Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η CIA ΚΑΙ ΤΑ UFO's

Μία πρόχειρη περιήγηση στη φιλολογία των UFO αποδεικνύει ότι κάτι παρουσιάζεται στους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ενότητες των αρχαίων ινδικών συγγραμμάτων όπως είναι η Μαχαμπαράτα και η Ραμαγιάνα, κάνουν υπαινιγμούς για κάποιο πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα στους πολιτισμούς των Ράμα και Ασβίν, πριν από 15.000 χρόνια. Οι αναφορές για σκάφη σε σχήμα δίσκου, φτάνουν μέχρι τους καιρούς των Φαραώ. Ένα πράγμα όμως που χαρακτηρίζει αυτές τις τυχαίες επαφές, εμπειρίες και οράματα ανά τους αιώνες, είναι ότι πολλές από αυτές είναι απολύτως ασύλληπτες για το λογικό νου. Αν υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί που έρχονται σε επαφή με το δικό μας, πολλοί από αυτούς μοιάζουν με ξωτικά που κάνουν σκανταλιές κοσμικής κλίμακας.












Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση του Γουάιτλι Στράιμπερ (Whitley Strieber). Ο Στράιμπερ, συγγραφέας, είχε πρόσφατα μία εμπειρία βγαλμένη κυριολεκτικά από τις ιστορίες που έγραφε. Η σύζυγος του ανακάλυψε ένα σημάδι από τρύπημα στον αυχένα του. Αυτό το τρύπημα του

προκαλούσε πόνους. Ξαφνικά ήρθε στο νου του η ανάμνηση της μεταφοράς του μέσα σ' ένα UFO, σε μια κατάσταση που έμοιαζε με όνειρο, όπου του έκαναν "ενδοσκόπηση στον εγκέφαλο". Ευτυχώς γι' αυτόν, ο Γουάιτλι απολαμβάνει της δημοτικότητας του βιβλίου του, με τον τίτλο "Communion", όπου περιγράφει την απαγωγή


Ο Τζώρτζ Αντάμσκι (George Adamski), ίσως η πιο διάσημη περίπτωση "επαφικού", λέγεται από φίλους του ότι βρισκόταν σε διαρκή "ονειρική" κατάσταση.
Ο Αντάμσκι ίδρυσε μία διεθνή οργάνωση επικοινωνίας για όντα από την Αφροδίτη, ασυνήθιστο μέρος προέλευσης UFOs, καθώς η ατμόσφαιρα αυτού του πλανήτη είναι θανατηφόρα. Υπήρξε πολλή και αρνητική δημοσιότητα για την αξιοπιστία του Αντάμσκι. Πολλοί ισχυρίζονταν ότι είχε δημοσιεύσει ψεύτικες φωτογραφίες ιπτάμενων δίσκων. Όμως, που τις έβρισκε τις φωτογραφίες;





ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ;


Εδώ λοιπόν φτάνουμε στη CIA, σύμφωνα με το Λεόν Ντέϊβιντσον (Leon Davidson) ουφολόγο και πρώην χημικό μηχανικό του στρατού. Ο Ντέϊβιντσον λέει ότι η CIA επινόησε την επαφή του Αντάμσκι με τον ιπτάμενο δίσκο, καθώς επίσης και τις περίφημες εξωγήινες επαφές του Ντανιέλ Φράι (Daniel Fry) και του αστυνομικού Λόνι Ζαμόρα (Lonnie Zamora).
Ο Ντέιβιντσον πιστεύει ότι ο Αντάμσκι ήταν το ανυποψίαστο θύμα μίας απάτης που σχεδίασαν και εκτέλεσαν κυβερνητικοί πράκτορες. Αυτοί, κατασκεύασαν ένα "διαστημικό σκάφος" με παράθυρα, τα οποία στην πραγματικότητα ήταν οθόνες προβολής. Ο ίδιος ο Αντάμσκι λέγεται ότι ενθαρρύνθηκε στις έρευνες του για ιπτάμενους δίσκους από τέσσερις "επιστήμονες της Κυβέρνησης των ΗΠΑ".

Δεν είναι όλες οι πλάνες κατασκευάσματα της CIA ή άλλων κρατικών οργανισμών. Στην περίπτωση του Φράνκ Σκάλι (Frank Scully), είχαν αναμιχθεί δύο απόστρατοι. Το 1950, ο Σκάλι έγινε διάσημος από τη μία μέρα στην άλλη, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο "Behind The Flying Saucers". Σ' αυτό, αφηγείτο μία ομιλία που είχε εκφωνηθεί σ' ένα ακροατήριο στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ, από έναν άνθρωπο με το όνομα Σίλας Νιούτον (Silas Newton), ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι εκατομμυριούχος από το Τέξας.

Ο Νιούτον λοιπόν είπε στο ακροατήριο του ότι ένας φίλος του, ο Δόκτωρ Γκη (του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Γκεμπάουερ - Gebauer), ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε νεκροψίες εξωγήινων σε μία βάση της Αεροπορίας. Την εποχή εκείνη πολύς κόσμος πίστευε ότι οι αρχές κάλυπταν κάτι "μεγάλο", όπως επαφή με εξωγήινο πολιτισμό.

Δύο χρόνια όμως μετά τη δημοσίευση του βιβλίου, οι Νιούτον και Γκεμπάουερ, "πιάστηκαν στα πράσα" όταν προσπαθούσαν να πουλήσουν άχρηστες συσκευές από τα αποθέματα του στρατού, σαν ανιχνευτές πετρελαίου. Αντίο λοιπόν στην ιστορία των εξωγήινων σωμάτων και στη φήμη του Φράνκ Σκάλι.

Οι συνέπειες ορισμένων εμπειριών "αναγέννησης" και οι νέες θεωρίες σχετικά με τα τραύματα που συμβαίνουν στη γέννα, θα μπορούσαν να εξηγήσουν τις "επαφές" του Αντάμσκι και του Στράιμπερ. Αν όμως οι αρχές είναι υπεύθυνες για μεγάλο μέρος της παραπληροφόρησης γύρω από τα UFOs, τι προσπαθούν να καλύψουν;
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Πρόσφατα, ο ατρόμητος ουφολόγος Τίμοθυ Γκουντ (Timothy Good) συνέλεξε πληροφορίες από τη CIA κάνοντας χρήση του Νόμου Περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης. Ο Γκουντ σε άρθρο του στην αγγλική εφημερίδα Ομπσέρβερ, αποκάλυψε την ύπαρξη μίας άκρως απόρρητης επιτροπής, στα τέλη της δεκαετίας του 40, με την κωδική ονομασία Majestic -12. Στόχος της MJ-12 ήταν να διερευνήσει και στη συνέχεια να συγκαλύψει πληροφορίες σχετικά με πτώσεις ιπτάμενων δίσκων.

ΦΗΜΕΣ;

Όλοι μας έχουμε ακούσει ιστορίες για μικρόσωμους εξωγήινους που διατηρούνται σε γυάλινες προθήκες γεμάτες φορμόλη σε απόρρητες στρατιωτικές βάσεις. Πεζοπόροι στα Γαλάζια Όρη (Blue Mountains) δυτικά του Σύδνεϋ, έχουν αναφέρει ότι είδαν αντικείμενα με σχήμα δίσκου να εξαφανίζονται μέσα στις πλαγιές των βουνών κοντά στη Λέουρα (Leura).
Υπάρχουν ιστορίες που αναφέρονται σε πληρώματα εξωγήινων σκαφών τα οποία σκοτώθηκαν κατά την πτώση τους και έγκυρες, επιστημονικά τεκμηριωμένες αναφορές, (γραμμένες από ανθρώπους όπως ο Τζων Σούσλερ - John Shuessler, επικεφαλής του προγράμματος του Διαστημικού Λεωφορείου της εταιρείας ΜακΝτόναλντ - Ντάγκλας) για ανθρώπους που αρρωσταίνουν ή πεθαίνουν από τις συνέπειες μίας στενής επαφής.



ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΓΗΙΝΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει πληροφορίες ότι ο αμερικάνικος στρατός ή ιδιωτικές εταιρείες αεροδιαστημικής τεχνολογίας έχουν κατασκευάσει τέτοια πειραματικά σκάφη; Η υπόθεση αυτή αξίζει να μελετηθεί και να ερευνηθεί σοβαρά.
Υπάρχουν πολλά στρατιωτικά και πολιτικά σχέδια για την κατασκευή ιπτάμενων δίσκων, και έχουν γίνει και κάποιες πραγματικές δοκιμές.
Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος το γιατί ένα τέτοιο στρατιωτικό σκάφος παραμένει μυστικό. Η μυστικότητα όμως που περιβάλλει τα αντίστοιχα πολιτικά σκάφη είναι μάλλον τυχαία παρά προσχεδιασμένη. Είτε οι εφευρέτες του έχουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να προσελκύσουν ενδιαφέρον για την κατασκευή του σκάφους (όπως ο Τζων Σηρλ - lohn Searle. ένας Αγγλος που ισχυρίζεται ότι μπορεί να κατασκευάσει ένα δισκοειδές σκάφος με δυνατότητα μεταφοράς 1.000 ανθρώπων) ή απλά οι δομές μας είναι μονοπωλιακές σε βαθμό που δεν μπορούμε να αναπτύξουμε πραγματικά πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως αυτή του σπουδαίου επιστήμονα, εφευρέτη και πρωτοπόρου του ηλεκτρισμού, Νίκολα Τέσλα.

Από το 1960 και μετά, έχουν επινοηθεί (με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) τουλάχιστον 40 συστήματα αντιβαρύτητας από διάφορους ερευνητές, παρουσιάζοντας μεγάλη πρόοδο - από τα βενζινοκίνητα σκάφη που ειδικοί επιστήμονες είχαν κατασκευάσει για το Τρίτο Ράιχ (όπως ο "Σφαιρικός Κεραυνός" του Ρούντολφ Σρίβερ - Rudolf Shriever), και για τις ΗΠΑ μετά τον πόλεμο, όπως το αυτοκίνητο "Avro" (του Μίθε [Miethe] - πρώην εφευρέτη των Ναζί - και του Άγγλου μηχανικού Τζων Φροστ [John Frost], για λογαριασμό της εταιρείας A.V. Roe & Co), μέχρι ένα κοινό πρόγραμμα των ΗΠΑ και του Καναδά. Περιέργως, κάθε χρηματοδότηση για τα επίσημα προγράμματα αντιβαρύτητας των ΗΠΑ διεκόπη το 1960.

ΔΙΑΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ

Οι ιπτάμενοι δίσκοι που ανέπτυξε ο Βίκτορ Σαουμπέργκερ (Victor Schauberger) ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Σαουμπέργκερ ένας Αυστριακός φυσικός, ανέπτυξε μία θεωρία περί του διαμαγνητισμού στα ρεύματα νερού και αέρα, και πέτυχε να σχεδιάσει τουρμπίνες νερού για πτητικούς σκοπούς. Ο Σαουμπέργκερ εργάστηκε για τους Ναζί από το 1938 μέχρι το 1945, και στη συνέχεια για τους Αμερικανούς. Ένας από τους δίσκους του είχε διάμετρο μόλις _ μέτρο και η εκκίνηση του γινόταν μέσω ηλεκτροκινητήρα ισχύος μόλις 1/20 του ίππου. Το πιο αξιοσημείωτο και ενδιαφέρον γεγονός ήταν ότι ο Σαουμπέργκερ κατέγραψε αλλαγές χρώματος στο σκάφος του, όπως συμβαίνει και στην πλειοψηφία των θεάσεων UFO.


Η θεωρία του διαμαγνητισμού μας παραπέμπει στις θεωρίες περί του διαπλανητικού αρμονικού πλέγματος.
Θα ήταν εύλογο να συμπεράνει κανείς ότι το πεδίο των UFO έχει δύο παρατάξεις:Η μια δεν πιστεύει τίποτα (και γενικά δεν πιστεύει ιδιαίτερα σε τίποτα πέρα από τον υλισμό).
Η δεύτερη, έχει βολευτεί με την ιδέα ότι υπάρχει μια πηγή εξωγήινων δίσκων, οι αποδείξεις για τους οποίους σε μεγάλο βαθμό δείχνουν να είναι προκατασκευασμένες ή αντιφατικές.

Ίσως υπάρχουν σκάφη στρατιωτικής προέλευσης, αλλά θα ήταν δύσκολο να φτάσουν τις δυνατότητες των UFOs. Έχει παρατηρηθεί ότι τα UFOs αλλάζουν σχήμα, μέγεθος ή θέση στο χωρόχρονο. Όμως, κάποιες ανακαλύψεις που θα μπορούσαν να έχουν γίνει - για παράδειγμα στο χώρο της ηλεκτροβαρυτικής - θα μπορούσαν εύκολα να έχουν συγκαλυφθεί, αφού κάποιες τεχνολογίες είναι υπερβολικά "αναρχικές" για να ελεγχθούν. Η τοπική αυτονομία στην παραγωγή ενέργειας ή στην πολιτική άμυνα, δε συμβάλλει στη δημιουργία μονοπωλίων στην παραγωγή ή την αύξηση των κερδών.


Το σύγχρονο φαινόμενο των UFOs έχει το "επίσημο" ντεμπούτο του στις 24 Ιουνίου του 1947 (την ημερομηνία της συντριβής του ιπτάμενου δίσκου στο Νέο Μεξικό), όταν ένας πιλότος της πολιτικής αεροπορίας, ο Κένεθ Αρνολντ (Kenneth Arnold) έπλασε τον ατυχή όρο "Ιπτάμενοι Δίσκοι" για να περιγράψει αυτά που είδε επάνω από το όρος Ρέινιερ (Mt Rainier) στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Εδώ και 50 χρόνια, υπάρχει εκτεταμένη αναφορά στα UFOs, και οι πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν με τη χρήση του Νόμου Περί της Ελευθερίας της Πληροφόρησης αποκαλύπτουν ότι το Αμερικάνικο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης (NORAD) λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες αναφορές για τα γνωστά "σκιάχτρα".

Στη δεκαετία του 80, με τον ίδιο τρόπο μάθαμε ότι ο Αμερικανικός (και ο τότε Σοβιετικός) στρατός αδυνατούσε να τα κρατήσει μακριά από στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων. Θα μπορούσε αυτό να είναι μία ακόμα αιτία για την εκστρατεία παραπληροφόρησης;
Όποιος κι αν είναι ο λόγος της εκστρατείας παραπληροφόρησης - να προσέχετε πάντα μήπως πέσει πάνω σας κοπριά από τον ουρανό - είναι γνωστό ότι τα UFOs απαγάγουν και ζώα!


NEXUS ΙΟΥΝΙΟΣ 1998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου