Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η ΡΩΣΙΔΑ ΠΡΟΦΗΤΙΣΣΑ ΤΑΜΑΡΑ ΓΚΛΟΜΠΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ 2014!!!

Tamara-Globa-nuclear-holocaust
Γράφει η Παρθένα Τσαμουρίδου
 Η Tamara Globa (Ταμάρα Γκλόμπα) είναι στην Ρωσία ιδιαίτερα δημοφιλής. Γνωστή ως «προφήτισσα» στους κύκλους που ασχολούνται με την μεταφυσική. Η επίσημη Ορθοδοξία την αρνείται, αν και πολλές φορές οι Ρώσοι Ορθόδοξοι απορούν για την σύμπτωση ανάμεσα σε προβλέψεις της και γεγονότα που συμβαίνουν.
Οι Ρωσικές Αρχές αναζητούν τις «πηγές» των πληροφοριών της, που θεωρούνται αρκετές φορές ως αξιόλογες. Όπως και να έχει το θέμα, η Ταμάρα Γκλόμπα, με την βοήθεια και του άντρα της, του Πάβελ Γκλόμπα, έχει καταφέρει να γίνει διάσημη, πολύ διάσημη, στην Ρωσία και στις χώρες που απάρτιζαν κάποτε την Σοβιετική Ένωση!
Τώρα, η Ταμάρα Γκλόμπα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα. Με την βοήθεια των «άστρων» προέβλεψε να συμβούν πολλά δεινά στον κόσμο εντός του τρέχοντος έτους, του 2014! Πολλοί πιστεύουν πως θέλησε να «προειδοποιήσει» για κάτι, πως οι «προφητείες» της είναι σχέδιο της εξουσίας για έλεγχο των μαζών και διασπορά φόβου... Είναι όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον σαν «φαινόμενο». Το πώς δηλαδή μπορεί και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους με λίγα και μόνο λόγια της.
Η πρόγνωση-σοκ της Ταμάρα Γκλόμπα έκανε λόγο, ούτε λίγο ούτε πολύ, για το ξέσπασμα ενός νέου παγκοσμίου πολέμου μέσα στο τρέχον έτος, το 2014! Η άσχημη πρόγνωση της Ρωσίδας «προφήτισσας» είναι συγκεκριμένα η ακόλουθη:

«Το έτος 2014 είναι επικίνδυνο, λόγω του ότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, κάτι που είναι ένας πολεμικός συνδυασμός... Φοβάμαι πως θα ξεσπάσει μόνιμος πόλεμος στην Ανατολή! Προσεύχομαι στον Θεό να μην έχει καμία σχέση αυτό με το Ιράν, γιατί τότε -ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πολέμου- τα επακόλουθα θα είναι τρομακτικά. Θα έχουμε το ξέσπασμα μίας απολύτως ανεξέλεγκτης παγκόσμιας τρομοκρατίας! Αναμένω ακόμα την χρήση ενός φοβερού πυρηνικού όπλου στα τέλη του 2014. Το όπλο αυτό θα φέρει την απόλυτη συμφορά. Θα ερημώσει μεγάλο μέρος της Γης, θα σκοτωθούν άδικα πολλά εκατομμύρια ψυχές... Ο αέρας θα μολυνθεί πολύ επικίνδυνα και θα εμφανιστούν κάποιες καινούριες, άγνωστες σήμερα, αρρώστιες που θα ταλαιπωρούν τους ανθρώπους»!
Στην Ρωσία αρκετοί παρατήρησαν πως τα όσα φοβερά είπε η Ταμάρα Γκλόμπα δεν είναι εντελώς αστήρικτα. Το 1937, δύο χρόνια προτού ξεσπάσει ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος, υπήρξαν επίσης παρόμοιες «αστρολογικές» προβλέψεις. Τότε και πάλι ο πλανήτης Ουρανός εισήλθε στο ζώδιο του Κριού, κάτι που σημαίνει -κατά τους «αστρολόγους»- συνδυασμό που φέρνει πολέμους... Θα σήμαινε κάτι τέτοιο πως η «προφητεία» της Ταμάρα Γκλόμπα θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγηθούμε σε Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο;
Αυτά θα πρέπει να συνδεθούν και με κάτι ακόμα. Στις ΗΠΑ υπάρχει η κίνηση των «Χριστιανών Σιωνιστών», που αναμένουν τον «Μεσσία» τους! Οι «Χριστιανοί Σιωνιστές» είναι μία φοβερή αίρεση, κατά την οποία πρέπει να γίνει ένα μεγάλο «ολοκαύτωμα», για να νικηθεί ο εχθρός, το Ισλάμ, και να εμφανιστεί ο «νέος Χριστός». Μάλιστα, πιστεύουν πως η δράση των τρομοκρατών ισλαμιστών είναι «θετική», γιατί σκοτώνοντας ανθρώπους φέρνουν πιο κοντά τα «αποκαλυπτικά γεγονότα». Ρώσοι συγγραφείς, μελετητές και δημοσιογράφοι παρατηρούν την ομοιότητα αυτής της αντίληψης με αυτά που είπε η Ταμάρα Γκλόμπα για Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο. Η τάση που κυριαρχεί αυτή την εποχή στην Ρωσία είναι μία: ο φόβος, πως «άρρωστοι εγκέφαλοι» οδηγούν τον κόσμο σε καταστροφή, συνειδητά, για να εκπληρωθούν έτσι κάποιες «προφητείες» τους...

Ελεύθερη Ώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου