Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΟΙΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

-ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ SWAP ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

-ΔΕΙΤΕ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ  ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ   (SWAPS) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2050!...ΤΟ 2016 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΣ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

-ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2012 ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΑΠΟ 25 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 31 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

-ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ 3,5 ΣΕ 12,8! ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ!

-ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ,ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.

-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ PSI,   ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ;

-ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΡΑ  ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;....ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου