Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ»

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;


 
Όσοι είναι «ψαγμένοι» γνωρίζουν ποια μυστική υπηρεσία έχει σαν σύνθημά της τον τίτλου του άρθρου.Οι αναγνώστες της ιστοσελίδας, γνωρίζουν οτι σε όλες τις χώρες της Γής υπάρχει ένα διογκούμενο κίνημα ενάντια στους Εβραίους. Ελάχιστοι πλέον άνθρωποι, πιστεύουν τα παραμύθια των μεγαλοδημοσιογράφων.

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι αυτοί οι μεγαλο-δημοσιογράφοι, ναι μεν είναι λαμόγια, συμφεροντολόγοι και φιλοχρήματοι, αλλά πιστεύουμε οτι όλα αυτά που μεταδίδουν, τα μεταδίδουν απο άγνοια και απο αφέλεια. Βλέπουν λοιπόν το κύμα αντισημιτισμού σε όλη τη γή και παίζουν το τελευταίο χαρτί τους. Προσπαθούν να μας πείσουν οτι

υπάρχουν «οι κακοί Σιωνιστές», αλλά υπάρχουν και Εβραίοι που «δεν συμμετέχουν σε αυτή τη Παγκόσμια Συνομωσία.

Όλοι έχουμε δει βίντεο με τους Εβραίους στη Νέα Υόρκη και σε διάφορα άλλα σημεία της Γής που διαμαρτύρονται ενάντια στα εγκλήματα των Σιωνιστών. Έτσι λοιπόν οι φίλοι μας οι μεγαλοδημοσιογράφοι με...περισπούδαστο ύφος μας «πληροφορούν» για το ποιοί είναι οι καλοί Εβραίοι και ποιοι οι κακοί Εβραίοι. Ξεχνούν οι φίλοι μας οι μεγαλοδημοσιογράφοι οτι με το αντικείμενο αυτό έχουν ασχοληθεί ελάχιστο χρονικό διάστημα.


Φίλοι δημοσιογράφοι των κατεστημένων ΜΜΕ: κοιμάστε όρθιοι!


Θα σας αποδείξουμε οτι όλα αυτά τα πράγματα είναι προσχεδιασμένα και προμελετημένα απο ειδικές οργανώσεις των Εβραίων. 


Ξέρουν οτι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξυπνήσει η ανθρωπότητα, να ενωθεί και να ξεσηκωθεί εναντίον τους.
Ενας λοιπόν απο τους διανοούμενούς τους(των Εβραίων), ο Ζάκ Αταλί, μαζί με πληθώρα άλλων Εβραίων όπως ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, επεξεργάζονται σενάρια για το πως θα αντιδράσει η ανθρωπότητα στις μεθοδεύσεις τους. Είναι μελλοντολόγοι. Είναι γνώστες της συνωμοσίας.


Ο Ζάκ Αταλί είναι μέλος ενός απόλυτα μυστικού και «κλειστού» εβραϊκου tank think- «δεξαμενή σκέψης»- το JPPPI(Jewish People Policy Planning Institute), στο οποίο συμμετέχουν είκοσι διακεκριμένοι Εβραίοι. Συνεδριάζουν σε μυστική τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Λέγεται μάλιστα οτι το μέρος που συνεδριάζουν, είναι πιο απόρρητο απο τα μέρη συνεδριάσεων και της CIA και της NSA. Το αντικείμενο των συζητήσεων είναι μόνο ένα: Ποιές είναι οι πιο σημαντικές απειλές για τον εβραϊκό λαό για το 21ο αιώνα και τι μέτρα πρέπει να παρθούν προκαταβολικά. 

Είναι προνοητικοί,όχι σαν τους Έλληνες πολιτικούς.

Ο Ζάκ Αταλί έχει γράψει περίπου 40 βιβλία. Μεσα στα βιβλία του, περιγράφει το πως οι κατέχοντες το χρήμα κατάφεραν να εξουσιάσουν, την «δύναμη», την πολιτική. Θεωρεί οτι οι κατέχοντες το χρήμα είναι η μέγιστη δύναμη της ανθρωπότητας.
Οι κατέχοντες το χρήμα βρίσκονται στο παρασκήνιο και καθοδηγούν τις εξελίξεις. Σε κάθε εποχή φροντίζουν να χρησιμοποιούν έναν λαό προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Οταν η δύναμη αυτού του λαού εξαντληθεί και αφου εκπληρώσει τα προδιαγεγραμμένα σχέδιά τους, ο λαός αυτός πρέπει να «θυσιασθεί» σαν αποδιοπομπαίος τράγος.
Αυτό παραπέμπει στο Χαζάρικο και Φαρισαϊκό παρελθόν τους.

Πιστεύει λοιπόν ο Ζάκ Αταλί οτι οι ΗΠΑ έχουν εκπληρώσει το στόχο που έθεσαν οι Αργυραμοιβοί. Τα επόμενα 20 χρόνια θα χάσουν την πρωτοκαθεδρεία στην ανθρωπότητα. Και για να εξευμενιστούν οι «αόρατες» οντότητες που ελέγχουν την μοίρα της ανθρωπότητας, πρέπει οι «εκτελεστές» του σχεδίου να θυσιασθούν με τελετουργικό τρόπο.

«Σύμφωνα με τον Αταλί αν δεν θυσιασθούν, αυτοί που εφάρμοσαν τα σχέδια, τότε ένα απίστευτο κύμα παγκόσμιας δυσαρέσκειας θα συμπαρασύρει και τους εμπνευστές του σχεδίου, οι οποίοι κρύβονται στο παρασκήνιο.»

Αυτή η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα.

Ενα κεφαλαιώδες ζήτημα που ασχολούνται τα μέλη της JPPPI, είναι το πως θα εξασφαλίσουν οτι δεν θα στοχοποιηθεί ολόκληρος ο λαός τους. 


Ετσι λοιπόν φροντίζουν απο τώρα να έχουν έτοιμους αποδιοπομπαίους τράγους, φροντίζουν να γίνονται οι κατάλληλες διαδηλώσεις και οι κατάλληλες ανακοινώσεις, κάποιων που «δηθεν» διαφωνούν.

Είδαμε προσφατα μια κοινότητα Εβραϊκή που διαφωνεί με τους Σιωνιστές, επωφελείται όμως οικονομικά απο τη Παγκόσμια Αυτοκρατορία των Εβραίων. Ετσι αυτή η κοινότητα που διαφωνεί με τους Σιωνιστές, ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο διαμαντιού. 


Ζούνε στις βίλες τους και όλοι οι άλλοι λαοί , δουλεύουν στα ορυχεία, προκειμένου να τους τροφοδοτούν με διαμάντια για ένα ξεροκόμματο. Όλοι γνωρίζουν οτι τα αδαμαντορυχεία της Αφρικής είναι στα χέρια των Εβραίων.  
Μάχονται όμως κατά του... Σιωνισμού!

Αυτοί οι άνθρωποι φροντίζουν να τρέφονται με καθαρά τρόφιμα που είναι σημαδεμένα με ένα μικρό «Κ». Τα βρίσκεις εύκολα στα σούπερ-μάρκετ της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Θεωρούνται καθαρά. Οι υπόλοιποι λαοί τρώνε μολυσμένα τρόφιμα, μεταλλαγμένα τρόφιμα. Θυμηθείτε τη νοθεία που έκανε το «Lidl» με ορυκτέλαιο. Να είστε βέβαιοι οτι αυτή η υπόθεση θα κουκουλωθεί. Το Lidl είναι εβραϊκών συμφερόντων. Κανείς δεν τιμωρήθηκε.

Οι μεγαλο-δημοσιογράφοι αυτά τα πράγματα δεν τα γνωρίζουν. 

Και αν κάποιοι τα γνωρίζουν έχουν τόσο ελαστική συνείδηση που τους επιτρέπει να αυτολογοκρίνονται

Ξεχνούν όμως οτι αυτή τους η στάση είναι προδοσία ενάντια στο σύνολο της ανθρωπότητος.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΚΑΚΟΙ' ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ 'ΚΑΛΟΙ' ΕΒΡΑΙΟΙ.ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ ΚΥΡΙΟΙ!ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ 2ο ΠΠ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 'ΑΛΗΘΙΝΟΙ' ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ 'ΜΟΛΥΝΑΝ' ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ.ΟΤΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ.EKTEΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΔΕ 'ΓΝΗΣΙΟΙ' ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΗΣΑΝ ΜΕΣ'ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΟΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ,ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ(Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΟ ΜΑΡΤΥΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ)ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ-1940/1945- ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ.Ο ΑΤΑΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΤΗΣ ΑΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΣΤΑ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΧΕΤΕ 'ΑΤΙΛΑ'.ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ 'ΚΑΘΑΡΙΣΕ' ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ...ΑΓΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!ΓΙΑΤΙ;ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ 'ΑΟΡΑΤΟΥΣ' ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΙΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ 'ΗΡΕΜΟΥΝ' ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 'ΠΑΙΔΙΩΝ' ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΪΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΘΑΝΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΥΡΟΣ/ΣΙΔΩΝ/ΚΑΡΧΗΔΩΝ ΤΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΜΑΤΙΩΝ=ΣΑΥΡΟΜΑΤΩΝ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΦΕΥ ΔΙ'ΑΥΤΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ' ΤΩΝ.Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ 'ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ' ΣΕ 30-90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΗΤΗΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ,'BYE BYE HAVE A NICE TRIP'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή