Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Αλβανός βίασε καμαριέρα σε τουαλέτα ξενοδοχείου - Ξαναζωνταντεύει στο ακροατήριο η φρίκη

Κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας καμαριέρας μέσα στις τουαλέτες του ξενοδοχείου όπου εργάζονταν, πριν από πέντε χρόνια, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στα μέσα Ιουλίου 2010 η ξενοδοχοϋπάλληλος η οποία και δήλωσε ότι στις 9 του ίδιου μήνα το μεσημέρι ο αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής με τον οποίον εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο, την βρήκε στις τουαλέτες και εκεί ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, ουδείς από τους συναδέλφους ή τους πελάτες αντιλήφθηκαν κάτι από το περιστατικό, ενώ η ίδια ντρεπόταν τόσο που το κατήγγειλε πέντε μέρες μετά στην αστυνομία.
Μετά την καταγγελία ο Αλβανός συνελήφθη σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία τονίζοντας πως καμία ερωτική επαφή δεν είχε την ημέρα εκείνη με την παθούσα.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου και έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη, όπως αναφέρει η Ροδιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου