Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΤΟ SUBTERRENE ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΟΝΤΩΝ;

Φανταστείτε μια μηχανή που ανοίγει επτά μίλια ανά ημέρα μέσω στερεού βράχου, πέτρες και πηλό ... σχεδόν τίποτα κάτω από την ίσαλος γραμμή. Ένα μηχάνημα του οποίου η καρδιά είναι ένας συμπαγής πυρηνικός αντιδραστήρας που κυκλοφορεί υγρό λιθίου σε 2.000 βαθμούς φάρενάιτ, μέσω μιάς περιστρεφόμενης πρόσοψης που λειώνει μια σήραγγα 40 ποδιών σε διάμετρο, ακόμη και εγχέοντας το μάγμα σε θραύσματα στο βραχώδες υπόστρωμα για ακραία σταθερότητα, σφραγίζοντας το τούνελ με μια υαλώδη επένδυση, και δεν αφήνει κανένα ανασκαμμένο υλικό πίσω.
Το πυρηνικό subterrene (τύπος μηχανήματος διάνοιξης σηράγγων) γεννήθηκε στο εθνικό εργαστήριο του Los Alamos στο Νέο Μεξικό. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ελήφθησαν από τη δεκαετία του '70. Και δεδομένου ότι η αποστολή τους είναι μια απειλή για το δημόσια συμφέρον, τα subterrenes έχουν ελαχιστοποιηθεί από την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Η ελίτ διατάζει την τεχνολογία για να δημιουργήσει υπόγειες πόλεις που θα συνδέονται με υπερηχητικά τραίνα Maglev; Το Maglev (που προέρχεται από το μαγνητικό μετεωρισμό) είναι ένα σύστημα μεταφοράς που χρησιμοποιεί το μαγνητικό μετεωρισμό για να αναστείλει, να καθοδηγήσει και να ωθήσει τα οχήματα με μαγνήτες και όχι με τη χρήση μεθόδων όπως οι ρόδες,οι άξονες και τα ρουλεμάν.
Είναι η ελίτ τόσο ψυχοπαθητική για να διαταράξει σκόπιμα το Σύστημα υποστήριξης της ζωής της Γης;
Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από το βιβλίο, Είσοδοι σε υπόγειες στοές "Υπόγειες Βάσεις Εξωγήινων"
Μια υπόγεια Στρατιωτική Βάση / Ενα εργαστήριο στο Dulce - Νέο Μεξικό, συνδέεται με υπόγεια δίκτυα από σήραγγες, και τα χαμηλότερα επίπεδα αυτής της βάσης είναι σύμφωνα με ισχυρισμούς υπό τον έλεγχο των εσωτερικών γήινων οντων ή των εξωγήινων. Η βάση συνδέεται στις ερευνητικές εγκαταστάσεις του Λος Άλαμος μέσω ενός υπόγειου "σωλήνα μεταφοράς με λεωφορείο." (Μπορεί να υποτεθεί ότι ένας τέτοιος τρόπος μεταφοράς είναι μία ευθεία γραμμή κατασκευής. Θα πρέπει τότε να είναι δυνατόν, με τη χρήση χαρτών, να καθοριστεί η πλέον πιθανή θέση αυτής της βάσης, ειδικά δεδομένου ότι η γενική θέση είναι ήδη γνωστή.)
Ξεκινώντας από το 1947, ένας δρόμος χτίστηκε κοντά στη βάση του Dulce, υπό την κάλυψη μιας επιχείρησης ξυλείας. Καμία ξυλεία δεν μεταφέρθηκε εκεί ποτέ, και ο δρόμος καταστράφηκε αργότερα. Το φράγμα Ναβάχο είναι η κύρια πηγή εξουσίας της βάσης Dulce, αν και μια δεύτερη πηγή είναι στο El Vado (που είναι επίσης μια άλλη είσοδος). (Σημείωση:.Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει επίσης να βοηθήσουν να εντοπίσετε τη βάση) Οι περισσότερες από τις λίμνες κοντά στο Dulce έγιναν μέσω κρατικών επιχορηγήσεων "για" τους Ινδούς. (Σημείωση: Το Σεπτέμβριο του 1983 το θέμα του Omni (σελ. 80) έχει ένα σχέδιο χρώματος «του Subterrene, «η πυρηνοκίνητη μηχανή σηράγγων του Los Alamos εκείνα τα λαγούμια μέσα από το βράχο, βαθιά, υπόγεια, με θέρμανση ανεξάρτητα από ποιά πέτρα συναντά απο τον λειωμένο βράχο, το οποίο δροσίζει αφότου το Subterrene προχωρήσει. Το αποτέλεσμα είναι μια σήραγγα με μια ομαλή, επένδυση απο γυαλί) "(Σημείωση:. Πού θα πήγαιναν τα λιωμένα πετρώματα; και τι έχει γίνει με αυτό το σχέδιο από το 1983);
Φωτογραφία των Ηνωμένων Πολιτειών της Πολεμικής Αεροπορίας με το μηχάνημα διάνοιξης σηράγγων στο Little Skull Mountain, στη Νεβάδα των ΗΠΑ, Δεκέμβριος 1982. Υπάρχουν πολλές φήμες για μυστικές στρατιωτικές σήραγγες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν οι φήμες είναι αληθινές, οι μηχανές, όπως αυτή που φαίνεται εδώ χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τις σήραγγες.
Αυτό είναι ένα 13 εκατομμυρίων δολαρίων μηχάνημα διάνοιξης σηράγγων (ΤΒΜ) που χρησιμοποιούνται για την διάνοιξη σηράγγων στην περιοχή δοκιμών στην Νεβάδα. (Θυμηθείτε 
 ότι η περιοχή 51 είναι μέρος δοκιμαστικής περιοχής.) Πολλά άλλα είδη μετροπόντικες που χρησιμοποιούνται από πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης των «πυρηνοκίνητων TBM» [NTBM] που λιώνουν στερεό βράχο και αφήνουν πίσω μια υαλώδη επένδυση.

katoxika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου