Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η οργή και τα ερωτηματικά που προκύπτουν απο μία "απαγορευμένη" συνέτευξη...Στυλιανός Παττακός- Γιώργος Καρατζαφέρης


Με αφορμή την επέτειο του πολυτεχνείου, αισθανομαι την ανάγκη να γράψω  δυο λόγια απαλαγμένος απο ιδεολογικές προκαταλείψεις. Με γνώμονα την ιστορική αλήθεια, την έρευνα, και τα γεγονότα. Εξ άλλου ανήκω στην σακατεμένη γενιά των πτυχιούχων άνεργων, οπότε δικαιωματικά απορρίπτω και την κατευθυντηριες  γραμμές της χρεοκοπημένης Αριστεράς.
Παρακολουθώντας κανείς την συνέντευξη του Στυλιανού Παττακού στον Γιώργο Καρατζαφέρη, συμπεραίνει οτι αυτός ο γκριζομάλης καραφλός γέρος που δέν παίρνει  ούτε σύνταξη, δεν μπορεί  να είναι ακριβώς αυτό το φασιστικό τέρας που τον παρουσιαζούν  εδω και χρόνια τα μεταπολιτευτικά ΜΜΕ. Πρόθεση μου σε αυτό το άρθρο δέν είναι να δώσω τα εύσημα στον Πατακό, ούτε να κρίνω τα έργα του. Εγώ σαν απλός παρατηρητής των γεγονότων θέτω στον εαυτό μου κάποια ερωτήματα τύπου...Πως ένας πρώην αξιωματικός του Ελληνικού στρατού που διετέλεσε επι εφτά συναπτά έτη και υπουργός εσωτερικών  δεν έχει σύνταξη και το διαμερισματάκι που μένει δέν  είναι κάν δικό του αλλα  πρίκα της γυναίκας του!  Οταν άλλοι με έξι μήνες θητείας στις δημοκρατικές κυβερνήσεις έφτιαξαν αμύθητη περιουσία.  Εχωντας  μάλιστα ο ίδιος κάτα την θητεία του στο ενεργητικό του έργα όπως τις απαλλοτριώσεις κτημάτων για  την κατασκευή του αεροδρομίου στα Σπάτα, το αστυνομικό μέγαρο στην Γαδά, το δικαστικό μέγαρο, το πνευματικό κέντρο Δήμου Αθηναίων "Μελίνα" και άλλα πολλά ..χα! Τι τραγική ειρωνεία; Η Μελίνα μεθοκοπούσε απο το Παριζιάνικο κρασί και το "κρασί της επανάστασης" και εκ των υστέρων φιγουράριζε το όνομα της σε δημόσια κτήρια που είχε φτιάξει ο Παττακός.

Ας τολμήσει κανένας καρεκλοκένταυρος να ανοίξει  και να δημοσιεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων   όσων διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα μεταπολιτευτικά και να τους συγκρίνει με τον τραπεζικό λογαριασμό του Παττακού. Αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. ο Παττακός είναι αυτό το φασιστικό τέρας, που άνοιξε τους δρόμους στην επαρχία και απο πάνω έριξε και άσφαλτο. Για να περνάνε μετά απο χρόνια  απο πάνω τους με αστραφτερές BMW δημόσια δαπάνη, οι καράβλαχοι πασόκοι με πολιτικά αξιώματα. Ο Παττακός είναι αυτός που βασάνιζε απάνθρωπα τους αγωνιστές του πολυτεχνείου σε σημείο που ο Παναγούλης έπαιζε βόλει με το λοχαγό βασανιστή του "και αυτο  το περιστατικό δεν είναι υπερβολή το αναφέρει μέσα η συνέτευξη". Απο αυτά τα απάνθρωπα βασανιστήρια όμως προέκυψαν οι βίλες στην Εκάλη,  τα εξοχικά στην Μύκονο, οι φουσκώμενοι λογαριαμοί στην Ελβετία, οι μίζες, η διαφθορα, η τροικα , το ΔΝΤ, η φτώχεια, η εξαθλίωση και ο εξευτελισμός του Ελληνα πολίτη. Στο όνομα της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης βασανίζεται σήμερα ο Ελληνικός λαός.  Άραγε τι συμμετοχή σε αυτά τα δραματικά γεγονότα που εξελίσσονται σήμερα στην πατρίδα μας έχει ο Παττακός;

Αισθάνομαι εξαπατημένος και οργησμένος γιατί μου αφαίρεσαν το δικαίωμα να μάθω την πραγματική ιστορία, γιατί όταν πήγαινα ακόμη σχολείο οι δασκάλοι με έβαζαν να μαθαίνω ποιήματα για τους ανύπαρκτους νεκρούς του πολυτεχνείου, γιατί το σύστημα με έμαθε να μισώ οχι τους εβραίους τραπεζίτες που μας πίνουν το αίμα, αλλά κάτι  Έλληνες στρατιωτικούς που πέθαναν στην φυλάκη με μοναδική περιουσία την στολή τους...Παραθέτω την συνέτευξη στην κρίση του Έλληνα που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα και το παιδι του κρυώνει, στον άνεργο που καταστέφοντε τα όνειρα του και αδιαφορώ πλήρως για την γνώμη των  εξαιρετικών αεροκέφαλων. Που χαρακτηρίζουν φασίστα, αυτόν που διαφωνεί με την πολιτική τους ορθότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου