Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Υπογήϊνα τά άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα οχήματα.

Ο Πλάτωνας το λέει καθαρά, λίγοι άνθρωποι σώθηκαν και αυτοί ήταν ορεσίβιοι και αγράμματοι. 
Αν όμως δεχθούμε την υπόθεση του τεράστιου πολιτισμού που επικρατούσε , με τις γνώσεις και τις δυνατότητες παρατήρησης ουράνιων φαινομένων που θα είχαν , ίσως εξάγουμε το συμπέρασμα πώς είτε τα γεγονότα προέρχονται από πλανητική συμφορά από έναν αστεροειδή που συντάραξε την Γή, είτε από χρήση εκ μέρος των Ατλάντων δυνάμεων κοσμικής ενέργειας , έφερε μια ξαφνική εκκαθάριση μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη. 
Από την άλλη όμως πλευρά, η μυθολογία μας, λέει πώς ο Δίας εκκίνησε τον μαζικό αφανισμό μιάς ανθρωπότητας βιολογικά μεταλλαγμένων με τους οποίους δεν είχε καμμιά σχέση ο αληθινός άνθρωπος , ο εκ του Θείου σπέρματος προερχόμενος. 
Ο Δίας , δέν νοιώθει κανένα οίκτο ούτε και όταν ο Προμηθέας λέει κλαψουρίζοντας,
«…Ευθύς μόλις εκάθησε στον πατρικό τον θρόνο {ο Δίας} αμέσως στους θεούς μοιράζει δώρα…μα για τους δύσμοιρους ανθρώπους σκέψη δεν έκαμε καμμιά , αλλ΄ ήθελε αφού τους αφανίσει όλους , καινούργιο να δημιουργήσει γένος» ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ 228-556 . 

Aυστριακός πρώην ΥΠΟΙΚ: "Όλα τα δάνεια τα πήραν οι τράπεζες στην Ελλάδα - Ούτε σεντς οι Έλληνες"!

«Η σωτηρία της Ελλάδας είναι μια σωτηρία των τραπεζών και, έως σήμερα, στους ίδιους τους Έλληνες δεν έφθασε ούτε ένα λεπτό του ευρώ», τονίζει σε συνέντευξή του στη μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ», ο Αυστριακός πρώην υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του ιστορικού καγκελάριου Μπρούνο Κράισκι Χάνες Αντρος.

Χαρακτηρίζει μάλιστα το «πακέτο σωτηρίας» της Ελλάδας ως «απερίσκεπτη θεραπεία», που θα μπορούσε να στείλει τον ασθενή ακόμη και στον θάνατο, καθώς, χωρίς θεραπεία των αιτίων, η «επιβληθείσα, υπερβολική, εξαναγκαστική λιτότητα», δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

ΚΚΕ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

"H δράσις  των συμμοριών εις τας βορείους περιοχάς, ιδιά της Ηπείρου προσλαμβάνει αγριώτατηνν μορφήν....Κατά εκατοντάδας αριθμούνται αι νεανίδες της Ηπείρου αίτινες εκακοποιήθησαν, εβιάσθησαν, και απήχθησαν πέραν των συνόρων, διά να χρησιμοποιηθούν δια τους πλέον ειδεχθείς σκοπούς. Κάθε χριστιανική ψυχή, όταν πλξροφορηθεί οτό οι νέαι κόρε, σχεδόν παιδιά, αυτοκτονούν
ριπτόμεναι εις τας βάραθρα των ορέων, δια να αποφύγουν τον βιασμόν και την απαγωγήν των προς την Αλβανία, θα εξαναστή..."

Αρχιεπίσκοπος Άθηνών Δαμασκηνός
(Διαμαρτυρία του της 5ης φεβρ. 1948
πρός το Παγκόσμιον Συμβούλιον Εκκλησιών)

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΚΑΤΙΝΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ...

Η Κατίνα Αγγελίδου ήταν κόρη ιερωμένου, αδελφή αξιωματικού πεσόντος υπέρ πατρίδος, άκρως
αφωσιωμένη εις το έργον του εκπαιδευτικού, είχε μετατρέψει την οικίαν της εις σχολείον,
διοτί το σχολικό οίκημα είχε καή, και εφρόντιζε να τονώνη το εθνικόν φρο΄νημα των νέων του χωριού.

Οι ελασίται την έσυραν πρώτα εις την πλατείαν του Σκρά, της απέκοψαν τα δάχτυλα και των δύο χειρών, εξερίζωσαν τας τρίχας της κόμης της, έκοψαν τα αυτιά και την μύτην της, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείτε να φωνάξη τα αντεθνικά συνθήματα τα οποία απαιτούν οι βασανισταί της και επαναλαμβάνει, παρά τους αφόρητους πόνους "Ζήτω η Ελλάδα" με αυτήν την κραυγήν έσβησεν η φωνή της της απέκοψαν και την γλώσσαν, και ευθύς αμέσως την ζωή της.

Η Ακαδημία Άθηνών, κατά την πανηγυρικήν συνεδρίαν της της 25 Μαρτίου 1947, της απένειμε "Βραβείον εθνικής αρετής και αυτοθυσίας και εξαίρετου φιλοπατρίας", το δε καλλιτεχνικόν χυτήριον του Γ.Ε.Σ εφιλοτέχνησε την προτομήν της.

Απο το βιβλίο του Ιστορικού Κώστα Μπαρμπή
"Η τραγωδία της Ελλάδος σε Πράξεις τρείς"

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Τον Τσίπρα στηρίζουν οι σύμβουλοι του Τσοχατζόπουλου και ο Σόρος»


Π. Ψωμιάδης: «Τον Τσίπρα στηρίζουν οι σύμβουλοι του Τσοχατζόπουλου και ο Σόρος»


Στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης, δηλώνοντας ότι το «βολεμένο κι επικίνδυνο ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στην Κουμουνδούρου». Επίσης, χαρακτήρισε «συμμορία της δραχμής» αυτούς που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και διατύπωσε ερωτηματικά για την προέλευση των χρημάτων που ξοδεύει προεκλογικά.

«Χωραφάς, Κοτσακάς, Ραυτόπουλος, ισχυροί σύμβουλοι μέχρι χθες του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι σήμερα σύμβουλοι και πρόσωπα-κλειδιά δίπλα στον κ. Τσίπρα, είναι τα πρόσωπα που κατευθύνουν τον κ. Τσίπρα» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Και προσέθεσε: «Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα γράφουν έγκριτες εφημερίδες. Το ερώτημα είναι τι εκφράζουν αυτά τα μπουμπούκια; Δεν είναι περίεργο ότι ξαφνικά δυνάμωσε οικονομικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την πλούσια προεκλογική καμπάνια; Ποιοι καθοδηγούν και ποιοι χρηματοδοτούν; Πάντως, ο Σόρος, ο βασιλιάς των κερδοσκόπων, όπως γράφεται, στηρίζει Τσίπρα. Δεν πρέπει να παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερή δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ».

Το Κρυφό Σχολειό: Μύθος ή Πραγματικότητα;

«Στην διάρκεια της τουρκοκρατίας η Εκκλησία κατόρθωσε να επιβιώσει. Και όσο η Εκκλησία επεβίωνε, το Έθνος δεν μπορούσε να πεθάνει»
( Στήβεν Ράνσιμαν )

Λέγονται και γράφονται κατά καιρούς διάφορα σχετικά με το «Κρυφό Σχολειό» της Τουρκοκρατίας. Ορισμένοι επιχείρησαν και επιχειρούν να αμφισβητήσουν την ύπαρξή του, να κλονίσουν μια πεποίθηση στερεά ριζωμένη στην συνείδηση του λαού μας. Και είναι προφανές ότι οι περισσότεροι από τους αμφισβητίες -αν όχι όλοι- έχουν ως στόχο την βαθύτερη αμφισβήτηση του ρόλου και της προσφοράς της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας κατά την περίοδο της μακραίωνος δουλείας του γένους από τον οθωμανικό ζυγό. Θεωρούμε, λοιπόν χρήσιμο να καταθέσουμε ορισμένα στοιχεία και να ξεκαθαρίσουμε μερικές ασάφειες που ίσως προκαλούν απορίες.

Αγρογλυφικά - Εξωγήινα Μηνύματα

Στο βίντεο δείχνονται πολλά αγρογλυφικά και γίνεται μια προσπάθεια ερμηνείας τους.

(Αγρογλυφικά είναι τα γεωμετρικά σχήματα που σχεδιάζουν οι εξωγήινοι στους αγρούς της Γης.)
Αποκαλύψεις για τα ΑΤΙΑ από τον Bob Dean, υψηλόβαθμο στέλεχος του Στρατού των ΗΠΑ για τριάντα περίπου χρόνια, ο οποίος είχε εξουσιοδότηση να λαμβάνει άκρως απόρρητες πληροφορίες.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ

Σοκαριστικές Αποκαλύψεις για τον Μανώλη Γλέζο της Αριστεράς, το Άνθρωπο που αυτοανακηρύχθηκε Ήρωας με μοναδική απόδειξη την δικιά του Μαρτυρία.

ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

 

Το έλεγε ο Κώστας Πλεύρης την νύχτα της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου στο «Τηλεφώς» στην εκπομπή της κ. Λένας Λιβανός για τον ήρωα της Ελληνικής Αριστεράς, 87χρονο Μανώλη Γλέζο που (υποτίθεται ότι) κατέβασε την Ναζιστική Σημαία από την Ακρόπολη, στις 31 Μαΐου 1941: 

«Είχα συναντηθεί προ καιρού στο Αεροδρόμιο με τον κύριο Γλέζο και του είπα συγχαρητήρια για την πράξη αυτή, την οποία όμως την κάνατε ως στέλεχος της ΕΟΝ (σ.σ.: Η Νεολαία του Μεταξά!). Ήτο στέλεχος της ΕΟΝ ο κύριος Γλέζος και μάλιστα έγραφε και άρθρα στο περιοδικό «Νεολαία» τα οποία έχω. Ο κύριος Γλέζος με κοίταξε, γέλασε και μετά έφυγε»!  

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ; Ότι ο Γλέζος δεν αρνήθηκε στον Πλεύρη πως κατέβασε την Γερμανική Σημαία από τον Ιερό Βράχο ως Φαλαγγίτης του Μεταξά και όχι ως μέλος της κομμουνιστικής ΕΠΟΝ (η οποία, άλλωστε, ιδρύθηκε ένα χρόνο αργότερα!) όπως μας λένε οι ψευταράδες οι αριστεροί...

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα :
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.  ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ.

Αγωνιζόμαστε για την διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του, (ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ) για την χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων σε όσους και όσες επιθυμούν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες, για την κατάργηση της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ», για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων. Επιδιώκουμε να δημιουργηθούν ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας των προσφύγων, με υπηρεσίες κοινωνικής και νομικής προστασίας, αντί για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που ετοιμάζονται. Επιδιώκουμε επίσης:
  • Την αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ!
  • Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης. ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
  • Τη δίωξη αποκλειστικά του εργοδότη σε περιπτώσεις ανασφάλιστης εργασίας μεταναστών.
  • Τη διευκόλυνση της πολιτογράφησης, προπάντων για παιδιά μεταναστών. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ) ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!! 

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ


Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα.
Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη , του γιατρού Αλαζράκη .
Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε . Όλα είναι έτοιμα».
Την επομένη 15 Νοεμβρίου , το γιώτ «Απόλλων» , ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤC , η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA , έφθασε στον Πειραιά .
Το γιώτ πριν τη μετατροπή του ,  ήταν μονάδα του βρετανικού πολεμικού ναυτικού .
Ήταν εξοπλισμένο με πανίσχυρο ασύρματο , τέλεια εργαστήρια και αναρίθμητους φακέλους .
Είκοσι κομάντος συμπλήρωναν το ειδικό πλήρωμα του σκάφους .
Από τον Πειραιά έπλευσε προς τα ανοιχτά του Σουνίου , όπου και περίμενε ανενόχλητο.
Στο μεταξύ έκαναν τις ανάλογες επαφές τους , κυρίως με το στρατηγό Νταγιάν
, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες  για την υπόθεση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η ΒΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑ(ΛΙΣΤΗ) ΑΚΗ ΞΟΔΕΥΕ 122 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ...

Τιμολόγια και αποδείξεις αγορών του 2010 που μαρτυρούν ότι η υπάλληλος
της ΔΕΗ και γυναίκα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, είχε γίνει η… χαρά των καταστηματαρχών, αφού, ακόμα και μέσα στη περίοδο της οικονομικής κρίσης, εκείνη άφηνε γενναία χρηματικά ποσά σε κάθε επίσκεψη της με αποτέλεσμα να την υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα 122,93 ευρώ που ξόδεψε για την αγορά ενός και μόνο ζευγαριού κάλτσες για τον πεντάχρονο γιο τους.

Λέγεται μάλιστα στους κύκλους της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας ότι ήταν τέτοια πλέον η σχέση της κυρίας Σταμάτη με τα μεγάλα και ακριβά μαγαζιά της πρωτεύουσας, που έστελνε τον προσωπικό της οδηγό της για να παραλάβει κομμάτια από τις κολεξιόν τους και μετά να τα δοκιμάσει στο αριστοκρατικό dressing room που είχε διαμορφώσει στο παλάτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αν κάτι της άρεσε, το πλήρωνε επιτόπου ή το πρόσθετε σε ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε ανοίξει στα εν λόγω καταστήματα και αν όχι, απλά το παρέδιδε στον οδηγό της για να το επιστρέψει.

Η Στοά των Στοών Μπένε Μπερίτ είναι το «Μάτι» του Ισραήλ σ’ όλο τον κόσμο!!!




Η επικίνδυνη, ανθελληνική, εβραιομασονία είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια τι είδους σατανικά έργα απεργάζεται σε βάρος του Έθνους ΜΑΣ!
Για αυτά τα πράγματα έχουνε γραφτεί αμέτρητα κείμενα και βιβλία και έχουνε γίνει πολλές ομιλίες, διαλέξεις κτλ. από πολλούς φορείς. Βασικά από την Εκκλησία μας, που πάντα «κρούει τον κώδωνα» του κινδύνου από τις μηχανορραφίες των καταραμένων συνωμοτών που υπονομεύουνε το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών ΜΑΣ!... Και έχω γράψει και εγώ η ίδια, στο ένθετο βιβλίο που κυκλοφόρησε μαζί με την «Ε.Ω. της Κυριακής», το κείμενό μου «Μασονία εναντίον Ελλάδας! SOS!!!» που είναι ανελέητο σφυροκόπημα κατά των Εχθρών αυτών του Γένους και της Πίστης μας! Κανέναν συμβιβασμό λοιπόν με αυτά τα φίδια, όπως μας λένε μάλιστα και φωτισμένοι Ιεράρχες του Σήμερα, σαν τον Μητροπολίτη Πειραιώς, τον Σεραφείμ, αυτόν τον πνευματικό μας οδηγό που τα λέει «χύμα και σταράτα» για σιωνισμό, εβραιομασονία, Νέα Εποχή και άλλα τεχνάσματα του Διαβόλου!...

Κομμουνισμός - Γενοκτονία στήν Κίνα . ΚΚΕ , ΚΝΕ , ΠΑΜΕ .

Ο Κομμουνισμός στην Κίνα, υπολογίζεται οτι επέφερε τον θάνατο σε 40.000.000 ανθρώπους ! Ο Μάο Τσέ Τούνγκ, έλεγχε τα πάντα : βιβλία , εργασία ( δουλεία ) , μέχρι με ποιόν θα έκαναν παιδιά οι Κινέζοι , αλλά και πόσα παιδιά θα έκαναν !!! Ποιά... ελευθερία, ποια... ευημερία επαγγέλονται οι Κομμουνιστές ;

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αλβανοί βίασαν 15χρονη μπροστά στον πατέρα της!!!


Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Άρτας. Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν σε διαμέρισμα της πόλης, όχι μόνο για να ληστέψουν τα θύματά τους.
 Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα και αρχικά επιτέθηκαν στον πατέρα της μικρής που βρισκόταν στο σπίτι.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Τότε ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης της 15χρονης…

Την έπιασαν και άρχισαν να τη βιάζουν διαδοχικά. Η ανήλικη έκλαιγε και τους παρακαλούσε να σταματήσουν μπροστά στον πατέρα της που έβλεπε το μαρτύριο του παιδιού του, αλλά δεν μπορούσε να βοηθήσει.

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ



« Έχουμε να κάνουμε με ένα μυστήριο που βρίσκεται πέρα από την κοινή λογική.» Δρ. Γκοχέντ, του Πανεπιστημίου του Καΐρου.
Αυτό το μυστήριο λοιπόν, τις αινιγματικές Πυραμίδες, θα προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε  ταξιδεύοντας στο παρελθόν συλλέγοντας γεγονότα, θρύλους και αποτελέσματα από έρευνες. Πότε κατασκευάστηκαν και από ποιον; Με τι υλικά και μέσα ; Και τέλος, ποιος ο λόγος κατασκευής τους;
Αρκετοί αρχαιολόγοι, ερευνητές και συγγραφείς, έχουν διατυπώσει άπειρες φορές τα παραπάνω ερωτήματα σχετικά με τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Τα πράγματα ίσως είναι πολύ πιο πολύπλοκα απ’ ότι αρχικά φαίνεται. Και ξεκινάω με το πρώτο ερώτημα: πότε πραγματικά κατασκευάστηκαν; Πολλοί ερευνητές πιστεύουν πως οι πυραμίδες ( μαζί με την  Σφίγγα) κατασκευάστηκαν γύρω στο 2.800 π.Χ. και από τις δυναστείες των Φαραώ. Είναι όμως έτσι; Μάλλον όχι, αφού πλήθος από ευρήματα και αποκαλύψεις, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι πυραμίδες είναι παλαιότερες απ’ όσο νομίζουμε.

Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ!!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ & ΣΥΒΙΛΛΕΣ...ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΗ....

"Σαν τελικό συμπέρασμα μπορώ να πώ οτι ο Αρχικαπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ ήταν μια δυνατή, αλλά διχασμένη προσωπικότητα. Υπέφερε απο ισχυρό πλέγμα μειονεξίας λόγω διαγραφής του απο το ΚΚΕ εξειτίας μιας δηλώσεως μετανοίας που είχε κάνει στο παρελθόν.

Υπέφερε ακόμη και άλλα ειδικής φύσεως αποθημένα, δηνιουργημένα απο οργανική ανεπάρκεια, για την οποία μου είχε μιλήσει ο ίδιος και η οποία του προκαλούσε αντισταθμιστική ψυχική αντίδραση. Και τότε φαίνεται οτι γινότανε επιθετικός, σκληρός και αδυσώπητος άνθρωπος."

Ο πολιτικός και νομικός σύμβουλος του Ε.Λ.Α.Σ  Κ.Δεσποτόπουλος στην Ελευθεροτυπία 11/1/1982

"Όπως φαίνεται απο το ποινικο του μητρώο, ο Άρης Βελουχιώτης καταδικάστηκε πάνω απο δεκαπέντε φορές για κλοπές, ψευδορκίες, πλαστογραφίες, και βιαιοπραγίες. Το 1939 υπέγραψε δήλωση μετανοίας
και αποφυλακίστηκε, γενόμενος συνέχεια πληροφοριοδότης της ασφάλειας.....

Ήταν ο υπερζηλωτής  της υλοποίησης των σχεδίων του ΚΚΕ, λόγω ιδιοσυγκρασίας και του κομπλεξικού ανδρικού του "είναι". Γιατί όπως έχει γίνει κοινώς παραδεκτό, ο σκληροτράχηλος αυτός
καπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ ήταν παθολογικός κίναιδος"...

Δημ Χονδρουδάκης (Γρεμίζω το θρύλο του Άρη Βελουχιώτη)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ

"ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ".


Τζώρτζ Όργουελ 1984




Οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε την τελευταία σκηνή από την δημοφιλή ταινία αρχαιολογικής περιπέτειας "Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού" με τον Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποία ένα σημαντικό ιστορικό εύρημα, η Κιβωτός της Διαθήκης από το Ναό της Ιερουσαλήμ, κλειδώνεται σ' ένα κιβώτιο και τοποθετείται σε μια τεράστια αποθήκη, όπου δεν θα την ξανα δεί ποτέ κανείς, εξασφαλίζοντας μ' αυτό τον τρόπο ότι τα βιβλία της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να ξαναγράφουν και οι καθηγητές της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη διάλεξη που δίνουν εδώ και σαράντα χρόνια.

υμφωνα με τη γνώμη πολλών εξερευνητών, παρ' όλο που η ταινία είναι φανταστική, η σκηνή κατά την οποία ένα σημαντικό αρχαίο λείψανο θάβεται σε μια αποθήκη είναι επικίνδυνα κοντά στην πραγματικότητα. Για όσους ερευνούν τις κατηγορίες για αρχαιολογικές συγκαλύψεις, υπάρχουν ενοχλητικές ενδείξεις ότι το πιο σημαντικό αρχαιολογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν (Smithsonian), που αποτελεί ανεξάρτητη ομοσπονδιακή αρχή, έχει σκόπιμα αποκρύψει κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες και σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έγιναν στην Αμερικανική ήπειρο.

ΜΑΗΣ 68 ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ

Ο θάνατος της ιδέας μιάς Ευρώπης ελευθέρας, ανεξαρτήτου, ισχυράς και Ελληνόφρονος - Η πτώσις του Ντε-Γκώλ έσβυνε την τελευταία ελπίδα για το μεγάλο όραμα
            Το ψέμα παραμένει ακόμη να μνημονεύεται ως αλήθεια, η τραγική πραγματικότης να κρύβεται από τους ευρωπαϊκούς (ελληνικούς) λαούς. Ο στρατηγός Ντε-Γκώλ, η τελευταία μεγάλη ευρωπαϊκή μορφή, είχε προ πολλού (από τον πόλεμο) αντιληφθή τα σχέδια του Σιωνισμού και της Αγγλίας ιδιαιτέρως για το μέλλον της Ευρώπης. Ονειρεύθηκε μίαν Ευρώπην αυτοδιοικούμενην, με μίαν Γαλλίαν προπομπόν στην κοινή προσπάθεια των εθνών της. μακρία από την αμερικανική επιρροή, με ανεπτυγμένες τις τρομερές παραγωγικές της δυνατότητες και τις ικανότητες των ευφυεστέρων λαών της γης, η Ευρωπαϊκή ήπειρος υψώνετο στα μάτια του σαν η κυρία δύναμις της ελευθερίας των λαών του κόσμου. Μια Ευρώπη «ουμανιστική», ελληνοκεντρική, απωθητική της κομμουνιστικής επιβουλής και των εβραϊκών σχεδίων, μία Ευρώπη με κυρίαρχον λόγον αλλά και δημιουργόν πολιτισμού, που θα εστηρίζετο στις δικές πλουτοπαραγωγικές της πηγές, με την ιδικήν της πυρηνικήν δύναμιν και διαστημικόν πρόγμαμμα.
            
 Ο Ντε-Γκώλ χάλαγε τα σχέδια του Εβραϊσμού, τις εκκολαπτόμενες βλέψεις της αοράτου τότε ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Έπρεπε να πέση, όχι να δολοφονηθή. Να τον ρίξη ο.....λαός. με αντίδρασιν πάντα, την έχθρα της Ευρώπης Αγγλία, ο παγκόσμιος Σιωνισμός κινείται. Με προπομπό τις Στοές στέλνει στη Γαλλία ένα αρχιανατροπέα: τον Εβραίο Δανηίλ Κοέν Μπεντίν. Ένα ασήμοντο γεγονός (όπως πάντα), οι πάντα παρασυρόμενοι, θερμοκέφαλοι, ρομαντικοί και άμυαλοι φοιτηταί και η συνταγή πιάνει. Σε χρόνο αστραπή ολόκληρη η Γαλλία καίγεται. Κανείς δεν ξέρει το γιατί. Γιατί τόσο πολύ! Γιατί έως εδώ! Εκείνοι όμως ξέρουν. Ο λαός πάντα θα χαίρεται στο λάκκο του μία ελευθερία που να την φωνάζει μόνο μπορεί. Σου δίνουμε την δυνατότητα να φωνάζης ελεύθερα αυτό που δεν μπορείς ποτέ να έχης.
Για τον λαό αυτό φτάνει. Το πράγμα πλέον ξεκαθαρίζει. Ή φεύγει ο Ντε Γκωλ ή η Γαλλία αναποδογυρίζεται. Τα άρματα έξω από το Παρίσι δεν θα επέμβουν να βοηθήσουν την Γαλλία και αυτόν που τους χάρισε στο Αρράς την μόνη νίκη εναντίον των γερμανικών τεθωρακισμένων. Με το μεγαλείο του γίγαντα εμπρός στους νάνους, αφού ο λαός δεν κατάλαβε, ο στρατηγός φεύγει. Αποχωρεί. Αυτός που έσωσε την τιμή της Γαλλίας αφήνει τους Γάλλους στην ατιμία τους και πάλι. Το φοιτηταριό ηρεμεί. Οι εργάτες ξαναγίνονται δούλοι. Η ευρωπαϊκή ιδέα χάνεται για πάντα. Ο Ιουδαϊσμός θριαμβεύει. Ο Κοέν Μπεντίτ γυρίζει να … αναπαυθεί στο Ισραήλ. Ο στρατηγός χάνεται. Ο κίνδυνος έφυγε!!
Πεθανε μόνος του στις 9 Νοεμβρίου 1970, μέσα στη σιωπή του μεγαλείου του, ο στρατηγός της Γαλλίας, η τελευταία ελπίδα της ελευθέρας Ευρώπης. Από τότε κανείς δεν πρέπει να μιλά για αυτόν, κανείς δεν είπε ποτέ την αλήθεια για τον αισχρό Μάη του ΄68. Αυτό που κάποτε οι λαοί θα μάθουν, αφού πάθουν.

Εφημερίδα Ελληνοκρατία - Φύλλο Αγώνος 11 - Μάϊος 1996

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Άδωνις Γεωργιάδης: «Του φώναζαν κ...φασίστα θα πεθάνεις τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία»

«Έμπαινε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο Θανάσης Πλεύρης για να δικάσει. Έξω ήταν συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές, με κουκούλες στα πρόσωπά τους», αναφέρει στο newsbeast.gr ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός φίλος του Θανάση Πλεύρη, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μόλις τον αντιλήφθηκαν, του φώναξαν “κωλοφασίστα θα πεθάνεις, τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία και τον κυνήγησαν και τον χτύπησαν. Εκείνος έτρεξε και μπήκε σε μία πολυκατοικία για να προφυλαχτεί”», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το εκνευριστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι τα λεγόμενα άτομα του "αντιεξουσιαστικού" χώρου (τα Νεο Ταξικά ΜΜΕ τους βάφτισαν έτσι) ασκούν τη μεγαλύτερη εξουσία μέσω της βίας (συνήθως πάνε 30 εναντίον ενός) και έχουν όλα τα στοιχεία του φασισμού , που με μεγάλο αυτισμό αποδίδουν στα θύματά τους. Να τους θυμίσουμε ότι υπάρχουν και οι κόκινοι φασίστες, όπως και οι αναρχοφασίστες.

defence net

ΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Ο κόσμος στο εξωτερικό του πρέπει να καταλάβει, πως άσχετα με την στρατιγική τους σημασία
για το Ισραήλ, το Σινά τα υψίπεδα του Γκολάν, τα στενά του Τιράν και η όχθη δυτικά του Ιορδάνη
βρίσκονται στην καρδιά της Εβραικής ιστορίας. Ούτε κι έχει ολοκληρωθεί ακόμα η 'παλινόρθωση του ιστορικού Ισραήλ".


Άπο τον καιρό της επιστροφής στην Σιών, ένα αιώνα τώρα, προχωρεί μια διπλή διαδικασία αποκισμού και επέκτασης των συνόρων μας. Δέν φθάσαμε  ακόμα στο τέρμα.


Ο ίδιος ο λαός του Ισραήλ θα καθορίσει τα σύνορα του κράτους του"

ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ -"JERUSALEM POST" 10/8/1976

"22 Oκτωμβρίου 1902¨Λονδίνο ....Χθές μίλησα με τόν περίφημο αφέντη της Αγγλίας τον Τζό Τσάμπερλαιν. Του παρουσίασα ολόκληρο το Εβραικό Ζήτημα, όπως το εννοώ και θέλω να το λύσω.


Κατόπιν  του μίλησα για το έδαφος, που ήθελα απο την Αγγλία...Τήν Κύπρο, το Ελ Αρίς και την χερσόνησο του Σινά.

....Οι Μουσουλμάνοι θα φύγουν, κι οι Έλληνες θα πουλήσουν πρόθυμα τίς γαίες τους και θα μεταναστεύσουν.."

"ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του ιδρυτή του Σιωνισμού Θ.Χέρτζιλ"

"Οι Αμερικάνοι εγκαθιστούν εβραικές οικογένειες στην Κρήτη με σκοπό την δημιουργία μαχητικών
ομάδων και κατασκοπευτικών δικτύων που θα χρησιμοποιήθουν σε περίπτωση εισβολής στην Κρήτη"

ΑΘΗΝΑΙΚΗ 19/5/1975

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ..ΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ
Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ "ΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ....ΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΕΙ , ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ,ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ........
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...!!!

ΑΤΛΑΣ - Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ



O Άτλας ήταν η μυθική μορφή που κρατούσε στους ώμους του το θόλο του Ουρανού πάνω από τη Γη. Ήταν γιος Τιτάνα ή Τιτάνας ο ίδιος, ενώ μπορεί να ήταν και ο αρχηγός των Τιτάνων, κατά μία εκδοχή. Πατέρας του ήταν ο Ιαπετός ή ο Ουρανός ή ο Αιθέρας ή ο Ποσειδώνας. Μητέρα του ήταν η Ωκεανίδα Κλυμένη ή η Ασία ή η Ημέρα ή η Λιβύη. Αδέρφια του Άτλαντα ήταν ο Προμηθέας, ο Επιμηθέας και ο Μενοίτιος, ενώ ως σύζυγοί του αναφέρονται η Αίθρα, που ήταν κόρη του Ωκεανού, ή η Πλειόνη, επίσης Ωκεανίδα, ή ακόμη η Εσπερίδα, η κόρη του Έσπερου, που θεωρούνταν επίσης αδερφός του.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ ΤΟ 2002...Η ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΧΩΡΑ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΑΛΗ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΘΕΙ- ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ!

ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!

ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ(ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΘΑ ΜΗΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ Η Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ!

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ(ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ) ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΦΡΑΧΤΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ  ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΟΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ  ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΡΟΝ ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ; ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ...;ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΗΣΗΣ...







ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ....Αφγανοί δράστες του φονικού με θύμα τον 29χρονο Θανάση Λαζανά - Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Κρύα Ιτεών

Στα χέρια της Αστυνομίας οι... Αφγανοί δράστες του φονικού με θύμα τον 29χρονο Θανάση Λαζανά.
Στην εξιχνίαση του φονικού που έγινε τα... ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Κρύα Ιτεών, με θύμα τον 29χρονο Θανάση Λαζανά, προχώρησε η Ασφάλεια Πάτρας. Όπως είχε ήδη αναφέρει το attacktv.gr, στην Ασφάλεια είχαν γίνει δεκάδες προσαγωγές και ανακρίσεις, σε μια προσπάθεια να ριφθεί άπλετο φως στο έγκλημα που συντάραξε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Αν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν προγραμματιστεί για αύριο, οπότε θα ξεδιπλωθεί ολόκληρο το κουβάρι που οδήγησε στη δολοφονία, αλλά και στη σύλληψη του δράστη και των συνεργών του, πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του εγκλήματος ήταν μία παρεξήγηση που σημειώθηκε μεταξύ του θύματος και του δράστη, ο οποίος είναι αφγανικής καταγωγής.
Πρόκειται για έναν από τους προσαχθέντες, ο οποίος κατά την ανάκριση υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ συνεργοί του είναι τουλάχιστον άλλοι δύο Αφγανοί.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ουσία σε σαμπουάν μπλοκάρει τα νευρικά κύτταρα

Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια
χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε
καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.
Πρόκειται για τη χημική ουσία methylisothiazolinone (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα
ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες χειρός,
σαμπουάν, βαφές μαλλιών κι άλλα καλλυντικά (για να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό
διάστημα χωρίς να αναπτύσσονται βακτήρια) ενώ ανάμεσα στα άλλα χρησιμοποιείται σε
εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων, κόλλας, καθώς και σε βιομηχανικά συστήματα ψύξης
νερού για να σκοτώνει τα μικρόβια.

Στο Πίτσμπουργκ
Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης μελέτης παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ο
καθηγητής Νευροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ, Elias
Aizenman, στο ετήσιο συνέδριο της αμερικανικής εταιρείας Κυτταρικής Βιολογίας που

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» από το 2008


H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”
Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.
από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση.
Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αποχώρησε η Ρεπούση όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!


Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή
Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή.Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων εξαφανίστηκε από την αίθουσα και επανήλθε να ψηφίσει μετά..ΝΤΡΟΠΗ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ(FED) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 150
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ, ΑΛΛΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΑΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ
ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ...

ROTHSCHILD BANK OF LONDON

WARBURG BANK

LEHMAN BROTHERS

LAZARD BROTHERS

BANK LOEB KUHN

ISRAEL MOSES SEIF

GOLDMAN SACHS

 CHASE MAHATTAN

EINAI ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΗSCHILD....

Οι μελέτες που καταρρίπτουν τον μύθο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας - Μια επιστημονική προσέγγιση


Οι μελέτες τον Robert Putnam

Σύμφωνα με τά ευρήματα έρευνας του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Harvard Robert Putnam, όσο πιο έθνοτικά διαφοροποιημένη είναι μία κοινότητα, τόσο μικρότερη εμπιστοσύνη δείχνουν τά μέλη της τό ένα στό άλλο, από τους γείτονες τους μέχρι τους κρατικούς αξιωματούχους. Μάλιστα αυτή ή αρνητική επίπτωση της διαφορετικότητας συμφωνά μέ τόν Putnam «είναι χειρότερη από ότι φανταζόμασταν. Και δεν είναι μόνο ότι δεν εμπιστευόμαστε ανθρώπους πού δεν μας μοιάζουν. Στις έθνοτικά διαφοροποιημένες κοινότητες, δεν εμπιστευόμαστε [ακόμα και] ανθρώπους πού μας μοιάζουν». 


Ο Ρόμπερτ Πάτναμ

Ακόμα καί αν σταθμιστούν τά ευρήματα της έρευνας γιά παράγοντες, όπως ή τάξη, τό εισόδημα κ.λπ. δείχνουν παρ' όλ' αυτά ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι άπό διαφορετικές φυλές ζουν στην ίδια κοινότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι ή έλλειψη εμπιστοσύνης. 

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Συνεργασία στρατού με εξωγήινους

Συνέντευξη που δίνει στο Πρότζεκτ Κάμελοτ μια πρώην ειδικός των ραντάρ της Αμερικανικής Αεροπορίας, σε σχέση με τη φαύλη συνεργασία της Αεροπορίας με κάποιους εξωγήινους στην Περιοχή 51 και στη σελήνη.

Συλλήψεις «οικονομικών μεταναστών» για ληστείες...δεκάδες ληστείες κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα!!!


Δεκάδες τα περιστατικά που συμβαίνουν κάθε  εβδομάδα με ληστείες από αλλοδαπούς είτε παράνομους είτε «νόμιμους» μετανάστες-εγκληματίες  δεκάδες οι συμμορίες που δρουν ανενόχλητες σε όλη την ελληνική «επικράτεια», δεκάδες και τα θύματά τους.
Το χειρότερο όμως είναι πως δεν διαφαίνεται καμία ελπίδα βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης. Καμία απολύτως.
Ένα από τα χιλιάδες αυτά «φυντάνια» που ήρθε στην Ελλάδα ουσιαστικά για πλιάτσικο, ήταν και ο 36χρονος Αλβανός (έκπληξη) ο οποίος και ως «οικονομικός μετανάστης» εργαζόταν (παράνομα εννοείται) ως βοσκός σε ποιμνιοστάσιο στη Λάρισα και το βράδυ γάζωνε με το όπλο του ανύποπτους πολίτες πραγματοποιώντας ληστείες.

Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον ελληνισμό του Πόντου!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο Ανδρουλάκης δεν πήγε στη Βουλή λόγω Χρυσής Αυγής

Σε ένδειξη δυσφορίας για την παρουσία βουλευτών της «Χρυσής Αυγής», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης απουσίαζε από την αίθουσα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.
Η απουσία του κ. Ανδρουλάκη έγινε αντιληπτή και προκάλεσε απορίες στις τάξεις των συναδέλφων του, καθώς δεν ήταν εκ……..
των προτέρων γνωστός ο λόγος. Λίγο αργότερα ο βουλευτής ρωτήθηκε πού «χάθηκε» και απάντησε ότι δεν είχε καμία διάθεση να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τους βουλευτές της «Χρυσής Αυγής».
Ο κ. Ανδρουλάκης δεν ορκίστηκε, αλλά σίγουρα πιστοποίησε ότι είναι «ορκισμένος εχθρός» της «Χρυσής Αυγής»…
τρομακτικό net

Δηλώσεις «επιφανών» σιωνιστών........


«Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη». (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937). «Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών – στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός – όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν». (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).


«Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας». (Ραββίνος Reicham).

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ...ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κατά τή διάρκεια του Μεσοπολέμου εμφανίστηκε και άλλος μνηστήρας στο Μακεδονικό ζήτημα. Τα Βαλκανικά Κομμουνιστικά κόμματα με επικεφαλής την Κομιτέρν.

Στίς 15.5.1920 συνήλθε στη Σόφια Συνέδριο των Κόμμουνιστών Κομμάτων Βαλκτικής και ίδρυσε την Βαλκανική Κομμουνιστική Ομοσπονδία(ΒΚΟ)

Στήν 3η διάσκεψη της ΒΚΟ στή Μόσχα (19-21 ιουλίου 1921) ο Βούλγαρος Κομμουνιστής ηγέτης Κολαρώφ έθεσε θέμα αυτονομίας της Μακεδονίας, στην οποία θα περιλαμβανόταν τα τμήματα Βαρδαρίου, Πιρίν και Αιγαίου δηλ. η γιουγκοσλαβική, βουλγαρική, ελληνική Μακεδονία. Στήν απόφαση
αυτή αντιτάχθηκε αρχικά ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Γεωργιάδης , αλλά η απόφαση πάρθηκε και ο Γεωργιάδης διαγράφηκε. Σαφέστερο κείμενο διατυπώθηκε απο την 6ην ΒΚΟ το 1924 με το οποίο η ΒΚΟ κατηγορηματικά τάχθηκε υπέρ μιάς ενιαίας και αυτόνομης  Μακεδονίας και υπέρ μιάς κομμουνιστικής ομοσπονδίας στα Βαλκάνια οπου θα συμμετείχε και η "Δημοκρατία της Μακεδονίας και Θράκης" . Την απόφαση αυτή επικύρωσε το 5ο Συνέδριο της Κόμιτερν το 1924, ενέργεια που την κατέστησε τότε υποχρεωτική για όλα τα κομμουνιστικά κόμματα.

Οί αποφάσεις της 6ης Διάσκεψης της ΒΚΟ και του  5ου Συνέδριου της Κόμιτερν επικυρώθηκαν και από το 3ο Συνέδριο του ΚΚΕ τον Σεπτέμβριο του 1924. Οι διαφωνούντες ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο ιστορικός Κόρδάτος, καθαιρέθηκαν και παραιτήθηκαν.


Η πολιτική αυτή παρέμεινε μέχρι το 1935 όταν η Κόμιτερν αναγκάστηκε να εγκαταλήψει την αρχή της ανεξάρτητης Μακεδονίας και να υιοθετήσει το σύστημα "ισοτιμία των μειονοτήτων"στην προσπάθεια να προώθησει την πολιτική των Λαικών Μετώπων. Τον Απρίλιο του 1936 το ΚΚΕ ανακάλεσε την απόφαση του 1924 και ευθυγραμμίσθηκε με τη νέα γραμμή της Κομιτέρν.

Νικόλαου Κ. ΜΑΡΤΗ

Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
(ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ)

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!

JEHOVAHSΓια του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ, ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!...
 Γι’ αυτό και έδωσε το 1910 στον Ιππόδρομο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ την περίφημη... «μαρτυρία προς τον εβραϊκό λαό»! Αλλά και οι διάδοχοί του, ο Ιωσήφ Ρόντελφορντ και, έπειτα, ο Νάθαν Νορ, ήταν επίσης 100% Εβραίοι!... Άρα οι Αντίχριστοι και Ανθέλληνες αυτοί τσαρλατάνοι εκπορεύονται – σαν πρόσωπα, σαν χρηματοδότηση, σαν νοοτροπία – από τον διεθνή ιουδαϊσμό! Τον υπ’ αριθμ. 1 Εχθρό του Έθνους ΜΑΣ!

Φυλάκισαν οικογενειάρχη γιατί σκότωσε διαρρήκτη

Φυλάκισαν οικογενειάρχη γιατί σκότωσε διαρρήκτηΕίναι ένας οικογενειάρχης, θύμα αλλεπάλληλων ληστειών και διαρρήξεων, ο οποίος πυροβόλησε έναν αλλοδαπό που είχε εισβάλει στην αποθήκη του..Με απόφαση της Δικαιοσύνης, ο οικογενειάρχης με το λευκό έως τώρα ποινικό μητρώο προφυλακίστηκε ως επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Αποφάσεις όμως σαν αυτή φαίνεται πως στρέφουν το χέρι των ψηφοφόρων στο ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό εγκαίρως. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Σιαμέτης, έχοντας πέσει 16 φορές θύμα διάρρηξης και ληστείας, πήρε μια καραμπίνα για να κάνει αυτό το οποίο δεν....

ΤΙ ΕΝΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΚΑΙ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

JUL – YALDA ΑΡΧΑΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.... ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

Δύο έθιμα περί την εορτήν του Κοσμικού Φωτός και του Ηλίου, προερχόμενα από την αρχέγονη υπερβορεία παράδοση, σε δύο εντελώς διαφορετικά γεωγραφικά περιβάλλοντα. Η Jul στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης και η Yalda που εορτάζεται μέχρι και σήμερα στην Περσία .
JUL
H Jul είναι μία αρχαία εορτή για την οποία υπάρχουν αναφορές από αρχαία χρόνια , ότι εορταζόταν από βορειοευρωπαϊκούς λαούς στο μέσον του χειμώνα , σηματοδοτώντας το σημερινό χειμερινό ηλιοστάσιο .
Η ονομασία της εορτής αυτής ταυτίζεται με την ονομασία του μηνός κατά την διάρκεια του οποίου εορταζόταν.
Οι αρχαιότερες γραπτές αναφορές στην εορτή αυτή προέρχονται από την ισλανδική Υnglinga Saga , στο πρώτο βιβλίο της Heimskringla όπου πρωτοαναφέρεται ένας εορτασμός της JUL το 840 .

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ: Τα Άρματα των Θεών!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..ΜΕΡΟΣ 'Α

1918 ΡΩΣΙΑ Ο ΛΕΝΙΝ, ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ, Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ TIMES ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ROBERT WILTON, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΩΝ 384 ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
2 ΝΕΓΡΟΥΣ, 13 ΡΩΣΟΥΣ, 15 ΚΙΝΕΖΟΥΣ, 22 ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 300 ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΟΙ 264 ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

1919 ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ KARL LIEBKNECHT ΚΑΙ Η ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΙΣΑ ΕΒΡΑΙΑ ROSA
LYXEMBURG, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ROTHSCHILDS.

ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1919 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΙΣ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
117 ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟ, BERNARD BARUCH, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΩΠΙΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ.

"ΕΙΧΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ", ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΔΙΟΤΙ, ΟΙ ROTHSGHILDS ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΩΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1822 ,ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ,ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.




  Bernard Baruch


ΕΠΙΣΗΣ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΑΚΟΜΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 1905.


ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILDS, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.

 Nahum Sokolow


Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, NAHYM SOKOLOW, ΔΗΛΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ



" Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΕΑ,  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΗ 25 ΧΡΟΝΩΝ"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ 2009 ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΕΞΕΡΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ,ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ 1821) ΤΩΝ 200.000ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ), ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....




ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ....

  Η Σβετλάνα, κόρη τού Ιωσήφ Στάλιν, έγραψε τά εξής αποκαλυπτικά: '' Ολοκληρωτικές θεωρίες δημιουργούν ολοκληρωτικά καθεστώτα καί υπό τήν έννοια αυτή, ο Κομμουνισμός δέν διαφέρει καθόλου από τόν Φασισμό !''.
  Ό Ρώσσος Μαρξιστής Β. Σμυρνώφ έγραψε : '' Ό Κομμουνισμός είναι ένας Φασίμος τών άκρων καί ό Φασισμός , είναι ένας μετριοπαθής Κομμουνισμός '' ! 
   
Ό Ρώσσος ιστορικός Αλεξάντερ Σολντζενίτσιν στό βιβλίο τού : ''Τό Αρχιπέλαγος τών Γκούλαγκ'', καθώς καί ο V. Moss στό ''The book of the end'' κατέγραψαν μέ επίσημα στοιχεία, τήν Γενοκτονία δεκάδων εκατομμυρίων (!!!) Ορθοδόξων Χριστιανών στήν Ρωσσία , κατά τήν περίοδο τού Κομμουνιστικού , Φασιστικού καθεστώτος !( υπολογίζονται 66.000.000 !). 
  
Περιγράφουν τά βασανιστήρια καί τίς συστηματικές δολοφονίες αθώων ανθρώπων , στά , περίπου 2000 Στρατόπεδα συγκέντρωσης πολιτών τής Ρωσσίας( Γκούλαγκ )! 1200 Επίσκοποι καί δεκάδες χιλιάδες Ιερείς σφαγιάστηκαν από τούς Άθεους Μπολσεβίκους φασίστες τού Υλιστικού Μαρξισμού . Χιλιάδες Ιεροί Ναοί καί Ιερές Μονές γκρεμίστηκαν, ενώ άλλα μετατράπηκαν σέ αποθήκες καί εργοστάσια !
 
 Στήν Καμπότζη τό Κομμουνιστικό καθεστώς πραγματοποίησε τήν γενοκτονία 2.500.000 ανθρώπων από τά 4.500.000 πού είχε ή χώρα !!! 
  Στίς Φιλλιπίνες , η... «  κοινωνική κάθαρση » τού... « λαϊκού κινήματος », διέπραξε ακόμη μία Φασιστική γενοκτονία !
   
Επίσης , στό πρόσφατο παρελθόν , έχουν υποστεί τίς συνέπειες τής Ριζοσπαστικής Μέγκενης , οί κάτωθι χώρες : Πολωνία ( σφαγές τής Βαρσοβίας από τά τάνξ τού Στάλιν κ.λ.π. ), Τσεχοσλοβακία ( σφαγή τής Πράγας ), Ουγγαρία , Ρουμανία ( γκρέμισμα Ιερών Ναών καί Μονών , σφάξιμο κληρικών καί λαϊκών , φυλακισμοί καί διωγμός τών Ορθοδόξων Χριστιανών, κλειστά σύνορα , αθλιότης – αθλιοτήτων ), Βουλγαρία , Γιουγκοσλαβία καί όπου αλλού θέλει υψωθεί η Κομμουνιστική Σβάστιγκα ( Σφυροδρέπανο ).
 
 Στἠν Ελλάδα , οί Κομμουνιστές τού Ε.Α.Μ – Ε.Λ.Α.Σ. μέ επικεφαλή τόν  Άρη Βελουχιώτη , πραγματοποίησαν τό γνωστό φασιστικό '' Παιδομάζωμα '' ! Απήγαγαν μέ τήν βία 28.000 Ελληνόπουλα , ενώ άλλα τά εξόρισαν στίς εξής Χώρες : 2.235 στήν Τσεχοσλοβακία , ~11.609 στήν Γιουγκοσλαβία , 2.600 στήν Βουλγαρία , ~3.000 στήν Πολωνία , ~2.000 στήν Αλβανία , 3.801 στήν Ρουμανία καί τά υπόλοιπα στήν Ανατολική Γερμανία !( Υπηρεσία πληροφοριών τού Δ.Ε.Σ. ).
   
Εκτός από τό άσπλαχνο '' Παιδομάζωμα '', οί Μαρξιστές διέπραξαν τά εξής εγκλήματα :  
  α) Δολοφόνησαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες σέ όλη τήν χώρα . 
  β) Εκτέλεσαν 275 Ιερείς κατόπιν βασανηστηρίων . 
  γ) Κατέστρεψαν 305 Ιερούς Ναούς , αφού τούς μετέτρεψαν πρώτα σέ σταύλους καί κέντρα διασκεδάσεως !
  Καί δ) Επιτέθηκαν σέ πολλές Ιερές Μονές ! Αναφέρουμε ενδεικτικώς : Ι.Μ. Κοιμήσεως τής Θεοτόκου Μαλεβής ( κοντά στήν Τρίπολη , βοήθησε στούς αγώνες τού 1821 . Φυλάσσει μία Αγία εικόνα τού Ευαγγελιστού Λουκά , η οποία μυροβλίζει θαυματουργικώς από τό 1964 !), κατεστράφη ολοσχερώς υπό τών Κομμουνιστοσυμμοριτών . Ι.Μ. Αγίου Νικολάου ( Άνω Βαθείας ), εγκαταλύφθηκε λόγω τού ανταρτοπόλεμου . Ι.Μ. Μεταμορφώσεως ( Βέρροιας ), κάηκε από τούς Μπολσεβίκους αντάρτες . Ι.Μ. Αγίου Αποστόλου Μάρκου ( Φλωρίνης , έπεξε σπουδαίο ρόλο στόν Μακεδωνικό αγώνα ), διελύθη τό `49 - `50 κατά τόν συμμοριτοπόλεμο . Ι.Μ. Παναγίας Μακρυράρχης ( κοντά στήν Αικατερίνη ), ευρέθη τό `45 - `47 υπό τήν κατοχή τών Κομμουνιστοσυμμοριτών , οί οποίοι τήν μετέτρεψαν σέ φυλακές !!! Ό Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός , επεσκεύθη καί έσωσε τούς φυλακισμένους . 
  
Στήν Κίνα, ακόμα καί σήμερα γίνονται μαζικές εκτελέσεις Χριστιανών , ενώ απαγορεύεται η τέλεση τής Θείας Λειτουργίας ! Η πολυετή εξαντλητική εργασία καί ο υποσιτισμός πού επέβαλε στόν λαό τής Κίνας ο δικτάτορας Μάο Τσέ Τούνγκ , υπολογίζεται οτι επέφεραν τον θάνατο σε 40.000.000 ανθρώπους ! Ο Μάο Τσέ Τούνγκ, έλεγχε τα πάντα : εργασία ( δουλεία ), τί βιβλία διάβαζε ο λαός, μέχρι με ποιόν θα έκαναν παιδιά οι Κινέζοι , αλλά και πόσα παιδιά θα έκαναν !!! 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ  ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ