Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»

«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»
Σχόλιο ΛΦ: Ο Μεσσίας της Πανθρησκείας και της Νέας Εποχής που θέλουν να εδραιώσουν θα είναι αντιρατσιστής, αφού ο Χριστός είναι ρατσιστής ε;
Δεν μπορείς να πεις τον Χριστό ρατσιστή, απλά γιατί υπήρξε ο μεγαλύτερος επαναστάτης στις ψυχές των ανθρώπων χωρίς να υποκινήσει σε βία κανέναν. Το αν πεθαναν εκατομύρια άνθρωποι σε πολέμους φέροντας το σήμα του Σταυρού δεν είναι δικιά Του ευθύνη, αλλά αυτών που δεν καταλαβαν τα λεγόμενα Του. Η εξήγηση όμως που δίνουμε είναι “ρατσιστική” στα αυτιά αυτών των “προοδευτικών” της κακιάς ώρας, γιατί πολύ απλά τους ευνοεί η διαστρέβλωση ώστε να φέρουν την αντίχριστη νέα εποχή.
Αυτά τα ολίγα από εμάς. Το που οδεύουμε με την προοδευτικάντζα που έχουμε μπλέξει παγκοσμίως, νομίζω το καταλαβαίνετε.
Για άλλη μια φορά, το CNN είχε προσκεκλημένο τον Tim Wise, έναν φανατικό «αντιρατσιστή» συγγραφέα και «ακτιβιστή» που κάνει καριέρα με το να επιτίθεται συνεχώς στους λευκούς και ο οποίος πέρυσι κάλεσε τους οπαδούς του να δολοφονήσουν τα μέλη του Tea Party. Ο Tim Wise, ο οποίος είναι εβραϊκήςκαταγωγής, λέει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ένα σύμβολο «Λευκής Υπεροχής» και «Γενοκτονίας». Ο Wise δήλωσε: «Η εικόνα του Λευκού Ιησού έχει χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την υποδούλωση, την κατάκτηση, την αποικιοκρατία, τη γενοκτονία των αυτοχθόνων πληθυσμών. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι των οποίων οι ζωές έχουν εξαφανιστεί από τους ανθρώπους που τους κατέκτησαν κάτω από τη σημαία του Λευκού Θεού».
Ο Tim Wise είναι ένας ακόμα αριστερός πολιτιστικός μαρξιστής που ζει σε μια πλούσια γειτονιά λευκών στο Νάσβιλ, μια από τις λευκότερες μητροπολιτικές περιοχές της Αμερικής, και εκ του ασφαλούς διοχετεύει συνεχώς το δηλητήριό του κατά των λευκών της Αμερικής. Αυτό το άτομο στις 5 Νοεμβρίου 2012, κάλεσε δημοσίως (μέσω twitter) τους οπαδούς του να δολοφονήσουν τα μέλη του Tea Party της Φλόριντα. Παρά τη δημόσια έκκλησή του για τη δολοφονία, κανείς δεν μίλησε για «υποκίνηση σε μίσος», «εξτρεμισμό» και άλλα που εύκολα ξεστομίζονται όταν ο στόχος δεν είναι οι λευκοί, ενώ το και CNN συνεχίζει να τον βγάζει στον αέρα. Ο Tim Wise γράφει βιβλία που λένε ότι οι λευκοί έχουν πάρα πολλά χρήματα και θα πρέπει να τα μοιραστούν με τους μαύρους. Ο Wise, ο οποίος έχει κάνει μια περιουσία με αυτές τις μπούρδες, είναι σημαντικά πλουσιότερος από τους περισσότερους Αμερικανούς οποιασδήποτε φυλής! Προφανώς, η ανταλλαγή των χρημάτων με τους μαύρους είναι μόνο για τα μικρά παιδιά..
«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»
Πρόσφατα, ο Tim Wise μίλησε στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Πριν από την ομιλία του, πολλοί φανατικοί οπαδοί του έγιναν βίαιοι και επιτέθηκαν σε μια ομάδα διαδηλωτών με σπρέι πιπεριού και άλλα όπλα. Η αστυνομία συνέλαβε έναν από τους κακοποιούς στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη.


«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»
Ο Wise τα είπε αυτά στο CNN υπερασπιζόμενος τα όσα εξωφρενικά έγραψε πρόσφατα μία μαύρη αρθογράφος του Slate, ηAisha Harris, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, απαίτησε να… καταργηθεί ο Άγιος Βασίλης και να αντικατασταθεί από ένανπιγκουίνο, επειδή η λευκότητα του Αϊ-Βασίλη είναι «προσβλητική» για τoν ολοένα αυξανόμενο τριτοκοσμικό πληθυσμό που έχει εισρεύσει στις ΗΠΑ:
«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»«Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»
«Η Αμερική είναι όλο και λιγότερο λευκή, αλλά ένας χωρίς μελανίνη Σάντα παραμένει η προεπιλογή σε διαφημίσεις και ταινίες. Δεν είναι καιρός η εικόνα του Σάντα να είναι τέτοια ώστε να ικανοποιεί όλα τα παιδιά κάθε Χριστούγεννα; Ναι, είναι. Και γι’ αυτό προτείνω να εγκαταλείψει η Αμερική τον χοντρό λευκό γέρο και να δημιουργήσει ένα νέο σύμβολο χριστουγεννιάτικης ευθυμίας. Από εδώ και στο εξής, ο Άγιος Βασίλης θα πρέπει να είναι ένας πιγκουίνος! Και γιατί; Γιατί μόνο αντικαθιστώντας τον λευκό γέρο Άγιο Βασίλη με ένα ζώο μπορούμε να γλιτώσουμε εκατομμύρια μη λευκά παιδιά από την ανασφάλεια και την ντροπή που κι εγώ θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία», έγραψε η Harris.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου