Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΠΟΠΗΣΕΙΣ...



Πόσοι…«αθώοι» Έλληνες ψηφοφόροι που τους θεωρούν «πρόβατα», γνωρίζουν ότι η Εταιρεία ‘Singular Logic που συγκεντρώνει, καταμετρά τους ψήφους και ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ροκφέλλερ και άλλων σκληροπυρηνικών Σιωνιστών ;
Και το πιο τραγικό, λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου… «Α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε»…! στις 30 Μαριτου του 2018!


Άλλη μια μια είδηση που πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και δεν έτυχε καμιάς ιδιαίτερης μνείας και σημασίας από τους «οικονομικούς παράγοντες» και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της χώρας μας ήταν η πώληση των επιχειρηματικών δανείων της MIG, (Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) στο «αμερικάνικο fun ΚΚR.

Τυπικά, το παραπάνω χρηματοπιστωτικό γεγονός ουσιαστικά σημαίνει και την πώληση της εταιρείας MIG στο διεθνές fund KKR.
Η MIG που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ελλάδα, έχει στην κατοχή τις μεγάλες εταιρείες όπως τις Vivartia, Goodys, Flocafe, Everest , νοσοκομείο Υγεία και SingularLogic, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica με τα Super Fast Ferries…, όπου συνολικά αριθμεί 12.000 εργαζομένους.
Όλα τα παραπάνω μεταβιβάστηκαν εν μια νυκτί (στις 18 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια) από την Τράπεζα Πειραιώς που είχε τη διαχείριση των επιχειρηματικών δανείων της MIG στο «αμερικάνικο Fund KKR.
Η ουσιαστικότερο παράμετρος είναι ότι μαζί με όλες τις εταιρείες στην κατοχή της MIG ήταν και η Singular Logic, η οποία είναι υπεύθυνη για την συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, την καταμέτρησή τους, την αποστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών και τελικώς την αναμετάδοσή τους στις οθόνες μας…
Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι ελέγχει ΠΛΗΡΩΣ όλη τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων και τα διαχειρίζεται Α Ν Α Λ Ο Γ Ω Σ…!
Κατά συνέπεια, αποτελεί λοιπόν μέγιστης πολιτικής σημασίας το ΠΟΙΟΣ θα ελέγχει την ‘Singular’.
Το επενδυτικό fund KKR εξ’ Αμερικής έχει ιουδαϊκή στάμπα και ηγεσία, καθώς όλοι του οι ιδιοκτήτες είναι Εβραίοι Σιωνιστές και μάλιστα σημαντικότατα μέλη των Σιωνιστικών οργανώσεων.
Η Singular λοιπόν, έχει περάσει στα χέρια του Σιωνιστικού lobby της Αμερικής…

Όσον αφορά το εν λόγω fund :
Το KKR fund αποτελείται από 3 ανθρώπους-κλειδιά που το δημιούργησαν:
1. Ο Jerome Kohlberg, Jr. που είναι ιδρυτής της και επίτιμος Πρόεδρός της και είναι Σιωνιστής Εβραίος – έχει πολλάκις κατά το παρελθόν επιδείξει την αφοσίωσή του στον Ταλμουδισμό και τα Σιωνιστικά lobby, ως εξέχων μέλος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

2. Ο Henry Kravis που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης και ενεργότατο μέλος της Ιουδαϊκής – Σιωνιστικής κοινότητας, και μάλιστα επίτιμο μέλος διοικητικών συμβουλίων και επιτροπών που έχουν δημιουργηθεί από το ίδρυμα David Rockefeller.

3. Ο George R. Roberts που και αυτός με τη σειρά του φέρει τον τίτλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της KKR και φυσικά είναι και αυτός Εβραίος, παντρεμένος με την ιουδαία Conrad της Goldman Sachs και με πολλαπλές ιδιότητες στα σιωνιστικά lobby, αριθμώντας πάνω από 20 και επιπλέον ΜΚΟ που προσφέρουν «έργο» στις διάφορες κοινότητες.

Από τα ανωτέρω, προκύπτει το καίριο ερώτημα: κατά πόσον τα εκλογικά αποτελέσματα στην πατρίδα μας, είναι αδιάβλητα…;
Κατωτέρω, ο πρόεδρος της ‘Singular Logic’ Μιχάλης Καριώτογλου, ο οποίος υποτίθεται ότι «α υ τ ο κ τ ό ν η σ ε» στην οικία του τhν 31η Μαρτίου του 2018, μόλις στα 62 του χρόνια…
Και μια σημαντική άποψη για τις ελληνικές εκλογές από ένα γνωστό καθηγητή :

οδυσσεια tv
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου