Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ο BOB DYLAN Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το καλλιτεχνικό στερέωμα στην πλειοψηφία του είναι εβραϊκής καταγωγής ή προωθείται απο το εβραϊκό λόμπυ και είναι αρκετά δύσκολο, αν δεν είσαι Εβραίος, να κάνεις καριέρα στο σινεμά ή στο τραγούδι σχετικό βίντεο ΕΔΩ. Το πρόβλημα με τους Εβραίους είναι ότι ενώ είναι εμπνευστές διαφόρων οικονομικοπολιτικών θεωριών π.χ κομμουνισμός, διαφόρων φεμινιστικών κινημάτων, ακτιβιστικών οργανώσεων, μη κυβερνητικών οργανώσεων που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα (βλέπε βίντεο ΕΔΩ)την ομοφυλοφιλία κτλ, στο βάθος και αυταπόδεικτα παραμένουν φανατικοί υποστηρικτές του Ιουδαϊκού εθνικισμού.

Για παράδειγμα ο μέντορας του Κάρλ Μάρξ "Μόσις Ες "συντέλεσε σημαντικά στην θεωρία του κομμουνισμού αλλά στο βιβλίο του "Ρώμη και Ιερουσαλήμ" εξυμνεί τον Ιουδαϊσμό. Επίσης ο αρχηγός της εβραϊκής γνωστικής αίρεσης των Φρανκιστών, ο γνωστός Jacob Frank, πρωτοστάτησε σε επαναστατικά κινήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Και για να περάσουμε στο σήμερα, άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο γνωστός τραγουδιστής Εβραϊκής καταγωγής και ακτιβιστής Μπόμπ Ντύλαν. Γνωστός για την αντίθεση του στον πόλεμο του Βιετνάμ, ταυτίστηκε με το κίνημα των χίπις και αποτέλεσε πρότυπο διεθνιστή "underground" για εκατομμύρια νέους σε όλον το κόσμο.

Παράλληλα όμως με αυτή του τη δράση τον βλέπουμε στο Ισραήλ στην παρακάτω φωτογραφία να αποτελεί μέλος του Ιουδαϊκού θρησκευτικού -μυστικιστικού κινήματος Chabad-Lubavitch σχετικό άρθρο ΕΔΩ. Πώς είναι δυνατόν λοίπον όλοι αυτοί οι Εβραίοι να είναι πρωταγωνιστές μίας μεγάλης αντίφασης; Απο την μία πλευρά να υποστηρίζούν τον διεθνισμό και απο την άλλη να ενεργούν έμπρακτα υπέρ του Εβραικού εθνικισμού.

Δύο είναι τα σενάρια... ή είναι διχασμένες προσωπικότητες, ή το πιο πιθανό αποτελούν μέρος ένος εφιαλτικού σεναρίου εξαπάτησης και υποδούλωσης όλης της ανθρωπότητας που αυτή την στιγμή σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουμε βρίσκεται εν εξελίξη και μάλιστα στα τελικά του στάδια. Αυτό που προκύπτει απο την έρευνα μας είναι οτι οι Εβραίοι διοικούν την ανθρωπότητα σε όλους σχεδόν τους τομείς αιώνες τώρα. Ποιός όμως βοήθησε αυτή την φυλή να φτάσει σε αυτό το επίπεδο;

Αφού ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι στους κόλπους της δεν γεννήθηκαν ούτε φιλόσοφοι, ούτε μεγάλοι επιστήμονες, ούτε εφευρέτες ικανοί να αποτελέσουν το γονιμοποιό σπέρμα για τον σύγχρονο πολιτισμό όπως τον γνώριζουμε σήμερα.

Το δεύτερο βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδοποιό Bob Dylan μας προβληματίζει ιδιαίτερα και μας κάνει να βλέπουμε ποιό προσεκτικά σχετικά βίντεο όπως το παρακάτω...

Αφού λοιπόν κάνετε και εσείς την έρευνα σας χωρίς φανατισμούς και προκαταλήψεις ίσως μετά μπορέσετε να δώσετε μία λογική εξήγηση στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου