Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πραγματικοί...O πολιτικός κόσμος στην Σουηδία μιλάει δημόσια για το θέμα! (αρθρο σοκ! και βίντεο!)

Πολιτικοί της Σουηδίας παραδέχονται επίσημα πως οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) αποτελούν υπαρκτό θέμα και όχι σενάριο συνωμοσιολογίας...

Σε δημοσίευμα της με τίτλο "Swedish official admits toxic 'chemtrails' are real, not a wild conspiracy theory", η σελίδα Natural News αναφέρει πως η αρχηγός του κόμματος των πρασίνων Pernilla Hagberg δήλωσε πως οι ομιχλώδης σαν νέφη λευκές γραμμές με τις οποίες σημαδεύουν τους μπλέ ουρανούς....αεροσκάφη δίχως διακριτικά ΔΕΝ είναι οι τυπικές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails).


Σύμφωνα με αναφορά της σουηδικής εφημερίδας Katrineholms Kuriren, η Hagberg, μία από τις πρώτες πολιτικούς που βγήκε μπροστά σχετικά με το θέμα, δήλωσε δημόσια πως αυτές οι ασυνήθιστες νεφώδεις γραμμές, οι οποίες δεν δυαλύονται όπως κάνουν οι κανονικές γραμμές συμπυκνώσεως, είναι στην πραγματικότητα ένα τοξικό μείγμα από χημικά, ιούς και μέταλλα - τα "chemtrails". Σύμφωνα πάντα με την κ. Hagberg, οι ψεκασμοί αποτελούν κοινή ειχείρηση της αμερικανικής υπηρεσίας Central Intelligence Agency (CIA) και της U.S. National Security Agency (NSA), όπως και της σουηδικής κυβέρνησης της χώρας της, με στόχο να μεταλλάξουν τις ατμοσφαιρικές συνθήκες μέσω χημικών αεροψεκασμών. Στο επικύνδινο αυτό μείγμα όπως δήλωσε περιλαμβάνονται διάφορα χημικά συστατικά. ιοί, τμήματα ιών, και μέταλλα όπως το αλουμίνιο και το βάριο, τα οποία όπως έχει βρεθεί φαίνεται να συσσωρρεύονται ήδη στα αποθέματα νερού και το έδαφος σε όλο τον κόσμο. (http://chemtrails.cc/)


Οι απλές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails), που αποτελούνται περισσότερο από ατμούς νερού που εξαφανίζονται σχετικά γρήγορα μετά την απελευθέρωση τους από τις μηχανές των αεροσκαφών, είναι πολύ διαφορετικά από τα chemtrails, τα οποία βαθμιαία καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό και τον βάφουν λευκό. Το ακόλουθο βίντεο του FreeTruth Show, που βασίζεται στοYouTube περιλαμβάνει μερικές εικόνες που δείχνουν πως φαίνονται συνήθως τα chemtrails στον ουρανό:

Η Hagberg λέει επίσης πως αν επανεκλεγεί θα συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια σε τέτοια θέματα όπως τα chematrails στη χώρα της.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στο ίδιο άρθρο της Natural News αναφέρεται πως τα Ηνωμένα Έθνη και Οργανισμοί φερόμενοι ως "φιλανθρωπικοί" όπως αυτός των Bill & Melinda Gates Foundation πιέστηκαν τελευταία να παραδεχτούν πως πράγματι λαμβάνουν χώρα τέτοιοι ψεκασμοί, αλλά η δικαιολογία τους ήταν πως με αυτούς τους ψεκασμούς με κάποιο τρόπο θα "σωθεί" ο πλανήτης από τα αποτελέσματα της λεγόμενης "υπερθέρμανσης" του...


Η ίδια ψευδοεπιστημονική θεωρία (της δήθεν υπερθέρμανσης) αποτελεί πολύ συχνά δικαιολογία για πολλές πολιτικές προτάσεις. (Παλιαότερα είχαμε δει π.χ. τον Αλ Γκορ να κερδοσκοπεί με τα χρηματηστήρια ρύπων βασιζόμενος στην ίδια ψευδή θεωρία κλιματικής υπερθέρμανσης...)
(http://www.globalresearch.ca/)


Στην περίπτωση των chemtrails, χρησιμοποιήθηκαν διάφορες δικαιολογίες για να νομιμοποιηθεί η χρήση διασποράς δηλητηρίων στους ουρανούς: από την χρήση τους για να εμποδίζουν την είσοδο ηλιακών ακτίνων ώστε να μειωθεί η θερμοκρασία στη Γη, μέχρι την προστασία των πολικών πάγων που "λιώνουν" ήδη...Το πλήρες άρθρο
εδώ


Δείτε επίσης
What in the World are They Spraying? Why in the World are They Spraying? (http://www.whyintheworldaretheyspraying.com/)


τα οποία μπορείτε να βρείτε και στο youtube¨

http://kkuriren.se/nyheter/vingaker/1.1554491

http://theintelhub.com/ http://www.youtube.com/watch?v=AykLfHtM_3M&feature=youtu.be


Το ίδιο φαινόμενο αφορά φυσικά ολόκληρο τον πλανήτη... και απασχολεί εδώ και περισσότερο από μία δεκαετία και τη χώρα μας...  Πρόσφατη αναφορά με σειρά από φωτογραφίες από αεροψεκασμούς στη Χαλκίδα βλέπουμε εδώ:


ενώ το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται από εκατοντάδες πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα: από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα μέχρι κ την Κρήτη...Περισσότερα κείμενα σχετικά θα βρείτε στις ετικέτες
chemtrails, χημικές ουρές και HAARP
dioratiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου