Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ! Ξύπνησε και άρχισε να μιλάει σε μία εντελώς άγνωστη για αυτόν ξένη γλώσσα!


Ο Michael Boatwright από την California των Η.Π.Α. βρέθηκε πριν λίγους μήνες αναίσθητος στο δωμάτιο ενός motel της περιοχής. Όταν ξύπνησε μετά από μερικές ώρες, εξέπληξε τους γιατρούς καθώς μιλούσε μόνο… σουηδικά!

Ο 61χρονος Αμερικάνος, όταν άνοιξε τα μάτια του στο ιατρικό κέντρο στο οποίο είχε μεταφερθεί, αποκάλεσε τον εαυτό του ως Johan Ek και μίλησε κατευθείαν στα σουηδικά.

«Μερικές φορές με στεναχωρεί, ενώ άλλες φορές με φέρνει έξω φρενών η κατάσταση αυτή, το γεγονός δηλαδή ότι δεν αναγνωρίζω κανέναν, ότι δεν ξέρω κανέναν», είπε ο Boatwright, ο οποίος είναι πλέον μία χαρά στην υγεία του.


Οι αρχές, τέλος, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με κάποιον συγγενή του, δίχως ωστόσο να τα καταφέρουν.

–> Το φαινόμενο αυτό που παρατηρήθηκε στον κ. Boatwright, ονομάζεται Ξενογλωσσία και έχει παρατηρηθεί και καταγραφεί ουκ ολίγες φορές στην παγκόσμια ιστορία.

Πρόκειται, δηλαδή, για το φαινόμενο όπου το «θύμα» ξυπνάει έπειτα από κωματώδη κατάσταση (συνήθως έχει προηγηθεί κάποιο ατύχημα, ασυναισθησία, κ.ά.) και γνωρίζει και μιλάει κάποια εντελώς ξένη για αυτόν γλώσσα που δεν έχει ακούσει, μιλήσει ή διδαχθεί ξανά στο παρελθόν! Μάλιστα, έχουν καταγραφεί περιστατικά όπου το «θύμα» ξεκίνησε να μιλάει σε γλώσσες που έχουν εκλείψει, όπως αρχαία ελληνικά, αιγυπτιακά, κτλ!
aneksigita fainomena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου