Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Το χαμενο βιβλιο του ΕΝΚΙ



ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΘΕΟΥ

Πριν απο περιπου 445.000 χρονια,αστροναυτες απο εναν αλλο πλανητη ηρθαν στη γη αναζητωντας χρυσο.

Αφου προσθαλασσωθηκαν σε καποιον απο τους ωκεανους της γης ,προχωρησαν μεχρι την ακτη και ιδρυσαν την Εριντου,το «Σπιτι στο μακρινο τοπο».Η αρχικη αποικια εξελιχθηκε συντομα σε μια τελεια Αποστολη στη γη – που περιελαμβανε ενα κεντρο Ελεγχου της Αποστολης,ενα διαστημοδρομιο,ορυχεια,ακομα και εναν σταθμο στον Αρη.



Επειδη ειχαν ελλειψη εργατικου δυναμικου,οι αστροναυτες επιστρατευσαν τη γενετικη μηχανικη για να δημιουργησουν πρωτογονους Εργατες – τους Homo Sapiens.Ο κατακλυσμος που σαρωσε καταστροφικα τη γη,απετουσε ενα νεο ξεκινημα. Οι αστροναυτες εγιναν θεοι,παραχωρωντας στην ανθρωποτητα τον πολιτισμo,διδασκοντας τη να τους προσκυναει.

Τοτε, πριν απο περιπου τεσσερεις χιλιαδες χρονια,ολα οσα ειχαν επιτευχθει κατερρευσαν με μια πυρηνικη καταστροφη,που προκληθηκε στη γη απο τους επισκεπτες,στο πλαισιο των δικων τους ανταγωνισμων και πολεμων.


Οσα ειχαν συμβει στη γη,και ιδιαιτερα τα γεγονοτα απο τοτε που ξεκινησε η ανθρωπινη ιστορια,εχει απανθισει ο ζεκαρια σιτσιν στο εργο του τα χρονικα της γης,απο τη Βιβλο,απο πυλινες δελτους,αρχαιους μυθους και αρχαιολογικες ανακαλυψεις.Αλλα τι προηγηθηκε των γεγονοτων στη γη;Τι ειχε συμβει στον Νιμπιρου,τον πλανητη των αστροναυτων,που προκαλεσε τα διαστημικα ταξιδια,την αναγκη για χρυσο,τη δημιουργια του ανθρωπου;

ΕΝΑ ΕΠΟΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
 

psixikafenomena.blogspot.gr
conspiracyfeeds.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου