Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Βρίζει τους νεκρούς το "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα: "Επενδύει" σε νεκρούς η Χρυσή Αυγή για να αναστηθεί! Αφήνουν υπόνοιες ότι η Χρυσή Αυγή έστησε τις δολοφονίες!

Σε ένα κρεσέντο παραληρηματικών υποθέσεων τρείς εφημερίδες κρέμονται σήμερα στα περίπτερα καλλιεργώντας υπόνοιες.

Εαν έχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν στον εισαγγελέα. Η εφημερίδα του Μπόμπολα ,η οποία ανέλαβε σε συνεργασία με τις διωκτικές αρχές του Δένδια να “λιώσει” τους “εγκληματίες” και τους “δολοφόνους” του ακροδεξιού χώρου πριν δικαστούν και καταδικαστούν, προβαίνει σε περιύβριση νεκρών πριν αυτοί ταφούν: Ξεκάθαρα σημειώνει στον τίτλο της ότι η ακροδεξιά παράταξη χρησιμοποιεί τους δολοφονημένους για να ανέβει εκλογικά. Από το ρεπορταζ που κάναμε εμείς, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει αφού ακόμα και στο τρισάγιο των νεκρών το Σάββατο, κάτι τέτοιο δεν καταγράφηκε αφού απαγορεύτηκε από τα μέλη της να φωνάξουν στον χώρο εμπρηστικά κομματικά συνθήματα. Απαγορεύτηκε ακόμα και το “Αίμα, Τιμή” που αποπειράθηκαν να φωνάξουν μέλη της.
Άρα η εφημερίδα άλλα υπονοεί. Ότι πιθανόν μέλη της Χ. Α να έστησαν σκηνικό εγκλήματος για να επωφεληθούν. Συνειρμοί πολύ επικίνδυνοι που καλλιεργούν διχαστικά μηνύματα σε μια ήδη διχασμένη κοινωνία.
Στο ίδιο  μοτίβο η καταφεσωμένη από τα δάνεια “Ελευθεροτυπία” που παλεύει να ισορροπήσει αριστερόστροφα μήπως στείλουν καμιά προκήρυξη οι “τρομοκράτες” και ζήσει τις “ανεπανάληπτες” στιγμές του παρελθόντος των  Νοέμβρηδων.
Για τους “Λαμπράκηδες” τι να πούμε; Εδώ και 70 χρόνια στην ίδια ρότα. Αποσταθεροποίηση και προπαγάνδα.
Κύριοι εαν έχετε στοιχεία ότι μέλη της Χ.Α πλήρωσαν επαγγελματίες δολοφόνους για να σκοτώσουν τα ίδια της τα στελέχη, δώστε τα στον εισαγγελέα. Και εμείς μαζί σας. Διαφορετικά, βουλώστε το. Χάθηκαν δύο άνθρωποι. Μην παίζετε με τη φωτιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου