική αντικατασκκοπεία. Τώρα έχουμε πάνω από 25.000 παιδιά που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος στην Αγγλία κάθε χρόνο, τα οποία οι δικοί τους δεν ξαναβλέπουν ποτέ. Αυτός ο αριθμός αποκρύπτεται (σε απόρρητα αρχεία) και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από την κοινότητα της αντικατασκοπείας, αποσιωπούν αυτά τα γεγονότα, και δεν δίνουν το βήμα στους γονείς αυτών των παιδιών, εστιάζοντας υπέρ το δέον σε μια η δυο περιπτώσεις αγνοούμενων παιδιών κάθε χρόνο, για να αποτρέψουν την εστίαση του κόσμου στην σφαιρική εικόνα αυτής της ιστορίας. Πέρισι βρέθηκα στο κολέγιο Truro και είδα στους τοίχους αφίσσες κολλημένες, αγνοούμενων παιδιών. Αυτά τα άτομα, δεν είχαν καν αναφερθεί σε ειδησεογραφικές εκπομπές στην Αγγλία.

Η πηγή μου, μου αποκάλυψε ότι τα παιδιά που απαγάγονται τώρα και μεταφέρονται σε υπόγειες βάσεις όπως την AL/499, δολοφονούνται με φρικτούς τρόπους και καταγράφουν τα εγκεφαλικά τους κυματα σε υπολογιστές, κατά τη στιγμή του θανάτου, με ψηφιακά λινκς σε κρανιακά εμφυτευματα που τοποθετούνται στους εγκεφάλους των παιδιών. Καθώς τα εγκεφαλικά κύματα και τα ραδιοκύματα είναι βασικά το ίδιο πράγμα, αυτή η φρικτή ενέργεια που καταγραφεται από υπερ-υπολογιστές, εκπέμπονται μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, κινητών τηλεφώνων και κεραιών σε όλη τη χώρα, επηρεάζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό μέσω αυξημένων επιπεδων εγκλημάτων, σεξουαλική κακοποίηση, κακοποίηση παιδιών, κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και μια γενικότερη πτώση των ηθικών αξιών των ανθρώπων, καθώς κάθε άνθρωπος έχει ένα είδος τηλεπαθητικού "δέκτη" ο οποίος είναι ο αδένας επίφυση (ή κωνάριο) μέσα στον εγκέφαλο.

Προσωπικά είδα παιδιά να δολοφονούνται στο διάστημα που βρισκόμουν σ'εκείνη τη βάση και τελευταία, κόβουν τα λαρύγγια των παιδιών και οι εκπομπές από τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα κατά την ώρα του θανάτου, είναι αυτές που εμποδίζουν τους ανθρώπους σ'αυτή τη χώρα να μιλούν και να μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους... Κόβουν τα χέρια των παιδιών σε κάποιες απο αυτές τις υπόγειες βάσεις, και οι συχνότητες που εκπέμπονται, εμποδίζουν τους ανθρώπους να κάνουν τις δουλειές της καθημερινότητάς τους αποτελεσματικά, και να διατηρουν πειθαρχια στη ζωή τους.

Ίσως να σας απωθούν όλα αυτά και να αρνείστε ότι συμβαίνουν, αλλά είναι πραγματικά και είναι καιρός να ξυπνήσετε.

Ο Βarry King που είναι στενός μου φίλος και ήταν αξιωματικός ασφαλείας στο Wackenhut το 1979, και συγκεκριμένα στη βάση AL/499 NASH Berkshire, μου είπε ότι το σχέδιο της NSA ήταν να μπουν μικροτσίπς σε όλον τον κόσμο στην Αγγλία, με κρανιακά εμφιτεύματα κατά τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABS), πριν το 2009. Οι σατανικές φατρίες στην NSA δουλεύουν υπερωρίες με το στρατό σ'αυτή τη χώρα, με στρατιωτικές απαγωγές κάθε βράδυ, χρησιμοποιώντας τα μαυρα, τριγωνικά αεροσκάφη ‘Firefly’, που έχουν δοκιμαστεί στην Area 51 στις ΗΠΑ και τα αναφέρω λεπτομερώς στη συνέντευξη.

Μόλις έμαθα σήμερα, (μιλάμε για το 2007 που δόθηκε η συνέντευξη) ότι κατεβαίνουν οι διακόπτες των αναλογικών σημάτων στις τηλεοράσεις το 2009 και αυτές θα λειτουργούν μόνον με ψηφιακή σύνδεση. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ! Η NSA θέλει να "συντονιστούν" όλοι στους ψηφιακούς τους παλμούς και να συνδέονται με τους υπερ-υπολογιστές τους, σαν τον υπολογιστή "τέρας", που βρίσκεται στο Pine Gap στην Αυστραλία, μέσω των κρανιακών τους εμφυτευμάτων, μέχρι το 2009...."
(ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????)

"... Πέρσι, περίπου 1 στα 25 άτομα, δέχθηκαν εμφυτεύματα με διάφορους τρόπους που ανέφερα στη συνέντευξη. Τώρα έχουμε φτάσει στο 1 στα 17 άτομα και ο αριθμός αυτός, αυξάνεται.
Οι συχνότητες των δολοφονιών, καταγράφονται πίσω από δημοφιλείς μουσικές, ταινίες και τηλεοράσεις σε τόνο ELF (Extremely low frequency= Υπερβολικά Χαμηλή Συχνότητα-ΥΧΣ) που στη φυσική ακούγεται σαν βουητό. Όταν αποκωδικοποιηθεί, βγαίνει στην κυριολεξία ήχος ουρλιαχτού!
 Τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα, μπορούν να αποθηκευτούν σε μια μικρή συσκευή σαν κουτάκι, σε υπερσυμπυκνωμένη μορφή, και να φοριέται σε ζώνες, ή να την κρατούν δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών. Το κουτάκι μπορεί να στραφεί προς κάποιο άτομο (να το στοχεύσει) και να "εκτοξευτεί" ραδιοκυμα που φυσικά είναι αόρατο στα μάτια του κόσμου. Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς ξένη για το νευρικό συστημα των περισσότερων ανθρώπων, και ο στόχος (το άτομο που στοχεύεται) θα πεσει σε σοκ, καθώς το νευρικό σύστημα "κατεβάζει διακόπτες" και συνήθως πεθαίνει.
Αυτές οι ομάδες, χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές απόγνωσης, για να μπλοκάρουν τις ισχυρές συχνότητες αγάπης και διαφωτισμου που αυξάνονται μέρα τη μέρα, καθώς ο πλανήτης μας πλησιάζει το γαλαξιακό κέντρο, καθώς πλησιάζουμε στο 2012.

Ζούμε σε επικίνδυνους και συναρπαστικους καιρούς και πρέπει να ενωθούμε σε ομάδες, με συμπόνοια και επικοινωνία μέσα γεγονότα όπως το συνέδριο Probe International στο Blakpool για να διασπαστούν αυτές οι συχνότητες.

Στο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στην Αγγλία πριν μερικά χρόνια, είχε κωδικοποιηθεί το ακόλουθο μήνυμα σε ψηφιακό δυαδικό κώδικα:
"Προσοχή στους φέροντες ΨΕΥΤΙΚΑ δώρα, και προσοχή στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΘΕΤΟΥΝ. Πολύς ΠΟΝΟΣ, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Υπάρχει ΤΟ ΚΑΛΟ εκεί έξω. Αντιτιθέμεθα στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Αγωγός ΚΛΕΙΝΕΙ (ήχος κουδουνιού ή καμπάνας)"

Οι σκοτεινές φατρίες στις μυστικές οργανώσεις, προσπαθούν να κλείσουν τον αγωγό αυτής της ενέργειας αγάπης που είναι υψηλότερης συχνότητας, μέσω των ψηφιακών τους σημάτων. Θα τους το επιτρέψετε, με το να πιστεύετε τα ψέματα που μας ταϊζουν τα ΜΜΕ, ή θα ξυπνήσετε μέσα από πολλά εναλλακτικά ποιοτικά ΜΜΕ, όπως το διαδικτυο και τις οργανώσεις όπως η Probe International?
Με την αλήθεια μου
James Casbolt, St Ives, Κορνουάλη, 9 Οκτωβρίου 2007"
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΕΣΜΕΣ ΦΩΤΟΣ

Από τα μέσα του 2011 το Ηλιακό μας σύστημα,σύμφωνα με ανακοίνωση της NASA,εισήλθε σε ένα τεράστιο νέφος φωτονίων το οποίο γίνεται όλο πυκνώτερο όσο προχωρεί μέσα σ'αυτο.Καθώς αυτό το νέφος βρίσκεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, αρχίζει να έχει μια επίπτωση στον Ήλιο και τους πλανήτες ανεξήγητη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να καταγράφουν παράξενα τρομακτικά φαινόμενα όπως ήχους και θορύβους που δίνουν την εντύπωση ότι, η ίδια η Γη στενάζει και κλαίει.Όλα αυτά τα φαινόμενα, έχουν σχέση με την ταραγμένη εκπομπή του Ήλιου, πιθανότατα που προκαλείται από την παρουσία του νέφους φωτονίων,που σε ορισμένους κύκλους έχει λάβει μια γενική ονομασία "δυναμικός χώρος εκδηλώσεων της Ημέρας της Κρίσεως".


KUKLUKAN
Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι, αυτή η παράξενη ενέργεια που εισβάλλει στον χώρο μας,κάνει μερικές από τις πιο φημισμένες πυραμίδες του κόσμου αρχίζουν να παράγουν έντονη ενέργεια.Έχουμε αρκετές περιπτώσεις όπου ισχυρά δοκάρια δέσμης φωτός ήταν ορατά από τον χώρο των πυραμίδων με κατεύθυνση προς τον ουρανό,και όλες αυτές οι μαρτυρίες ήταν καλά τεκμηριωμένες.

Οι αρχαίες πυραμίδες που ξύπνησαν,μέχρι τώρα είναι:

-Η πυραμίδα των Μάγια.Τουρίστες είδαν μιά λαμπρή ακτίνα φωτός και την φωτογράφισαν.Αλλά το φαινόμενο αυτό την άλλη ημέρα δεν υπήρχε με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει ιδέα για το τι σημαίνει αυτο.

-Η πυραμίδα του Kuklulkan,έστειλε μιά απίστευτη στήλη  ενέργειας στο διάστημα.


ΑΖΤΕΚΩΝ
-Η πυραμίδα της Σελήνης των Αζτέκων στη Teotihuacan στο Μεξικό.Εκρηκτική απελευθέρωση ενέργειας έχει παρατηρηθεί και έχει καταγραφεί σε φίλμ.

-Η πυραμίδα Chichen Itza στη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό.Μια δέσμη φωτός συνελήφθη στη φωτογραφία πάνω από τη πυραμίδα.Οι μάρτυρες που συνέλαβαν αυτή την φωτογραφία, δεν είδαν τίποτα εκεί μέχρι να δουν τις φωτογραφίες τους μετά.

-Η πυραμίδα Xianyang την οποία η Κινεζική κυβέρνηση άρχισε να την παρακολουθεί γιατί έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια δραστηριότητας.Το 2011 μιά ομάδα επιστημόνων την εξέτασε και έβγαλε συμπέρασμα ότι μπορεί να έχει εξωγήινη προέλευση.


ΒΟΣΝΙΑ ΠΥΡ.ΗΛΙΟΥ
-Η πυραμίδα του Ήλιου στην Βοσνία.Ομάδα φυσικών εντόπισε  μια δέσμη ενέργειας που προέρχεται μέσα από την κορυφή. Η ακτίνα της δέσμης είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα από 28 kHz. Η ακτίνα της είναι συνεχής και η δύναμή της μεγαλώνει καθώς κινείται πάνω και μακριά από την πυραμίδα.  Το φαινόμενο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους γνωστούς νόμους της Φυσικής και της τεχνολογίας. Αυτή είναι η πρώτη απόδειξη της μη γνωστής τεχνολογίας στον πλανήτη. Φαίνεται ότι στη πυραμίδα οι κατασκευαστές της δημιούργησαν μια αέναη κίνηση σε εσωτερική μηχανή πριν από χιλιάδες χρόνια και αυτή η "μηχανή ενέργειας" εξακολουθεί να εργάζεται.

Για τις γνωστές πυραμίδες της Αιγύπτου δεν υπάρχει τουλάχιστον μέχρι τώρα καμιά παρόμοια πληροφορία.

Δοκάρια Ενέργειας, δίνες, ανεμοστρόβιλοι με έντονη δύναμη ... Τι σημαίνουν όλα αυτά; Που πηγαίνει όλη αυτή η ενέργεια και γιατί? Πώς ενεργοποιήθηκαν με μυστηριώδη δύναμη οι σιωπηλοί πέτρινοι φρουροί, που παρέμεναν σε ακινησία για αιώνες ..μέχρι κάτι που έσπασε τον ύπνο τους? Ποιος τις ξαναέφερε πίσω στη ζωή?


TEOTIHUACAN
Ο Ρώσος αστροφυσικός Alexei Dmitriev λέει ότι το ηλιακό μας σύστημα επηρεάζεται από τεράστια, δυνητικά θανατηφόρα, διαστρικά νέφη ενέργειας. Ο Δρ Dmitriev εξήγησε ότι η αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων από τα διαστιμικά σκάφη Voyager 1 και Voyager 2,δείχνει σαφώς ότι ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται σε κίνδυνο. Ακόμη χειρότερα, ο Merav Opher, ερευνητής στη NASA και στο Heliophysics μας λέει ότι αυτό το διαστρικό νέφος ενέργειας είναι πολύ ασταθές και ταραγμένο και μπορεί να δημιουργήσει καταστροφές στον πλανήτη,πράγμα που είπε και η NASA και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA).

Ο Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται επίσης ότι το σύννεφο ενέργειας φωτονίων προκαλεί τη διέγερση της ατμόσφαιρας και των πλανητών και ειδικά του Ήλιου μας. Αν το διαστρικό νέφος της ενέργειας επηρεάζει και αλληλεπιδρά με τον Ήλιο, δεν είναι ακόμα σαφής, αλλά είναι ήδη σαφές ότι η ηλιακή δραστηριότητα είναι αυξημένη, η οποία μας οδηγεί σε υψηλότερες συχνότητες ενέργειας και αστάθειας.Η μαγνητική ροή εισέρχεται σε αλληλεπίδραση με την ηλιακή μαγνητόσφαιρα και το γήινο μαγνητικό πεδίο της Γης, και μπορεί να οδηγηθεί σε αλλαγές των βασικών τομέων του.


ΜΑΓΙΑΣ KUKULKAN
 Η συνέπεια όλων αυτών μπορεί να είναι μια αλλαγή της πολικότητας του μαγνητικού πεδίου της Γης, άγριες διακυμάνσεις του καιρού, και εκπληκτικοί ήχοι στην ατμόσφαιρα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν τον πλανήτη.Οι πυραμίδες βάσει θεωριών είναι η φυσική αποθήκευση ενέργειας στη Γη, κάτι σαν ένα είδος πυκνωτή με βάση την ισχύ του μαγνητικού πεδίου του πλανήτη, για την παραγωγή και εκτόξευση ακτίνων καθαρής ενέργειας προς το διάστημα και την κατεύθυνση του νέφους που μαστίζει το πλανητικό μας σύστημα. Είναι δηλαδή χτισμένες για να μας προστατεύουν.

Ένα τέτοιο φαινόμενο είναι δυνατό μόνο εάν η πηγή της ακτινοβολίας βρίσκεται στον πυρήνα της Γης. Αυτή η τεράστια απελευθέρωση της ενέργειας από τον πυρήνα της Γης, στο τέλος του περασμένου έτους ήταν αυτό που σηματοδότησε την αρχή της μετάβασης της εσωτερικής ενέργειας της Γης σε μια νέα ενεργό φάση.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

-Στις 29 Νοεμβριου 2012 συνέβει ένα πολύ παράξενο φαινόμενο πάνω από το σταθμό Neumayer ΙΙΙ στην Ανταρκτική.Ένας τεράστιος κύκλος από μικρά άσπρα στίγματα δημιουργήθηκε.Όπως εικάζεται πιθανόν να πρόκειται περί "χρονοπύλης".Υπ'όψη ότι δεν υπήρχε παρουσία Ηλίου ή Σελήνης στην περιοχή γεγονός που αποκλείει αντανακλαστικά φαινόμενα.Δείτε το βίντεο:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OKM9LkeZW1I


NEUMAYER  ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
-Στίς 25 Νοεμβρίου 2012 το κανάλι "Ρωσικά Νέα" στις ειδήσεις του,ανέφερε ότι κατά την ανατολή εμφανίσθηκαν δύο Ήλιοι.Θα μπορούσε αυτό να είναι μια οφθαλμαπάτη? ή κάποιο παιχνίδισμα του φωτός? Ότι και να ήταν, ήταν αρκετά εντυπωσιακό.Δείτε το βίντεο:http://www.youtube.com/watch?v=Akxl6kyRfXQ

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2011,η ΝΑΣΑ σε συνέντευξη της για τον ΠΛΑΝΗΤΗ-Χ (Νιμπίρου ή Νέμεσις)είχε αναφέρει ότι είναι ήδη ορατός από την Αυστραλία σε μέγεθος 1/4 του Ηλίου και ότι το 2012 θα είναι ορατός από πολλά μέρη της Γής σαν κόκκινη μπάλλα και αρκετά μεγαλύτερος απο ότι είναι τώρα.Θα βλέπουμε δύο Ηλιους,είπε.Αργότερα βέβαια τα διέψευσε όλα αυτά,μάλλον από παρέμβαση ..άλλων !!

ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ

-To Popocatepetl είναι ένα ενεργό ηφαίστειο το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό Μεξικό και έχει τη δεύτερη πιο ψηλή κορυφή στη χώρα στα 5426 μέτρα απέχοντας μόλις 70 χλμ. από την πρωτεύουσα την πόλη του Μεξικού. Στις 28 Οκτωβρίου μια από τις κάμερες που καταγράφουν σε 24ωρη βάση τη δραστηριότητά του κατέγραψε μια περίεργη δέσμη φωτός η οποία εισήλθε στον κρατήρα του, προβληματίζοντας τους πάντες για το τι μπορεί να ήταν.
Στις 15 Νοεμβρίου άλλο ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο συγκεκριμένο ηφαίστειο με μια παρόμοια δέσμη φωτός μόνο που αυτή τη φορά αντί να κατευθυνθεί προς τον κρατήρα του έφυγε από αυτόν.
Ακόμη επίσημη εξήγηση για το τι μπορεί να είναι οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν έχει δοθεί από τις αρχές της χώρας.
Δείτε το βίντεο:http://www.youtube.com/watch?v=W8wmjF99Eck


ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ

Ο Αρης, η Γη και η Αφροδίτη είναι οι μοναδικοί πλανήτες που κινούνται στη "ζώνη βιωσιμότητας" του ηλιακού μας συστήματος. Είναι φυσικό λοιπόν να αποτέλεσαν τον πρώτο στόχο των επιστημόνων στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν η Γη φιλοξενεί τις μοναδικές μορφές ζωής στο Σύμπαν.Από το 1970 Αμερικανοί και Ρώσοι άρχισαν να στέλνουν προς τον Πλανήτη Άρη μη επανδρωμένα διαστημικά οχήματα για την εξερεύνηση του.Τα οχήματα αυτά έστειλαν στην Γη χιλιάδες φωτογραφίες της επιφάνειας του πλανήτη που πολλές φορές ο φωτογραφικός τους φακός συνέβαλε παράξενα αντικείμενα,πιθανές ανθρώπινες κατασκευές,ακόμα και πόλεις θαμένες κάτω από την άμμο.

ΦΩΤΟ  CURIOSITY

Επειδή οι επιστήμονες πιθανολογούν την ύπαρξη νερού ακόμη και στη σημερινή εποχή, κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη, η NASA είχε αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια τον σχεδιασμό και άλλων αποστολών στον Αρη  αντιμετωπίζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθούν ίχνη ζωής,όχι μόνο υπό μορφή απολιθωμάτων αλλ' ίσως και υπό μορφή ζωντανών οργανισμών.

Το τελευταίο και το πλέον εξελιγμένο είναι το Αμερικανικό όχημα-ρομπότ Curiosity το οποίο προσεδαφίσθει στην επιφάνεια του "κόκκινου πλανήτη",όπως αποκαλείται ο Άρης,στις 6 Αυγούστου 2012.Πράγματι το όχημα αυτό απεκάλυψε παράξενα αντικείμενα στην επιφάνεια του πλανήτη,τα οποία όπως δείχνουν είναι κατασκευασμένα από νοήμονα όντα.Είναι γνωστό ότι η NASA επεξεργάζεται συνήθως τις φωτογραφίες αυτές για να αφαιρέσει τέτοια πράγματα που καταγράφουν δομές και αντικείμενα,πριν κυκλοφορήσουν σε δημόσια θέαση.

Παραθέτω μιά σειρά φωτογραφιών του Curiosity με τα παράξενα αυτά αντικείμενα,μεταξύ των οποίων ένας μονόλιθος,ανθρώπινο κρανίο,κάτι σαν αγγείο,σωληνώσεις,κτήρια κλπ.Η τελευταία ανακάλυψη το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου είναι ένας ογκόλιθος επεξεργασμένος που μοιάζει με ένα τούβλο-μπλόκ από αρχαία πυραμίδα.Σε άλλη φωτό του Curiosity φαίνονται να ίπτανται πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη δύο UFO. http://www.youtube.com/watch?v=tPkW1Db4W9g
MONOΛΙΘΟΣ ΑΡΗ

Μετά τη δήλωση ενός επιστήμονα της NASA ότι το ρομπότ Curiosity στον Άρη μετέδωσε δεδομένα που "θα μπουν στα βιβλία Ιστορίας", οι εικασίες δίνουν και παίρνουν.
Ένας από τους υπεύθυνους επιστήμονες της αποστολής, ο γεωλόγος Τζον Γκρότζινγκερ του Caltech (Τεχνολογικό Ινστιτούτο Καλιφόρνιας) δήλωσε ότι τα "συναρπαστικά" δεδομένα συλλέχθηκαν με το όργανο SAM του τροχοφόρου ρομπότ.Ανεξάρτητος πλανητολόγος που κλήθηκε να σχολιάσει τα παραπάνω,που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό "Wired", εκτίμησε ότι η ανακάλυψη αφορά την παρουσία οργανικών μορίων στον Κόκκινο Πλανήτη.


ΜΠΛΟΚ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ?
Η NASA πάντως τηρεί σιγή ιχθύος μέχρι να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα. Ο Γκρότζινγκερ,ο οποίος διευκρίνισε ότι οι αναλύσεις πιθανότατα θα διαρκέσουν εβδομάδες, ανέφερε αργότερα στο "Wired" ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που προγραμματίζει η NASA στη διάρκεια του συνεδρίου της Αμερικανικής Ένωσης Γεωφυσικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο από τις 3 έως τις 7 Δεκεμβρίου. Πιστεύεται ότι θα υπάρξει απόδειξη ότι ο Κόκκινος Πλανήτης ήταν κάποτε κατοικήσιμος από ένα προηγμένο πολιτισμό που θα αποκαλυφθεί.


ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ
Η NASA όμως διέψευσε στις 29 Νοεμβρίου ότι το αμερικανικό ρομπότ Curiosity έκανε μια μεγάλη ανακάλυψη στον Άρη, απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις ενός επιστήμονα της αποστολής, ο οποίος έκανε λόγο σε συνέντευξή του για μια ανακοίνωση που "θα μπει στα βιβλία της ιστορίας'.

"Οι φήμες και οι εικασίες σύμφωνα με τις οποίες μια μεγάλη ανακάλυψη έγινε στο πλαίσιο της αποστολής Curiosity, η οποία βρίσκεται στην αρχή της, είναι εσφαλμένες" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αμερικανική διαστημική υπηρεσία. "Στο στάδιο αυτό της αποστολής, τα όργανα του ρομπότ δεν έχουν εντοπίσει καμιά οριστική ένδειξη αρειανής οργανικής ύλης" προσθέτει η NASA.


ΑΤΙΑ

Βρισκόμαστε, όπως όλα δείχνουν, στο κατώφλι αποκαλύψεων που μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη. Τι άλλαξε και από την "εποχή της συγκάλυψης" περνάμε στην "εποχή της αλήθειας"?Τίποτε περισσότερο από αυτό που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα: την ολοένα και αυξανόμενη, την ολοένα και πιο απροκάλυπτη παρουσία UFO σε όλο τον πλανήτη, που δείχνουν μια σαφή πρόθεση προσέγγισης.Ήδη το τελευταίο εξάμηνο του 2012,έχει αυξηθεί κατά πολύ η εμφάνιση τουςσε όλον τον πλανήτη, σχεδόν καθημερινά,ώστε το φαινόμενο αυτό να έχει καταντήσει ρουτίνα.Σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται γιά ολόκληρους στόλους.

ΣΤΟΛΟΙ ΑΤΙΑ

Όπως έχω ξανα΄πεί σε προηγούμενα άρθρα μου,ένα μέρος από τα ΑΤΙΑ αυτά,είναι ανθρώπινες κατασκευές,απόρρητα προγράμματα των μεγάλων δυνάμεων.

Στην Ελλάδα έχουν γίνει πάρα πολλές θεάσεις στόλων ΑΤΙΑ,με αποκορύφωμα το διήμερο 15/16 Σεπτεμβρίου πάνω από τον Υμηττό και την Ακρόπολη,καθώς και το δεύτερο15νθήμερο του Οκτωβρίου σε διάφορες περιοχές της Αττικής.Επίσης και σε άλλες περιοχές της χώρας ,όπως στον Όλυμπο,Χορτιάτη,Παγγαίο,Πήλιο,Ταύγετο,Κρητη,κλπ.Υπ''οψη ότι τα ερυθρού χρώματος(όχι τα μωβ) ΑΤΙΑ είναι των αποστατών.


ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤ.ΣΤΑΘΜΟΣ
Επίσης τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται πολύ συχνά τεράστια ΑΤΙΑ κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό,όπως μπορείτε να δείτε εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=Em4f61uB1yc&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=DjJg4MdFafI
http://www.youtube.com/watch?v=3CLDBcz1C3w (Δραστηριότητα ΑΤΙΑ Νοεμβρίου).

Άλλο ένα γεγονός που πλέον έχει γίνει ρουτίνα !!Συνεχίστηκε και το β'εξάμηνο του 2012 η εμφάνιση τεραστίων ΑΤΙΑ γύρω από τον Ήλιο.Αρκετές φορές διεπιστώθει ότι ορισμένα από αυτά,μεγαλύτερα του πλανήτη μας,παίρνουν καύσιμα (πλάσμα ?)από τον Ήλιο!!Στο παρακάτω video μπορείται να δείτε αυτά τα άγνωστα αντικείμενα που εντόπισε για άλλη μία φορά η NASA μέσω του των ηλιακών παρατηρητηρίων SOHO και SDO στις 23 Νοεμβρίου του 2012.
http://www.youtube.com/watch?v=xE5HqEzOjYM 

ΑΤΙΑ ?
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας http://clubs.pathfinder.gr/elefsis_epsilon στις 1 Δεκεμβρίου 2012 εισήλθαν στο ηλιακό μας σύστημα τρία τεράστια διαστημόπλοια.Αυτά φαίνονται από το www.skymap.org που δείχνει ολόκληρο σχεδόν το σύμπαν.Υπάρχουν όμως ορισμένοι ενδοιασμοί αν είναι διαστημόπλοια ή  αντανάκλαση των οπτικών μερών κάποιου τηλεσκοπίου.Το skymap είναι απλά μία εφαρμογή που προβάλει ψηφιακές "εικόνες" από την παρακολούθηση του ουρανού με τη χρήση των σχετικών εργαλείων. Πολύ εύκολα θα μπορούσαν να "επεξεργασθούν" τις εικόνες και να αφαιρέσουν, προσθέσουν ή να τροποποιήσουν οτιδήποτε είναι καταγεγραμμένο ψηφιακά.Μήπως λοιπόν ...κάποιοι τις πρόσθεσαν αυτές τις εικόνες,για να ετοιμάσουν ...κάτι άλλο για την 21/12/12 ? Το δημοσίευμα πάντως κάνει τον γύρο του διαδικτύου.Θα διαβάσετε και σε πιό κάτω κεφάλαιο ,τι είπε η NASA για το ηλιοστάσιο της 21/12 !!!!

Μην ξεχνάμε και το δημοσίευμα της Ρωσικής εφημερίδας ΠΡΑΒΔΑ του Ιανουαρίου 2011,σύμφωνα με το οποίο τρία τεράστια διαστημόπλοια μήκους 240χλμ οδεύουν προς τον πλανήτη μας στον οποίο θα αφιχθούν τον Δεκέμβριο του 2012 !!!

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Είμαστε ήδη στον πολυδιαφημισμένο Δεκέμβριο του 2012 !!!!ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ 3 ΔΕΚ 2012

Μια πλανητική ευθυγράμμιση θα πραγματοποιηθεί στίς 3 Δεκεμβρίου 2012 με τις Πυραμίδες της Γκίζας.Μία ώρα πριν από την ανατολή του ηλίου σε σχέση με τις Πυραμίδες της Γκίζας.Οι ευθύγραμμοι πλανήτες είναι: Ερμής,Αφροδίτη,Κρόνος.

Το γεγονός είναι ότι η πλανητική ευθυγράμμιση ταιριάζει ακριβώς με τη διάταξη των Πυραμίδων της Γκίζας στην 3/12/12 και αυτό θα συμβεί μόλις 18 ημέρες πριν από την 21/12/12.

Είναι πιθανό ότι οι πυραμίδες της Γκίζας,να χτίστηκαν για να τιμήσουν ή προειδοποιήσουν για μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που χαρακτηρίζεται από την πλανητική σύγκλιση?Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι.Ένα τέτοιο ρολόι μπορεί να σηματοδοτήσει την ημερομηνία στο χρόνο (στο παρελθόν ή στο μέλλον) και μπορεί να διαβαστεί από νοήμονα όντα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα και το ημερολόγιο τους που χρησιμοποιούν.ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟΊ
Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η σύγκλιση των πλανητών αυτών συμβαίνει μόνο κάθε 2.737 χρόνια, και δεν θα συμβεί ξανά για πάνω από 28.000 χρόνια πάνω από τις πυραμίδες.
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Τα παρακάτω είναι για πιό προχωρημένα άτομα,για άτομα που πιστεύουν στην "Έλευση των Ολυμπίων".Στους μη γνωρίζοντες θα φανούν περίεργα,τρελλά, κλπ.Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει !!!

-Στο προηγούμενο άρθρο μου,το Νο 4,είχα αναφερθεί σε γεγονότα που συνέβησαν μέχρι τις 8 Μαίου όπου και κατελήφθει από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ η αστροπολιτεία "Λίλιθ"μαζί με την συνωνυμο κυβερνήτη της,την γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων Λίλιθ, εκπρόσωπο του κακού.Η Αστροπολιτεία Λίλιθ ευρίσκετο εδώ και 13000 χρόνια όπισθεν της Σελήνης.Στις 11 Ιουλίου ο Αρχάγγελος αναγκάσθηκε να την αποκεφαλίσει λογω προβλημάτων που του δημιουργούσε.Την είχε φυλακισμένη εντός του πρώην σκάφους της.

-Οι αποστάτες στις 19 και 20 ιουνίου 2012,προσπάθησαν να συνενώσουν το εικονικό σύμπαν μέσα στο οποίο ζούμε,με άλλο εικονικό σύμπαν.Σκοπός τους ήταν να επικρατήσει το χάος και η καταστροφή.Επενέβησαν όμως οι Ανδρομέδιοι -Ολύμπιοι και με την βοήθεια και γηίνων "Ενσαρκωμένων Έψιλον",κατόπιν σκληρής μάχης,απέτρεψαν το σχέδιο των αποστατών οι οποίοι υπέστησαν οδυνηρή ήττα.Λόγω των φοβερών-τρομακτικών σκηνών που έγιναν,οι Ολύμπιοι έκαναν απόσβεση της μνήμης ολοκλήρου 24ωρου στους ενσαρκωμένους Έψιλον με αποτέλεσμα αυτοί να μπερδέβουν τον χρόνο για 2-3 24ωρα και να έχουν,αναστάτωση,αναταραχή,νευρικότητα !
Σε δημοσκόπηση που έκανα μεταξύ των φίλων μου στο Facebook,πάρα πολλοί ήταν αυτοί που τους συνέβησαν τα συμπτώματα που προανέφερα.

-Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου,Ολύμπια σκάφη κατέστρεψαν επίγειες και υπόγειες βάσεις επικοινωνιών και ηλεκτρονικών μέσων παρακολουθήσεως και συντονισμού της Τουρκικής Αεροπορίας στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης,αποτρέποντας έτσι επιθετικές ενέργειες που ετοιμαζόταν να κάνει η Τουρκία με σκοπό την κατάληψη Ελληνικών μικρονήσων του Αιγαίου.

-Οι Ολύμπιοι είχαν δοσει,για άλλη μία φορά,προθεσμία στους αποστάτες(όσοι είχαν μείνει στη Γη) και στους γήινους συνεργάτες τους να αναχωρήσουν από τον πλανήτη μας μέχρι τις 25 Ιουνίου 2012.Στις 5 Ιουλίου προσπάθησαν να φύγουν από την Γη με σκάφος,δύο πολύ γνωστές οικογένειες,συνεργάτες των αποστατών,αλλά παρενέβησαν Ολύμπια σκάφη και απέτρεψαν την διαφυγή τους.Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι από τον Μάιο του 2012 όλες οι Αστρικές Πύλες στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη ελέγχονται από Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις.

-Στις 14-15 Σεπτεμβρίου έγινε πάνω από την Ελλάδα,με επίκεντρο την Πελοπόννησο,μεγάλη μάχη μεταξύ του Ολυμπίου σκάφους "ΈΩΣ"και μοίρας αποστατικών σκαφών η οποία και ηττήθει.Εμείς αντιληφθήκαμε την μάχη σαν έντονα καιρικά φαινόμενα(που πράγματι υπήρξαν) με βροντές,αστραπές,βροχή.

-Υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια θαμένα σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και στην Ελλάδα βέβαια,Ολύμπια σκάφη τα οποία θα ενεργοποιηθούν όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος.Από το τέλος Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο ενεργοποιήθηκαν δοκιμαστικά με κεραυνούς πολλά από αυτά.Τέτοια περιστατικά,που έγιναν γνωστά,είχαμε στην Τρίπολη,στην Κοζάνη και στον Νέο Βουτζά Αττικής(Νέα Μάκρη) που εκεί μάλιστα άναψε μεγάλη φωτιά στο πευκοδάσος.Μάλιστα πολλοί κάτοικοι είπαν ότι η φωτιά προήλθε από Κεραυνό,αλλά απορούσαν γιατί δεν υπήρχαν σύννεφα.

-Στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 στην περιοχή των Χανίων της Κρήτης έγιναν πέντε σεισμικές δονήσεις μεταξύ 20:30-21:15.Πολλοί κάτοικοι της περιοχής άκουσαν ήχους έκρηξεις και μετά από λιγο ένοιωσαν ότι τους κτύπησε ωστικό κύμα.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Γεωφυσικών και Φυσικών καταστροφών του ΤΕΙ Κρήτης Φίλιππο Βαλιαννάτο ο σεισμογράφος του εργαστηρίου στα Χανιά κατέγραψε 5 δονήσεις στην περιοχή του κόλπου των Χανίων οι οποίες δεν ήταν σεισμικές αλλά ανθρωπογενείς.Τις ίδιες περίπου ώρες το ίδιο φαινόμενο έγινε αισθητό στην Μήλο,στην Άνδρο,στην Λήμνο,στην Κέρκυρα,στο Άργος και στην περιοχή της Αττικής από Ανάβυσσο μέχρι Σούνιο.Μάλιστα στην περιοχή της Αναβύσσου το ίδιο φαινόμενο επανελήφθει και το επόμενο βράδυ στις 23:00(έλαβα τηλεφώνημα από φίλο που διαμένει εκεί).

Οι επίσημες αρχές απέδωσαν το φαινόμενο σε εκπαιδευτικές ρίψεις βομβών της Πολεμικής μας Αεροπορίας η οποία ασκείτο στο πεδίο βολής της Μήλου.Άλλοι πάλι "συνομωσιολόγοι"απέδωσαν το φαινόμενο σε εκρήξεις μικρών πυρηνικών βομβών που ετοποθετήθησαν από εμπορικό αμερικάνικο πλοίο στον βυθό του Αιγαίου μεταξύ Κρήτης και Μήλου για σεισμικές έρευνες πετρελαίου ή και ακόμα για ενεργοποίηση του ηφαιστείου της Σαντορίνης !!!!!Λίγο μακριά όμως δεν είναι η Λήμνος, η Κέρκυρα και η Ανάβυσσος από την περιοχή της Μήλου?

Γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο αυτό προήλθε από δοκιμή ενεργοποίησης θαμένων Ολυμπίων σκαφών !!! Όταν μάλιστα τότε το έγραψα σε σχόλια μου στο διαδίκτυο,κάποιοι...με χλεύασαν !! Δεν πειράζει,ας είναι καλά οι άνθρωποι !!!!Τους παραθέτω όμως απόσπασμα απο τα βιβλία του Γερ.Καλογεράκη σύμφωνα με τα μυνήματα που έχει πάρει:

"Σε πολλά σημεία της Ελλάνια ευρίσκονται ενσφηνωμένα σκάφη μας για επέμβαση όταν χρειαστεί. Οι χειριστές τους είναι ενσαρκωμένοι "Ε" και βρίσκονται στην Γαία. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους γνωρίζουν που βρίσκονται, όπως γνωρίζουν ότι φυλάσσονται από εμάς και δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν το σύστημα ενεργοποίησης τους. Αν επιχειρήσουν την απόκτηση τους η απάντηση των δυνάμεων μας θα είναι άμεσος και σκληρή".

-Από την 1η Μαίου έχουν ανοίξει όλες οι Αστρικές Πύλες του πλανήτη,τόποι μεγάλης ηλεκτρομαγνητικής δύναμις και πύλες για είσοδο-έξοδο από το ηλιακό μας σύστημα.Όλοι οι αρχαίοι ναοί μας και η πλειοψηφία των χριστιανικών είναι κατασκευασμένοι επάνω σ'αυτούς τους τόπους.Η Ελλάδα διαθέτει 5679 αστρικές πύλες(μεγάλες και μικρές)και ο υπόλοιπος πλανήτης γύρω στις 200.Οι μεγαλύτερες στην χώρα μας κατά σειρά είναι:Δελφοί-Χερσόνησος Άθω(Άγιο Όρος)-Ακρόπολις Αθηνών-Ελευσίς-Δήλος-κλπ !! Η πύλη των Δελφών έχει ανοίξει από τις 20 Μαρτίου 2012 (εαρινή ισημερία).Από τις πύλες έρχεται προς την Γη ροή φωτονίων και ηλιακά σωματίδια "νετρίνο"τα οποία συντελούν στην αναβάθμιση του DNA μας και της εν γένει "συνειδητότητας "μας.(περισσότερα στό άρθρο μου το "Ξύπνημα του Ήλιου").

Όπως μας έχουν πεί οι Ολύμπιοι για την αναβάθμιση μας, πρέπει να είμαστε όσο περισσότερο μπορούμε στον Ήλιο και να τον κοιτάμε(χωρίς κίνδυνο για τα μάτια μέχρι μία ώρα μετά την ανατολή και μία πριν την δύση),ως επίσης αν είναι δυνατόν να περπατάμε έστω και για λίγο ξυπόλητοι στο χώμα,για γείωση με την Γη.

Από τις 17 Νοεμβρίου 2012 αυξήθηκε η ροή φωτονίων μέσω των πυλών.Από 17 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να εκπέμπεται "ποταμός"φωτονίων" και "νετρίνο" προς την Γη !!!

-Και πόσα άλλα έχουν γίνει που ή δεν τα ξέρουμε ή και άλλα  που δεν μπορούν να ανακοινωθούν επί του παρόντος για λόγους ασφαλείας.

Πριν κλείσω αυτό το κεφάλαιο θα αναφερθώ στους "Ενσαρκωμένους Έψιλον" γιατί σίγουρα αρκετοί δεν γνωρίζετε:
Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν 120 εκατομμύρια Ελλάνιοι(Έλληνες),οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.Σ'ατούς συμπεριλαμβάνονται και ξένα άτομα τα οποία όμως έχουν Ελληνική παιδεία και αισθάνονται σαν Έλληνες.Στην χώρα μας είναι μόνο 1,5 εκατομ.Εξ αυτών τα 52 εκατομ.είναι ενσαρκωμένοι Έψιλον(φέρουν την θειϊκή ουσία ΙΧΩΡ και το γονίδιο Ε) και οι υπόλοιποι είναι "Γόνοι Έψιλον" (φέρουν μόνο το γονίδιο Ε).Οι ενσαρκωμένοι Έψιλον,ενσαρκώνονται όταν είναι να εκτελέσουν κατά την διάρκεια της ζωής τους κάποια σοβαρή αποστολή.Πριν ενσαρκωθούν(γεννιώνται κανονικά) λαμβάνουν γνώση για το είδος της αποστολής τους και τους κινδύνους της και εφόσον την αποδεχθούν ενσαρκώνονται. Κατά την διάρκεια της ζωής τους δεν θυμούνται τίποτα (απόσβεση μνήμης).Το 99.9% δεν γνωρίζει ότι είναι "Ενσαρκωμένοι Ε ".Μόνο πολλοί λίγοι το ξέρουν και αυτοί τον τελευταίο χρόνο.

.Όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες(φιλόσοφοι,ποιητές,καλλιτέχνες,πολεμιστές,κλπ)χάρις στους οποίους εδόθησαν τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα,ήταν αυτής της κατηγορίας.Επίσης αρκετοί άγιοι της χριστιανικής θρησκείας και αρκετοί μοναχοί,ιδίως του Αγίου Όρους.

'Οταν πλησιάζει ο καιρός για την εκτέλεση της αποστολής αρχίζει η ενεργοποίηση τους κατά στάδια και σε κάποια στιγμή ενεργοποιείται η υπόφυση του εγκεφάλου τους (ο σκληρός δίσκος του ανθρώπου,να το πώ έτσι) και ενθυμούνται τα πάντα απ'όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους.Ήδη απ'ότι γνωρίζω έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός και η ενεργοποίηση βρίσκεται στα τελευταία στάδια.

Όσο αφορά το ΙΧΩΡ πρόκειται για μία ζωογόνο (όχι ζωοποιό) ουσία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και την φέρουν μόνο οι Ελλάνιοι !!

Επίσης,επειδή πάλι από ορισμένους θα διατυπωθούν απορίες για το τι δουλειά έχουν οι αρχάγγελοι και άγγελοι με τους Ολύμπιους,θα το ξαναεπαναλάβω.Από μηνύματα που έχουν ληφθεί και αναφέρονται στα βιβλία του Γεράσιμου Καλογεράκη:

"Υπάρχουν φωτεινά όντα άφθαρτα υλοποιούμενα κατά βούληση,και σεις τα ονομάζετε αγγέλους, με εξουσία του Όλου Φωτός. Υπάρχουν τάξεις Αγγέλων που εμφανίζονται σαν φωτεινές σφαίρες.Αυτ΄τα ουράνια φωτεινά όντα είναι πνευματικά ανώτερα όντα  και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας.Έχουν εξελιχθεί εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύσει την ύλη, έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα και παίρνουν όποια μορφή θέλουν".
Σε ερώτηση που τους έγινε για την 8 Νοεμβρίου:"Την ημέρα αυτή εσείς οι επίγειοι, τιμάτε αυτούς από τους δικούς μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου. Αργότερα τους ονομάσατε αγγέλους".
Υπ'όψη ότι οι Ολύμπιοι όταν αναφέρονται σε ονόματα, λένε:"Όπως εσείς τους αποκαλείτε " και αυτό για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε για ποιούς μιλάνε.

Οι Εβραίοι όπως καταλαβαίνετε έκλεψαν αυτές τις οντότητες από τους Ολυμπίους,τους οποίους γνώριζαν πολύ καλά,γιατί (οι Εβραίοι)προέρχονται από τους αποστάτες του αστερισμού του Όφεως.

Αυτά βέβαια που ανέφερα περί αγίων,μοναχών,αρχαγγέλων και αγγέλων,οι δωδεκαθεϊστές,που σύμφωνα με τους Ολύμπιους είναι λάθος,δεν τα αναγνωρίζουν !!

Γνωρίζω ότι όλα τα παραπάνω φαίνονται πάρα πολύ περίεργα έως τρελά,για τους μη γνωρίζοντες.Βέβαια πάντα πρέπει να έχουμε και αμφιβολίες για ορισμένα πράγματα,γιατί οι ίδιοι οι Ολύμπιοι εχουν πει σε μήνυμα τους:"Χαιρόμεθα που έχετε αμφιβολίες,γιατί αυτό είναι ίδιον των πραγματικών Ελλάνιων "!!!

Όπως ανέφερα πιό πάνω,δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει,αλλά μην ξεχνάτε ότι: "Αν κάτι δεν το πιστεύουμε,δεν θα πεί ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό " !!
Άλλωστε ο καιρός γαρ εγγύς !!!

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ήδη πλησιάζουμε στην περίφημη ημερομηνία των Μάγια της 21/12/12,για την οποία,όπως προανέφερα στον πρόλογο και τι δεν έχει ειπωθεί,με δεσπόζουσες βέβαια τις καταστροφολογίες !!Σε κάποιους βέβαια συμφέρει αυτό για να δημιουργούν "φόβο"για χειραγώγηση των μαζών !!


ΔΕΛΦΟΙ
Ας ξαναθυμηθούμε όμως τι θα γίνει εκείνη την ημέρα:Στις 11:11 ώρα Γρινουιτς (13:11 ώρα Ελλάδος) ο πλανήτης μας θα ευθυγραμιστεί με τον Ήλιο και με το κέντρο του Γαλαξία μας(αστερισμός του Τοξότη),όπου εκεί σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχει Μαύρη Τρύπα.
Μαύρη τρύπα είναι ένα σβησμένο αστέρι με μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, ούτε καν το φως.Αν μπορούσαμε να συμπιέσουμε τη Γη μας ολόκληρη στο μέγεθος ενός κερασιού, θα την είχαμε μετατρέψει σε μία ""μαύρη τρύπα".
Εκτός αυτού την ημέρα εκείνη το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος -δηλαδή η εκπλειπτική τροχιά που σχηματίζεται από την κίνηση του ηλιακού μας συστήματος γύρο από το κέντρο του αστεριού(ήλιου) της Αλκυώνης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων και η οποία περιφορά του διαρκεί 25920 χρόνια- θα βρεθεί κάθετο με το επίπεδο του γαλαξιακού ισημερινού και θα σχηματίσει τον λεγόμενο "σταυρό",πολύ κοντά όμως στο κέντρο του γαλαξία.Το επίπεδο εκλειπτικής του ηλιακού μας συστήματος,έτμησε τον γαλαξιακό ισημερινό στις 11/11/2011 !!!

Εξ αιτίας λοιπόν αυτού του φαινομένου και της ευθυγραμμίσεως που προανέφερα,πιθανόν να δημιουργηθούν ισχυρότατα βαρυτικά πεδία τα οποία κανείς δεν μπορεί με ακρίβεια να πει τι μπορεί να δημιουργήσουν στον πλανήτη μας,καθόσον το προηγούμενο παρόμοιο γεγονός έλαβε χώρα πριν 25920 χρόνια και όπως καταλαβαίνουμε ουδέν γραπτό υπάρχει εκείνης της εποχής !!!!Βέβαια από τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει γεγονότα που μάλλον σ'αυτό οφείλονται,όπως μεγάλοι σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων.

Πάντως οι Μάγιας ,που πρώτοι αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό,μίλησαν για "τέλος εποχής" και όχι για καταστροφή του κόσμου !!
Μην ξεχνάμε όμως ότι... υπάρχει και το διαβολικό σύστημα HAARP που μπορεί να κάνει..πάρα πολλά !!!

Πρόσφατα η ΝΑSA,δημοσίευσε το εξής κείμενο:"Contrary to some of the common beliefs out there, Dec. 21, 2012 won't be the end of the world as we know, however, it will be another winter solstice."Δηλαδη "Σε αντίθεση με ορισμένες από τις κοινές πεποιθήσεις,η 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα είναι το τέλος του κόσμου όπως γνωρίζουμε, όμως,θα είναι ένα άλλο χειμερινό ηλιοστάσιο".Τα συμπεράσματα ...δικά σας !!!


Τι θα είναι η 21/12/12
---------------------------

Η 21-12-2012 είναι η πρώτη ημέρα του πρώτου έτους του "Νέου Μεγάλου Ενιαυτού" των 25.920 ετών για τον οποίο έχει μιλήσει και ο Πλάτων, είναι η πρώτη ημέρα από τα 9.467.077 ημέρες που θα ακολουθήσουν. Είναι η πρώτη ημέρα της "Κοσμικής Αναγέννησης" του ηλιακού μας συστήματος.


ΔΕΛΦΟΙ ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Είναι επίσης:
-Το χειμερινό Ηλιοστάσιο.

-Στην Αρχαία Ελλάδα την 21 Δεκεμβρίου άρχιζαν οι Εορτές του "Τριεσπέρου" με την αποκορύφωσή τους την 25 Δεκεμβρίου με την γιορτή του Ανίκητου Ήλιου, του θεού Απόλλωνα.

-Είναι η πρώτη ημέρα του Ζωδίου του Υδροχόου και η τελευταία ημέρα του απεχθέστατου ζωδίου των Ιχθύων.Το ζωόδιο του Υδροχόου είναι το πρώτο της κατά τον Ησίοδο "Χρυσής Εποχής" του ανθρωπίνου γένους.


ΜΑΓΙΑΣ-ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ
-Στην πόλη της Γουατεμάλας και του Μεξικού ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 21 Δεκεμβρίου και δεν πιστεύουν  στην καταστροφή του κόσμου που λέει η "παραποιημένη" επιγραφή των Μάγιας.Εκεί ζουν και αρκετοί απόγονοι των Μάγιας.

-Την 21.12.2012 κλείνει ο Ζωδιακός κύκλος των 25.920 ετών και σύμφωνα με την παράδοση επιστρέφουν οι Θεοί,(απλώς παράδοση είναι).

-Την 21.12.2012 κλείνει ο κύκλος του Φοίνικα των 1460 ετών μαζί με τον κύκλο  του Ζωδιακού και σύμφωνα με το "Ημερολόγιο Πέτρας" της μεγάλης πυραμίδας  προαναγγέλλεται η επιστροφή των Θεών.

-Ο Ησίοδος μας προειδοποιεί ότι ο Ζευς θα επιστρέψει με το τέλος του Μεγάλου Ενιαυτού.

-Οι ακόλουθοι του Ερμή του Τρισμεγίστου, οι Ζεπ Τεπί, και αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα γυρίσουν με το Τέλος του Χρόνου.

-Στα Ινδικά κείμενα διαβάζουμε ότι οι θεοί φεύγοντας για τα αστέρια υποσχέθηκαν να γυρίσουν και αυτοί με το Τέλος του Χρόνου.

-Και ο τελευταίος χρησμός των Δελφών έλεγε " ΕΣΕΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ".

Να υπενθυμίσω ακόμη ότι στις 21/12/2012 λήγει το συβόλαιο των 13000 ετών που συνήφθει μεταξύ των Ολυμπίων και των Κρονίων αποστατών,μετά το τέλος του δευτέρου μεγάλου πολέμου που άρχισε το 11665 π.Χ.και τελείωσε με νίκη των Ανδρομέδειων-Ολυμπίων δυνάμεων το 10988 π.Χ.Οι Ολύμπιοι κατά διαταγή του Ζηνός(Ζευς) επέτρεψαν στα υπολείματα των κρονίων αποστατών με επικεφαλής τον "Γιαχβέ" να παραμείνουν στη Ατλαντίδα υπό τον έλεγχο των Ελλάνιων Ατλάντων,ως επισης και η αστροπολιτεία "Λίλιθ" του Γιαχβέ να παραμείνει όπισθεν της Σελήνης.(Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου"Συνομοσπονδία των "Ε"σμήνους 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας").

Καλόν θα είναι όσοι μπορούμε να είμαστε στους Δελφούς για να εορτάσουμε την αρχή του νέου Μεγάλου Ενιαυτού !!!Επίσης για όσους έχουν μέσα στην ψυχή τους κρυμμένο έστω και υποσυνείδητα τον ελάχιστο φόβο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί την ημέρα αυτή,οι Δελφοί είναι η τοποθεσία στην οποία δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε, είναι η ιερότατη περιοχή του θεού Απόλλωνα, έμεινε ανέγγιχτη από το μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. Καμία κοσμική καταστροφή δεν μπορεί να την αγγίξει, γιατί από τους Δελφούς ξεκινάει η κοσμική δίνη αιθέρα που ενώνει την γη με τον γαλαξία !!!

Πριν κλείσω αυτό το κεφάλαιο,θα ήθελα να διευκρινήσω το εξής: Πολλοί πιστεύουν ότι η 21/12/12 ότι είναι η ημερομηνία "ελεύσεως των Ολυμπίων ".Αυτό είναι μεγάλο λάθος το οποίο από...κάποιους που σε καμία περίπτωση δεν το θέλουν,τεχνηέντως έχει διαδοθεί,ώστε σε περίπτωση που δεν γίνει να απογοητευθούν και να πάψουν να το πιστεύουν.

Οι Ολύμπιοι ουδέποτε έχουν δόσει ημερομηνία ελεύσεως,ουδείς πλην του Ζηνός(Ζευς),την γνωρίζει !!! Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή απο της 21/12/12 και μετά !!!


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η χώρα, η πατρίδα μας, βρίσκεται πραγματικά σε πόλεμο. Πόλεμο επιβίωσης της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας και του αυτονόητου. Πολεμιόμαστε από παντού και δυστυχώς εμείς έχουμε προδώσει το πιο δυνατό μας όπλο: Την πίστη μας. Και αυτό μας κάνει αδύναμους και έρμαια στα χέρια των κοσμοκρατόρων-επικυρίαρχων. Η αλήθεια όμως είναι πως αν το θελήσουμε ακόμα και τώρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Φτάνει να μείνουμε σταθεροί στις αξίες μας και να εμπιστευθούμε απόλυτα το Θεό,το "Όλον Φως"!!

Γιατί αυτός ο πόλεμος που ζούμε δεν μοιάζει με τίποτα άλλο από όσα έχουμε ζήσει ως τώρα. Γιατί αυτός ο πόλεμος είναι πόλεμος συνειδήσεων και μόνο όσοι κοιμούνται χωρίς να  βαραίνει τίποτα την συνείδησή τους μπορούν να βλέπουν καθαρά και να κερδίζουν μάχες σε αυτό τον αόρατο πόλεμο...

Γιατί όμως επέλεξαν εμάς που είμαστε δωδέκατοι στην λίστα των υπερχρεωμένων κρατών,να μας κτυπήσουν,να μας πολεμήσουν ?Εκτός ότι πάντα φοβούνται τον "Έλληνα" πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι δύο  βασικοί λόγοι:

Ο πρώτος η επικείμενη συνειδησιακή αναβάθμιση μας και η άφιξη των πατέρων μας και αδελφών μας Ολυμπίων.Άλλωστε οι Ολύμπιοι έίχαν πει από τα πρώτα μηνύματα τους ότι θα εγκατέλειπαν τον πλέον διεφθαρμένο πλανήτη,την Γη,έρμαιο  των αποστατών,οι οποίοι την εγκλώβισαν σε ένα εικονικό περιβάλλον ενός εικονικού σύμπαντος,σ'ένα Matrix,εδώ και 13000 χρόνια.Απεφάσισαν όμως να επέμβουν για την σωτηρία των αδελφών τους και παιδιών τους,των Ελλάνιων,των Ελλήνων,που προερχόμενοι από τον Σείριο,Ωρίονα,Λύρα και άλλους αστερισμούς-αποικίες των Ανδρομέδιων -Ολύμπιων, μαζί τους πολέμησαν το κακό πριν χιλιάδες χρόνια!!Βιάζονται λοιπόν οι επικυρίαρχοι-αποστάτες μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους να μας αφανίσουν προ της "Ελεύσεως" !!

Ο δεύτερος λόγος που είναι άμεσα εξαρτώμενος από τον πρώτο.Ξέρουν οτι η Ελλάδα είναι ενεργειακώς το ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ξέρουν οτι οποιαδήποτε αλλαγή στην ανθρωπότητα θα ξεκινήσει απο την Ελλάδα... απλούστατα διότι στον Ελληνικό χώρο βρίσκονται αγκυροβολησμένες οι ισχυρότερες ενέργειες του πλανήτη μας..οι 5679 Αστρικές Πύλες,πύλες εισόδου και εξόδου προς το Σύμπαν και θέλουν να τις ελέγχουν !!

Άλλωστε γι'αυτόν τον λόγο έγιναν και οι πρόσφατες εκστρατείες στο Ιράκ,Αφγανιστάν και τώρα ετοιμάζονταιγια Συρία και Ιράν.Και οι χώρες αυτές διαθέτουν μεγάλες κύριες αστρικές πύλες !!

Έχουν αργήσει όμως και τα σχέδια τους δεν έχουν πλήρως ευοδωθεί !! Εδώ και δύο χρόνια οι μεγαλύτερες αστρικές πύλες του πλανήτη έχουν τεθεί κάτω από τον έλεγχο των Ανδρομέδειων δυνάμεων και από τις 14 Μαίου 2012 και όλες οι αστρικές πύλες της χώρας μας.Δεν μπορούν οι αποστάτες πλέον να τις ελέγξουν,χάνουν το παιχνίδι και το ξέρουν πολύ καλά !!Όσες ενισχύσεις προσπαθούν να έρθουν για βοήθεια τους,κατατροπώνοται από τα Ολύμπια σκάφη στην περιοχή της μεγάλης πύλης του Ηλίου !!!

Το θηρίο  όταν ξεψυχάει γίνεται πολύ επικίνδυνο !! Οι Έλληνες όμως σε όλη την μακρόχρονη ιστορία τους θηρία πολεμούσαν και πάντα έβγαιναν νικήτές,γι'αυτό αυτή η μικρή χώρα δεν πέθανε ποτέ,γιατί Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!! Έτσι θα γίνει και τώρα !!!

Συνέλληνες,ήρθε η ώρα για την προετοιμασία της μεγάλης στιγμής.Το νέο ξημέρωμα άρχισε να χαράζει.Στις 21/12/12 εισερχόμερα στην εποχή του Υδροχόου,εποχή του "Χρυσού γένους"των Ελλήνων σύμφωνα με τον Ησίοδο !!! Πρέπει λοιπόν να γίνουμε αυτό που πρέπει να είμαστε, ένας αρμονικός συνδυασμός πνεύματος και ύλης, ανθρώπου και θείου.Πρέπει να σηκώσουμε τον άνθρωπο εκεί που τον έταξε η ουράνια μοίρα του !!!
Έρρωσθε !!!

2/12/2012
                                                                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-http://www.areazone51ufos.blogspot.gr/
-http://periergaa.blogspot.com/2012/11/nasa-ufo-2012video.html
-http://www.youtube.com/watch?v=xwV9nHNFa2c&feature=player_embedded
-http://periergaa.blogspot.com/2012/11/blog-post_6984.html
-http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/i-nasa-proeidopoiei-gia-terastia-diastimiki-kataigida.html#more
-http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2012/10/blog-post_31.html
-http://afipnisoy.blogspot.com/2012/11/nwo-project-mannequin-video.html#ixzz2DgcvAY9L
-http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/fainomena.html
-http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/periergi-drastiriotita-me-desmes-fotos.htm
-http://www.youtube.com/watch?v=W8wmjF99Eck
-http://www.youtube.com/watch?v=xaXfcBiF1AI&feature=player_embedded#!
-http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/256223/fonikes-plimmyres-sti-vretania#ixzz2DhTB9pOq
 Under Creative Commons License: Attribution Share Alike    
-http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mxoEK2odpvM
-http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OKM9LkeZW1I
-http://www.youtube.com/watch?v=Akxl6kyRfXQ
-http://www.youtube.com/watch?v=tPkW1Db4W9g
-http://www.youtube.com/watch?v=Em4f61uB1yc&feature=player_embedded
-http://www.youtube.com/watch?v=DjJg4MdFafI
-http://www.youtube.com/watch?v=3CLDBcz1C3w
-http://www.youtube.com/watch?v=xE5HqEzOjYM
-ΒΙΒΛΙΑ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ και ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ του Στρατηγου εα Γερ.Καλογεράκη.
-Περιοδικό GEOCHANGE
-Προσωπικές πληροφορίες.
ΕΣΣΕΤ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου