Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΑΤΛΑΝΤΙΟΙ ΟΦΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ


Το φίδι , όπως και ο ταύρος μέσα από κωδικοποιημένες μύθους και ιστορίες, ‘έχουν την έννοια της Γήινης Ενέργειας που σημαίνει γνώση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. 
Αυτού δηλαδή που περιβάλλει κάθε ζωντανό οργανισμό. 
Όμως αυτό σημαίνει και τα δεσμά μας.
Ο εγκέφαλός μας έχει τον έλεγχο αυτής της ενέργειας μέσω της νοητικής επεξεργασίας του νού.
Άλλωστε οι λέξη ναός μέσα στον οποίο συντελείται η επαφή με το θείο, προέρχεται από την λέξη νούς. 
Γι αυτό στην αρχαιότητα έκτιζαν τους ναούς σε σημεία μεγάλης ενέργειας ,όπως ο ναός του Απόλλωνα που κτίσθηκε στους Δελφούς, αλλά και σήμερα ακόμη, από γνώση κτίζονται στον ίδιο χώρο οι χριστιανικοί ναοί και όχι για κάποιον άλλο λόγο. 
Κατά την ανατολική φιλοσοφία, στο σώμα μας υπάρχει το φίδι κουταλίνι, και αφορά την, από το κατώτερο τμήμα της σπονδυλικής στήλης, δηλαδή τον κόκκυγα ή ιερόν οστού ενέργεια, πού διέρχεται μέσω του Νωτιαίου μυελού, και φθάνει στον εγκέφαλο. 
Όμως, ο τελευταίος σπόνδυλος στην βάση του κρανίου, λέγετε Άτλας. Ο Άτλαντας ήταν υποχρεωμένος να κρατά τον Ουρανό στους ώμους του.
Όταν πήγε ο Ηρακλής να πάρει τά μήλα των Εσπερίδων, χρειάσθηκε την βοήθεια του Άτλαντα. 
Αυτός του έδωσε να κρατήσει για λίγο τον ουρανό μέχρι να του τά φέρει , και γυρνώντας , δεν ήθελε να τον ξανακρατήσει, γιατί βρήκε ευκαιρία να τον φορτώσει στον Ηρακλή. 


Ο Ηρακλής όμως με τέχνασμα ότι ήθελε να τον τακτοποιήσει καλύτερα , του ζήτησε να τον βοηθήσει κρατώντας τον για λίγο. 
Όταν ο Άτλαντας ξεγελάστηκε και τον πήρε, ο Ηρακλής έφυγε με τα μήλα. Βλέπουμε πώς σε συνδυασμό με τον μύθο, ο ουρανός κωδικοποιεί το κεφάλι μας, ενώ τά μήλα των Εσπερίδων , μας παραπέμπουν στο μήλο πού αποτελεί τον καρπού του δέντρου της Γνώσεως στον Παράδεισο. 
Αυτό το μήλο, τον απαγορευμένο καρπό , πρόσφερε και έφαγαν οι πρωτόπλαστοι , ένα φίδι. 
Το φίδι Εωσφόρος , ήταν η αιτία της «πτώσεως των» στην αιώνια δυστυχία με την απώλεια του Παραδείσου. 
Έπεσαν στους κόπους και τά βάσανα , πού σύμφωνα με τις Γραφές, ό ίδιος ο Θεός τους καταδίκασε γιατί παράκουσαν. 
Με τον ίδιο τρόπο ο Άτλαντας ήθελε να παρασύρει τον Ηρακλή , αλλά αυτός σαν γιός του Δία τά κατάφερε να ξεφύγει , παίρνοντας μαζί του, μέσω των μήλων, και όλη την γνώση. 
Βάζοντας στην θέση του Ηρακλή τον Νού, και στη θέση των μήλων των Εσπερίδων τον πλανήτη μας , αποκωδικοποιώντας το βρίσκουμε, πώς ο Νούς αποτελεί τον Πνευματικό μας Εαυτό , και ο πλανήτης τον Σαρκικό μας. 
Όταν ο Ουράνιος Πνευματικός εαυτός μας «μπαίνει» στην υλικότητα και «γνωρίζει» γίνετε κάτοχος της μορφικής έννοιας, τότε απελευθερώνετε. 
Όταν όμως , καταλαμβάνετε από τον σαρκικό μέσω της βρώσης των «μήλων» , τότε δεσμεύετε και πέφτει από την πνευματική του ύπαρξη.
Όταν λοιπόν στην φιλοσοφία των βουδιστών , λέγετε πώς αν ανεβάσουμε την ενέργεια αυτή, την κουταλίνι, στον εγκέφαλό μας, τότε θα φωτισθούμε, μήπως με αυτή την φώτιση θα έχουμε την ενεργοποίηση της αρχέγονης μνήμης των ενστίκτων . 
Επειδή εκεί εδρεύει το γήινο, σαρκικό, μητρικό, κύτταρο – πληροφορία, μέσω του οποίου διαπερνάει η ανά τους αιώνες μνήμη των γενεών. 
Μήπως κυριαρχούμενοι από τά κατώτερα χάσουμε τά ανώτερα;
Με την αναβίβαση του φιδιού κουταλίνι, πού εκφράζει την γήινη ενέργεια, προς τον εγκέφαλο, και ερεθίζοντας τα κέντρα του εγκεφάλου, τότε δημιουργείται πρόσβαση στα μνημικά αρχεία. Τά λεγόμενα Ακασικά Αρχεία. 
Όπως θα έχετε ακούσει , τίποτα δεν χάνετε στο τίποτα, από μια σκέψη μέχρι μια εμπειρία και ένα συναίσθημα. 
Αυτά καταγράφονται στο πληροφοριακό υλικό του DNA μας και μεταφέρετε μέσω των γονιδίων. 
Συγκεκριμένα, οτιδήποτε έχει μορφοποιηθεί και από την ενεργειακή του κατάσταση έχει μεταπηδήσει σε υλική, τότε μέσα του μεταφέρει την συνειδησιακή ύπαρξη. 
Κάθε τι που υπόκειται σε παρατήρηση, από αντικείμενο έως μια σκέψη, διαθέτει μορφή. 
Έχοντας αυτή την υπόσταση συμμετέχει στην συνείδηση. Έτσι, εκτός από αυτά που μεταφέρουμε μέσα μας , γενικά όλα γύρο μας , ο χώρος και ο χρόνος, ο ήλιος και το διάστημα, οι γαλαξίες και το σύμπαν ολόκληρο , συμμετέχει σε αυτό που λέμε Συνείδηση. 
Αυτή καταγράφετε στα πεδία με ηλεκτρομαγνητική μορφή . 
Το πεδίο αυτό βρίσκετε παντού, και μέσα μας και στον χώρο γύρω , αλλά και σε όλη την Δημιουργία. Είναι το Πλάσμα από όπου δημιουργούνται όλα. 
Τα αρχεία που υπάρχουν μέσα μας καταγράφονται στην αύρα μας , το πεδίο του σώματός μας. 
Τα αρχεία της Γής , καταγράφονται στην αύρα της , την ατμόσφαιρα. 
Τα αρχεία του έξω διαστημικού χώρου, καταγράφονται στον ηλιακό ηλεκτρομαγνητισμό. 
Πρόσβαση σε αυτό το τελευταίο δεν έχουμε εύκολα γιατί μας περιορίζει η Μαγνητόσφαιρα της Γής , ένα είδος φράγματος προς τα στοιχεία που εκπέμπονται από τον Ήλιο τα οποία μεταφέρουν πληροφορίες από το εξώτερο διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου