Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Αυτοί είναι οι δολοφονημένοι Έλληνες της Χρυσής Αυγής! Με το αίμα αυτών των παιδιών θέλουν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές!

Ο τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας είναι γιος τοπικής συμβούλου στο Δήμο Κηφισιάς και πατέρας ενός μικρού παιδιού - Του αφαιρέθηκε σφαίρα από τη σπλήνα
  Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης
  Γιώργος Φουντουλης, ένας εκ των δυο νεκρών παιδιών...

  
ΑΠΕ-ΜΠΕ: Με όπλο των 9 mm η επίθεση στο Ν.Ηράκλειο Περισυνελέγησαν περίπου 15 κάλυκες Οι δράστες φορούσαν κράνη Πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση
  
Βρέθηκε μηχανή στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου - Ερευνάται αν είναι αυτή που χρησιμοποίησαν οι δράστες
  
Μανώλης Καπελώνης και Γεώργιος Φουντούλης, τα ονόματα των δύο νεκρών - Αλέξανδρος Γέροντας το όνομα του τραυματία
  
Σκάι: Πληροφορίες ότι δεύτερη «ύποπτη» μηχανή εντοπίστηκε στο Μαρκόπουλο Αττικής
  Δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου
"Απόψε ο Κος Δένδιας και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έβαψαν τα χέρια τους με αίμα!
Εμείς βρισκόμαστε μέσα στη φυλακή και οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης των δύο παιδιών είναι έξω…
Το κρίμα στο λαιμό τους!"
  
Τέταρτο μέλος της ΧΑ, μόλις άρχισαν οι πυροβολισμοί, έσκυψε και στη συνέχεια διέφυγε μέσα στα γραφεία του κόμματος.
  Νέα ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής
Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά και ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας προσωπικώς είναι ένοχοι και απολύτως υπεύθυνοι για τις αποψινές εν ψυχρώ δολοφονίες νέων Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει επανειλημμένως αστυνομική φύλαξη για τα κατά τόπους γραφεία της, που είχαν χτυπηθεί και αποτελούσαν μόνιμους στόχους τρομοκρατών. Η κυβέρνηση όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά αφαίρεσε την ήδη υπάρχουσα αστυνομική προστασία που νομίμως διαθέταμε.

Ο άθλιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ όχι μόνο επέτρεψε, αλλά υποκίνησε τις τρομοκρατικές ομάδες, που ανεξέλεγκτες απόψε εκτέλεσαν νέους συμπολίτες μας. Το μίσος της κυβέρνησης και των ΜΜΕ εις βάρος της Χρυσής Αυγής, όπως αυτό εκφράστηκε τον τελευταίο μήνα, όπλισε τα χέρια των δολοφόνων. 

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης, την σύλληψη των εγκληματιών και την παραδειγματική τους τιμωρία. Καλεί όλους τους Έλληνες να παραμείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας ώρα. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη όλης της Ελλάδος για τον χαμό δύο νέων παιδιών, δύο ανθρώπων που θεωρούμε μέλη της δικής μας οικογένειας.
  
Κλεμμένη από το 2000 η μοτοσικλέτα που βρέθηκε μετά την επίθεση - Αποδυναμώνεται το σενάριο να είναι η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας
  
Γενικό Κρατικό: Στο χειρουργείο ο τραυματίας - Μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του

Οι νεκροί της Χρυσής Αυγής ονομάζονται Καπελώνης Μανώλης & Φουντούλης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου