Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ!

altΤο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ σας αποκαλύπτει….
Του Γιώργου Θεοχάρη
Πριν δυο εβδομάδες στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας συνέβη ένα συγκλονιστικό γεγονός αφήνοντας άφωνους πιστούς και κληρικούς.
Κατά το προσκύνημα της μία γυναίκα θέλησε εν κρυπτώ  να πάρει μαζί της τη ζώνη  του Αγίου, που μόλις είχε φορέσει  στη μέση της,  ώστε να θεραπευτεί συγγενικό της πρόσωπο, όπως υποστήριξε εκ των υστέρων.


Χωρίς να γίνει αντιληπτή, εξήλθε από τον Ιερό Ναό με τη ζώνη στη τσάντα της και κατευθύνθηκε στο λεωφορείο  του ΚΤΕΛ για Αθήνα. Το λεωφορείο δεν ξεκινούσε, κατέβηκε ο οδηγός έλεγξε  τα πάντα και διαπίστωσε ότι  δεν υπήρχε ένδειξη για τεχνικό πρόβλημα .
Ξαφνικά άρχισαν να χτυπάνε οι καμπάνες οι οποίες λειτουργούν μόνο χειροκίνητα, όπως υποστήριξαν στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ άνθρωποι από οργανισμό της Ιεράς Μητρόπολης.


Μετά  από αυτά τα σημάδια, η γυναίκα  που είχε τη ζώνη του Αγίου στη τσάντα της έτρεξε στον οδηγό και  του είπε ΄΄ πρέπει να γυρίσω στο Ναό να αφήσω κάτι που πήρα για να θεραπευτεί ένας δικός μου άνθρωπος΄΄.

Πήγε στο Ναό, άφησε διακριτικά  τη ζώνη του Αγίου  πάνω στο Ιερό Λείψανο του και επέστρεψε στο λεωφορείο.  Αμέσως το λεωφορείο ξεκίνησε προκαλώντας  έκπληξη στους επιβάτες.

Το θαυμαστό γεγονός σκόρπισε δέος στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ευβοίας και έκανε ακόμα περισσότερους πιστούς να προσέρχονται στη χάρη του θαυματουργού Αγίου για να του ζητήσουν να τους ελεεί .

agioreitiko vhma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου