Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΓΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

 ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΗΜΟΔΙΕΥΣΕ Η ΕΤ1 ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ 20.000.000! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΛΜ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΝΩΡΧΗΣΤΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΤΣΚΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΣ ΒΑΡΑΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου