Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ


Τὸ μεγάλο κόλπο… Ἤ θὰ ξυπνήσουν ἤ θὰ πεθάνουν…
Τα …«ελληνικά» κόμματα έχουν αναλάβει να οδηγούν το μίσος και την οργή ΚΑΙ των μεταναστών ενάντια στους Έλληνες πολίτες, ώστε τα …αφεντικά τους, οι Σιωνιστές, να συνεχίζουν ανενόχλητοι να ισοπεδώνουν και να ληστεύουν τις χώρες τους.

Τα τσιράκια του Σόρος, τους συγκεντρώνουν σε αντιρατσιστικές πορείες, φυτεύοντας στον κεφάλι των απεγνωσμένων μεταναστών, ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και άρα αξίζουν να τους ληστέψει ή και να τους σκοτώσει κάποιος.
Αντίθετα οι πράκτορες – αντιρατσιστές κρατούν έξω από το …«κάδρο» τα αφεντικά τους και στρέφουν τους μετανάστες εναντίον των ανυπεράσπιστων Ελληνών, που ήδη τα έχουν χαμένα από την επίθεση που δέχονται από το επίσημο κράτος.
Τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα.
Από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, από την τιμή του πετρελαίου θερμάνσεως , από την εγκληματικότητα κι επιπλέον να στρέφουν τους ξένους εναντίον των πολιτών κι όχι εναντίον αυτών που ληστεύουν κι αυτούς κι εμάς.
ΚΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΓΓΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΥΡΩΝΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ(ξέρω την αληθινή ιστορία τσογλάνια των Εβραίων και όχι αυτή που λέτε στα σχολειά, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ! ΠΟΥ ΒΑΡΆΝΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!) αυτό το κόμμα που ίδρυσε Εβραίος υπάρχουν ηλίθιοι που του ψηφίζουν(ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια)!!! πέρα απο τους εβραιοελληνες κομμουνιστές!! απο εκεί και πέρα τι να λέμε;
Δεν τους στέλνουν έξω από τις γνωστές πρεσβείες, δεν τους στέλνουν στο Κολωνάκι αλλά στις λαϊκές γειτονιές, προκειμένου ο τρόμος που προκαλούν οι εξοργισμένοι μετανάστες να αποσβέσει την οργή των ντόπιων, που θα ήθελαν να κινηθούν ενάντια στην εξουσία. Μία τεράστια παράσταση με ηθοποιούς τα ίδια τα θύματα των τοκογλύφων που οδηγούνται σε αλληλοσπαραγμό.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! κοιτά κατι συμπτώσεις ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ! ΔΛΔ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΎΠΝΩΣΗ, Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΆ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ!
Οι τοκογλύφοι χρηματοδοτούν και πυροδοτούν εμφυλίους στις χώρες, όπου έχουν εγκατασταθεί, με σκοπό την ληστεία.
Όπως κάνουν στην Αφρική εδώ και δεκαετίες, έτσι και στο ΙΡΑΚ και στο Αφγανιστάν από τότε που τους έφεραν την …«δημοκρατία» των τοκογλύφων, των εμπόρων ναρκωτικών και των πετρελαιάδων, καθημερινά οι ντόπιοι αλλησκοτώνονται και οι σιωνιστές συνεχίζουν αμέριμνοι κι ανενόχλητοι να τους ληστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου